Mayche
|
Pozdravljene punce! Forum prebiram že dooolgo časa, ker pa se z mojim dragim že nekaj časa trudiva na otročku, sem se odločila, da še kaj napišem. Skratka, tudi jaz sem v pričakovanju in ker sem zelooo neučakana upam, da bom s tem, ko bom malce aktivna tukaj, lažje čakala dan D :) Imam zelo neredne menstruacijske cikluse in sicer mi traja dolžina od 30 pa do 45 dni, včasih pa celo več. Posledično zelo težko določim O. V začetku leta sem zato redno hodila h ginekologu, ki mi je preko ultrazvoka spremljal kdaj imam ovulacijo. No meseca marca sva dočakala prvi , vendar se je zadeva kmalu, že v prvih dneh, končala s spontanim splavom . Na podlagi ugotovitev ginekologa, ter na podlagi spremljanja nožnične sluzi, sem sklepala, da imam plodne dni med 10. in 15.08. In sva bila z dragim vse dni pridna . Že dober teden se počutim zelooo utrujeno, bolijo me prsi - cele (bradavice nič). Prav tako vsake toliko čutim, da mi je ful vroče, naslednji trenutek pa me zebe, da dobim kurjo kožo. Vsemu temu nisem polagala velike teže, dokler nisem v četrtek, 20.08., ko sem se obrisala po lulanju, zagledala na papirju nežno rožnat izcedek, kar bi lahko bila vgnezditvena krvavitev - mislim, da se ujema glede na predvideno O, prav tako sem jo imela marca in je bilo enako. No, in sem tako začela upati, da morda pa je le uspelo. Ker sem zelooo neučakana, sem danes popoldan nardila test Baby Check mini, ki mi je pokazal res zelooooo rahlooo črtico, tako, da je bila komaj opazna. Zavedam se, da sem test delala prehitro. Mislim, da bi glede na predvideno O, morala počakati vsaj nekje do četrtka... In še nekaj me skrbi. Danes zjutraj sem opazila, da so me prsi nehale boleti. Pomislila sem, da spet ne bo nič. Vmes sem nardila test, no, malo prej pa sem opazila, da so me prsi spet začele boleti. Je imela katera podobno izkušnjo? Upam, da mi bo uspelo potrpeti do četrtka... Sicer nisem niti ziher ali je to pravi dan, ali naj še počakam - glede na moje neredne M Veliko sreče vsem, ki še čakate na težko pričakovani
|