|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
4.5.2015 12:39:31   
Janchek81
Evo mene po nekaj dnevih na off glede foruma user posted image
Jutri imam pregled pri svoji ginekologinji, pa da vidmo kaj bo ona kj povedala .. še vedno imam po SS krvavkast izcedek, zjutraj ga je kar nekaj, čez dan se umirja ... sploh ne vem kok časa bom mela tole M po SS, in kdaj pričakovati pol drugo M, če krvavim že od 16.4.? A mi zna katera odgovort na to vprašanje?user posted image
Ta mesec itak nimava namena delat na user posted image ... itak je pa moj še vedno v bolnici, je blo kar hudo, za njim dve operaciji, shujšal mi je za 20kg, 8 dni brez futra, sam na infuziji .. dons so mu HB dal še zadnjo cevko ven iz trebuha ( drenaža ) in upam, da je vse ok in da bo kmalu doma .... bo pa potrebno res dolgo okrevanje - min. 2 meseca .... ampak samo, da so mu spravl tist kamen ven in odrezal kar jih je motil ....
Evo tok na kratko...
Leeeep dan vsem

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
4.5.2015 13:17:04   
Marčevka2010
Očitno se še čistiš, jaz sem se kakšen teden po abraziji. Bo g pogledala.

Držim pesti, da se tvoj pozdravi, bogi revež.user posted image In, da so ga poštimali tako kot je treba.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
4.5.2015 13:21:53   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Očitno se še čistiš, jaz sem se kakšen teden po abraziji. Bo g pogledala.

Držim pesti, da se tvoj pozdravi, bogi revež.user posted image In, da so ga poštimali tako kot je treba.

Ja, mi je to res trenutno na 1.mestu, da se on pocajta in da je vse OK .. matr, jutr bo že tret tedn k je notr o user posted image se mi že trga .. sam od četrtka se stanje vsaj izboljšuje, pred četrtkom so ga pa mislil še nex odpret .. mislm polom, res..
Ja, itak vem, da bo moja jutr sigurno kokodakala zakaj so mi rekl, da nej grem k njej .. in sm že pripravljena, da ne bom tih in da ji povem lepo svoje...če ji kj nau prou bom šla pa na urgenco in povedala kako mam res super strokovno G, ki jo VSI tok hvaljo tm ...

Neposredna povezava do sporočila: 6553
4.5.2015 13:48:48   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Kje pa je Melanie? A je že v Rimu?

Oh, kje pa. Melanie je še vedno v Sloveniji. user posted image Tudi tale polna luna nima nobenega vpliva. Sicer pa bolje da ne. Sem danes šla po antibiotik, Bris nožnice je pokazal na bakterijo, ki jo treba pozdraviti še pred rojstvom. So me klicale že v četrtek, pa sem očitno spregledala klic. Upam, da ne bo s tem nobenih nevšečnosti. Uradni dan D je v soboto. Torej 9. maj - dan zmage. Meni je všeč. user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 6554
4.5.2015 14:04:51   
Melanie1
noname - pa čestitke za službo. user posted image

MD - ostani fokusirana in ne izgubljaj živcev. Redko katera služba se izkaže za popolnoma sanjsko. Vzemi to kot drobne vsakodnevne izzive, ki jih moraš sproti premagovati.

janchek - želim ti, da se čimprej postavijo stvari na svoje mesto. Predvsem da se možek končno pozdravi. Kako pa je s teboj? Si ti imela abrazijo ali se je samo ščistilo? Pri abraziji vem, da je normalna krvavitev nekje pet dni. Vsaj meni so takrat tako povedali. Vse kar je več, bi morala priti nazaj. Jaz, avša, sem raje šla k svojem G, ki je na meni eksperimentiral z vsemi možnimi zdravili. Tudi meni krvavitve niso ponehale. No, po dveh mesecih me je le poslal v bolnico, kjer so mi še enkrat naredili abrazijo. In potem je bilo končno OK. Seveda sem tudi takratnega G dala na čevelj. user posted image

polhek - čestitke za nuhalno. In, ja, pričakujemo kaj konkretnejših podatkov in slikico obvezno. user posted image

Kako ste ostale nosečke? Čokoladica, Žabinčica, asyka.

