|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
6.10.2015 10:13:00   
foxy_cat
Na dolenjskem si sicer časovno vezan max. 10min mislim, da ima na pacienta, ampak je pa najboljša drugače in pomoje če bi bilo karkoli narobe, bi se bolj posvetila. Ona opravi svoje, pove kar misli, imaš čas da vprašaš kar misliš, če rabiš pogovor se brez problema pogovoriš je pa realna. To mi je všeč. No kaj več vam povem pa po 27.10. user posted image tako hitro pa res že dolgo nisem prišla na vrsto, pa glede na to da je jesen je sploh hitro. Pomoje je res me sestra dala "prednostno" če je slučajno res kaj na user posted image včas pač moraš malo gobezdat user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.10.2015 10:23:18   
Janchek81
Ma itak, da je treba včasih mal več povedat kot manj, kar se v tej stroki tiče ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.10.2015 11:44:35   
erika2
Zdejle me je pa tako vsekalo po desnem jajcniku, da sem se komaj pokonc postavla. Me res zanima kaj se tam spodej dogaja

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.10.2015 11:51:27   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: erika2

Zdejle me je pa tako vsekalo po desnem jajcniku, da sem se komaj pokonc postavla. Me res zanima kaj se tam spodej dogaja

Mene je tko od sobote do včeraj ... na čase me je tko špiknlo, da sm se komej zadržala, da bi zakričala ...user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.10.2015 14:59:39   
foxy_cat
A še jaz kaj napišem? Da bom še jaz malo jamrala user posted image user posted image P.s. trebuh raste..haha...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 530
6.10.2015 15:01:41   
Janchek81
Ma ta mesec je itak čudn, vsaj pr men se je čudn začel ... v soboto in nedeljo špikanje spodej v jajčnikih, pol včerj popoldne je špikanje ponehalo pa me glava boli od takrat in na čase mi je slabo ... pijem pa tko kot vsak dan .. min. 2 l na dan .... in sva se lih z mojim pogovarjala, da bi šla na en preventivni pregled k osebnemu zdravniku, ker tole ni več normalno user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.10.2015 15:23:54   
foxy_cat
Pomoje je neki v zraku ker mene tudi že 2 dni hoče glava bolet..tko nekaj na pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
6.10.2015 15:25:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pomoje je neki v zraku ker mene tudi že 2 dni hoče glava bolet..tko nekaj na pol user posted image

Ja, sej mene tud ne neki FUL .. tisto rahlo, pač vseen moteče, pa slabo mi je občasno ... ubistvu kr neki vse skupej ... pomoje zarad spremembe vremena ... user posted image
Nism navajena, ker me nikol ni to 'iztirl' al pa da bi se počutila slabo .. tko, da komi čakam, da grem zdj domov oz. po tamalo pa pol domov user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.10.2015 15:33:44   
foxy_cat
Vsak dan bi šla kar domov..brez tamale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
6.10.2015 16:02:19   
Marčevka2010
Smo kar vse na istem, tudi mene glava boli. Dol spodaj nekaj špika. Pa utrujena sem za znoret. Pa še sodelavka me je prej na obrate spravila, kar neke nesmiselne obtožbe, pa kaj je kakšna luna ali kaj?! Čakam na nedeljo ali se bo pojavila user posted image ali ne. Upam, da ne.

Kupila sem si test v Muellerju. Sem pa videla, da je CB digital tam najcenejši, 7,99 €. Ga ne kupim nikjer drugje več. DM je okoli 10 €. Samo Muellerja nimam za vsakim vogalom kot imam DM. Njihov je pa res poceni, sploh, če je res tako točen se ga splača vzet. Tiste najcenejše variante jaz ne bom kupovala, da bo potem plus, čeprav je minus. user posted image

Glede Leonišča: sem med faxom tja hodila, ker sem imela super gin., ki je šla potem v penzijo. In vedno za plačat. Sedaj ga imam drugje, ne sicer v domačem kraju, ker smo preseljeni, ampak nič ne plačujem. Pa še hitro pridem na vrsto, do sedaj se je izkazal za strokovnega. Uni v Leonišču me ne vidijo. Najprej čakaš na karton, potem pred ambulanto, vedno sem par ur tam zabila. Ne hvala.
Moj pa dela tudi v Postojni in, če je kaj treba nujno sem kar dol šla (ko sem krvavela v prejšnji nosečnosti). Tako, da zaenkrat ga ne menjam. Razen, ko bo šel v penzijo. Ampak naj počaka, da zanosim in donosim, pa še ene 10 let, potem pa lahko. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 6.10.2015 16:07:06 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.10.2015 19:27:37   
foxy_cat
Jooj..pa še eni boleči mozoli mi sekajo venuser posted image user posted image

Moj prej sredi trgovine "ma ti si noseča" user posted image user posted image hahaha....ma če mi gredo pa vsi na živce user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.10.2015 7:40:05   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Smo kar vse na istem, tudi mene glava boli. Dol spodaj nekaj špika. Pa utrujena sem za znoret. Pa še sodelavka me je prej na obrate spravila, kar neke nesmiselne obtožbe, pa kaj je kakšna luna ali kaj?! Čakam na nedeljo ali se bo pojavila user posted image ali ne. Upam, da ne.

