|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
11.6.2015 20:15:01   
aspera
sabincica, se držim tega, da ne jem prepozno, ampak mi nič ne pomaga. Mene že čez dan peče zgaga, potem zvečer in ko ležim, pa še bolj. Jaz imam s tem še od prej probleme, sem morala na gastroskopijo in so mi že takrat ugotovili, da imam preveč kisline in refluks. Sem bila preden sem zanosila nekaj mesecev na Nolapzi. Tako da je bilo za pričakovat, da bo med nosečnostjo še dvakrat huje. Komaj čakam, da rodim in da bo boljše.

Maicoo, super za 3D/4D, jaz se ga tudi že veselim. Sem naročena čez slaba 2 tedna pri Pušenjaku. Moja sestra gre pa jutri, tudi v Kranj.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.6.2015 8:34:03   
levcka
Jutro :)

Mi pa danes migamo že od 5:20. Samo nisem imela energije za vstat. Tolk je bilo vroče ponoči, da sem se premočena zbudila. Potem sem pa vsa okna po hiši odprla in šla nazaj spat. user posted image je pa veselo brcalo in boksalo in delalo prevale v trebuhu ;)
Zdaj pa ko sem vstala in čakam na poštarja, da mi prinese odločbo, se mi pa spet vrti. Pritisk je enak kot je že odkar si ga merim. Bom počakala, če bo po zajtrku boljše, drugače pa ne vem kaj naj naredim. Grem spet v dežurno pa na ginekološko, pa.... Upam, da telo rabi samo hrano in bo vse ok.

Lucy89 to si bila v HMu na Rudniku?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.6.2015 9:00:25   
sturla
Pozdravljene, spet se vam malo javljam user posted image

Aspera, tudi jaz sem naročena k Pušenjaku za 3D user posted image meni so dali datum začetek julija. Hja preveč sva firbčna in upava, da se bo vsaj na 3D videlo, kaj skriva med nogami user posted image Boš poročala, če je v redu user posted image

Drugače malo dete veselo brca in pridno raste user posted image trebuh se mi počasi pomika navzgor, a ga imam še vedno precej nizko. Ne zdi se mi, da bi se napihnil v balonček, za zdaj imam bolj planoto kot hrib user posted image user posted image user posted image

Uživajte v lepem vremenu in izogibajte se močnemu soncu user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.6.2015 14:18:36   
ema_
Pozdravljene user posted image
Ravno prihajam iz kontrole, vse ok user posted image Dala sem urin,zmenila sma se za datum za injekcijo IgG anti-D in pogledal je če se vidi spol.In imeli bomo fantka user posted image Je končno pokazal kaj ima med nogicami user posted image Moj trebuh je iz dneva v dan večji, očitno user posted image nosim ornk spredaj user posted image Popek je pa zaenkrat še na svojem mestu user posted image
H&M v celju oblačil za nosečke nima več,tako da tudi mene zanima kje v Ljubljani?
Levcka, če ne bo bolje pojdi kr do zdravnika.Tudi js sem imela danes malo nižjega 100/60, tako da grem zdej mal počivat in se ohladit user posted image
Lep dan vam in user posted image

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.6.2015 20:09:39   
NINANANA1986
tkole...še ena stran, kjer so full luštne stvari;)

posteljnine, ki niso tako drage, pa baldahini....meni se zdi kar ugodno...

http://www.e-baby.si/posteljnina.html?limit=all

mogoče pride kateri kaj prav;)

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.6.2015 20:17:46   
levcka
Hoj sem ravno iz Nevrološke. Potem ko sem lepo spila čaj in pojedla zajtrk se mi je spet začelo vrteti in sem šla v Porodnišnico, kjer so mi naredili CTG in zmerili hemoglobin, ki je 103 zato sem dobila železov sirup. Moj ginekolog me je poslal z nujno napotnico na Nevrološko. Ugotovili so izčrpanost in mi predpisali počivanje in izogibanje vročemu soncu.

Sem pa dobila tudi odločbo iz komisije, kjer so mi porodniško zaključili z 31.5 in ne s 15.5 kakor je to naredila kranjska ZZZS... Odločbo sem pa prejela danes user posted image

V glavnem da je z bebo vse ok.

