Tara9
|
Ojla, danes pa smo se res nakotile tukaj . Evo še ena bodoča bodoča nosečka (upam) se javlja po dolgem času. Dnevi letijo, jaz pa hodim mimo računalnika in ne pridem do njega. Zdaj bo treba pa počasi dopust poiskati, če nič drugega, tako da se bo treba malo potrudit v lovljenju fraj minutk. No, pa da vidimo koliko me spomin služi.... MauMow najprej čestitke tebi za super opravljen pregled. Veliko mislim nate in sem bila res vesela ob prebranem. Le tako naprej, vse bo ok . Čokoladka tebi sem se pošteno nasmejala ob reakciji glede spola . Sicer te pa razumem, tudi mene je šesti čut izdal, saj bi dala skoraj roko v ogenj, da bomo imeli fantka . Sicer pa samo da so živi in zdravi.Gled eimen sem švoh in ti ne znam pomagat. Meni so všeč kratka, enostavna, ne preveč eksotična. Všeč mi je predlog asyke, tudi jaz sem navijala za Marka, ampak se je možek pritoževal, saj imamo soseda Marka. Potem se pa ustavi. Prej mi je bil všeč tudi Tim, ampak jih je res malo morje, tako da me je minilo. Me pa res firbec daje kaj bosta ibrala, upam, da boš delila z nami . Mimogrede z Dorjanom sem zelo zadovoljna, edini minusek je ta, da zaradi 4 velikih koles zavzame veliko prostora v avtu, ampak midva imava karavana, pa še kufer za na streho sva kupila, tako da folgamo Marčevka kdaj se selite? Joooj se prav spomnim kakšen občutek je iti iz stanovanja v hiško, noro. Kar naenkrat toliko prostora, ki ga kasneje hitro zmanjka . Melanie lepo te je brati, vedno vsa z zanimanjem prebiram o vaših dogodivščinah. Vidim, da dolgčas vam nikakor ni, pridna pa še zmeraj tristo na uro. MD sej ne morem vrjet, da ti dajo kaj takega za podpisat in bravo da si se postavila zase. Me prav zanima kakšen bo razplet. Madonca izkoriščanje na vsakem koraku in potem ščitijo svoje riti, jaoooo. Žabinčica a ti tudi že pred morfologijo? Madonca punce res ste nekam ekspresne. Meni se je moja nosečnost tako vlekla, pri vas se mi zdi, da bo kar preletela. Lepo da si se javila . Srečno in mirno še naprej. Jaz sem po starem, ves čas gre moji malčici. Zdaj je začela s smejčkanjem in čebljanjem po svoje in res ni dolgčas. Prej nisem bila sigurna, da si želim še enega otročka, zdaj ko imam njo pa srčno upam, da nam bo ratal še kakšen . Nič, gremo dalje. Bodite lepo, božajte trebuščke, Janchek in ostale čakajoč na pluske, držim pesti za vas
|