chocolatecake
|
MauMow mislim, da sva se z Ž-jem narobe razumele, jaz si ga namreč ravno ne želim . Drugače se mi ful všeč tvoji predlogi, ampak vse razen Črta že imava v krogu družine ali prijateljev, Črt mi pa ni všeč. No pa eno je ime mojega soseda, eno pa ime mojega bivšega, sicer ful lepo, ampak nee, nemoreš otroka poimenovat po bivšem . MD Hvala za velikodušnost, ampak tudi Gašperja že imamo, je namreč dober prijatelj od mojega dragega, torej spet kopiramo. Jaz še vseeno upam, da vas preseneti tudi Gašper. Pa prav, da si se postavila zase in nisi podpisala! Me smo s tabo, ne daj se temu butastemu sistemu, ki ga imajo! Melanie Patrik je kolega in sin od drugega kolega, drugače mi je tudi lepo ime. Mel G je prečudovita, čestitke. Bi naložila slikico, pa nevem, če sem dost brihtna, da mi uspe izbrisat podatke iz nje, jo skenirat in nalimat na forum. Se bom potrudila. Pa vse najboljše za nazaj, upam, da še velja in da si lepo praznovala. Noname Kevin je tudi meni kul, pa mojemu ni všeč, Anej in Enej mi ni preveč, Erazem srednje. V bistvu je res ful imen, ampak ob ogromni žlahti (sva računala, da če bi se poročila bi bilo cca 130 gostov)in celem kupu bratrancev in sestričen z majhnimi otroci, ti ostane ful malo izbire, če bi rad bil malo izviren in si ne želiš nikogar kopirat. Asyka Mark mi je tudi zelo všeč, pa je že sorodnik Marko in je tako oh in sploh... da me potem vse mine, ker bi vsi vsi mislili, da sva ime izbrala, ker je on tako oh in sploh . Tole podrobnejše o nesreči se pa grozno sliši - Auč, maksimalno hitro okrevanje ti želim, pa naj mali adrenalinski odvisnež še naprej pridno raste. Marčevka2010 Bravo za novo kuhinjo, se mi bo odvalil kamen od srca, ko bomo mi enkrat tam. A boš tudi ti dodala kakšno slikico? Ali nas razveselila vsaj z izborom barve, za lažjo odločitev tistih, ki nas to še čaka . Janchek81 Super, da ste našli muco, mene je tudi naš barabin zadnjič hudo prestrašil, sem bila prepričana, da je izginil, pa se je samo skrival po koruzi, pojma nimam kaj ga tam tako fascinira. Veliko veliko sreče ti želim pri novih poizkusih, verjamem, da bo tokrat vse OK in ti pošiljam veliko pozitivne energije. Žabinčica Poročaj nam, ko opraviš morfologijo, upam, da nas razveseliš s punčko, da bodo imeli naši fantje še kakšno kolegico . Od tvojih predlogov mi je ful všeč Filip in Dominik, pa možeku Filip ni všeč in protestira, Dominik je pa spet eden od sosedov. Tara Jaz imam majhen prtljažnik, tako, da sem potem vzela Peg Perego Book, se super sestavi in mi ostane še ful placa. Upam, da bo kul. Čeprav mi je malo žal za Dorjana. Mogoče pa pri naslednjem otroku. Glede imena bom poročala, trenutno je možekov favorit Aleksej, pa mu nekako nemorem reči tako, nevem zakaj ne. Meni je bolj všeč Aleks, pa je že sin od kolegov. Mislim, da bom na koncu prisiljena ignorirati vse kolege in žlahto in pač dati ime, ki ga nekdo že ima. Nekaj bomo menda našli, da nebo revež brez imena. Leilani Tudi jaz sem na bolniški od krvavitev dalje, najprej sem bila en mesec po 8 ur, zdaj po 4, baje do konca. Meni je kul, bi rajši, da ti podaljšajo ali ne? Imava pa midva s tvojim dost podobne kriterije za imena . ShortyRR Ful lepo ime sta izbrala, (pri nama tudi to že zasedeno) te spremljam med novembrkami na fejsbuku in si res lepa nosečka.
|