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.6.2015 16:38:37   
Lucy89
Pozdravcek iz vrocega Paga :)
Gre za H&M v Novi Gorici :)

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.6.2015 20:06:51   
Preggy
Levcka upam da se ti kmalu stabilizira celotna zadeva in se dobro pocutis :)

Jaz sem kar v redu, sicer ko pomislim na stvari ki joh moram kupiti me kar zagrabi panika, saj ne vem tocno ne kaj ne koliko.. Ah :) upajmo da bo hehe.. Opazam pogoste bolecine v sp delu trebuha in mislim da kar nizko nosim, tako da dosti pocivam ko me tako zagrabi. Sem bila vceraj bolj aktivna in se takoj opazi..

danes sem opazila na straniscu rjavkasto rdeco sluz, se pravi je bila pomesana s krvjo. Sicer je samo enkrat in vec ni bilo hvala Bogu, ampak me skrbi vseeno..toliko sem dala skozi ze s temi krvavitvami da se mi ze blede od njih :( upam da ni nic, bojim pa se da ni tisti cep ki se odlusci..

Se je ze kateri podobno zgodilo?

Lep preostanek vikenda vsem noseckamuser posted image

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.6.2015 21:53:50   
levcka
Preggy hvala za lepe želje. Vrti se mi samo občasno, ko pač pretiravam. Če sem pridna in ležim tako kot je zdravnik naročil, potem je ok. Če pa hočem recimo kaj pospravit ali pa uredit (recimo polikat, cunje dat prat in obesit) sem pa potem čisto zanič pa malo se mi zavrti. Verjetno je kriva tudi vročina. Še dobro, da se je danes shladilo.

Jaz bi vseeno preverila vsaj po telefonu pri ginekologu. Krvi ne sme biti nikoli. Vsaj jaz bi, da se pomirim :) Upam, da je vse ok s tabo :)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.6.2015 10:40:29   
aspera
Preggy, tudi jaz bi za vsak slučaj poklicala svojega ginekologa in vprašala, če se je potrebno priti pokazat. Upam, da ni nič, najbrž je samo krvavitev iz nožnice, sem že brala o tem. Ampak vseeno pokliči.

Jaz se danes ostala doma kar na "lastno pest", ker sem imela bolniško do danes, sedaj pa čakam na novo odločbo, ki je še kar ni in bog ve kdaj bo. Tale kranjska komisija je res obup user posted image .

Drugače sem pa kar ok, razen mojih običajnih težav kot so zgaga in občasne bolečine v hrbtu in križu. Otroček vsak dan močneje brca in to res pogosto in opazno, da že drugi opazijo kako mi trebuh premika user posted image .

Danes sem morala na tešče v laboratorij oddati kri in vodo, jutri imam pa pregled pri svoji in upam, da bo vse ok.

Kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.6.2015 10:51:24   
Preggy
Sem klicala, pa imajo danes in jutri zaprto.. tudi sama bi raje preverila in ne zelim zganjati panike, ampak jih ravno zdaj ni :)

Res mi ni jasno kako lahko tako komplicirajo pri noseckah, kot da ti nebi zelela nosecnosti brez tezav in vsega. Tako je meni znanka tudi rekla, joj tebe pa skos nekaj boli. ja jaz iz dolgcasa rada hodim v bolnico zaradi krvavitev in bolecin in vsega..cisto tako, zakaj bi pa mela mirno nosecnost.. raje malo kompliciram.. mislm hallooo!!!

upam da se na koncu vse postima ;)

tudi jaz imam bolecine v hrbtu in spodnjem delu trebuha...vcasih tako nenormalno pritiska dol ej :) pocutje je kr uredu, se posebej danes je malo hladneje in prav pase :D

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.6.2015 18:12:10   
levcka
aspera in preggy zgleda da smo vse skupaj v istem zosu. Jaz sem danes klicala svojega osebnega zdravnika, da mi je ginekolog v petek odprl bolniško, ki so mi jo "potrdili" tudi na Nevrološki v LJ in sem rekla, da če lahko pridem v petek, ker imam takrat tako ali tako ginekologa. Pa moj gre vedno z mano h ginekologu. Jaz sama ne smem vozit in iz Kresnic do KR je kar nekaj kilometrov pa moj me jutri ne more peljati, ker dela. Ampak to doktorja ne zanima jutri ob enih se morm narisat v ordinaciji kakor vem in znam. Ker drugače lahko komisija iz ZZZSja komplicira. Kaj ima za komplicirat, saj sem na stroške podjetja zdaj doma od 12.6 do 8.7.? Obup!!!

