Marčevka2010
|
Pred 7. tednom ne vem, če ima smisel delat UZ, ker vprašanje kaj se vidi. Plus, če že morate kam it, jaz k Strahovi ne bi šla. Vsaj na moji nuhalni je bila kar nekaj zadirčna in ne grem nikoli več tja. Da ti potem še reče, kaj kompliciraš po možnosti, na koncu pa fajn kasira. Po moje je bolje kakšen Pušenjak. Pika polonica super, da ni več izcedka! Hvala za predloge glede zaprtja. Sliv videt ne morem, lana še nisem sprobala. Zaenkrat deluje konopljino olje, ampak napihnjena sem vseeno, tudi, če gre vse ven. Samo čakam, da kdo v službi kaj reče, ker na trenutke je prav očitno. Pa še nič ohlapnega običajno ne nosim. Pa niti pregleda še nisem imela. Očitno je res, da se v naslednjih nosečnostih prej vidi. Donat pijem, pa nima nekega hudega učinka. Sedaj sem začela pit sok rdeče pese, ker sem vedno na meji s hemoglobinom, da ne pokasiram kakšnih ogabnih zdravil. Chia semena so pa zelo zdrava, vsebujejo ogromno omega-3 in še kaj zdravega, ti jih kar jej. Punce, če ni sveža kri, precej nje in krči, da res boli, po moje ni panike. Ala za splav. Jaz sem krvavela v 3. in 4. mesecu, pri prejšnji nosečnosti, in je bilo obupno. In sem ugotovila, da ob večjih naporih krvavim, verjetno sluznica, kakšna žilica poči. Tako, da počivat. Če ne pa res kar na urgenco, ravno tako UZ naredijo. Minnie, mi je žal za kužka, upam, da se pocajta. Itak, da je šok, ker je to enako družinski član kot vsi ostali. Samo govorit ne zna. Bošček.
|