Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Ojla, evo po 2 tednih sem končno prispela do računalnika. Moja lumpa čez dan ne spi preveč, je že mali firbec in mora opazovat kaj se dogaja okrog nje. Danes prvič spi, kot se za dojenčka spodobi in imam malo več časa . drugače smo ok, počasi smo se zalaufali, dojenje nama je super steklo (trkam), nočno spanje je bilo do zdaj tudi odlično, zbudi se dvakrat, se podoji in zaspi nazaj, tako da se tudi midva lepo naspiva, včasih si še popoldan kakšno urico privoščiva, če se naju tamala usmili. Danes smo bili prvič tudi malo zunaj, sicer samo na vrtu, ampak tudi to je nekaj. To vreme nam ni najbolj naklonjeno, tako da sva malo odlašala, ker smo imeli že vneto učko. Upam, da bo ta teden kaj več sončka, ker že komaj čakam kakšen sprehodek. Vas redno berem, sicer preko telefona, iz katerega se mi tako kot tebi melanie ne da ravno tipkat, ker je cel projekt, da kaj skupaj spacam . Zate vidim, da si še v enem kosu, princeska uživa na toplem. Komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, vsak dan vsa nestrpna gledam, če si že kaj sporočila . Drži se, želim ti eno lepo, ekstra hitro porodno izkušnjo, zdaj si že profi, tako da naj gre gladko . noname čestitke za službo in uspešno opravljen prvi dan. Ja, danes je treba bit res zadovoljen že s tem, da človek ima službo, sanjske so pomoje res prava redkost. čokoladka pričakujem tvoje super novičke iz nuhalne, in seveda kakšno slikico malega čokoladka oziroma male čokoladkice . Fajn opravi, itak je vse super sem prepričana. Mimogrede Dorijana nismo še konkretno sprobali, samo malo po vrtu. Meni je še vedno super všeč in sem za zdaj zadovoljna, bom poročala kako se obnesejo sprehodi. Janchek pošiljam in ti želim, da se vse čim hitreje postavi na svoje mesto, predvsem pa hitro okrevanje tvojemu dragemu, od srca mu želim, da se čim hitreje vrne domov. Samo da je vse ok, v domačem okolju si bo sigurno hitro nabral novih moči. Maumow sta še na dopustu? Vidim, da te zadnje čase ni veliko tukaj. Upam, da uživata in sta polna novih moči Nič, toliko od mene, grem še malo počivat dokler lahko, kmalu se bo moja požeruhica zbudila . Je v 2 tednih tako lepa lička dobila, da sem prav vesela . . Bodite lepo Prav lepo te je brati.
|