Ja o vseh komentarjih, ki jih pa dobimo, ker smo na bolniški pa sploh ne bom. Full mi je všeč, ko po tri ali več ur čakam na razne preglede v LJ. user posted image

user posted image je tudi pri meni full živahen in premika trebušček. Zdej ne neha niti, če da moj roko na trebušček ;) Drugače sem dobila pa železov sirup, ker sem imela v petek hemoglobina samo 103. Saj niti ni tako ogaben za pit. Vročina mi nagaja, drugo pa vse lahko preživim ;)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.6.2015 10:59:12   
aspera
Jaz sem s pregleda, zelo vesela, ker mi je naredila uz in se je danes želodček zelo lepo videl in je vse ok user posted image . Zgleda se je user posted image ravno lepo napil plodovnice, zadnjič je bil pa na dieti user posted image .

Sladkor imam ok (in mi očitno ne bo treba na glukozni test user posted image ), voda je tudi bp, samo hemoglobin mi je kar padel in moram jemati železove tablete sedaj. Čudno, ker pojem res veliko sadja in zelenjave, ampak očitno ni dovolj. Pa za kislino mi je dala tablete, ker je stanje pri meni že nevzdržno. Sem pa trenutno na 6,5kg plusa.

Čez točno en teden imam pa 3D/4D pri Pušenjaku in se že ful veselim user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.6.2015 11:51:14   
Lupidupi
Pozdravljene, zopet se malo javljam user posted image !

Včeraj sem imela ustni del mature enega predmeta in mi je šlo v redu. Zdaj pa še samo tri predmete ( 22.6. - zadnji predmet ). Tako, da sem na 23.6. za svoj rojstni dan svobodna in končno preneham s tem stresom user posted image .

Prav tako super in čestitke vsem za uspešne uz preglede ( posebaj tebi aspera za želodček user posted image ) in 3D/4D user posted image .
Tudi jaz sem imela včeraj mesečni pregled in vse super. Mali ima v 25t in 5 dni 800g :) . Trenutno sedi in nam je kazal ritko in ogromna jajčka user posted image . Sem dobila tudi zelo lepo slikico obraza : )

levcka, tebi pa želim, da se ti zadeva s pritiskom hitro izboljša.

Drugače se počutim dobro... razen te vročine, ki me precej izčrpava. Se trudim, da se vseeno gibljem, zato na sprehode hodim pozno zvečer :). Kislina me še zmeraj občasno peče, največkrat ponoči, ko se odpravim spat. Moj mali user posted image pa me najraje brca v mehur ali pa pod rebre. Pravi mali user posted image user posted image .

Lep dan vsem

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.6.2015 16:06:54   
levcka
aspera full sem vesela zateuser posted image zdaj si pa verjetno bolj mirna :) Sem pa tudi jaz dobila železo, samo meni je dal sirup :)

Jaz sem danes kot cunja. Samo spala bi. Dete pa brca kot zmešano.

Lupidupi pridna si. Držim pesti, da ti kmalu mine ta stres z maturo in boš lahko uživala v poletju in nosečnosti :)

Danes se je kar fino shladilo in bomo lahko spale ;)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.6.2015 16:11:37   
aspera
Hvala obema user posted image .

Jaz sem danes tudi kot ožeta cunja pa tudi vrti se mi malo. Pritisk imam sicer ok, mogoče se mi pozna premalo železa. Moj user posted image je pa tudi čisto naspidiran user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.6.2015 12:47:05   
lumpa08
hei...mene pa zanima če mi lahko pomagate malo :) tiste ki ste že rodile in ble tisti čas zaposlene...kam morem za porodniško? kaj rabim? koliko prej morem? kake papire dam delodajalcu? porodniško pa nastopim 20.8. hvala vam že vnaprej...user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.6.2015 15:48:45   
levcka
Lumpa08 oglasi se na svojem Centru za socialno delo in ti bodo dali vse papirje in vse razložili.

Aspera čisto možno, da se ti pozna pomanjkanje železa. Je bil pa včeraj spet malo čuden dan. Meni se zdi, da se mi vreme full pozna zdaj ko sem noseča. Me kar malo meče ;)

(odgovor članu lumpa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.6.2015 19:54:10   
Lupidupi
Hej hoj punce!

Bi rada z vami delila svojo včerajšno izkušnjo, ki je na meni pustila veliko razočaranje.

