|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2016
29.10.2015 21:01:07   
Joanfaca
pollonca, FB skupina obstaja, vendar je skrita. nekje na prvih straneh poišči, komu se pofočkaš, da te doda :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
31.10.2015 15:07:54   
Metuljčkica
Da se še jaz malo oglasim :)
Kar se otročka tiče, mu grem upam da, vsak dan na boljše. Še vedno je skoraj en mesec do pregleda, kar se mi vsak dan booooolj vleeeeeče. K sreči pa se pri meni pojavljajo slabosti (niti slučajno ne smem biti lačna, sicer mi je kar slabo in kolca se mi...), tako da sem potem takoj bolj mirna :) V ponedeljek imam spet službo - upam, da bo počutje sodelovalno vsaj do te mere, da bom lahko prenesla pol urno vožnjo in da ne bom bruhala (ker predvidevam, da me bodo potem hitro razkrinkali). Edino kar je plus teh slabosti je pa to, da me zjutraj zbudijo (danes že okrog šestih) in jih lahko do vstajanja že umirim ali pa kar prelisičim user posted image

(odgovor članu Joanfaca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.11.2015 8:58:27   
pika_polonca
Jutro!

Midva sva pri mojih in je malo manj časa za internet. user posted image

Pa da na hitro poročam: v petek sem imela pregled, vse je ok. Srček živahno bije, detece raste, hematoma pa se tudi več ni videlo, tako da se je zgleda resorbiral. Kri in voda sta tudi bp. user posted image 20.11. imam nasl. pregled oz. nuhalno user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
2.11.2015 11:21:51   
ena_
pollonca.. je že fb skupina.. daj mi link od fb na zs., pa te lahko dodam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
2.11.2015 12:12:31   
KatarinCaa
Pozdravljene user posted image !
Se vam pridružujem :) PDP imam 13.6.2016, prvi pregled sem imela pa že v 7. tednu, se je že videl user posted image .. Vidim, da vas veliko bolj pozno naročajo na 1. pregled.. Zdaj čakam 17.11. na drugi pregled :)

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu ena_)
Neposredna povezava do sporočila: 155
2.11.2015 20:48:25   
Metuljčkica
Jooj. Mene je pozno naročila zato, ker gre menda vmes na neko izobraževanje. Saj razumem, pa tokrat se res veliko bolj počutim nosečo kot prvič in imam na splošno boljši občutek, ampak vseeno bi si želela, da bi dobila še kakšno potrditev. Sem vam kar malo fovš tistim, ki boste do takrat imele že vsaj 2 pregleda za seboj. ;) Ampak vam seveda privoščim in bom že preživela, hehe.
Bruhala sem do sedaj samo enkrat; me pa zjutraj zbudi zvijanje v želodcu in ko pojem krekerje, samo še čakam na budilko. :D Potem pa v službi samo odštevam minute do malice in kosila user posted image

(odgovor članu KatarinCaa)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.11.2015 11:21:46   
NoBady
Pozdravljene nosečke... user posted image neki sem se trudila brat, pa ste že kr dost napisale... javlja se še ena nosečka... user posted image PDP je 3.6 ... vidim da obstaja FB skupina, kar mi je zelo všeč, ker je tam veliko bolj razvidno kot tukaj, sem vesela, se pridružim kmalu :) ampak tudi tukaj bom sodelovala...
Bi še kaj napisala? O mojem počutju raje ne ker je za bruhat user posted image
pozdravček vsem ***

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.11.2015 12:37:02   
KatarinCaa
Mene je blo pa kar malo strah, ko me je sestra tko zgodi naročila, sm se bala, da se ne bo še dosti videlo. Pa se na srečo je, mi je pa G potem rekla, da ne more dopovedati sestri, naj ne naroča tko zgodaj, ker je lahko panika potem. Si pa ne predstavljam, da bi imela tko pozno pregled, bi bla že vsa v skrbeh verjetno..

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.11.2015 13:05:57   
Minnnie
Jaz imam pregled sele drugi teden, v sredo 11. in ne skrbim toliko, ker ce mi je usojeno, da bo vse v redu, bo. Pri tem (splavu) itak ne morem pomagat. Sem ze dozivela v prvo splav in se takrat ful presekirala in prejokala, pa me je potem ginekolog potolazil, da se pri splavu ne da veliko naredit. Obstajajo izjeme, ampak v mojem primeru, bi bilo nekaj hudo narobe z otrokom. V drugo pa je ze od prvega dneva potekala nosecnost bp, edino potem v 7.mescu mi je zacela pritiskat na en zivec in sem koncala v bolnici, ker niso vedeli zakaj me boli. Zdaj v tretje, pa HB niti nimam nekih velikih nosecniskih tezav, cutim napihnjenost in pogosto hodim na wc. Verjetno gre nekako hitreje, ko imas ze enega razgrajaca doma user posted image Tako da vse, ki se cakate, sej bo prisel tudi nas pregled pa se bomo veselile, kot ostale ki imajo ze prvi pregled za sabo.

