sabincica
|
Ja to pa itak...Se strinjam s teboj. Že sam stres je problem!Jaz vidim pri svojem škljatu, da če me kdo razp****, tako kot včeraj prodajalka v Intersportu , začne ful brcat, ker mu ne sede, da nekdo kriči. No da povem kaj je bilo: sem si preko spleta naročila Adidas hlače, pa imam že ene doma, pa ker zbiram pike, mi je napisalo obvestilo v tem smislu, da se mi bodo pike naložile samo v primeru prevzema v trgovini. In sem pri naročilo potem označila, da jih naj pošljejo v trgovino v CE in jih bom tam prevzela. V glavnem, pridem na blagajno, povem kaj imam in sem že hotela plačat....pa pride na blagajno še ena prodajalka, pa me tko butast gleda, pa reče ful arogantno, da za te hlače, ne bom dobila M pik na pika kartico. Pa rečem z zelo umirjenim glasom, da ne razumem kako to misli...In se začne ženska razburjat, da če sem jih naročila prek spleta, je to isto, kot če bi jih dobila domov, samo da nebi rabila poštnine plačat imam pač os. prevzem v trgovini in da oni mi pik ne bodo naložili, da se naj bi mi jih spletna trgovina, ko bom plačala z gotovino. Pa rečem da sem jih ravno zarati tega naročila v poslovalnico, da bom pike dobila, ker mi so mi dali obvestilo, da jih drugače ne bom prejela, ker me poštnina pride cenej, kot pa vožnja v Ce in nazaj...in se začne dret na mene, da to pa že ne, da še nobenmu niso pik naložil ob os. prevzemu, da mi jih bo spletna trgovina in se naj z njimi to menim...baba je čist znorela, sem bla čist preč, da še rečt nisem več mogla nič nazaj...je moj pograbil hlače pa rekel, pejt probat...in sma šla v garderobo. No potem jih tako nisem vzela, ker imajo v pasu drugo elastiko in me v trebuh reže...no bi bile za 1mesec, potem po porodu pa tako prevelike....v glavnem, me je ženska čist iztirila. sem ji hlače dala na pult in rekla, da me elastika preveč reže v trebuh, da jih ne bom vzela zraven pa sem imela že pripravljen, da jo nazijam, če bo še kej gobcala, pa ni Me še pogledala ni, sm ok je rekla, brez nasvidenje...in pol sma šla...tko me še pa ni nihče v zadnjih 6ih mesecih razkuril kot to ženšče...sem hotla že knjigo pritožb zahtevat, pa je rekel moj, da jo nej stim, da če ima kej vesti, ji bo tko nerodn...Ne vem no...tudi jaz sem delala v trgovini, pa sem imela doskrat slab dan, samo se nisem potem na stranko znašala...
|