Torej.. končno sva z mojim zbrala dovolj denarja, da se vselima v stanovanje, ki nama je bilo že od samega začetka všeč. Pokličem lastnika in se zmenimo za včeraj ob določeni uri. Midva prideva tja in lastnik je začel z svojimi zelo neprimernimi izjavami: zakaj si nisma mogla kupiti kondoma za tistih 5 € in , da imama zdaj celo štalo zato. Sem ga opozorila in povedala, da naj preneha z žalitvami. Na kar je začel, da če bi bila jaz njegova hčerka bi mi še marsikaj drugega rekel. Takrat mi je pa prekipelo! Sem mu čisto na vljuden način povedala, da pa hvala bogu nisem njegova hčerka in, da naju je užalil ( tudi fanta je pred tem žalil oz. njegovo službo. ( za katero se res trudi in dela od jutra do večera. )) in takega nespoštovanja kljub svojim 19. letom ne bom prenašala. Za tem sva odšla iz stanovanja, se vsedla v avto in odpeljala. Ne znam opisati občutkov. Tako zelo me je to njegovo obnašanje in nespoštovanje prizaelo, da sem se od sile zjokala. Mislim pa halo, kje ma pravico tako ravnati z nama. Konec koncev sva midva vseeno njegova stranka. user posted image . Niti nama ni pustil do besede. Sem zelo razočarana... sem se že prav predstavljala kako živimo v tem stanovanju in kako bova najinemu user posted image preuredila sobico. Torej,... vse je splavalo po vodi.

Sva zopet na začetku... iščema novo stanovanje. Se tolažim, da naju nekje čaka še dosti boljše user posted image . Optimistično gremo naprej!

Danes sem tudi imela ustni izpot iz slovenščine. Uspešno! user posted image ... Jutri imam še en zagovor in potem še zadnjega v ponedeljek. Juhu še malo : ) .

Lp

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.6.2015 20:04:34   
Preggy
Tole je pa obup! Ljudje si resnicno prevec dovolijo.
Vem da ti je bilo hudo in vsako izmed nas bi prizadelo, ampak poskusaj pozabiti na to in vrjemi da je bila to dobra stvar! Ce je tak cuden tip ta lastnik potem je bolje da nista pri njemu v najemu. Nekaj boljsega vaju caka! ;)

Iskrene cestitke za maturo, zelo si pridna da vztrajas in le tako naprej!

Jaz sem drugace tko tko, mi pase tale osvezitev ampak bolecine imam pa konstantno..sp del trebuha, ob straneh zadaj..v sp levem delu me krc ze od vceraj drzi :( ne morem se nastimat za spat nic.. Me kar malo skrbijo te bolecine..zgaga pece obupno..pa se opazam da se mi kile hitro nabirajo..najprej niiic sedaj pa v tednu kar kila in pol...upam da se cimprej vse skupaj ustavi ker tako naprej ne bo fajn :)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.6.2015 13:50:03   
levcka
Lupidupi ne morem verjet, da je bil tip sposoben sam sebi plunit v skledo s takim idiotskim obnašanjem. Itak vaju čaka nekaj boljšega, bosta vidla. Ta kreten naj se pa nekam zaleti, ker tako obnašanje pač ne sodi nikamor....

Preggy jaz sem se do sedaj zredila 11.45kg, so me danes tehtali, ker sem imela posvetovalnico. Pa se ne obremenjujem. Dojenček na teden pridobi po 200g plus še plodovnica in ostalo, tako da je bse to normalno.

Sem bila včeraj na 4D pri dr. Megličevi - jokala od zadovoljstva. Dete je prvo spalo. Lepo je full. Slikice sem dobila tudi full lepe pa na CDju so še videi :) Mi je povedala, da je otroček full velik in ima že 1700g. Glavica je tudi že za 32ti teden. Jaz sem pa konec 29tega tedna. No ja. Dr Handžar me je danes potolažil na posvetovalnici, da če bo dete res veliko, bova pa carskega naredila.

Me je pa do konca razkurila Dr. Gabrova iz Kranjske komisije ZZZSja, ki je rekla, da mi niti slučajno ne bo dala bolniške, ker se je ona tako odločila. Pa da 4.6 sem bila na 3D UZ in da to se plačuje in da za to ne rabim bolniške. Pa kaj tej babi ni jasno? 4.6 sem imela UZ kontrole rasti, ker se je mojemu ginekologu zdelo dete že na otip veliko. 12.6 so mi na Nevrološki dali izvid, da moram počivati in da imam obvezno bolniški stalež. ONA se pa odloči, da jaz nič od tega ne potrebujem?!?! Komaj čakam, da dobim pisno od nje vse. Kar sedela sem pri splošnem zdravniku, ko mi je on ponovil njene besede. Kaj za vraga je tem ljudem, ki odločajo?!?

