sabincica
|
Helloow nosečke. Lucy- čestitke. Imejta ga rada in mala bebica vaju, in bodite vsi zdravi še naprej Mene so pa danes izpustili iz porodnišnice. Imela sem en močan popadek, samo so rekle, da se ni za bat, ker je ziher lažen, ker je moj mali škljat tako živahen, da ga na UZ komi pregledajo ker se skoz premika. Je znjim vse kot more bit. Sem imela dr. Brus-ovo in je super ginekologinja. Ful skrbna in prijazna. In sestre na predporodnem oddelku so tudi zakon , pa rečt morm, da je bila tudi hrana super- dobrega okusa, topla kar je moglo bit toplo in dovolj velike porcij Z mano je pa tako...bolečine so še vedno. Predlagajo lajšanje z lekadoli in sem rekla, da jih ne bom jedla, ker res nimam namena zadnjih 14 dni otroka fiksat, če sem prej celo nosečnost zdržala brez vseh slabih razvad- razen zvečer, če bo res hudo. Odpiram se ne, tako da prožit poroda nimajo namena, CR pa ne želijo naredit. Tako da v bistvu sem tam kot sem bila zadnje 3 tedne. Čez 1 teden moram pridit se pokazat, drgače pa imam v torek zopet pri svoji os. G. pregled. In tudi za njo moram rečt, da je super in me vedno zna potolažit in spodbudit k pozitivi, ko začnem kej paničarit. Tako da ema_...malo boš še trpela. Rešitev je porod. Bolj kot ga nizko nosiš in težji kot postaja, bolj neprekinjene so bolečine. Meni so potem dale sestre posteljo, ki se dvigne, da imaš noge in rito pod kotom cca 30°. Meni je to pomagalo, vendar zelo kratek čas, ker potem mi je pa škljat zlezel v ledveni predel križa in me je potem tam zbadalo, tako da malo sem prakticirala (tako za 10 min na uro) in sem vsaj to noč prespala, ker prejšnja je bila mukotrpna. A bolečina ti gre iz dimelj po nogi do kolena, ali od križa do stopala? Kar se pa tiče šepanja- me je na poti v porodnišnico starejši stric na berglih prehitel- mi je bilo kar nerodno, samo kaj nej??? sranje je, ker potem še drugo nogo obremenjuješ z napačno hojo, kar je zelooooo slabo. Pa bom že še potrpela teh 14 dni, samo da bo otrok zdrav!!
|