Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 23.8.2015 20:16:03
|
|
|
|
Radenska_
|
Jaz lahko povem da te boleče bradavice in prsi pri meni niso ble noben znak. Aspera, hvala za pestke :) Tebi želim prelep porod. Kdaj imaš rok? Če keri pomaga lahko povem kak je blo pri meni...O vem kdaj sem imela, ker je bil IUI. 9 dni po O sem imela takšne krče, da sem bila ziher, da bo M. Ni je bilo. to je bil edini znak.Trajali so samo en dan, on in off. Verjetno vgnezditev. 11 dan po O sem popoldne iz firbca delala BC mini in je bil plus. Naslednje jutro, na 12 dan je bil plus tudi na navadnem CB. Še vedno imam spravljenega :) Jaz bom test delala naslednjo nedeljo. Če bi kaj bilo, bi vsekakor moral pokazat. Takrt bom 12 dni po O, delala pa bom z jutranjim urinom.
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 23.8.2015 20:17:26 >
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2015 21:26:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 23.8.2015 21:45:37
|
|
|
|
Sofie
|
Septembra se boš ti že nad slabostjo pritoževala Oktobra se ti pa pridružim pri jamranju
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2015 21:54:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2015 8:14:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:15:30
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Jutro!! Mečem stran O teste, od 20 mi je samo še en ostal in za foro preberem navodila uporabe, ki jih valda nisem prebrala preden sem teste zacela delat.. In kaj preberem? Ko je O test pozitiven, naj bi se ovulacija zgodila sele cez 24-36 ur!!!! Faaaaaak!!! Ja? In kje je zdj tuki problem? KO ti pokaže drugo črtico je lahko O tud v roku 12 ur ... teorija je nekej, praksa pa drugo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:16:42
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Jutro!! Mečem stran O teste, od 20 mi je samo še en ostal in za foro preberem navodila uporabe, ki jih valda nisem prebrala preden sem teste zacela delat.. In kaj preberem? Ko je O test pozitiven, naj bi se ovulacija zgodila sele cez 24-36 ur!!!! Faaaaaak!!! Ne se sekirat... Dejansko pride do O med 12 in 36 ur po + testu. Tako da če na dan ko pokaže + je to to. Sicer pa so O testi vsaj za to dobri da vsaj veš kaj imaš O. Da nimaš non stop maratona.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:17:45
|
|
|
|
Janchek81
|
SE strinjam z MauMaw ... ko ti je pokazal + in če sta sexala je čist super, tko, da ... brez problema, brez sekirancije
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:18:35
|
|
|
|
MauMow
|
Janchek vidi da sva isto istočasno napisali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:19:27
|
|
|
|
Janchek81
|
Ja, sem opazila ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2015 8:35:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:36:45
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Mah, kaj cem napisat. To JE pomemben podatek zame. No whatever, I give up. Seriously. Uživajte! Zakaj obupala? Ne razumem ... vsaj veš, da ovuliraš .. kje je problem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:42:22
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Mah, kaj cem napisat. To JE pomemben podatek zame. No whatever, I give up. Seriously. Uživajte! Jaz sem to v 2 letih rekla velikokrat. Midva sva ze mela plan da grema dalje pa ce ne bo slo takoj v posvojitev ker ne zelima prestara met otrocka. Glavo pokonci. Tudi za nas pridejo enkrat lepi casi. Sem mislila da bom z nosecnostjo uzivala pa so se tezave zacele in je spet veliko skrbi.... nikoli se ne konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 8:43:49
|
|
|
|
Radenska_
|
ČE si na tisti dan, ko je bil + nisi kaj dosti zamudila...Je pa pametno tudi naslednji dan. Res pa je, da spermiji ne pridejo do jajčeca v par minutah, ampak rabijo tudi več ur, tako da imajo več šanse tisti, ki so tam preden je ovulacija in jajčece počakajo, kot pa tisti, ki morajo na dan O šele priti do jajčeca če razumeš....
