Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 12:49:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Dons sm delala test, pa je bil čist bel. Če je še ne bom, ga bom v četrtek ponovila. Če še vedno ne bo nič pokazal, bom pa lahko samo čakala kdaj se bo ulila. Očitno so samo živci, ker moj gre. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 13:10:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dons sm delala test, pa je bil čist bel. Če je še ne bom, ga bom v četrtek ponovila. Če še vedno ne bo nič pokazal, bom pa lahko samo čakala kdaj se bo ulila. Očitno so samo živci, ker moj gre. Anonimna Pa ti že zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 13:49:32
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 Drage punce, jaz sem vas spremljala cel november - upala z vsemi in bila vsakič žalostna, ko ni ratalo. in tudi zdaj držim pesti za Anonimno in claud :) sama si pa nisem upala pisati, ker me je bilo preveč strah, da se mi želje, ko bi jih izgovorila, ne bi uresničile ... No, danes sem dobila poitiven test :) juhuhu! Bi pa samo še povedala en podatek, če kateri prav pride: za zanositev je treba imeti tipi topi ščitnico. to pomeni tsh okoli 1. so naredili eno študijo pri ženskah, ki so imele kao normalni tsh in niso mogle zanositi in so jim dali testno zdravila za hipotirozo. uspešnost je bila 70-odstotna! in tudi pri sebi sem opazila, da s tsh vrednostjo okoli 2 sploh nisem imela ovulacij, s tsh-jem okoli 1 pa sem zelo izrazito začutila ovulacijo in tudi brez težav zanosila. tako da če ta podatek še komu prav pride ... ;) Čestitke...komaj si se nam predstavila, pa si že ušla ;). Zdravo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 6:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Janchek81 Moja naj bi prišla 21.11. Ker mam dolge cikle je možno, da mi bo jutri pokazalo plus. Sem šla gledat na koledar kako je bilo v prejšnji nosečnosti in mi je pokazalo plus komaj 6 dni po izostanku. Hormon mi vedno počasi narašča in ko pridelam plus, moram takoj do G po dabroston, da ne pride do SS. Mi je G razložil, da če ga ne jem, lahko pride do SS, čeprav plod sploh ni odmrl, ampak samo zaradi prenizkega hormona. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 7:52:44
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81 Moja naj bi prišla 21.11. Ker mam dolge cikle je možno, da mi bo jutri pokazalo plus. Sem šla gledat na koledar kako je bilo v prejšnji nosečnosti in mi je pokazalo plus komaj 6 dni po izostanku. Hormon mi vedno počasi narašča in ko pridelam plus, moram takoj do G po dabroston, da ne pride do SS. Mi je G razložil, da če ga ne jem, lahko pride do SS, čeprav plod sploh ni odmrl, ampak samo zaradi prenizkega hormona. Anonimna Dej dej dej, skrajni čas, da narediš testek no .. Jaz sem šla pa gledat in sem imela v prejšnji nosečnosti ZM 14.4. in 14.5. sem naredila test ( k sm slikala ) in je pokazal že
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 8:40:58
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Janchek81 Moja naj bi prišla 21.11. Ker mam dolge cikle je možno, da mi bo jutri pokazalo plus. Sem šla gledat na koledar kako je bilo v prejšnji nosečnosti in mi je pokazalo plus komaj 6 dni po izostanku. Hormon mi vedno počasi narašča in ko pridelam plus, moram takoj do G po dabroston, da ne pride do SS. Mi je G razložil, da če ga ne jem, lahko pride do SS, čeprav plod sploh ni odmrl, ampak samo zaradi prenizkega hormona. Anonimna si tudi pri prvi nosečnosti jemala dabroston? kako vpliva nate? jaz sem prenehala z jemanjem, ker sem katastrofalna in ker je mož reku, da ne smem več, ker mu je blo muka gledat, ko sem bla cela potlačena... pol sm se pa z osebno menila in je rekla, da naj bom pazljiva pri teh tabletih, ker lahko vodijo v depresijo... verjetno sem jaz malo še gensko bolj nagnjena k temu, ker imam v kartoteki tudi že dosti posledic stresa...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 8:57:52
|
|
|
|
zoja16
|
Hvala za vse prijazne besede! :) držim pesti naprej še za vse ostale :) kako vam kaže?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 9:46:53
|
|
|
|
Beat
|
Takole, moje M je prišla, tako da se selim v december
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 9:48:18