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
22.6.2015 14:05:03   
Ur5a
Punce, greste kaj na dopust in v katerem tednu? Jaz grem v tridesetem na morje, na Hrvaško (pribl. 3 ure od slovenske meje) in priznam, da ne grem čisto brez skrbi.user posted image Se pred odhodom na dopust kaj posvetujete z ginekologi?

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
22.6.2015 14:27:20   
Preggy
levcka.. me veseli da je vse v redu in da otrocicek lepo napreduje..kar je tudi najpomembnejse. kar se bolniske tice sploh nevem kaj naj recem, saj ni normano. edino kar lahko drzim pesti da se vse postima. vcasih imam obcutek da so na vseh teh mestih izbrali nameroma najbol necloveske osebe ...

Kile so se ustavile,spet nimam apetita..oziroma ce jem jem lubenico, in jo kar pol zmazem :) mi res pase.
Ampk se moram res cuvati, danes sem malo delala in takoj bolecine v sp delu trebuha, tako da sem takoj nehala in se sla ulezt.

Ur5a ce je vse v redu nebi smelo biti problema, je pa res bolje da se posvetujes z ginekologinjo o vsem, ter uredis zdravstvo in potrebno za vsak slucaj.
jaz sem se dopusta odpovedala, oz ga nisem niti planirala ker sem imela od zacetka konstantno probleme. no kasneje so se uredile hvala Bogu, ampak mi ne pase ze krajsa voznja in sem tako obcutljiva, me hitro zacne spikat in vse da sem se odlocila raje ostati doma in ne reskirati :)

Ti pa se le posvetuj z ginekologinjo in cimlepse pocitnice ti zelim user posted image

(odgovor članu Ur5a)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
22.6.2015 14:59:03   
Lucy89
Pozdravljene!

Da se še jaz malo oglasim... včeraj sva se z dragim vrnila z morja. Na pagu sva preživela 10 vročih dni. Ur5a, sama jutri vstopam v 30 teden, pa na morju ni bilo nobenih problemov. Malček je bil v trebuščku nenormalno aktiven :)) Vsak dan sva z dragim tudi po večkrat šla peš na plažo, plavala v morju, pa še vsak večer šla na sprehod, pa hvala bogu ni bilo nobenih težav...komaj čakam, da greva spet :))
Sem pa morje pred odhodom omenila svoji G, ki me je samo opomnila naj ne pozabim zdravstvene za tujino, materinske knjižice in pa ostalih stvari, ki jih mogoče jemlješ (Fe, Mg...).
Je pa fantastično plavanje morju, se mi zdi, da se cel pretegneš in razgibaš :).
Drugače je vse o.k., moj apetit je še zmeraj isti kot pred nosečnostjo, jem vse :) Edino pri določenih stvareh opažam, da me konkretno napnejo in se komaj premikam, pa obroke imam zelo majhne. Po 6, 7 uri zvečer več ne jem, drugače me daje naslednji dan "jutranja slabost" :/. Sva na morju dvakrat zvečer jedla, pa je bila zjutraj školjka party :).
Drugače pa je počutje na pram prvim 4 mesecem nosečnosti odlično, tudi energije je ogromno.
Jutri imam pregled pri svoji G in že komaj čakam, od zadnjega so namreč minili že dobri 4.tedni :))
Kako pa kaj ve?

Lep sončen pozdrav! user posted image
user posted image

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
22.6.2015 16:43:38   
aspera
Hej user posted image .

Midva greva na morje čez slaba 2 tedna, jutri pa začnem s 27.tednom. Greva pa letos malo bližje, čisto za vsak slučaj, če bi bilo treba domov. Drugače pa ne mislim nič komplicirat, edino na soncu ne bom preveč.

Kako so kaj vaši user posted image ? Moj je kakšne dneve nenormalno aktiven, kot da čisto nič ne spi, brca non stop. Danes je pa recimo bolj len, sicer se malo oglasi tu in tam, ampak bolj nežno. Me je kar malo prestrašil in sem ga že 2x preverjala z Angelsoundom.

Jutri imava pa midva 3D/4D pri Pušenjaku in komaj čakam. levcka, a so ti naredili 3D brez da bi ti pokazali spol oz. brez da bi ti videla? Če se ne motim, vidva tudi nočeta vedet, tako kot midva user posted image . Ali sem te spet zamenjala za katero drugo user posted image ?

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?