|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
12.12.2015 19:07:20   
Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

woma in mojamiska user posted image user posted image user posted image zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej...

Neli3 cestitke user posted image ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? user posted image

Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!!user posted image

Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke!

Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla.....

Ja sej to je pa neslednji problem ker ne vem al nehat jest al naj kar jem naprej...pa koliko?? Danes je zadji dan ko vzamem Dabroston. Imam sicer še 2 škatlici na zalogi tako, da to ni problem. Samo ne vem kaj pravzaprav nrdit... Kakšna ideja? user posted image

Jaz sem bila na istem. Samo ne nehati. Jaz sem prej jedla eno zjutraj eno zvecer -vrjetno imas isto - in tako nadaljuj. Ker ce ti he pomagal in si zanosila lahko vec problemov naredis ce v tem obdobju ko je najbolj kriticno nehas. Jaz sem tudi dalje jedla mi je tudi G rekla da kar naj. Pa tudi Pusenjak isto pravi. Mene so potem meli na njem do 15 tedna potem pa pocasi ukinjanje. Takou smo prebredli najhujse obdobje ko je hormon pomagal da je nosecnost normalno potekala. Do prvega pregleda ti svetujem da ne nehas. Sploh ce se imas skatlice na zalogi. Tudi v navodilih pise ce zanosis vsaj se en mesec po tem jej isto dozo kot prej. Vso sreco

Hvala za nasvet. Bom jih kar jedla, saj skodilo naj nebi. V torek pa poklicem svojo ginekologinjo da se dogovorim kako in kaj in glede prvega pregleda. Sej Dabroston valda ne more vplivat na test? Jaz se kar ne dojamem user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.12.2015 19:09:33   
Neli3
Janchek81 hvala!!! Dabroston so hormonske tablete. Dobila sem jih zaradi izcedkov pred M user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.12.2015 19:16:50   
MauMow
Neli3 cisto nic ne vplivajo na test. To je samo progesteron. Ti samo uzivaj. Ne skodijo pa ne. Je tut mene mal matral pa so mi vsi od G do Pusenjaka razlozili da je cisto ok. Aja pa vidim da si jih zaradi istega razloga dobila kot jaz in uspesno zanosila z njimi. Tako da kr nadaljuj. Lepo da so ti pomagale. Jaz sem bila presrecna ko je z Dabrostonom ratal po skoraj 2 letih in to uspesna nosecnost. Aja pa tam okol 6 tedna lahko slabosti dobis ker ta hormon se mal bolj potencira slabost. Ne vsem nekaterim pa. Ampak lej jaz sem zdajle 30t in sem ga jedla od O dalje pa do 15t. Ker so rekli da preaj me ne dajo dol zaradi vseh izcedkov prej in da bi pomagalo nosecnosti preventivno ce druga ne.

Uzivaj.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.12.2015 19:32:22   
Neli3

Neli3 cisto nic ne vplivajo na test. To je samo progesteron. Ti samo uzivaj. Ne skodijo pa ne. Je tut mene mal matral pa so mi vsi od G do Pusenjaka razlozili da je cisto ok. Aja pa vidim da si jih zaradi istega razloga dobila kot jaz in uspesno zanosila z njimi. Tako da kr nadaljuj. Lepo da so ti pomagale. Jaz sem bila presrecna ko je z Dabrostonom ratal po skoraj 2 letih in to uspesna nosecnost. Aja pa tam okol 6 tedna lahko slabosti dobis ker ta hormon se mal bolj potencira slabost. Ne vsem nekaterim pa. Ampak lej jaz sem zdajle 30t in sem ga jedla od O dalje pa do 15t. Ker so rekli da preaj me ne dajo dol zaradi vseh izcedkov prej in da bi pomagalo nosecnosti preventivno ce druga ne.

Uzivaj.

Hvala ti! Si me prav potolazila! Edin mal jih mam na sumu, da mi povzrocajo ene izpuscaje, kot neko alergijo po trebuhu...ampak ni hudega. Res sem vesela, da so tako hitro delovali. Niti slucajno nisem pricakovala takega efekta user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.12.2015 19:37:07   
MauMow

Uzivaj.

Hvala ti! Si me prav potolazila! Edin mal jih mam na sumu, da mi povzrocajo ene izpuscaje, kot neko alergijo po trebuhu...ampak ni hudega. Res sem vesela, da so tako hitro delovali. Niti slucajno nisem pricakovala takega efekta user posted image

Sej zato sem pa rekla da ti povem ker vidim da jih imas zaradi istega razloga kot jaz in si z njimi zanosila. Tako je potem tudi tebi lazje. A ves men so prvi cikel ze pomagale. Tako da sem bila presrecna. Res vesela da so ti pomagale tk ko meni.