Kupila sem si test v Muellerju. Sem pa videla, da je CB digital tam najcenejši, 7,99 €. Ga ne kupim nikjer drugje več. DM je okoli 10 €. Samo Muellerja nimam za vsakim vogalom kot imam DM. Njihov je pa res poceni, sploh, če je res tako točen se ga splača vzet. Tiste najcenejše variante jaz ne bom kupovala, da bo potem plus, čeprav je minus. user posted image

Glede Leonišča: sem med faxom tja hodila, ker sem imela super gin., ki je šla potem v penzijo. In vedno za plačat. Sedaj ga imam drugje, ne sicer v domačem kraju, ker smo preseljeni, ampak nič ne plačujem. Pa še hitro pridem na vrsto, do sedaj se je izkazal za strokovnega. Uni v Leonišču me ne vidijo. Najprej čakaš na karton, potem pred ambulanto, vedno sem par ur tam zabila. Ne hvala.
Moj pa dela tudi v Postojni in, če je kaj treba nujno sem kar dol šla (ko sem krvavela v prejšnji nosečnosti). Tako, da zaenkrat ga ne menjam. Razen, ko bo šel v penzijo. Ampak naj počaka, da zanosim in donosim, pa še ene 10 let, potem pa lahko. user posted image

Zgleda, da je nekej v zraku, da mamo razpoloženje na nuli user posted image
Ja, glede Leonišča maš prav, prvo čakaš, da te pocahnajo za karton, te napotijo, da čakaš pred ambulanto in ko si na vrsti, morš it še plačat user posted image Čeprav jaz svoje nekak ne zamenjam zdej, ker sem videla, da je edina ona vidla, da gre za IMN, drugi so mi vsi dali diagnozo spontani splav ... user posted image Tko, da itak mislva met samo še enega otročka in do takrat bom tukej, pol na vsake 3 leta ko je pregled pa pač, bom potrpela ...
Bom pa vidla kako me bojo obravnavali potem, ko bom enx nosečka ...

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.10.2015 7:41:07   
Janchek81
Marčevka2010 ja kar se tiče Mullerja, sem pa tudi jaz vidla, da je tam CB cenejši, in to kar za dost, tko, da jaz bom šla sicer po test od njih, ampak v skrajni sili bi pa tam tud kupila CB...sicer majo samo digitalnega, ki ti pokaže + ali -, nimajo unga smajlija pa kok tednov si noseč, vsaj jaz ga nisem zasledila oz. videla...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.10.2015 7:58:55   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Marčevka2010 ja kar se tiče Mullerja, sem pa tudi jaz vidla, da je tam CB cenejši, in to kar za dost, tko, da jaz bom šla sicer po test od njih, ampak v skrajni sili bi pa tam tud kupila CB...sicer majo samo digitalnega, ki ti pokaže + ali -, nimajo unga smajlija pa kok tednov si noseč, vsaj jaz ga nisem zasledila oz. videla...

Mullerjev CB digital je v nemščini in samo napiše noseč ali ne (seveda v nemščini ampak so zraven SLO navodila da veš kaj je), brez tednov. Je pa cenejši kar je super!

Neposredna povezava do sporočila: 539
7.10.2015 8:19:59   
foxy_cat
Je pa dan... se zbudiš ti je slabo, glava me boli..se vseeno odločiš da narediš test pred pregledom..in seveda nič.. Ja kaj si si pa mislila? V depresiji sem, solze tečejo, da jih ne morem ustavit.. Super dan.. kaj naj vam rečem?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.10.2015 8:27:35   
Janchek81

Je pa dan... se zbudiš ti je slabo, glava me boli..se vseeno odločiš da narediš test pred pregledom..in seveda nič.. Ja kaj si si pa mislila? V depresiji sem, solze tečejo, da jih ne morem ustavit.. Super dan.. kaj naj vam rečem?

Jaz se zbujam z glavobolom zdej že peti dan user posted image pa po 12 uri mi bo tud kr slabo na čase ... neki more bit v zraku, ker tud tukej se sodelovke pritožujejo nad počutjem ..
Zvečer sem tud zaspana, da samo dol padem user posted image
Pa pravjo, da je september najbolj depresiven mesec v letu ... ma, mislm, da se je tud to kar malo zamaknilo user posted image
Bejba, glavo pokonc ... prvoš si neki, da se mal pocrklaš in gremo dalje user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 541
7.10.2015 8:32:14   
foxy_cat
Tako kot sem danes v depresiji nisem bila že dolgo,... Pa še paše mi nič..pa takšen dan... Najraje bi se zaprla v sobo in cel dan jokala..tako se počutim.. Pa ravno danes.