Čokoladica ima danes nuhalno, če se ne motim.

Grem končat kosilo... Vas sproti berem, le za računalnik se ne spravim. Preko mobitela se mi ne da pisati. Mukotrpno in dolgotrajno delo zame... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6555
4.5.2015 14:14:03   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

noname - pa čestitke za službo. user posted image

MD - ostani fokusirana in ne izgubljaj živcev. Redko katera služba se izkaže za popolnoma sanjsko. Vzemi to kot drobne vsakodnevne izzive, ki jih moraš sproti premagovati.

janchek - želim ti, da se čimprej postavijo stvari na svoje mesto. Predvsem da se možek končno pozdravi. Kako pa je s teboj? Si ti imela abrazijo ali se je samo ščistilo? Pri abraziji vem, da je normalna krvavitev nekje pet dni. Vsaj meni so takrat tako povedali. Vse kar je več, bi morala priti nazaj. Jaz, avša, sem raje šla k svojem G, ki je na meni eksperimentiral z vsemi možnimi zdravili. Tudi meni krvavitve niso ponehale. No, po dveh mesecih me je le poslal v bolnico, kjer so mi še enkrat naredili abrazijo. In potem je bilo končno OK. Seveda sem tudi takratnega G dala na čevelj. user posted image

polhek - čestitke za nuhalno. In, ja, pričakujemo kaj konkretnejših podatkov in slikico obvezno. user posted image

Kako ste ostale nosečke? Čokoladica, Žabinčica, asyka.

Čokoladica ima danes nuhalno, če se ne motim.

Grem končat kosilo... Vas sproti berem, le za računalnik se ne spravim. Preko mobitela se mi ne da pisati. Mukotrpno in dolgotrajno delo zame... user posted image

Ne, niso me dal na abrazijo, ker so rekl, da se bom lepo sama ščistila, ker so vidl, da hormon lepo počas pada....a jaz že od 16.4. krvavim, oz. krvavitev je bla močna ene 4 dni, pol pa pač izcedki ane...jutranji mal večji, čez dan mam pač dnevni vložek, ampak čakam na to, da bi se to končal ane, pa se ne....bom vidla jutr kaj bo moja G povedala, če sploh bo kj, ona zna kr napizdevat ljudi user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
4.5.2015 15:29:02   
..noname..
Evo mene, prvi dan za mano...in že prvi dan sem vsega naveličana. Vsi so ok, direktor, sodelavci...pogrešam pa družbo, sem čisto sama in sem 8 ur tihouser posted image user posted image Pa tudi delo je malce dolgočasno, ampak bom preživeli....

Se strinjam s teboj MD, ko bom mela mal izkušenj bom lažje zaposlivauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6557
4.5.2015 16:27:22   
Tara9
Ojla, evo po 2 tednih sem končno prispela do računalnika. Moja lumpa čez dan ne spi preveč, je že mali firbec in mora opazovat kaj se dogaja okrog nje. Danes prvič spi, kot se za dojenčka spodobi in imam malo več časa user posted image . drugače smo ok, počasi smo se zalaufali, dojenje nama je super steklo (trkam), nočno spanje je bilo do zdaj tudi odlično, zbudi se dvakrat, se podoji in zaspi nazaj, tako da se tudi midva lepo naspiva, včasih si še popoldan kakšno urico privoščiva, če se naju tamala usmili. Danes smo bili prvič tudi malo zunaj, sicer samo na vrtu, ampak tudi to je nekaj. To vreme nam ni najbolj naklonjeno, tako da sva malo odlašala, ker smo imeli že vneto učko. Upam, da bo ta teden kaj več sončka, ker že komaj čakam kakšen sprehodek.

