|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
12.11.2015 8:22:54   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Se strinjam, se ni za pritoževat. Drugače je tako super, da res nimam kaj rečt. Če bi imele vse, bi bilo pa dolgočasno user posted image .
Glede "šparavnosti" pa sva midva ista user posted image res, ko sem te brala, kot da bi opisovala naju user posted image . Je pa dobro, da se tu ujamemo, ker bi zelo težko prenašala nekoga, ki bi vsepovprek zapravljal.

Tudi jaz ne prenesem tega user posted image user posted image če neki res ne rabš..NE RABŠ..PIKA.. user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.11.2015 8:25:07   
madjanca
Najprej se lepo zahvalim vsem za lep sprejem in seveda podporo user posted image

pa da še jaz povem kako je blo pri nama =)

Že ko sva začela, sem mu dala jasno vedeti, da nočem živeti na koruzi in mi poroka veliko pomeni... No in ko se je bližal konec mojega šolanja sva razmišljala o tem, da bova zaživela skupaj, ker sva ravno imela šanso.

No in eno soboto on meni, da greva na večerjo. slabo sem se počutila in res nisem hotla in se še skregala z njim, če me ne pozna zadosti, da ne ve, da ne maram večerji. Naslednji dan, me je ob devetih zvečer peljal na sladoled (sredi januarja user posted image ) in nato sva šla na sprehod do železnice po snegu kot nama je bilo v navadi vsako nedeljo zvečer. in ko čakava vlak...glej ga zlomka... mi da leseno škatlico, in reče: a boš moja žena?? :) v škatlici je bil lesen prstanček z modrim diamantkom. seveda sem takoj rekla JA.. in nato mi je dal še pravi prstan, da ga lahko skozi nosim. bilo je fenomenalno, saj sploh nisem pričakovala kaj takega.
potem mi je priznal, da mi ga je hotel dati kasneje, ampak mi ga je raje dal pred izpitnim obdobjem, da sem imela motivacijo za učenje --> VSE IZPITE SEM NAREDILA V PRVO =)

čez poletje sva si uredila najino gnezdece in se septembra poročila user posted image

sedaj pa čakava user posted image , čeprav po govoricah bi morala imeti že najmanj tri otroke, ker velja pri nas, da se ženijo tiste ki so noseče, sploh če imajo le 21 let user posted image ko bi le bilo tako..

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.11.2015 8:25:40   
mana12
Točno tako. In posledično mi gredo na živce ljudje, ki non stop jamrajo, da nimajo denarja, vidiš pa da si vedno kupijo vsako neumnost, ki jo "nujno" rabijo.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.11.2015 8:26:17   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Se strinjam, se ni za pritoževat. Drugače je tako super, da res nimam kaj rečt. Če bi imele vse, bi bilo pa dolgočasno user posted image .
Glede "šparavnosti" pa sva midva ista user posted image res, ko sem te brala, kot da bi opisovala naju user posted image . Je pa dobro, da se tu ujamemo, ker bi zelo težko prenašala nekoga, ki bi vsepovprek zapravljal.

Tudi jaz ne prenesem tega user posted image user posted image če neki res ne rabš..NE RABŠ..PIKA.. user posted image user posted image

Tukaj bi se samo podpisala. Imava isti pogled na to z mojim, sva bila oba isto vzgojena. Tudi sedaj ko za malega treba stvari nabavit, gledam na ceno in primerjam stvari.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.11.2015 8:31:09   
mana12
user posted image očitno nas je tukaj kar nekaj pridnih šparavnih user posted image

madjanca super...zaroka v zimski idili user posted image čestitke tudi za poroko. Sta pa bila res pridna (mlada) za ta čas. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.11.2015 8:34:27   
MauMow
Jaz vodim evidenco stroškov ki jih imava. Tako točno vema kam oz za kaj gre denar. Tako res fajn vidiš koliko maš stroškov in vse.

