Shana86
|
Vesela vesela Ravno s prvega pregleda. Srček bije, rokice in nogice mahajo, veliki smo 3,15 cm, kar ustreza 10t1d, pdp ostaja 1.12. Naslednji pregled je nuhalna 20.5. (dela moj G), pregled pa 8.6. Jupiiiii Greva danes povedat staršem, komaj čakam Glede vadbe: v prvi nosečnosti sem hodila na vadbo za nosečnice, jo vodijo fizioterapevtke v našem zd in je zastonj. Na žalost sem šla samo parkrat, ker sem imela težave s simfizo in sem dobila prepoved Je bilo pa fajn. Sicer pa sprehodi in pri nas malo v hrib - je fajn za keglove po klancu dol Sicer je pa počutje že ful boljše, ta hude slabosti so se umirile, zamenjala jih je neprestana lakota... zredila se nisem še nič, trebuh imam pa tekom dneva vedno večji, zvečer kot v prvi nosečnosti pri 4-5 mesecih. Kaj še bo... Hlač ni šanse zapret. Utrujenosti je tudi manj, sem pa še vedno tečka in menjam razpoloženja, grozno. Prvič je bila res čisto drugačna nosečnost... mogoče zato, ker sem se lahko bolj posvetila sebi in se spočila. Aha me je pa G opozoril, da je druga nosečnost precej bolj zoprna kot prva, ker so vse mišice, vezi raztegnjene in je veliko več raznega špikanja, krčev in pekoče zgage. Zaenkrat to kar drži. Ah če bo samo to, ni panike