Vas redno berem, sicer preko telefona, iz katerega se mi tako kot tebi melanie ne da ravno tipkat, ker je cel projekt, da kaj skupaj spacam user posted image . Zate vidim, da si še v enem kosu, princeska uživa na toplem. Komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, vsak dan vsa nestrpna gledam, če si že kaj sporočila user posted image . Drži se, želim ti eno lepo, ekstra hitro porodno izkušnjo, zdaj si že profi, tako da naj gre gladko user posted image .

noname čestitke za službo in uspešno opravljen prvi dan. Ja, danes je treba bit res zadovoljen že s tem, da človek ima službo, sanjske so pomoje res prava redkost.

čokoladka pričakujem tvoje super novičke iz nuhalne, in seveda kakšno slikico malega čokoladka oziroma male čokoladkice user posted image . Fajn opravi, itak je vse super sem prepričana. Mimogrede Dorijana nismo še konkretno sprobali, samo malo po vrtu. Meni je še vedno super všeč in sem za zdaj zadovoljna, bom poročala kako se obnesejo sprehodi.

Janchek pošiljam user posted image user posted image user posted image in ti želim, da se vse čim hitreje postavi na svoje mesto, predvsem pa hitro okrevanje tvojemu dragemu, od srca mu želim, da se čim hitreje vrne domov. Samo da je vse ok, v domačem okolju si bo sigurno hitro nabral novih moči.

Maumow sta še na dopustu? Vidim, da te zadnje čase ni veliko tukaj. Upam, da uživata in sta polna novih moči user posted image

Nič, toliko od mene, grem še malo počivat dokler lahko, kmalu se bo moja požeruhica zbudila user posted image . Je v 2 tednih tako lepa lička dobila, da sem prav vesela user posted image .
.

Bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 6558
4.5.2015 19:34:00   
mimi_ka
Noname čestitke za uspešen prvi delovni dan user posted image to pa verjamem ja, da ni najbolj prijetno preživeti cel delavnik popolnoma izoliran..ma saj mogoče pa ne bo vsak dan tako user posted image držim pesti in srečno!
Marčevka to pa mora bit res obupno, da tako čakaš in ne veš kaj se dogaja user posted image tudi zate stiskam pesti, mogoče ima pa možek vseeno prav in si noseča user posted image
Janchek joooooj, boga ti res user posted image želim vama obema z možem, da se te agonije čim prej končajo in bosta lahko spet veselo delala na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6559
4.5.2015 20:13:58   
chocolatecake
Sem že dvakrat vse natipkala, pa mi RR kar izbriše, očitno nekaj šteka.
Marčevka mislim, da je cena okoli 14 evrov, se mi zdi, da 14,50, nisem več 100%, sem že malo pozabila. Lahko jih sama pokličeš po 2 urah, v dobrih 3 urah, ali pa še prej pa imaš rezultat že na mailu. Jaz sem bila malo pred deveto tam in klicala ob 11-ih, najbrž tudi odvisno od gužve.

Nuhalno sem preživela, vse sekiranje je bilo odveč. Rezultat je super.
CRL: 52 mm
PDP: 17.11., kot sem že sama izračunala, tako, da točno vem kdaj sem zanosila
Trajanje nosečnosti: 11t6d
Ns: 1,3
Tveganje za DS je več oz manj kot 1: 4800
Spol: Zaenkrat kaže na punčko, ni pa 100%.
Otročiček je živahen, srček dela s polno paro, nosna kost je vidna, organi so videti BP, v glavnem sem presrečna.
Sem kupila že prva oblačila za nosečnice, ko sem prišla domov, pa obležala, je vse živciranje in neprespane noči prišlo za mano. Upam, da ne zbolim.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
4.5.2015 20:41:35   
MauMow
Melanie1 ti si pa prav za v Rusijo z datumom rojstva. Mi bomo praznovali.

