|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2015
9.9.2015 9:36:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Janchek kar v akcijo če je črtica. Moja O je bila približno 24 ur potem.

No jaz sem pa danes 29.dan in temperatura bi po pravilih morala danes pasti, pa je šele narasla za 0.3 stopinje user posted image , upam da je to to in mi ne bo samo zamujala. Ali pa je temperatura povišana ker že nekaj dni smrkam, pa se mogoče kaj kuha...

Sej midva vsak dan pridno user posted image .... tukej je sam 'problem' k me je firbc matru kdaj je O .... tko, da bom vidla še dons pa jutr ... sam vedno bolj mislm, da je nekje tuki tuki ... 10. ali 11.9 user posted image
Jaz tud smrkam pa grlo me boli ... sam, a ni tko, da če je punca al pa moški prehlajen, da se tud spermiji in samo žensko telo mal spremeni in da je zanositev v tistem času ful manjša ... nekje sem to brala, pa zdej ne vem kje ... niti ne vem kok je to res ... midva bova vseen bla pridna, čeprou sva mal nahodna user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.9.2015 10:28:59   
Anonimen
Živjo, punce,
tudi jaz naj ostanem še nekaj časa anonimna, dodala bi si tale znakec user posted image

Skratka, berem vas že lep čas, spremljam teme iz meseca v mesec pa še nisem imela moči za kaj napisati. Tudi sama se podajam v boj za novo pikico 4. cikel. Glede na vse, ki se trudite že nekaj časa, to najbrž ni neko dolgo obdobje, je pa želja velika, saj sva s partnerjem izgubila prejšnjega otročička v 6.mesecu nosečnostiuser posted image

Žalovanje je bilo precej težko, a je želja po novem dojenčku sedaj zelo močna in iskriva. Prejšnje cikle je bilo nekaj razočaranj, ta mesec imam upanje, pa me je strah, da bom razočarana.

M ne pričakujem med včeraj in jutri (cikel mi niha med 28 in 31 dni). Znakov nimam, razen da sem bila ful utrujena, da se mi je vnelo nebo in da mam v ustih čuden okus.
Opažam pa, da sem danes dobila malo belega izcedka in sluz kot ob ovulaciji. Ovulacijo sem imela 14 dni nazaj, sem delala O teste. Kaj se to dogaja, ima katera izkušnje?

Držim pesti za vse punce v temi,
Anonimna user posted image

(odgovor članu Janchek81)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
9.9.2015 10:46:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo, punce,
tudi jaz naj ostanem še nekaj časa anonimna, dodala bi si tale znakec user posted image

Skratka, berem vas že lep čas, spremljam teme iz meseca v mesec pa še nisem imela moči za kaj napisati. Tudi sama se podajam v boj za novo pikico 4. cikel. Glede na vse, ki se trudite že nekaj časa, to najbrž ni neko dolgo obdobje, je pa želja velika, saj sva s partnerjem izgubila prejšnjega otročička v 6.mesecu nosečnostiuser posted image

Žalovanje je bilo precej težko, a je želja po novem dojenčku sedaj zelo močna in iskriva. Prejšnje cikle je bilo nekaj razočaranj, ta mesec imam upanje, pa me je strah, da bom razočarana.

M ne pričakujem med včeraj in jutri (cikel mi niha med 28 in 31 dni). Znakov nimam, razen da sem bila ful utrujena, da se mi je vnelo nebo in da mam v ustih čuden okus.
Opažam pa, da sem danes dobila malo belega izcedka in sluz kot ob ovulaciji. Ovulacijo sem imela 14 dni nazaj, sem delala O teste. Kaj se to dogaja, ima katera izkušnje?

Držim pesti za vse punce v temi,

Dobrodošla in iskreno sožalje ob izgubi otročka user posted image Tudi sama sem ga izgubila v 24. tednu nosečnosti - UPN ... kaj pa je bilo z vajinim otročkom narobe?