Madjanca lepa zaroka. Sedaj pa samo še otročiček in bo sreča popolna.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.11.2015 8:35:56   
madjanca
Sva drugače tut midva med šparovnimi, samo je reku, da zame je pa to želel kupiti... user posted image sva mela pa poroko boljs kromno, pa smo se vseeno meli fenomenalno user posted image

mana12 Hvala :) ja jaz sem bila, je pa on malo manj mlad.. ;)

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.11.2015 8:42:57   
Janchek81
Hej punce...
Evo, včerj sm bla doma - ma tamala unete učke user posted image matr, poleg teh noris se mi zdi, da smo še vse fasal - smrkanje, kašlanje ... tko,d a zgleda smo za vse leta nazaj pokasirali k nikol nismo bli bolančkani user posted image
OK, sj stanje se izboljšuje ... user posted image
No od tega šparanja ... midva tud ubistvu pregledava, da lepo pridemo čez mesec, da se lahko maybe še kj na stran da ( za slabe čase ) pa obenem, da nismo česa prikrajšani ... itak NIKOL nism šparala pri hrani, ker sem pač gurman, al pa npr za kozmetiko .... nism se pa nikol razmetavala z cunami - firmirano ... če mi je blo kj všeč, sm pač vzela, pa tud če je blo 'made in doma spackano' user posted image
Drgač se mi pa ta mesec tko nekam čudežno vleče ... sm mislla, da bom nasledn tedn konc tedna že delala testk .. pa sm vidla, da je do takrat še 14 dni user posted image user posted image
Čeprav pa ... mam kr občutek, da bo pritekla predčasno, pa da ne bo treba nbenga testa delat ... se mal na tak način motiviram, da ne bom že spet takrat ko se ulije bla vsa depresivna in slabe volje user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.11.2015 8:51:44   
mana12
Janchek81 lepo slišati, da je stanje vedno boljše user posted image .

Kar pa se tiče testov...meni se je ta mesec tudi prej vlila, tak da nisem mela časa niti pomisliti na test. Zdaj pa spet čakanje na novo user posted image . Bi mogli bit krajši ti cikli, samo samo zdaj ko delamo na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.11.2015 8:53:34   
Janchek81

Janchek81 lepo slišati, da je stanje vedno boljše user posted image .

Kar pa se tiče testov...meni se je ta mesec tudi prej vlila, tak da nisem mela časa niti pomisliti na test. Zdaj pa spet čakanje na novo user posted image . Bi mogli bit krajši ti cikli, samo samo zdaj ko delamo na user posted image user posted image user posted image

ja, sej mene je v oktobru tud prej presenetla tko, da ni blo potrebe po etstu .. pa zdj isto, če bo pohitela ne bo .. če bo pa zamujala pa nardim test šele po 3 dneh zamujanja .. prej def. ne, ker sem pol samo zmedena user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.11.2015 9:05:45   
madjanca
jaz sem pa zdaj šla gledat koledarček in ugotovila, da ni 3 tedne ampak že cel mesec, ko mi zamuja.. testi pa kr negativni.. user posted image moja ginekologinja je pa itak ničvredna, tako da sigurno ne grem na pregled...

in spet se sprašujem, kje je tu pravica, da nekatere zanosijo ponesreči, ko majo avanturo al neki in grejo potem delat splav.. mi k smo pa pridne in se trudimo pa nič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.11.2015 9:14:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

jaz sem pa zdaj šla gledat koledarček in ugotovila, da ni 3 tedne ampak že cel mesec, ko mi zamuja.. testi pa kr negativni.. user posted image moja ginekologinja je pa itak ničvredna, tako da sigurno ne grem na pregled...

in spet se sprašujem, kje je tu pravica, da nekatere zanosijo ponesreči, ko majo avanturo al neki in grejo potem delat splav.. mi k smo pa pridne in se trudimo pa nič user posted image

Pa ti prvič tkole zamuja ? user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.11.2015 9:20:31   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pa ti prvič tkole zamuja ? user posted image

ne.. mam PCO in mam stalno neke probeleme. ma je blo zdj tri mesece kul, zdej pa spet... samo moja ginekologinja mi daje neke čudne tablete, ki zlo slabo vplivajo name in niti ji ni u interesu, da mi pomaga, ker pravi, da sem itak premlada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.11.2015 9:26:40   
MauMow
Janchek mogoče pa bo ta mesec + user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.11.2015 9:34:35   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek mogoče pa bo ta mesec + user posted image

