Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:21:11
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat Jooj punce jaz sem mela pa danes tako hecne sanje sanjala sem da me je tašča obtožila, da sem noseča, da čudno izgledam, da zakaj ji lažem ampak fora je bla, da jaz sploh nisem še vedela če sem ali ne joj joj..kam ta obsedenost že pelje Hehe lahko bos res :) pa so to kaksni namigi :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:28:01
|
|
|
|
foxy_cat
|
Sandyy pa glih jutri greva tja..joj zdaj mi pa sploh ni it
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:35:22
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Sandyy...meni to zgleda kot en zmazek,navpične četice jaz ne vidim. jaz bi test ponovila, ket tole meni izgleda kot da test ni ok. naj še katera pogleda, mogoče vidi kaj drugače. Koliko dni ti zamuja? Kot sm povedla danes 2 dni... ampak me ze 4 dni spremlja rjavorumen izcedek. Mogoce katera ve kaj je to ? ups sm spregledala. če ti 2 dni zamuja pol mora tut test pokazati pravilno, sploh če je narejen u jutranjim urinom in imaš redne m. foxy_cat... zanimivo, mogoče je pa res kaj na tem...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:55:23
|
|
|
|
katjesss
|
foxy_cat ti kar idi obiskat tasco, da ti napove nosecnost ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:00:05
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:02:01
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke in srečno do konca Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:03:31
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! OOO čestitke tole po 1nem letu je pa pomoje tudi nekaj najlepšega kar izveš pa srečno P.s. Kako skrit pred ostalimi je pa dobro vprašanje, z recepti na dan sploh decembra Ja res sva tako vesela! Kako skrit pa nimam pojma. Danes je že padlo eno vprašanje "Je kaj novega??" Ne ne nič nič hahah
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:06:15
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165632 Nevem zakaj ne a lahko tole probas kliknt? Jaz bi še enkrat naredila Clear Blue...Baby checku jaz ne zaupam, sem imela že dvakrat rahlo črtico pa nisem bila noseča. Al pa probaj first sign...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:16:07
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! OOO čestitke tole po 1nem letu je pa pomoje tudi nekaj najlepšega kar izveš pa srečno P.s. Kako skrit pred ostalimi je pa dobro vprašanje, z recepti na dan sploh decembra Ja res sva tako vesela! Kako skrit pa nimam pojma. Danes je že padlo eno vprašanje "Je kaj novega??" Ne ne nič nič hahah Ja skrit bo verjetno teško. Mene je moja mami prec pogruntala. Je rekla, da ko sem prišla iz službe sem bla čist drugačna pa itak sem bla prec utrujena in sem sam dol padla, to je bil še en znak, ker prej se nisem nikoli vlegla, razen če me je migrena Pa tašča me je tut prec pogruntala, čeprav takrat ni nč rekla ampak se je sam tko zanimivo smejala. No pol je rekla, da je vedla, ker nsem pila kave, ker ni mi pasala, drugač jo vedno, pa čeprav sem se zgovorila, da sem jo pila doma, ni palilo. Pa rekla je da sem žarela je pa res, da pri bližnjih teško skriješ, jaz sem svakinjo takoj pogruntala, to je bilo okrog pozitivnega testa, moj je sam gledal in evo je blo res. nisem pa nč rekla, sam k sta povedala sm se začela smejat, pa ji povedala. in evo resje blo okoli pozitivnega testa. Včasih se enostavo neda skrit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:30:43
|
|
|
|
foxy_cat
|
mojamiška in katjesss me še kap rukne če mi kdo res kaj reče Neli3 če bi jaz bila in bi me kdo vprašal "kaj novega?" bi bila meni prva asociacija.. "OMG a se že vidi, a je tako očitno?" mojamiška jaz imam edino srečo to..da mojih in njegovih ne vidim tako pogosto tako na 14 dni nekje kot sem pa napisala, če bodo zdaj okrog praznikov me zna pa hitro kdo pogruntat sploh mami, ki ve da LJUBIM tatarca oči pa ve da obožujem tisto penino, ki jo vsako leto zrihta
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:32:06
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165632 Nevem zakaj ne a lahko tole probas kliknt? Jaz bi še enkrat naredila Clear Blue...Baby checku jaz ne zaupam, sem imela že dvakrat rahlo črtico pa nisem bila noseča. Al pa probaj first sign... Za first sign rabiš tudi 25 hcgja.. zato smo svetovale BC kjer ga rabiš samo 10...sploh če je kasneje prišlo do oploditve, zato mogoče tisti testi ne pokažejo še..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:45:06
|
|
|