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.12.2015 20:46:16   
Neli3
No potem sva ze 2 srecki nosecki!!!

Upam, da nas bo ta mesec se vec. Da bo res mesec presenecenj user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.12.2015 20:54:09   
foxy_cat

No potem sva ze 2 srecki nosecki!!!

Upam, da nas bo ta mesec se vec. Da bo res mesec presenecenj user posted image

Nas je veliko ki upamo to user posted image hehe,...

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.12.2015 8:14:06   
woma
Neli3 Odlično.
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil woma -- 13.12.2015 8:23:33 >

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.12.2015 15:40:08   
Janchek81
Hej punce...
No, da poročam nekej ... danes sem bila v Mullerju, pač ja, kupila sem test za N ... no, sem pa opazila, da imajo že enga, ki pokaže pravilen test 8 dni po O oz.spodlnem odnosu user posted image zanimivo ane ... ampak ga nisem kupila ... sem rekla, da si ne bom delala enih utvar in sem vzela kar unega, ki sem ga uporabila 5 let nazaj user posted image seveda, če bo zamujala ane ....

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.12.2015 16:28:19   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Hej punce...
No, da poročam nekej ... danes sem bila v Mullerju, pač ja, kupila sem test za N ... no, sem pa opazila, da imajo že enga, ki pokaže pravilen test 8 dni po O oz.spodlnem odnosu user posted image zanimivo ane ... ampak ga nisem kupila ... sem rekla, da si ne bom delala enih utvar in sem vzela kar unega, ki sem ga uporabila 5 let nazaj user posted image seveda, če bo zamujala ane ....

P.s. Koliko dražji pa je ta "hitrejši"? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
13.12.2015 16:53:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Hej punce...

Akcija je zdj ... 9.99eur user posted image
Ga iz principa nisem vzela ker vem da bi ga ze jutri delala user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.12.2015 18:24:10   
katjesss
foxy_cat kaj zdaj kaj pravi tasca? user posted image heh ja jaz sem tudi danes ponoci sanjala, da sem nasim ze veselo novico sporocila...

Huh 9,99€ ni ravno poceni...

Neposredna povezava do sporočila: 987
13.12.2015 18:26:17   
lizz
Cer! Je pa danes tu bolj zatisje... se vse stiskate v tem meglenem in mrzlem vremenu user posted image
Kolko vidim je mesec dec res poseben jih je veliko nosecihuser posted image
Meni je tudi sestricna danes sporocila da jima je koncno uspelouser posted image
Sem ful srecna.. po drugi strani bi pa tudi rada da nama ze koncno uspe user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.12.2015 18:49:39   
katjesss
lizz ja kako je pa zdaj stanje pri tebi, ti je zdaj nekje ne pricakujes ne..

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.12.2015 18:51:02   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: lizz

Cer! Je pa danes tu bolj zatisje... se vse stiskate v tem meglenem in mrzlem vremenu user posted image
Meni je tudi sestricna danes sporocila da jima je koncno uspelouser posted image
Sem ful srecna.. po drugi strani bi pa tudi rada da nama ze koncno uspe user posted image

heh, jaz sem uživala v sončnem dnevu =) sem že celi dan take dobre volje.. =)

ja verjamem, da ni lahko... jaz sem zadnjič v enem dnevu zvedela za 2 in še kako na hitro jima je ratalo... un občutek, ko si srečen nesrečen... ali kako bi temu rekla..

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.12.2015 18:54:50   
lizz

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: lizz

heh, jaz sem uživala v sončnem dnevu =) sem že celi dan take dobre volje.. =)

ja verjamem, da ni lahko... jaz sem zadnjič v enem dnevu zvedela za 2 in še kako na hitro jima je ratalo... un občutek, ko si srečen nesrečen... ali kako bi temu rekla..

Jaa madjanca tako kot si rekla.. itak da si srecen po drugi strani ti je pa hudo zase... ampak pac zivljenje je tak ne.. vrjamem da bomo tudi me obcutle to neizmerno sreco user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.12.2015 19:38:08   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Hej punce...

Akcija je zdj ... 9.99eur user posted image
Ga iz principa nisem vzela ker vem da bi ga ze jutri delala user posted image

Puff..drag špas..kaj so to spet pogruntal neki, najbul da kr na isti dan pokaže ko sexaš user posted image user posted image user posted image pomoje je to spet en lari fari...

