|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
25.8.2015 10:09:56   
vitafit
Evo, v skupinici na FB nas je že 26. članic.

Vse funkcionira :-)

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 651
25.8.2015 11:02:06   
Sssrecna
Dekleta, ali ima se katera se vedno tezave s krci? Kdaj se to obicajno neha?
To so bolecine 3x hujse od navadne M.
Vceraj sem zaznala tudi sled stare krvi, je mozno da je pocila kaksna zilica? Danes krvi ni vec, le krci ostajajo user posted image
Katera kaj ve o tem?user posted image

(odgovor članu vitafit)
Neposredna povezava do sporočila: 652
25.8.2015 11:03:07   
Že 1x mami
Najbolje, da vprašaš ginekologa.

(odgovor članu Sssrecna)
Neposredna povezava do sporočila: 653
25.8.2015 11:14:59   
Sssrecna
Hja, sem bila tam zaradi krcev in pravi da je to normalno, naj malo potrpim...user posted image

(odgovor članu Že 1x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 654
25.8.2015 11:16:35   
Smeškec
Stars619 kar se tiče dopusta upam da bom kmalu lahko šla v službo. Če bom kmalu dočakala predvidevam da bi koristila 14 dni tega dopusta in nekaj prihajajočega 2016. Sicer letošnjega v tem letu naslednjega pa v naslednjem pred porodom ali kako. Nekaj takega, bom pa še videla kako bo. Menim pa da delodajalci nebodo ravno navdušeni...
hruškica.buškica ko si rodila v Postojni ali si hodila na tečaj tukaj v Ljubljano? Lahko še kakšen minus poveš razen vožnje. Tudi mene vožnja skrbi sploh pa če bo sneg. Samo si ne želim roditi v Ljubljani sem slišala kar veliko pripomb itd. Je pa res bomo o tem razpravljale čez nekaj mesecev user posted image .
Kako ste drugače? Jaz sem kar vredu malo me hrbet boli če se čudno držim oz. kdaj me špika po trebuhu in malo zategne, vzglavnik sem si dvignila ker sem težko dihala. Ponoči se kdaj zbudim in iščem pravi položaj za spanje, na hrbtu nemorem se po nekaj minutah ne počutim ok, na levem boku poskušam in mi ni ravno všeč, paše mi na desnem tako da se malo premetavam. Včeraj mi je zadišalo sladko user posted image sem brez problema pojedla 5 piškotov user posted image .
Danes zjutraj sem imela malo pomešana čustva user posted image zaželela sem si da bi padal sneg in prazniki pa vse kar paše zraven... Ja malo prekmalu še user posted image .
Ali je katera od vas sanjala kaj o vašem user posted image ? Zadnjič sem sanjala da dojim sina, potem da gledam sebe kako plešem in včeraj da sem šla v lokal na našem koncu in se je imenoval tako kot bi bilo ime najini punčki. Skratka malo zmešano ampak ali še katera sanja o user posted image ?
Drugače uživajte v prijetni ohladitvi, baje napovedujejo zopet vročino kar pa meni ni ravno super uff user posted image .

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 655
25.8.2015 11:19:06   
Dandelions
Sssrecna ja bila si tam zaradi krčev sam glede na to, da praviš da si včeraj krvavela bi jaz na tvojem mestu takoj šla k ginekologu... boš vsaj mirna..

Drugače pa jaz skoraj vsak dan sanjam otročka.. same neumnosti već al manj hehe

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 656
25.8.2015 11:24:22   
ninjet
Vidim, da že o porodnišnicah razmišljate, tudi mene daje kam, enako razdaljo imam do Lj in Kr. Za Lj sem slišala veliko pripomb in pohval, za Kr same pohvale. Veliko mi jih pravi, da je vseeno bolje iti v Lj, če gre slučajno karkoli narobe je vse na kupu. težka odločitev.