|
|
|
|
Beat
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:23:49
|
|
|
|
claud
|
A zdej pa samevam.....še 5 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:27:33
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud A zdej pa samevam.....še 5 dni Sj nisi sama ... čakamo še na foxy_cat pa Anonimna Ste pa sam še tri k lahko popravite oz. polepšate seznamček ... ta mesec je res OBUP!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:31:29
|
|
|
|
foxy_cat
|
O lej lej nekje se govori o meni ah..mene kot kaže lahko že skoraj črtate. Razen če se plunk še ne šteje "v odpis"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:33:09
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat O lej lej nekje se govori o meni ah..mene kot kaže lahko že skoraj črtate. Razen če se plunk še ne šteje "v odpis" OK, iskreno, jaz ko dobim plunk se že brišem čeprou, še vedno pa upam,d a je ta plunk neki druzga, dokler se ne ulije in obupam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:38:34
|
|
|
|
zoja16
|
claud, anonimna - ne samevata! :) zadnji teden novembra bo mogoče najsrečnejši ... ;) beat, držim pesti, da gre samo za plunk, ki ne pomeni nič slabega če to ni v nasprotju s kakšnimi pravili, me lahko napišete na seznam, da bo malo bolj spodbuden :)
< Sporočilo je popravil zoja16 -- 25.11.2015 10:39:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:38:44
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat O lej lej nekje se govori o meni ah..mene kot kaže lahko že skoraj črtate. Razen če se plunk še ne šteje "v odpis" OK, iskreno, jaz ko dobim plunk se že brišem čeprou, še vedno pa upam,d a je ta plunk neki druzga, dokler se ne ulije in obupam No no pospravimo ta pesimizem..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:41:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 claud, anonimna - ne samevata! :) zadnji teden novembra bo mogoče najsrečnejši ... ;) beat, držim pesti, da gre samo za plunk, ki ne pomeni nič slabega če to ni v nasprotju s kakšnimi pravili, me lahko napišete na seznam, da bo malo bolj spodbuden :) Napisane smo tiste, ki smo pač sodelovale ... tko, da v prejšnjem mesecu te ni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:42:19
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat O lej lej nekje se govori o meni ah..mene kot kaže lahko že skoraj črtate. Razen če se plunk še ne šteje "v odpis" OK, iskreno, jaz ko dobim plunk se že brišem čeprou, še vedno pa upam,d a je ta plunk neki druzga, dokler se ne ulije in obupam No no pospravimo ta pesimizem.. Sory, ni pesimizem ampak pri mojih primerih realizem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:52:55
|
|
|
|
zoja16
|
saj pravijo, da je razlika med pseimistom in optimistom ta, da optimist nima vseh podatkov hihi jaz sem kar rada optimist!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:53:57
|
|
|
|
zoja16
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 claud, anonimna - ne samevata! :) zadnji teden novembra bo mogoče najsrečnejši ... ;) beat, držim pesti, da gre samo za plunk, ki ne pomeni nič slabega če to ni v nasprotju s kakšnimi pravili, me lahko napišete na seznam, da bo malo bolj spodbuden :) Napisane smo tiste, ki smo pač sodelovale ... tko, da v prejšnjem mesecu te ni ... potem se pa je moja priložnost izmuznila ... naslednji mesec ne morem sodelovati
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 10:56:08
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 claud, anonimna - ne samevata! :) zadnji teden novembra bo mogoče najsrečnejši ... ;) beat, držim pesti, da gre samo za plunk, ki ne pomeni nič slabega če to ni v nasprotju s kakšnimi pravili, me lahko napišete na seznam, da bo malo bolj spodbuden :) Napisane smo tiste, ki smo pač sodelovale ... tko, da v prejšnjem mesecu te ni ... potem se pa je moja priložnost izmuznila ... naslednji mesec ne morem sodelovati Ne, brez zamere ... ampak ubistvu, če te damo na seznam nismo s tem nič pridobile - ok, samo plusek na seznamu članice, ki prej ni sodelovala ... a me razumeš ... Itak si pa dobrodošla, to je 1x1 in super, da si dočakala plusek .. niti nism zasledila kok časa sta se trudila za plusek? Pa pomoje si ti še kr rosno mlada, kajne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 11:05:52