(odgovor članu KatarinCaa)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.11.2015 13:38:11   
Marčevka2010
Prezgodaj itak ni dobro imeti pregleda, da ni potem panika, če se srček še ne vidi. Moj g pred 8. tednom ne naroča. In prav je tako. Je pa težko počakat, v vsakem primeru. Sem mislila, da se mi bodo 3 tedni vlekli, pa je šlo hitro. Še dva dni. Komaj čakam. user posted image

(odgovor članu Minnnie)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.11.2015 17:32:51   
pika_polonca
Ojla,

najprej čestitke in dobrodošli novi nosečki! user posted image

Jaz pa hodim danes že celi dan nonstop lulat. Vsako uro. Pijem kot običajno, nič več. Sicer pa se počutim še vedno super.

Ja, zelo različne prakse imajo G, se pa strinjam, da je boljše počakat kot pa biti prehiter in se še nič ne vidi na UZ. Pri meni se na srečo že je, čeprav je bilo ful zgodaj. user posted image

< Sporočilo je popravil pika_polonca -- 3.11.2015 17:33:21 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 161
5.11.2015 20:13:47   
Jink
Zdravo punce! Sem v 8 tednu nosecnosti, mam pa tudi vse klasicne simptome, ki jih imate tudi ve 😄 Je bila kera ze na pregledu krvi in urina?
Jaz sem bila vceraj in je bilo vse ok, samo sem imela prisotne eritrocite v urinu...malo me je zaskrbelo ampak ene punce pravijo da so to imele v nosecnosti.

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 162
6.11.2015 10:24:42   
meti 90
heiiuser posted image še ena nosečka s vam pridružuje:) rok imam 6.6..2016 in zanosila prvič pri umetni oploditvi v mbuser posted image zelooo zelooo vesela ker si že z možem sma zelo dolgo želela user posted image

je mogoče kaka fb skupina nosečk junijk 2016

prosim za link

hvala user posted image

(odgovor članu Jink)
Neposredna povezava do sporočila: 163
6.11.2015 19:08:57   
Anonimen
Lep pozdravče, junijčice! user posted image
Se malo oglasim še tukaj, sicer smo bolj aktivne na fb user posted image
Še vedno nestrpno čakam na prvi pregled, joooj, še 10 dni.. Tako rada bi že vedela, če je vse ok!
Sicer se počutim dokaj dobro, le po službi se moram vsaj pol urice valjat po kavču, ker sem takoo utrujena (delam v vrtcu in sem cel dan aktivna), pa občasno mi je kar slabo. Se moram prav prisilit, da kaj pojem, potem je pa večinoma bolje. user posted image
Kljub temu, da se nisem nič zredila, sem tako napihnjena, da mi ustrezajo samo pajkice in sem pač trenutno bolj pri teh oblačilih user posted image Sigurno se pozna tudi, da je tole tretji otroček in so mišice trebuha bolj ohlapne...user posted image Se mi je pa tudi pri prejšnjih dveh kmalu poznalo, tako da nič novega, hihi.

Zaenkrat en lep pozdravček od mene, pa se tipkamo!
Anonimna user posted image

(odgovor članu meti 90)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
9.11.2015 9:04:22   
pika_polonca
Ojla,

kako ste?

Jink, jaz sem tudi že bila v laboratoriju in je bilo vse bp. A dovolj piješ? Imaš kak izcedek?

Meti90, dobrodošla!

Anonimna, vlečejo se ti dnevi do pregleda, ne? No, samo še malo.user posted image

Jaz sem drugače super. Edino trebušček je postal nekam (smešno) napihnjen. Bodo kar pajkice in tunike zdaj spet nekaj časa aktualne, ostale hlače pa čez kakšno dobro leto verjetno spet. user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
9.11.2015 18:59:40   
monika 3
A lahko mene tudi dodate v skupino na fb .. pod imenom monika jenuš hvala 😀😀

(odgovor članu meti 90)
Neposredna povezava do sporočila: 166
9.11.2015 20:40:29   
Metuljčkica
Jaz se počasi bližam 8. tednu in nestrpno pričakujem pregled. Še 16 dni! Sicer pa nič kaj novega. Ves čas sem lačna (danes sem se sredi noči zbudila in sem nujno mogla iti nekaj pojest user posted image ), zjutraj mi je bolj ali manj slabo, bruhala sem pa do sedaj samo dvakrat. Hlače vedno težje zapnem, tako da so v igri bolj krilca in oblekice. Se mi zdi, da se mi proti popoldnevu vedno bolj pozna in res upam, da me kdo ne pogrunta.

Kako se pa ve kaj počutite? :)

(odgovor članu monika 3)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.11.2015 10:07:56   
ulaah7
...