|
mojamiška
|
foxy_cat...jaz taščo vidim parkrat letno pa me je pogruntala takoj tko da... Sam tok, da se pripravi, ko bo čas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 10:50:22
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška foxy_cat...jaz taščo vidim parkrat letno pa me je pogruntala takoj tko da... Sam tok, da se pripravi, ko bo čas ah bom že "preživela" saj dobro igram,..samo naj že čimprej pride ta čas če pa nebo ratalo..se pa najem tatarca za 1 leto Samo joj..ta mesec sva cel na 2 dni.. potem pa res nevem no..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 11:12:42
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška foxy_cat...jaz taščo vidim parkrat letno pa me je pogruntala takoj tko da... Sam tok, da se pripravi, ko bo čas ah bom že "preživela" saj dobro igram,..samo naj že čimprej pride ta čas če pa nebo ratalo..se pa najem tatarca za 1 leto Samo joj..ta mesec sva cel na 2 dni.. potem pa res nevem no.. Ma ja tut če pogruntajo samo, da rata. Sej mogoče pa bo, kdaj testkaš? Evo js mam krvomočnico že doma, sta šla moj pa tamala v nabavo, pa še maco mi je kupil, ker mi jo zmanjkuje. Pravi a nis rekla, da je to pocen? Mu je pa dala v sanolaborju 200 kom pa mu je blo nerodno dat nazaj ah moški. Tok pa nerabm naenkrat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 11:14:28
|
|
|
|
mojamiška
|
Ja tatarca se morm pa tut jaz najest. Mi je blo v n najhuj k ga nism smela, mi je prou manku. Sej zdej ga bomo za praznike spet delal pa bom prišla na svoj račun pol pa upam, da od januarja naprej nič več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 12:34:37
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!! Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke! Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 12:45:56
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!! Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke! Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla..... A domače pridelane klobase misliš suhe-prekajene ali tiste za kuhat? mojamiška ah 23.12.je še dalč ampak saj bo hitro,saj pravim za božička bom že vedela ali me čaka pojedina ali ne sem pa mojemu rekla,da kao do konc mesca nebom vedla,kaj lahko jem hehe ker če bo bi mu rada dala testek zavit pod smrekico čeprav bi mi blo pomoje še 1dan muka "bit tiho"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 12:51:23
|
|
|
|
Neli3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!! Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke! Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla..... Ja sej to je pa neslednji problem ker ne vem al nehat jest al naj kar jem naprej...pa koliko?? Danes je zadji dan ko vzamem Dabroston. Imam sicer še 2 škatlici na zalogi tako, da to ni problem. Samo ne vem kaj pravzaprav nrdit... Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 14:03:48
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!! Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke! Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla..... Ja sej to je pa neslednji problem ker ne vem al nehat jest al naj kar jem naprej...pa koliko?? Danes je zadji dan ko vzamem Dabroston. Imam sicer še 2 škatlici na zalogi tako, da to ni problem. Samo ne vem kaj pravzaprav nrdit... Kakšna ideja? Jaz sem bila na istem. Samo ne nehati. Jaz sem prej jedla eno zjutraj eno zvecer -vrjetno imas isto - in tako nadaljuj. Ker ce ti he pomagal in si zanosila lahko vec problemov naredis ce v tem obdobju ko je najbolj kriticno nehas. Jaz sem tudi dalje jedla mi je tudi G rekla da kar naj. Pa tudi Pusenjak isto pravi. Mene so potem meli na njem do 15 tedna potem pa pocasi ukinjanje. Takou smo prebredli najhujse obdobje ko je hormon pomagal da je nosecnost normalno potekala. Do prvega pregleda ti svetujem da ne nehas. Sploh ce se imas skatlice na zalogi. Tudi v navodilih pise ce zanosis vsaj se en mesec po tem jej isto dozo kot prej. Vso sreco
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 14:11:14