Ja, to si vsak mesec govorim ane user posted image user posted image user posted image
Nočm pač tko razmišlat ... prepustmo se toku dogajanj .... bi blo pa super ja za plusek ... samo, midva sva itak vsak mesec pridna ... tud zdej se nisva držala okol unih dnevov, da bi na 2 dni skakala, sva lih vsak dan spet ... razen pol v pondelk nisva, sva u tork, včerej tud nisva user posted image sam so itak uni dnevi že mimo bili ... user posted image
ma pustmo se presenetiti ... mam zdj tok enih drugih zadev ( služba, noricasta in zabuhla tamala... ) ... tko, da bomo lepo počakal vsaj do 27. user posted image no .. pa če je do takrat še vedno ne bo ( predvidena je 24. ) bom pa pomoje že vedla kr na pamet rezultat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.11.2015 10:00:59   
foxy_cat
madjanca o še obstajajo takšni fantje user posted image lepo od njega, se je potrudil, jaz poznam enega takega..no samo nama ni bilo usojeno.. No.. zapletena zgodba pač.. Drugače pa..uh...mlada leta, jaz takrat še nisem bila niti z enim delom možganom "tam"...

mana12 joooj imam eno kolegico tako, ki vse kupi, ker vse "rabi"...zadnjič se je pa selila in ojoooj ko sem jaz videla, koliko enih novih stvari še z listki, nedotaknjenih me je kar srce bolelo.... koliko denarja v "luft"...

MauMow moj je tudi tak...ma vse spletne strani preveri če je mooogoččče kje še kak cent ceneje user posted image user posted image

Janchek81 jaz glede na to da se ukvarjam nekako s prodajo cunj...zase nimam NIČ..imam en mini kupček, pa se ne hecam user posted image user posted image p.s. praviš zima se še začela nit vi pa po celi črti šmrkasti..ah..to je zaradi tega čudnega vremena.. PREvroče je za ta čas...bacili kar letijo povsod... joj..jaz pa niti ne vem kdaj bi jo ta mesec lahko pričakovala...ma zdaj moram pa "pogledat"...po novem med 22.11. in 27.11. glede na moj hudo dober cikel zadnje mesece user posted image user posted image katastrofa..tko da ko bo bo presenečenje user posted image user posted image če je nebo bo pa še večji čudež user posted image kljub včerajšni sitaciji sva se znašla brez kakršne koli slabe vesti "en v drugem" user posted image user posted image user posted image user posted image ups... ta mesec pa nevem kaj se dogaja zmano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.11.2015 10:13:22   
Janchek81
foxy_cat ha ha, ma ne morm verjet, da maš mejhn kupčk cunj ... user posted image Pr nama je tko dobr ... jaz mamo celo omaro cunj, moj pa en delček user posted image da ne govorimo o čevljih, ks m usekana na njih user posted image
Drgač pa mi smo zdj to vse pokasiral zarad noric .. nism vedla, da ko ma otrok norice, da mu imunski sistem pade in s tem se poveča možnost, da otrok dobi vročino, začne smrkat, ma lahko vnete oči...itd ... no, mi razen vročine, mamo vse ... pa ok, sj nimamo kj .. sj smo navajeni zdj od vrtca, da je blo skoz to smrkanje in kašelj ... če ne bo druzga, bo ok ..
Se pa včerej začela razmišljati, da jo dam cepit proti klopnemu meningitisu ...
Kaj se s tabo dogaja .. a pohota te daje al kaj user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.11.2015 10:17:03   
foxy_cat
Janchek81
pr nama ma on več cunj user posted image user posted image user posted image drugače pa ja ta mesec me nekaj daje hahah,...

Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.11.2015 10:17:54   
Janchek81

Janchek81
pr nama ma on več cunj user posted image user posted image user posted image drugače pa ja ta mesec me nekaj daje hahah,...

Kaj te pa daje?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.11.2015 10:21:42   
MauMow
No pri nama mam js malenkost več cunj kot moj. Ko sem ga spoznala je mel sam ene 3 majčke, ene hlače ene 5 gat in to je to... No pol sem ga pa js uredila, da ima sedaj dovolj vsega in da se da izbirat kaj bo oblekel. user posted image In sedaj je ugotovil da je to super. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.11.2015 10:29:43   
madjanca
foxy_cat hotel me je že na večerji, pa mi je všeč, da me ni.. dejansko si bom ta dogodek bolj zapomnila, kot karkoli drugega user posted image moram pa js najdit en tak zanimiv način, ko bo enkratuser posted image , da mu povem malce drugače..

oh cunje.. mam jih ogromno, in jih kar pridno nosim.. jih ma pa ogromno tudi moj, samo on nosi ene hlače in ene tri majce. ostalo pa prekladam v omari sem in tja user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.11.2015 11:51:13   
foxy_cat

Janchek81

Kaj te pa daje?