Kar se tiče sluzi je lahko sluz pred prihodom M, ali pa pač malo vnetja ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.9.2015 11:10:58   
PupaOdA
Punce ne me kregat user posted image ma sm naredila test sedaj ( se pravi ne prav z prvim urinom) pa se mi je pokazala ena taka čist čist rahla črtica na Firstsignu. Upam, da to ne pomeni kot pri Janchek (če se prav spomnim), da bom dobila user posted image
user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.9.2015 11:23:16   
PupaOdA
Oh anonimna user posted image mi je žal za otročička user posted image Sem vidla post komaj zdaj. Sem prepričana da bo tudi zate posijal sonček user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.9.2015 11:25:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: PupaOdA

Punce ne me kregat user posted image ma sm naredila test sedaj ( se pravi ne prav z prvim urinom) pa se mi je pokazala ena taka čist čist rahla črtica na Firstsignu. Upam, da to ne pomeni kot pri Janchek (če se prav spomnim), da bom dobila user posted image
user posted image

Jaz sem nardila baby check mini k je ful bolj občutljiv kot Firstsign...pri bc mini pokaže že pri 10ml/l, pri first sign je pa 25 ml/l al kako so te mere, tko, da ... mislim, da bi pri tebi kar lahko bilo to to ..
Držim pestke user posted image

(odgovor članu PupaOdA)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.9.2015 11:38:28   
dejkaa
čao punce, sporočam, da moje menstruacije se vedno ni. torej danes zamuja že 5 dan user posted image naredila sem test, je negativenuser posted image 22.9. imam pregled pri svoji ginek. zaradi dolgih ciklov. upam,da se stanje počasi normalizira. sem pa letos februarja prenehala z kontracepcijskimi tabletkami, ampak da bi se tako dolga urejalo vse skupaj...nevem. Je res da ko sem prvič prenehala z tabletkami sem imela tudi čist zmešane cikle ampak mislim da ni trajalo toliko časa. imava pa že enga triletnega sončka. upam da vas čimveč zagleda user posted image user posted image lep dan še naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
9.9.2015 11:40:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: dejkaa

čao punce, sporočam, da moje menstruacije se vedno ni. torej danes zamuja že 5 dan user posted image naredila sem test, je negativenuser posted image 22.9. imam pregled pri svoji ginek. zaradi dolgih ciklov. upam,da se stanje počasi normalizira. sem pa letos februarja prenehala z kontracepcijskimi tabletkami, ampak da bi se tako dolga urejalo vse skupaj...nevem. Je res da ko sem prvič prenehala z tabletkami sem imela tudi čist zmešane cikle ampak mislim da ni trajalo toliko časa. imava pa že enga triletnega sončka. upam da vas čimveč zagleda user posted image user posted image lep dan še naprejuser posted image

Ciklus se zna ujerat tud po pol leta ... odvisno tud kok čsa si jemala KT ....
Kako pa to, da si se odločila za KT po prvem otroku?

(odgovor članu dejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.9.2015 11:42:15   
dejkaa
Nevem, želela sem zaščito. tabletke pa sem poznala že od prej. sedaj sem prepričana, da nikoli več. je pa moj velik nasprotnik kontracepcijskih tabletk, ampak sem jih vseeno jemala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 309
9.9.2015 11:44:06   
Janchek81

Nevem, želela sem zaščito. tabletke pa sem poznala že od prej. sedaj sem prepričana, da nikoli več. je pa moj velik nasprotnik kontracepcijskih tabletk, ampak sem jih vseeno jemala. user posted image

Uf, jaz pa vem da na KT ne grem več .. sm opazila kako sem tud drgačne volje al prej k sm bla na KT al pa pol k nism bla več .. ti tudi opažaš spremembe?

(odgovor članu dejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 310
9.9.2015 11:50:55   
dejkaa
Ja veliko sprememb, če sem ginekologinji omenila da opažam spremembe mi je rekla,da zaradi tabletk že ne. imela sem zmesne krvavitve, potem mi je rekla naj dve na dan jemljem. takrat sem začela razmišljati, da bi jih opustila. Potem pa sem opazila da sem vse na toliko časa težko dihala..dogajalo se mi je ene 3 mesece preden je moj vzel v roke navodila od tabletk in mi prebral možne nezaželjene učinke, med katerimi je bil tudi ta oteženo dihanje. potem nisem več nič razmišljala...in res res nikoli več.

