Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Smo kar vse na istem, tudi mene glava boli. Dol spodaj nekaj špika. Pa utrujena sem za znoret. Pa še sodelavka me je prej na obrate spravila, kar neke nesmiselne obtožbe, pa kaj je kakšna luna ali kaj?! Čakam na nedeljo ali se bo pojavila ali ne. Upam, da ne. Kupila sem si test v Muellerju. Sem pa videla, da je CB digital tam najcenejši, 7,99 €. Ga ne kupim nikjer drugje več. DM je okoli 10 €. Samo Muellerja nimam za vsakim vogalom kot imam DM. Njihov je pa res poceni, sploh, če je res tako točen se ga splača vzet. Tiste najcenejše variante jaz ne bom kupovala, da bo potem plus, čeprav je minus. Glede Leonišča: sem med faxom tja hodila, ker sem imela super gin., ki je šla potem v penzijo. In vedno za plačat. Sedaj ga imam drugje, ne sicer v domačem kraju, ker smo preseljeni, ampak nič ne plačujem. Pa še hitro pridem na vrsto, do sedaj se je izkazal za strokovnega. Uni v Leonišču me ne vidijo. Najprej čakaš na karton, potem pred ambulanto, vedno sem par ur tam zabila. Ne hvala. Moj pa dela tudi v Postojni in, če je kaj treba nujno sem kar dol šla (ko sem krvavela v prejšnji nosečnosti). Tako, da zaenkrat ga ne menjam. Razen, ko bo šel v penzijo. Ampak naj počaka, da zanosim in donosim, pa še ene 10 let, potem pa lahko. Zgleda, da je nekej v zraku, da mamo razpoloženje na nuli Ja, glede Leonišča maš prav, prvo čakaš, da te pocahnajo za karton, te napotijo, da čakaš pred ambulanto in ko si na vrsti, morš it še plačat Čeprav jaz svoje nekak ne zamenjam zdej, ker sem videla, da je edina ona vidla, da gre za IMN, drugi so mi vsi dali diagnozo spontani splav ... Tko, da itak mislva met samo še enega otročka in do takrat bom tukej, pol na vsake 3 leta ko je pregled pa pač, bom potrpela ... Bom pa vidla kako me bojo obravnavali potem, ko bom enx nosečka ...
|