Puberteta hahah... čak..ne ne to je že mimo..no mogoče jih pa lahko doživimo več user posted image user posted image

madjanca
če se spomniš kakšnega dobrega načina za presenečenje sporoči, ker jaz bi to tudi rada malo drugače povedala...

Neposredna povezava do sporočila: 1247
12.11.2015 11:55:44   
Janchek81

Janchek81

Kaj te pa daje?

Puberteta hahah... čak..ne ne to je že mimo..no mogoče jih pa lahko doživimo več user posted image user posted image

madjanca
če se spomniš kakšnega dobrega načina za presenečenje sporoči, ker jaz bi to tudi rada malo drugače povedala...

Jaz sem pri bivšem nardila juho .. notr pa same pluske - namreč sm zagledala, da prodajajo take nudlčke v obliki pluska user posted image in sm notr nametala in mu postregla za jest ... pa na začetku nč ni zakapčiu ... pol pa tko k je jedu, pa on 'a so to notr pluski' in jaz da ja .. pol se je zavedu ... sam on je biu itak mal 'čudn' in sj je biu vesel....samo drug dan mi je pa eno tok nizko prbil, da sm mislla, da ga bom vrgla čez balkon user posted image sej ni čudn, da nism dolg časa zdržala pol z njim ... sprašujem se samo, kako mu je uspelo, da dokler nism zanosila, da je biu še dokej normaln, pol pa k da bi gledala čist enga druzga človeka .. od njegouga kolega sm pa zvedla ( bla sm noseča nekje pol leta ), da je prbiu, da sem zdj samo njegova in da lahko počenja kar želi, ker ga itak ne bom pustila in bla sama z otrokom - na, pa se je zmotu user posted image On pa taka gnida k je, že eno leto ni svoje lastne hčere ne poklicu, ne vidu, nč od nč...še za RD ji no čestital...da ga ni sram user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
12.11.2015 11:56:24   
Janchek81
NO pr taprvem, sm pa itak naknadno test delala, pa sm mu sam rekla, da sm zanosila - pač ni blo načrtovano ... pa je sam pozjal kokr češ 'ka pa zdj' .. čeprou ko sva malčka zgubila sva pa oba jokala ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
12.11.2015 12:07:28   
madjanca

Jaz sem pri bivšem nardila juho .. notr pa same pluske - namreč sm zagledala, da prodajajo take nudlčke v obliki pluska user posted image in sm notr nametala in mu postregla za jest ... pa na začetku nč ni zakapčiu ... pol pa tko k je jedu, pa on 'a so to notr pluski' in jaz da ja .. pol se je zavedu ... sam on je biu itak mal 'čudn' in sj je biu vesel....samo drug dan mi je pa eno tok nizko prbil, da sm mislla, da ga bom vrgla čez balkon user posted image sej ni čudn, da nism dolg časa zdržala pol z njim ... sprašujem se samo, kako mu je uspelo, da dokler nism zanosila, da je biu še dokej normaln, pol pa k da bi gledala čist enga druzga človeka .. od njegouga kolega sm pa zvedla ( bla sm noseča nekje pol leta ), da je prbiu, da sem zdj samo njegova in da lahko počenja kar želi, ker ga itak ne bom pustila in bla sama z otrokom - na, pa se je zmotu user posted image On pa taka gnida k je, že eno leto ni svoje lastne hčere ne poklicu, ne vidu, nč od nč...še za RD ji no čestital...da ga ni sram user posted image

ma kajjj?? nisem fouš. dobro se drži, boljše ti bo sami, kot s takim butlom... in upam, da se najde kakšen, ki te bo bolj cenil user posted image samo user posted image ti lahko, za tako pogumen korak..

drugače sem pa razmišljala o skodelici: https://img0.etsystatic.com/041/1/6873431/il_570xN.609495792_hy48.jpg ali pa tejle knjigici: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=13940
(sem jo videla v živo in moram reči, da je celo zelo uporabna user posted image

me zanima pa še nekaj... dosti sem slišala o tem, da se nosečkam svetijo očki.. kot da bi bili malo vlažni. je kateri to bolj znano? sicer verjetno pri meni dela psiha, ampak očki mi žarijo za znoret user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.