< Sporočilo je popravil ulaah7 -- 10.11.2015 10:08:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.11.2015 10:48:17   
Marčevka2010
Jaz sem imela prejšnji teden pregled, nosečnost v maternici, fižolček manjši za ene 2 dni glede na zadnjo m. Ampak ni panike. Srček bije.
Počutje obupno, ampak sedaj malo boljše, ko sem nabavila Antimetil (proti slabosti, vsebuje ingver). priporočam, če je kateri slabo, je kar boljše po tem. Sicer imam naročen še navaden ingver v kapsulah, ampak bo trajalo ene 10 dni, da dobim iz tujine. Napihnjena, sploh zvečer, kot, da sem v 5. mesecu. Apetit, da bi pojedla vse kar vidim in kar si zamislim, da bi jedla. Potem pa slabo in tišči v želodcu. Obup vglavnem. Še par tednov za potrpet, upam, da po ene 14. tednu bo boljše, ampak je še dolga do takrat. Zvečer sem obupno utrujena, da po ene 19. še komaj živim.
Naslednji pregled komaj sredi decembra, spet se mi bo vleklo. Bom že 14. teden takrat. Takrat dam kri, vodo. Upam, da ne bodo kg do takrat preveč narasli, da ne bom kot kit na koncu.

Hlače že tiščijo, ampak zato ker sem kakšno kg ali dva že gor dobila zaradi apetita. In zaradi upočasnjene prebave. Bom šla pa kmalu v nabavo kakšnih hlač. Iz prejšnje nosečnosti mi bodo ziher prevelike.

Kako ste ostale? Upam, da ne boste na FB vse pobegnile.

(odgovor članu ulaah7)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.11.2015 12:43:48   
Anonimen
Ejla! Se pridružujem skupini nosečk :) Predviden datum poroda user posted image je 3.6. Do zdaj sm mela manjše težave s krvavitvijo in rjavim izcedkom ampak na pregledu je bilo vse uredu. Zdaj me čaka še pregled v čet. tako da držiite fige da bo use ureduu. Kar se pa počutja tiče sm zelo zelo slaba..bruham konstantno in utrujena sem zelo..ampak to je vse del tega je treba potrpet. Upam da se druge počutite boljše! Srečno!!user posted image

(odgovor članu Joanfaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
10.11.2015 14:23:45   
Bubamara01
Pozdrav.
Se še jaz pridružim. Zanosila v ivf postopku. Pdp 4.6.
Tudi jaz sem nekaj krvavela, na pregledu prejšnji teden viden ogromen hematom. Diagnoza grozeci splav. Danes na pregledu ga ni bilo, vendar moram strogo ležati (kar bo malo težko) do NS. Sem pa jemala homeopatsko zdravilo proti hematomu in očitno deluje...
Rada bi se pridružila na FB... Kako se že?
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.11.2015 16:03:16   
rožica83
Ojla.

Tudi jaz se vam pridružujem. PDP 5.6. Doma pa imamo že malo večjo pupo, ki pa komaj čaka bratca ali sestrico user posted image
Trenutno me tale utrujenost zdeluje, slabosti so samo še občasno, nuhalno imam 25.11.
Tudi jaz sem nekam napihnjena, doma sem že povedala, ker bi me itak takoj pogruntal. V službi ene tudi že vejo, ker mi je kar ene parkrat postalo fino slabo in sem mogla letet na WC user posted image Je pa ta nosečnost res čist drugačna kot prva.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Bubamara01)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.11.2015 16:28:28   
spela86
hej punceuser posted image

tud js imam nekje junija rok sam morm še čakat na prvi pregled čez 14dni imam šele ko bom v 8 tednu. zaenkrat brez problemov kot da ne bi bila noseča :) je pa moja druga nosečnost.

(odgovor članu Joanfaca)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.11.2015 17:05:49   
pika_polonca
Ojla,

joj, nič vam ne zavidam slabosti. V bistvu sploh ne vem, kakšne so te slabosti, zato hitro trkam, da slučajno ne pride za mano. user posted image

Marčevka, kje si kupila Antimetil? Moji sodelavki je revici tudi nenormalno slabo, mogoče ji ga podarim za rojstni dan. user posted image Aja, pa nič bat, jaz ne bom pobegnila na FB (ga niti nimam). Vseeno pa upam, da ne bova imeli dialogov.

Dobrodošle nove! user posted image

Bubamara, tudi jaz sem imela hematom, ki se je hitro absorbiral. Bil je sicer manjši, a dovolj velik, da sem bila čisto prestrašena. Zdaj je pa vse super. user posted image

(odgovor članu Bubamara01)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.11.2015 19:13:01   
rožica83
Drugače sem pa tudi jaz jedla Ametil, sem ga kupila v lekarni. Potem sem si pa še ingverjev čaj kupila pa je bilo potem vse skupaj bolj znosno. Hvala bogu je zdaj bolje, tako da si samo še včasih skuham čaj. Najhuje je pa ker sem še nekaj prehlajena pa kašljam in kadar mi je slabo mi gre ob kašlju še bolj na bruhanje. user posted image

(odgovor članu pika_polonca)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?