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 IZVIRNO SPOROČILO: katjesss woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? Danes je zadnji dan ko jemljem Dabroston, potem bi morala dobiti M. Tako da to je ne vem kakšne 3 dni prej. Pa hvala!!! Upam da boš nadaljevala z njim vsaj do prvega pregleda. Ti tudi v navodilih piše. Pa iskrene čestitke! Glede prehrane v nosečnosti. Jaz tako jemljem, kar je res očitno da je surovo itd se izogibam kar pa ne vem pa pač jem. Ok ne jem domače pridelanih klobas pa tega, jem iz trgovine ampak pač kar se mi zdi da je nevarno se res izogibam. Vem pa da ene full vse pazijo, zato me je enkrat tut ena kolegica nadrla ko sem eno čokoladno tortico jedla..... A domače pridelane klobase misliš suhe-prekajene ali tiste za kuhat? mojamiška ah 23.12.je še dalč ampak saj bo hitro,saj pravim za božička bom že vedela ali me čaka pojedina ali ne sem pa mojemu rekla,da kao do konc mesca nebom vedla,kaj lahko jem hehe ker če bo bi mu rada dala testek zavit pod smrekico čeprav bi mi blo pomoje še 1dan muka "bit tiho" Ja vse kar je bolj domacega izvora in ni pregledano. Drugace tudi kao pravijo da vlozene gobice niso ok. No js sem to ko se mi je apetit po 3 mesecih vrnil jedla kot nora ker mi je tk pasal. Punce ponavadi pravijo da najbolj kriticne so domace stvari ker niso pregledane. Aja tudi pastete nebi smel ali pa sira za namazat. No in februarke v bolnici prav to dobivajo za jest.... tolk o tem. Jaz pravi da ce ti je namenjen lahko dobis glih karkoli tudi ce se fullll cuvas. Ok sej ne pretiravam ampak tisto kar se mi zdi da ni kriticno pac jem in ne grem googlat ce lahko. Tisto kar pa vem da je surovo pa pac ne. Tako je moje mnenje ... itak pa vsi hocemo najboljse za svoje soncke. In prav za to nocem prevec googlat kaj je ok in kaj ni ker bi se lahko 24 ur na dan samo sekirala....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 16:43:16
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! juhuhuuu čestitkee!! zdaj pa še jaz z eno težavico.. tole me spravlja sedaj pa že ob živce.. odkar delava na , so se mi začeli delati tam spodaj izpuščaji in zelo zelo zelo srbi. sem uporabljala canesten pa nič boljše, težava je zrastla še okoli popka. neke čudne bele luskice al kaj bi rekla... pa sem mazala vse to z bepantenom.. še slabše. nastale so ranice in kraste in srbi vedno bolj... ta teden me je do konca znerviralo, ker se zaradi srbenja zbujam ponoči. toliko srbi, da kar boli...! mami je rekla, da je alergija na nikelj ampak že lep čas ne nosim kavbojk ali česarkoli z gumbi. potem pa sem brala, da pride lahko do baziranja kože, ker je sperma bazična in je potreba uporabljat kondome.. samo kako naj imam potem bejbiko??? sedaj me je začelo srbeti še na komolcih, kolenih, gležnji.. ampak to troje bi pripisala suhi koži, ker ni nobenih izpuščajev, samo kraste kar spraskam do krvi... pregled pri G mam komaj konec januarja..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 16:46:26
|
|
|
|
madjanca
|
naj še dodam, da so se težave začele po enomesečnem jemanju orgametrila, ko sem v enem mescu imela tri hude in sem ubistvu skoraj 30 dni imela vložke...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 17:09:17
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Ah, kreganja mam doma dost, sam vedno je nekje en AMPAK ki se lahko zgodi. Tudi v N. In pol ko so otroc na svetu. Js npr nasima pustim da dasta v usta ma kar hocta....tud ce sta copate in cevlje lizale...pa zun vsak kamen v usta...vcas ni bil sam kamen ampak kej druzga :) sam ja, niti enkrat nism sla z eno k pediatru zarad bolezni.... vedno sam zarad cepljenja... pa bo starejsa cez 4 mesce 4 leta stara. Pa ne pozna dohtarja razn k jo cepi. Sosedje so pa kontra. Tamal pr 2 letih se v vozicku ker bognedej na tla da ne bo kej fasu. Pa skos bolan. Non stop. Pa ne recem da je bolan ker ne je vseh kmenckov pa kakcev... zdrava mera dreka pa je kup zdravja :) Jaz sem istga mnenja k ti ... in tud pr nam ( 3x trkam ) nismo bli nikol pri P, razen cepljenje in zdj norice Jaz sem npr tud v nosečnosti jedla vse, v mejah normale, tud mačji wc sm pucala s tem, da valda sm si pol roke šla umit, logično, tko, da čim manj tega brat kaj se lahko in kaj ne in se samo drži kar ti paše ... pa tud tist rek 'jej za 2' je TKOOO neresnične, jej kokr ti pač paše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 17:10:05
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Spet jaz. Tisto moje krvavenje je postala čist običajna M. 24.dan Nič mi ni jasno. 29.11 mi je O test pokazal +. Se pravi ovulacija je bila 30.11 ali 1.12. Očitno le ne drži, da m dobimo 14 dni po O. Drugi mesec v nove boje. Držim pesti za vse, ki še čakate +. To smo že debatirale ... neki je teorija in neki je praksa ... pri meni ni bla skor nikol M 14 dni po O .... ampak prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 17:10:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! Waaaa čestitke ... zakaj pa je Dabroston?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?