Neposredna povezava do sporočila: 311
9.9.2015 11:53:10   
Janchek81

Ja veliko sprememb, če sem ginekologinji omenila da opažam spremembe mi je rekla,da zaradi tabletk že ne. imela sem zmesne krvavitve, potem mi je rekla naj dve na dan jemljem. takrat sem začela razmišljati, da bi jih opustila. Potem pa sem opazila da sem vse na toliko časa težko dihala..dogajalo se mi je ene 3 mesece preden je moj vzel v roke navodila od tabletk in mi prebral možne nezaželjene učinke, med katerimi je bil tudi ta oteženo dihanje. potem nisem več nič razmišljala...in res res nikoli več.

No, jaz sem opažala spremembe v razpoloženju, res sm bla bolj razdražena, M je šla mim k da je ne bi blo - neboleča, male krvavitve ... glede težkega dihanja pa vem ja, s tem, da jaz imam še aretmijo se mi je to še bolj poznal, ... pa sm jih vseen jemala 6 let zaporedoma ( od 17.-23.leta ), pol sm si pa rekla, da nikol VEČ, ko sem videla kako je ko sem bila brez KT ...

(odgovor članu dejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.9.2015 11:57:46   
dejkaa
ooh 6 let ni malo ne..user posted image jaz jih sicer nisem nobenkrat jemala več kot 2 leti... menstruacije pa kot praviš ti, glih toliko da lahko rečem da je bila menstruacija.. ker moje so drugače po 7 dni pa v močni obliki. no zdaj trenutno so še vedno bolj blage..upam, da se kmalu vse vrne v normalno stanje. ker je kar grozno ko zamuja, testi negativni, znakov za M nobenih..:/ potem pa pride pa traja ene 3 dni pa še to bolj za okras.. Ma nič, bo že. Šibam zdaj počasi v službo. sporočim ko se gospa odločijo, da pridejo user posted image Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 313
9.9.2015 12:44:55   
Anonimen
Janček81, podobna zgodba, položaj brez izhoda, dvojno sem fasala nesrečo (infekcijsko+genetsko), pred tem vse super in odlično.

Hvala za odgovore. Danes je moj 30.dan (pričakovan dan M), menstruacijo sem imela vedno redno, največkrat 28. ali 30. dan, tako da... Upam, da je ne bo. Testa si ne upam delat, da ne bo solz... raje počakam do petka...

(odgovor članu dejkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
9.9.2015 12:46:03   
Fifika
Sva bila pridna med O, takoj, ko sem videla močno črtico sva imela spolni odnos. Ta cikel sem pila krvomočnico.

< Sporočilo je popravil Fifika -- 9.9.2015 12:48:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
9.9.2015 12:49:02   
Janchek81

Janček81, podobna zgodba, položaj brez izhoda, dvojno sem fasala nesrečo (infekcijsko+genetsko), pred tem vse super in odlično.

Hvala za odgovore. Danes je moj 30.dan (pričakovan dan M), menstruacijo sem imela vedno redno, največkrat 28. ali 30. dan, tako da... Upam, da je ne bo. Testa si ne upam delat, da ne bo solz... raje počakam do petka...

Infekcijsko .. a pa so ti pol mogl sprožt nosečnost ali je šlo samo? user posted image Joj, sam k pomislm na tiste dneve, me kr zvija v trebuhu user posted image
Kar je najbolj bedno pri takih, kot smo me je to, da nobeno nosečnost ne boš povsem mirna ... ampak ... vse bo OK .. verjemi ... mam doma 3,5l staro hčerkico ... med nosečnostjo je blo hudo, komi sm čakala, da priveka na svet ... pri našem fantku pa je bil problem spina bifida - ni se nevralna cev zaprla user posted image

Počakaj kakšen dan ali dva in potem naredi test ... in boš skakala od sreče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.9.2015 12:49:35   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Fifika

Sva bila pridna med O, takoj, ko sem videla močno črtico sva imela spolni odnos. Ta cikel sem pila krvomočnico.

A jo piješ ti 2x na dan?
Krvomočnica je super ... vsaj men je zaenkrat uredila res cikluse ... 3x trkam, da se kej ne izjalovi ...