|
|
|
|
zoja16
|
hja, dokler ni bila ščitnica uštimana, je bil ves trud zaman. po tem, ko sem si uredila ščitnico (majčkeno povečala dozo), pa 1 mesec nisva poskušala, pa sem zelozelo intenzivno čutila ovulacijo, sluz ipd., tako da sva potem naslednji mesec poskušala in je uspelo v prvo. sva pa imela spolne odnose med ciklon tako kot običajno, le v "plodnem oknu" /fertility window pa vsak dan. sva bila čist zmatrana po tem rosno mlada pa glih nisva ... partner gre proti 40, jaz pa počaaasi korakam proti 30. sva pa mlada po duši
< Sporočilo je popravil zoja16 -- 25.11.2015 11:07:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 11:15:28
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 hja, dokler ni bila ščitnica uštimana, je bil ves trud zaman. po tem, ko sem si uredila ščitnico (majčkeno povečala dozo), pa 1 mesec nisva poskušala, pa sem zelozelo intenzivno čutila ovulacijo, sluz ipd., tako da sva potem naslednji mesec poskušala in je uspelo v prvo. sva pa imela spolne odnose med ciklon tako kot običajno, le v "plodnem oknu" /fertility window pa vsak dan. sva bila čist zmatrana po tem rosno mlada pa glih nisva ... partner gre proti 40, jaz pa počaaasi korakam proti 30. sva pa mlada po duši No, super da si uštimala ščitniški hormon ... Pri nama je v marcu tud v prvo ratalo, samo se ni izšlo dobr Zdej pa ... bomo vidl kako bo .. greva v četrti ali clo v peti krog ... upajmo na najboljše
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 11:19:09
|
|
|
|
Sandyy
|
Zivjo punce. Tudi jaz sem ze dobilla zdaj upam da bo decembra . Drzim pa pesti za vas. Tale mesec nisem pisala nic samo spremljala vas pogovor. Sem pa pred parimi dnevi sla k vdezevalki. Rekla mi je da naj decembra ne racunam na nosecnost. Ampak januar da je pravi cas za to. Zdaj na december nisem niti navdusena dobila sem obcutek da nebo zato cakam 2016. Bom videla ce vdezevalka res ma prov. Ampak upam da boste ve mele to sreco decembra :) Danes cutim spikanje po jajcnikah tko da verjetno imam ovulacijo saj je prisota tudi sluz tak da cakam da moz pride z dela pa greva v akcijo :) hehe :) srecno vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 11:22:25
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce. Tudi jaz sem ze dobilla zdaj upam da bo decembra . Drzim pa pesti za vas. Tale mesec nisem pisala nic samo spremljala vas pogovor. Sem pa pred parimi dnevi sla k vdezevalki. Rekla mi je da naj decembra ne racunam na nosecnost. Ampak januar da je pravi cas za to. Zdaj na december nisem niti navdusena dobila sem obcutek da nebo zato cakam 2016. Bom videla ce vdezevalka res ma prov. Ampak upam da boste ve mele to sreco decembra :) Danes cutim spikanje po jajcnikah tko da verjetno imam ovulacijo saj je prisota tudi sluz tak da cakam da moz pride z dela pa greva v akcijo :) hehe :) srecno vsem! Huh .. vedeževalke ... me prav zanima, če je zadela za januar No, mi smo mele pa ravno prej pogovor ... in zgleda, da so moji meseci marec, april ... lahko,d a tudi samo takrat ovuliram ( lahko je šlo prej samo za prazne ovulacije ) .... prvič in drugič sem zanosila aprila ... tretjič pa marca .... tko, da sem si rekla, da dam zdj mjožgane na off glede te nosečnosti pa da vidmo kam bomo prišli ... Hotla sm tud kupt CB ovulacijske teste, pa jih ni nikjer za dobit .... CB O test vsaj pokaže smajlija in veš kdaj je točno O, te k jh mam doma pa izrišejo uno drugo črtico k niti ne vem kdaj je najbolj močna potem si pa zastavljam miljon vprašanj ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 25.11.2015 11:30:23
|
|
|
|
Sandyy
|
Jaz sem se pa kar sprostila. Ne uporabljam O testov. Tut nikoli nisem. Imam reden cikel na 28 dni. Zmeraj je tocna sploh zadnje case. Ovulacijo pa cutim zacela se je vceraj zvecer. Tocno 13. Dan cikla. Pa si probala prvo spoznati svoje telo brez O testov. Lahko pa si meris vrocino vsako jutro preden se ustanes. Tako bos tocno vedela kdaj imas O. Uceraj sem hotela v akcijo z mozem ker se je zacela O ampak ker je lih u petek bil na terapiji in dobil zdravilo remicade ni upal . Zdravilo full upliva ma njega in njegovo spolnost. Te dneve sploh nemoreva iti v odnose. Bomo pa probali danes.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!