Neposredna povezava do sporočila: 992
13.12.2015 19:39:35   
foxy_cat

foxy_cat kaj zdaj kaj pravi tasca? user posted image heh ja jaz sem tudi danes ponoci sanjala, da sem nasim ze veselo novico sporocila...

Huh 9,99€ ni ravno poceni...

Huh...danes je bila še tiho user posted image user posted image tko da nisem še na "sumu" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.12.2015 20:43:46   
Amour
Neli3, najprej čestitke tudi z moje strani user posted image , takoj nato pa dodam še svoj piskrček glede Dabrostona. Iz enakega razloga kot MauMau (joj, nikoli si ne zapomnim, kako točno se napiše user posted image ) in najbrž iz istih razlogov kot ti, ga jemljem tudi jaz. Meni je G rekla, naj z jemanjem nadaljujem takoj, ko vidim, da je test pozitiven. Zdaj sem v 11. tednu, jemati ga moram predvidoma do konca 12. (itak se bova na nuhalni, ki jo imam čez dober teden, do konca dorekli). Tako kot je meni MauMau svetovala, ko sem tu iskala nasvet, in je zdaj svetovala tudi tebi, se tudi jaz pridružujem njenemu nasvetu: jemlji naprej, nič ne izgubiš, lahko pa ogromno pridobiš (uspešno nosečnost).

Jaz ga prenašam relativno OK, samo malce povezujem glavobole z njim, pa nič ne de.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.12.2015 21:18:37   
katjesss
Punce jaz sem malce v precepu, zacela sem se sicer malce poigravat z idejo, da bi pa mojega res mogoce presenetila s pluskom (no ko bo tako dalec), po drugi strani pa razmisljam oz bi si zelela to novico, da nama je uspelo delit z njim... Kaj pa ve kaj menite?? Ja ko clovek vec ne ve kam misli usmerit, pa se zacne s takimi stvarmi ubadat...

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.12.2015 21:26:18   
foxy_cat

Punce jaz sem malce v precepu, zacela sem se sicer malce poigravat z idejo, da bi pa mojega res mogoce presenetila s pluskom (no ko bo tako dalec), po drugi strani pa razmisljam oz bi si zelela to novico, da nama je uspelo delit z njim... Kaj pa ve kaj menite?? Ja ko clovek vec ne ve kam misli usmerit, pa se zacne s takimi stvarmi ubadat...

Hm... tega posta ne razumem čisto, kaj si želela povedat? user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.12.2015 21:33:52   
katjesss
Heheheh ja al bi test delale same, brez vednosti dragega in bi ga potem prijetno presenetile, ali bi testek zelele raje delati skipaj z dragim, da torej istocasno izvesta in delita ta veseli trenutek drug z drugim user posted image kako nisi razumela user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.12.2015 21:44:01   
Amour
Hehehe, odločitev je itak čisto tvoja.
Ampak par stvari v premislek:
- ali je po značaju tak človek, da ne bo tega, da si novico nekaj časa (odvisno, razmišljaš o tem, da bi povedala v istem dnevu, v nekaj dneh, v enem tednu,...?), zadržala zase, ne bo zameril,
- kako bi ti zadevo dojela v obratni situaciji, bi ti bilo presenečenje všeč ali bi bila žalostna, da nisi izvedela takoj?,
- boš dejansko lahko tiho? :)

Če testa ne delata skupaj, itak ne izve takoj, priznam pa, da si jaz osebno ne predstavljam, da ga ne bi obvestila še isto minuto user posted image . Definitivno celo zadevo olajša, če je morda veliko odsoten službene poti), potem itak lahko to zadržiš kot "presenečenje". Midva sva prvi test delala skupaj, naslednjega, da se dodatno prepričava, sem delala sama, a je izvedel naslednjo minuto user posted image .

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.12.2015 21:51:28   
katjesss
No saj sem tako ze enkrat pisala, da menda mi sploh ne bi ratalo delat testa brez njega, ker tako tocno ve kdaj se ne pricakuje, pa ja itak da bi tezko tiho bila user posted image user posted image se mi pa pac zdi tudi zanimivo da bi ga presenetila, pa me pac malce zanimalo, kake plane imate kaj ostale...odlocila se bom itak sama user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.12.2015 21:54:29   
foxy_cat

Heheheh ja al bi test delale same, brez vednosti dragega in bi ga potem prijetno presenetile, ali bi testek zelele raje delati skipaj z dragim, da torej istocasno izvesta in delita ta veseli trenutek drug z drugim user posted image kako nisi razumela user posted image

Jaz bom delala sama upam da bo uspel že ta za pod smrekico user posted image
user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?