Sanje ja, pri meni je bila bolj nočna mora, da sva z mojim dojenčka nekje pozabila user posted image user posted image

Se mi je pa za vikend zgodilo, da sva gledala neke minimoto dirke kjer so dirkali otroci in sta bila fantek in punčka z napisanima imenoma na hrbtu kot imava midva izbrano ime za najinegauser posted image Sem rekla, da mora biti neka karma to user posted image

Sssrecna kaj pa vem, ginekologinja mi je rekla, da so kakšni krči normalni ampak, da je tako hudo user posted image Ko sem nekaj težjega delala me je res tak krč zagrabil, da sem kar sključena ostala nekaj momentov potem sem si pa samo rekla ni vredno in šla počivat, nobene stvari kar ni nujno ne mislim več narediti, če lahko to škoduje otroku.

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 657
25.8.2015 11:59:46   
niinii
Jaz imam tudi približno isto do Lj in Kr in bom šla spet v Kr, tako kot prvič. Čeprav sem je bila v prvo že malo sita, ker sem bila predolgo notr :D

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 658
25.8.2015 12:17:18   
MauMow
Taki mocni krci ne vem ce so ok. Probaj kako magnezijevo sumeco popiti.

Sanje o dojencku? O ja ampak ponadi nore. Danes sem recimo ga pustila v varstvu pol pa ga nasli nismo.... Same nore sanje.... Spim pa itak bolj slabo....

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.8.2015 13:38:07   
parpar
Hej hej :)
sem nova srečkauser posted image , stara 29 let. Novega člana pričakujemo 17.2., in trenutno kaže na to, da bomo dobili še eno punčko :D doma že imamo 3letno navihanko, ki me vsak dan veselo sprašuje o user posted image user posted image

bi se vam pa tudi jaz rada pridržila na fb...in že pišem vitafit na zasebno svoje podatke, samo da ugotovim kako user posted image

sicer pa je moje počutje še vedno precej klavrno :( slabosti kar ne minejo....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.8.2015 13:43:16   
flay
Pozdravljene user posted image !

Ne vem če se me še spomnite, ker se nisem javila že celo večnost....Dopust me je tako polenil, da enostavno nisem odpirala racunalnika, če pa že sem vas pa sproti malo prečitala...
Dobrodošle vse, ki ste se med tem časom pridružile user posted image
Drugače sem vredu, nič kaj posebnega se ne dogaja, razen gibe čutim že približno kakšnih 14 dni ( je prav prijetno žgečkanje) user posted image Drugi del avgusta je veliko boljši glede počutja.
Tudi energija se je povrnila user posted image .
Ta četrtek imam pregled, komaj čakam in upam, da bo vse ok. Ima še katera nizko posteljico? Upam, da se je sedaj malo dvignila...

Ja, zgleda da se poletje poslavlja in prihaja jesensko vreme. Vsaj na Štajerskem je tako.

Glede dopustov je pri meni bolj slabo, ker sem v šolstvu in lahko dopust koristim samo med počitnicami in ne kadar bi meni odgovarjalo user posted image
Glede krčev pa jaz vseeno nebi stvar tako enostavno jemala, še sploh če je vmes kakšna krvavitev. Nobena bolečina in krvav izcedek nista ¨normalna". Raztezanje maternice in krči niso enako in tudi bolečina ni enaka.
Če pa krče spremlja še otrdevanje maternice in "tiščanje navzdol" pa takoj k zdravniku. Če eden ne ugotovi zakaj pa k drugemu.
Iz prve nosečnosti sem se naučila marsikaj, predvsem pa ne bit prehitro zadovoljen s komentarjem- eh, to je normalno... Pa nočem strašit, ampak se držim pregovora raje 2x zastojn kakor 1x prepozno!
Lep pozdrav!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.8.2015 13:46:52   
parpar
še nekaj me zanima....glede na to, da ste se že ornk razpisale in da je od nuhalne že kar nekaj časa, me zanima, če je še katera imela dober rezultat nuhalne, kateri pa se je s krvnim testom poslabšal? sama sem imela nuhalno 1:3500, s krvnim testom pa imam 1:460 user posted image user posted image vem, da je to samo statistika...a vseeno mi ne da miru. pri G sem že bila, pa me ni nekaj pomirila, ampak zaskrbljena pa tudi nisem bolj kot sem že bila. kakršnokoli mnenje dobrodošloa user posted image

