_Alina_
|
Jaz pa še vedno čakam na svoj prvi pregled. Ne vem, zakaj imam tak smotan občutek, kot da kaj ne bi bilo v redu Kot da se počutim krivo, ker je ta otroček prišel tako hitro, tako nenačrtovano... Ne vem, upam, da me občutek vara, ker si res želim, da bi bilo vse ok. Pa tudi rada bi resnično dojela, da se nekaj dogaja v meni, ker trenutno so to samo slabosti, medtem ko je bilo prvič dosti več dogajanja - raztezanje maternice, bolečine v trebuhu ipd. Mogoče je zdaj drugače, ker je še vse od prvič raztegnjeno Pa rada bi tudi potrditev, da poveva doma. Da bodo mogoče malo bolj razumeli, zakaj se tako čudno obnašam, pa da sestra končno neha namigovat, kdaj bo drugi otrok Kopalke bom jaz imela stare, tudi v prvi nosečnosti sem jih imela. Saj čez poletje se ne bomo še tako razlezle, tisto pride v zadnjem trimesečju Meni so se joški po dojenju celo zmanjšali, tako da bom celo še malo bolj zategnila bikinke. Mogoče se mi še nazaj povečajo, upajmo. Drugače pa meni najbolj paše jest navaden bel kruh in sir. To bi jedla 3krat na dan. Ampak fora je, da mi je po siru tudi vedno slabo Kr neki res. Pa ta kruh meni drugače res ni za jest kar naprej, ker me napihne in se tudi ne počutim dobro po njem. Ampak to je res kr neki, moje navade v prvem tromesečju so skregane z logiko čist. Vse, kar sem jedla prej, se mi kar gabi. Ne jem niti folne, skoraj nič zelenjave ... edino, kar jem je nekaj sadja, pa še to je tako prešpricano, da joj, ker ni domačega. A ste šle vse tešč na prvi pregled?
|