(odgovor članu Fifika)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.9.2015 12:59:31   
Ashaya
No tako, mal se navajam na tale forum in sem odkrila še to temo...itak da sem mogla nujno prebrat vse od 1.posta dalje, sem postala kar vznemirjena s temle čakanjem na pluske user posted image . Tako da sem med navijačicami za vse, ki je tokrat ne pričakujete in kot vidim, ste nekatere že zelo na dobri poti zauser posted image ! Naslednji mesec pa tudi pri nama končno spet akcija, tako da bom lahko končno zraven na seznamu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 318
9.9.2015 13:17:35   
Anonimen
Janchek81, UPN, tako kot pri tebi, žal ni bilo druge poti. Najstresnejši mesec v mojem življenju, s pregleda na pregled, upanje vse do konca. Ko pomislim na oddelke perinatologije, me zmrazi. Postopek pa... no comment. Sedaj pa moja punčica počiva v parku zvončkov.
Obiskuješ psihologinjo? Jaz še vedno hodim, mi je fajn.

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Ashaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
9.9.2015 13:23:05   
Beat

user posted image S E P T E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

2.9.2015
user posted image Pajama user posted image
user posted image Janchek81 user posted image

4.9.2015
dejkaa

6.9.2015
MladaMamiMojca

9.9. 2015
Beat
mava1975

10.9.2015
PupaOdA

12.9.2015
Marčevka2010

16.9.2015

25.9.2015
Janchek81

26.9.2015
Jarka

29.9.2015
Pajama

x. september 2015

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Sofie, niinii, LadyJen, Katte, PupaOdA, telly, Ashaya

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 320
9.9.2015 13:23:51   
Janchek81

Janchek81, UPN, tako kot pri tebi, žal ni bilo druge poti. Najstresnejši mesec v mojem življenju, s pregleda na pregled, upanje vse do konca. Ko pomislim na oddelke perinatologije, me zmrazi. Postopek pa... no comment. Sedaj pa moja punčica počiva v parku zvončkov.
Obiskuješ psihologinjo? Jaz še vedno hodim, mi je fajn.

Anonimnauser posted image

Uf ja, UPN je sux ... prevelko trpljenje za mati ... pustimo tisto kasneje, ko ti mlek odteka, pa ga nimaš komu dat user posted image
Jaz sem še v porodnišnici obiskovala psihiatrinjo, ampak me je tko napsihirala, da sem zaključla une terapije z njo .. tisto leto se je tudi moja nečakinja rodila in mi je začela govort ' če sovražim nečakinjo, če bi ji kaj naredila...' itd, mi je šlo pa mal čez mejok, ker me je obravnavala kot enga psihopata in ne mati, ki je izgubila otroka, ki ga je pol leta nosila pod srcem user posted image user posted image Jaz sem se takrat priključila skupini Solzice ... si na FBju učlanjena v skupino 'mamice, ki smo izgubile otroka'? Tam je bilo tudi veliko podpore ... je pa tudi naš sonček pokopan v parku Zvončkov ... 5.10. je ponavadi srečanje vseh nas ... je tud tak lep dogodek, je stresen, žalosten, a vseeno je lepo organiziran ...
Jaz sem mela en čas mal drgačne zadeve .. šla na porodniško, ki mi je pripadala, potem se pa večinoma notr zadrđžvala, ... sem mela občutek, da me vsi gledajo, vsi obsojajo in tko ... potem se se pa počasi spravila k sebi ... še danes mi je 23.9. hudo, ampak grem v park in sem tam nekaj časa ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
9.9.2015 13:25:30   
Beat
Anonimna user posted image user posted image si niti ne predstavljam, kaj si dala skozi user posted image

PupaOdA in mava1975 a vaju lahko na zeleno pobarvam in to? user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 322
9.9.2015 14:08:22   
PupaOdA
Na jaz bi še kakšen dan počakala, bom čez vikend še en test za potrditev naredila in potem poročam. Se ne bi rada prenaglila user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 323
9.9.2015 14:34:36   
Anonimen
beat, ko boš utegnila, mi prosim na seznamčku popravi datum na 14.9 :) Sem narobe javila prejšnjič.

Vse punce, ki ste prestale UPN, en veelik user posted image od mene! To mora biti res grozna izkušnja... user posted image

Ta mesec še ni nobenega pluska?
Držim pesti za vse nas!!

(odgovor članu PupaOdA)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
9.9.2015 14:36:19   
Anonimen
Jooj, spet sem se pozabila podpisat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?