Neposredna povezava do sporočila: 542
7.10.2015 8:34:00   
Janchek81

Tako kot sem danes v depresiji nisem bila že dolgo,... Pa še paše mi nič..pa takšen dan... Najraje bi se zaprla v sobo in cel dan jokala..tako se počutim.. Pa ravno danes.

Pa ravno danes? Kaj pa je danes? user posted image
Pridejo tud taki dnevi ja, vsi jih imamo ... user posted image iz sebe daj absolutno vse, ne zadržuj v sebi ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 543
7.10.2015 8:37:35   
mana12
Hej, ste se pa razpisale user posted image par dni nisem mela časa prebirat, tak da sem zdaj kar nekaj časa rabila, da sem se prebila skozi user posted image samo je super to, da je živahno user posted image

foxy_cat, malo se pocartaj ja, da boš boljše. Potem pa pogumno naprej user posted image

Jaz pričakujem user posted image nekje v petek. Če jo ne bo, upam da mi rata počakat do ponedeljka in takrat naredim test. Prejšnji cikel sem mela nekam krajši (dobila sem jo 5 dni prej), tako da nevem kaj pričakovati ta mesec. Se pa že od ovulacije dalje počutim nekam čudno oz skoraj vsak dan čutim rahlo bolečino spodaj user posted image to je zdaj prvič tako.

Glede ginekologinje pa ne morem kaj dosti povedati. Sem jo menjala zaradi selitve in bila pri tej novi 2x. Takrat je bila vedno ok. Bomo videli kako pa bo, ko bom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 544
7.10.2015 9:15:45   
foxy_cat
Janchek81
ja danes je moj dan...no...samo eno željo sem imela za ta dan..pa še ta ni nič pokazala user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.10.2015 9:21:43   
MauMow

Janchek81
ja danes je moj dan...no...samo eno željo sem imela za ta dan..pa še ta ni nič pokazala user posted image

Vse najboljse in glavo pokonci. Bos videla plusek bo prisel takrat ko bos najmanj pricakovala.user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.10.2015 9:21:44   
mana12
foxy_cat, če se je tvoj dan začel slabo, naj se konča najboljše user posted image vse najboljše in držim pesti, da se ti tudi ta želja izpolni čim prej. Najprej zberi moči in se poberi, potem pa v nove boje user posted image moraš verjetni, da bo uspelo.

Čim lepši dan ti želim, če se da ga preživi s svojimi dragimi.user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 547
7.10.2015 9:34:37   
Janchek81
Oooo foxy_cat neee bit žalostna in depresivna na svoj rojstni dan no ... user posted image Danes bo še lep dan ... pa kaj če nisi zagledala + .. kot je rekla predhodnica, zagledala ga boš ko boš najmanj pričakovala...
Vse najboljše bejbika, pa čim več zdravja in da še ta mesec zagledaš magični user posted image ... user posted image
Lupčkaaaaaa

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 548
7.10.2015 9:38:46   
foxy_cat
Hvala vam punce user posted image .. ta mesec pa zame..NI nobenega računanja niti nič. Itaq mi vse nagaja že odkar delava na tem, en mesec 28 dan, drugi mesec 30 ti dan pa še to vse skup nič..Pa nima smisla.. Pa še ta dopust, ki sem imela v mislih, nevem... To je ravno takrat ko je čas za user posted image in s krči na dopustu..kakšen pa je to dopust? Pa še glede na to da ta mesec ni bilo nič, bo pomoje drug mesec poplava user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
7.10.2015 9:44:54   
Janchek81

Hvala vam punce user posted image .. ta mesec pa zame..NI nobenega računanja niti nič. Itaq mi vse nagaja že odkar delava na tem, en mesec 28 dan, drugi mesec 30 ti dan pa še to vse skup nič..Pa nima smisla.. Pa še ta dopust, ki sem imela v mislih, nevem... To je ravno takrat ko je čas za user posted image in s krči na dopustu..kakšen pa je to dopust? Pa še glede na to da ta mesec ni bilo nič, bo pomoje drug mesec poplava user posted image

Ni nujno, da bo poplava ... prepust se in boš videla kako bo ... preveč spraševanja tud škodi - sem občutla na lastni koži...
Sej pr men je tud en cikel na 23.dan, drug na 28. dan, tretji na 30. dan, zdej na 32.dan ... kaj bo zdj naslednjič na 36. dan ... vse skupej je itak čist čudn .. ampak ok, tko pač more bit ... vsaka slaba stvar je za nekej dobra ... user posted image
Samo pozitivo in glavo pokonci in gremo dalje ... tukej smo, da te bodrimo, da te podpiramo, da skupaj čakamo na user posted image , ki ga bomo kmalu dočakale...OK?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.