(odgovor članu parpar)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.8.2015 14:09:47   
Viki9
Pozdravljene,

Še ena nova se pridružuje vaši skupinici, berem vas sicer že od začetka. To je moja prva nosečnost, PDP je zaenkrat 3.2.2016, vendar so na na 1 UZ in NS rekli, da je otroček za nekaj dni večji, tako da morda pademo še v januar. Bomo videli, kako bo pokazalo na morfologiji. Sicer pa počutje je v redu (in upam, da bo tako tudi naprej), nisem imela večjih slabosti, kile gredo gor in tudi trebušček se veča. Malo že čutim otročkove gibe, najprej nisem bila čisto prepričana, če nisamo prebava user posted image , ampak sedaj sem skoraj 100%, da je to to. user posted image

Se pridružim še na FB.

Lp

(odgovor članu parpar)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.8.2015 14:36:15   
MauMow
Flay sem te ze pogresala. Jaz imam isto kot ti. Nizko vpeto placento... baje samo 2.7cm od ustja. Ampak so rekli da se bo skoraj vrjetno dvignila z raztezanjem maternice. Upam da res. Jaz mam cez 2 tedna spet pregled.

Glede nuhalne. Meni je krvni ki sem ga delala isti dan kot nuhalno to le izboljsal za vec kot 3x. Ce nisi sigurna v rezultate imas na voljo se nekaj drugih testov samo niso glih poceni.

(odgovor članu Viki9)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.8.2015 16:18:29   
MauMow
Aja pa ravno sem ugotovila da bomo pri meni delali še THT.... Ker rusi delajo kombinacijo dvojnega in trojnega (mnda to poznajo tudi v ameriki, rusi pa temu pravijo skreening v drugem tromesečju, nuhalna pa je screening v prvem tromesečju) - pri nas pa delaš lahko oba ločeno, skupno pa ti ne morejo dat rezultatov. Jaz sem bila tako že po nuhalni zelo pomirjena. Kaj bo pa ta THT povedal bom pa videla ko pride do tega user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 665
26.8.2015 8:23:21   
matejchy
ojla user posted image , sem bila bolj na fb, pa vidim, da ste se kar razpisaleuser posted image mene še vedno mučijo slabosti in bruhanje, sedaj pa se mi pojavljajo še močni glavoboli, mogoče katera ve, če lahko vzameš lekadol al ni priporočljivo?

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 666
26.8.2015 8:26:13   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

ojla user posted image , sem bila bolj na fb, pa vidim, da ste se kar razpisaleuser posted image mene še vedno mučijo slabosti in bruhanje, sedaj pa se mi pojavljajo še močni glavoboli, mogoče katera ve, če lahko vzameš lekadol al ni priporočljivo?

Lekadol lahko ker je paracetamol. Tako da ko je prehudo kar vzami. Meni so tudi povedali pri G da kamot vzamem. Ker mam tk nizek pritisk da me včasih prav noro glava boli.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 667
26.8.2015 8:29:15   
matejchy
Hvala Maumow, kajti proti večeru je res neznosno. Drugače mi je ena prijateljica, ki tudi pričakuje user posted image rekla, da naj pijem ingverjev čaj proti slabosti, vendar mi nič ne pomaga.

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 668
26.8.2015 8:32:38   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

Hvala Maumow, kajti proti večeru je res neznosno. Drugače mi je ena prijateljica, ki tudi pričakuje user posted image rekla, da naj pijem ingverjev čaj proti slabosti, vendar mi nič ne pomaga.