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 15:11:47
|
|
|
|
aspera
|
Hvala Radenska . PDP imam pa čez dober mesec, 28.septembra. Se ne bi pritoževala, če bi bil kakšen dan ali pa kar teden prej .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 20:20:54
|
|
|
|
Mayche
|
Hej punce, kako ste? Pri meni nič kaj novega, M še ni, danes bo minil četrti dan, od rahle krvavitve (upam, da je bila vgnezditvena)... sem zelo neučakana... testa še ne upam delat, ker imam občutek, da je prehitro... me pa danes kar pogosto dajejo krči in špika me v trebuhu, kot da bo se M vsak čas vlila... vsakič, ko grem lulat, me je kar strah, da ne bi bla M... Tako si želim, da bi uspelo... kdaj naj delam test? Koliko časa po vgnezditveni krvavitvi bi moral test pokazati pozitivno? Jaz sem si zamislila, da bi delala test ta četrtek, ampak v resnici pojma nimam, kdaj naj točno delam, saj so moje M tako neredne... Totalna zmeda se trenutno dogaja v meni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 24.8.2015 20:25:57
|
|
|
|
mava1975
|
Če imaš neredne krvavitve bi potem jaz še počakala kak teden... lahko pa greš prej na krvni test...držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 25.8.2015 7:36:40
|
|
|
|
Janchek81
|
Vgnezditvena se načeloma dogaja 8 dan po O ... tko, da bi jaz kar počakala še vsaj 6 dni ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 25.8.2015 7:52:09
|
|
|
|
MauMow
|
Če točno veste kdaj ste imele O bo test pokazal pozitivno 13-14 dan po O. Če pa ne veste in imate zmešane cikle počakajte toliko da mine rok vašega najdaljšega do sedaj in šele po tem test. - to tudi Pušenjak predlaga.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 25.8.2015 7:58:10
|
|
|
|
Janchek81
|
Če pa ne vejo kdaj so mele O je pa najboljš ene 2 dni po zamujanju M ( najdaljši cikel ) ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 25.8.2015 18:58:23
|
|
|
|
Mayche
|
Hvala, punce za nasvete. Bom poskusila še malce počakat s testom. Čeprav je taaaaakoooo težkooo. Sploh ker me bega test, ki sem ga nardila v nedeljo... in je pokazal čisto rahlo, komaj vidno črtico... Mislite, da je sploh možno, da je test že pokazal pravilen rezultat? Nimam izkušenj s tem Baby Check Mini, saj sem do sedaj delala vedno s Clear Blue.
< Sporočilo je popravil Mayche -- 25.8.2015 18:59:22 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 26.8.2015 7:47:54
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Hvala, punce za nasvete. Bom poskusila še malce počakat s testom. Čeprav je taaaaakoooo težkooo. Sploh ker me bega test, ki sem ga nardila v nedeljo... in je pokazal čisto rahlo, komaj vidno črtico... Mislite, da je sploh možno, da je test že pokazal pravilen rezultat? Nimam izkušenj s tem Baby Check Mini, saj sem do sedaj delala vedno s Clear Blue. No, če si delala baby check mini in je pokazal rahlo črtico potem naredi dons še enga pa da vidš .. jaz npr nazadnje mi je pokazal rahlo črtico, samo sem jo isti dan dobila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 26.8.2015 7:50:43
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Mayche Hvala, punce za nasvete. Bom poskusila še malce počakat s testom. Čeprav je taaaaakoooo težkooo. Sploh ker me bega test, ki sem ga nardila v nedeljo... in je pokazal čisto rahlo, komaj vidno črtico... Mislite, da je sploh možno, da je test že pokazal pravilen rezultat? Nimam izkušenj s tem Baby Check Mini, saj sem do sedaj delala vedno s Clear Blue. No, če si delala baby check mini in je pokazal rahlo črtico potem naredi dons še enga pa da vidš .. jaz npr nazadnje mi je pokazal rahlo črtico, samo sem jo isti dan dobila Pa mogoče kak drugi test naredi, ko je malo maj občutljiv, da bo ziher
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 26.8.2015 8:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Test naj bi bil + 1-2 dni po vgnezditveni krvavitvi. Tako da če je bilo to to, hitro polulaj CB Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2015 26.8.2015 8:29:39
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Test naj bi bil + 1-2 dni po vgnezditveni krvavitvi. Tako da če je bilo to to, hitro polulaj CB Navijam Samo, če pogledamo, da se naj bi vgnezditvena zgodila nekje 8 dan po O, test pa naj bi pokazu + 12-14 dni po O, pol mislm, da tukej neki ne štima .. al se pa jaz motim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?