Meni tudi nič ne pomaga proti slabosti ko me prime (sprobala vse). Pa tut okusa nimam nikakor pravega. Včeraj sem malega spraševala da naj mi že pove kaj bi rad jedel, da bo meni ok. user posted image

Lekadol pa kar imej na zalogi če te kdaj zagrabi tak glavobol. Vsaj nekaj je kar lahko pojemo da se malo bolje počutimo.user posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 669
26.8.2015 8:35:02   
niinii
Tudi meni nič ne pomaga pri slabostih, ingverja pa sploh ne prenašam, tako da mi sploh ne pride v poštev. Se tolažim s tem, da bo kmalu minilo. Še 6 dni do novega pregleda :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 670
26.8.2015 9:03:34   
sakuL
Zivijo user posted image

Imam nekaj vprasanj,ce bo katera znala razjasniti...
Otrdevanje maternice? Kako to izgleda oz "boli"?
Ze dva dni slabo spim,ne znam opisat obcutka po trebuhu,ni bolecina za umret,je pa moteca, kot neko zvijanje po trebuhu.
Spim vec al manj na enem oz drugem boku,pa tudi na hrbtu.

Slabosti so se,ampk najhujse le zvecer,tako da sem kot hrcek in vedno nekaj glodam user posted image

Zanima me se nekaj... S fantom ziviva skupaj v najemniskem stanovanju, stalne naslove imava drugacne,v stanovanju je zacasno prijavljen samo fant. Kako je potem s prijavo otroka,kam ga napises za stalno prebivalisce?

Meni se zjutraj zdi da mi trebuh dosti " oplahne", cez dan je bolj velik in napetuser posted image je to normalno?

Hvala vam.
Lepo bozajte trebuscke :)

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 671
26.8.2015 9:37:27   
la.le
sakuL, midva sva v iskanju novega stanoavnja; se mi a zdi, da če ne bova do takrat nič kupila, bova tamalega kar na stalnem naslovu od moža prijavla. Načeloma bi lahko tudi na mojega stalnega sam je moj stalni 100km proč :S Se mi zdi to nekako najbolj logično.

lepo se cartajte (:

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 672
26.8.2015 9:39:42   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

Zivijo user posted image

Imam nekaj vprasanj,ce bo katera znala razjasniti...
Otrdevanje maternice? Kako to izgleda oz "boli"?
Ze dva dni slabo spim,ne znam opisat obcutka po trebuhu,ni bolecina za umret,je pa moteca, kot neko zvijanje po trebuhu.
Spim vec al manj na enem oz drugem boku,pa tudi na hrbtu.

Slabosti so se,ampk najhujse le zvecer,tako da sem kot hrcek in vedno nekaj glodam user posted image

Zanima me se nekaj... S fantom ziviva skupaj v najemniskem stanovanju, stalne naslove imava drugacne,v stanovanju je zacasno prijavljen samo fant. Kako je potem s prijavo otroka,kam ga napises za stalno prebivalisce?

Meni se zjutraj zdi da mi trebuh dosti " oplahne", cez dan je bolj velik in napetuser posted image je to normalno?

Hvala vam.
Lepo bozajte trebuscke :)

Glede prijave otroka - glede na to da je sam fant začasno v stanovanju se potem ti - če se strinjajo njegovi k njemu začasno prijaviš, in potem otrok ko se rodi se prijavi na njegov naslov.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 673
26.8.2015 9:56:08   
sakuL
Ja saj nekako je misljeno,da bi ga prijavila na ocetov stalni naslov. Jaz se tja nebi / ne bom prijavila.
Z babco naj potem nebi bilo problema, bo hodila na zacasni naslov ane?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 674
26.8.2015 9:57:42   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

Ja saj nekako je misljeno,da bi ga prijavila na ocetov stalni naslov. Jaz se tja nebi / ne bom prijavila.
Z babco naj potem nebi bilo problema, bo hodila na zacasni naslov ane?

Mislim da se moraš prej dogovoriti pa pol ni problema

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?