Tara9 ja sva v SLO ampak js mam daleč od dopusta saj hočem da bi zaključila magistrsko. Upam da rata. Drug teden bi mogla oddat in skoraj nimam časa dihati.user posted image Drugače pa nisem najbolj dobro ker mam nore izcedke med ciklom. Sva user posted image In je blo tk kot da bi mela user posted image - komaj čakam na pregled v ponedeljek, da vidim kaj reče

Neposredna povezava do sporočila: 6561
4.5.2015 20:48:41   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Sem že dvakrat vse natipkala, pa mi RR kar izbriše, očitno nekaj šteka.
Marčevka mislim, da je cena okoli 14 evrov, se mi zdi, da 14,50, nisem več 100%, sem že malo pozabila. Lahko jih sama pokličeš po 2 urah, v dobrih 3 urah, ali pa še prej pa imaš rezultat že na mailu. Jaz sem bila malo pred deveto tam in klicala ob 11-ih, najbrž tudi odvisno od gužve.

Nuhalno sem preživela, vse sekiranje je bilo odveč. Rezultat je super.
CRL: 52 mm
PDP: 17.11., kot sem že sama izračunala, tako, da točno vem kdaj sem zanosila
Trajanje nosečnosti: 11t6d
Ns: 1,3
Tveganje za DS je več oz manj kot 1: 4800
Spol: Zaenkrat kaže na punčko, ni pa 100%.
Otročiček je živahen, srček dela s polno paro, nosna kost je vidna, organi so videti BP, v glavnem sem presrečna.
Sem kupila že prva oblačila za nosečnice, ko sem prišla domov, pa obležala, je vse živciranje in neprespane noči prišlo za mano. Upam, da ne zbolim.

user posted image user posted image user posted image Zelo vesela, da je vse kot mora biti. Sedaj pa uživaj na polno. Boš videla, kako hitro bo minila nosečnost.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
4.5.2015 20:50:39   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Ojla, evo po 2 tednih sem končno prispela do računalnika. Moja lumpa čez dan ne spi preveč, je že mali firbec in mora opazovat kaj se dogaja okrog nje. Danes prvič spi, kot se za dojenčka spodobi in imam malo več časa user posted image . drugače smo ok, počasi smo se zalaufali, dojenje nama je super steklo (trkam), nočno spanje je bilo do zdaj tudi odlično, zbudi se dvakrat, se podoji in zaspi nazaj, tako da se tudi midva lepo naspiva, včasih si še popoldan kakšno urico privoščiva, če se naju tamala usmili. Danes smo bili prvič tudi malo zunaj, sicer samo na vrtu, ampak tudi to je nekaj. To vreme nam ni najbolj naklonjeno, tako da sva malo odlašala, ker smo imeli že vneto učko. Upam, da bo ta teden kaj več sončka, ker že komaj čakam kakšen sprehodek.

Vas redno berem, sicer preko telefona, iz katerega se mi tako kot tebi melanie ne da ravno tipkat, ker je cel projekt, da kaj skupaj spacam user posted image . Zate vidim, da si še v enem kosu, princeska uživa na toplem. Komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, vsak dan vsa nestrpna gledam, če si že kaj sporočila user posted image . Drži se, želim ti eno lepo, ekstra hitro porodno izkušnjo, zdaj si že profi, tako da naj gre gladko user posted image .

noname čestitke za službo in uspešno opravljen prvi dan. Ja, danes je treba bit res zadovoljen že s tem, da človek ima službo, sanjske so pomoje res prava redkost.

čokoladka pričakujem tvoje super novičke iz nuhalne, in seveda kakšno slikico malega čokoladka oziroma male čokoladkice user posted image . Fajn opravi, itak je vse super sem prepričana. Mimogrede Dorijana nismo še konkretno sprobali, samo malo po vrtu. Meni je še vedno super všeč in sem za zdaj zadovoljna, bom poročala kako se obnesejo sprehodi.

Janchek pošiljam user posted image user posted image user posted image in ti želim, da se vse čim hitreje postavi na svoje mesto, predvsem pa hitro okrevanje tvojemu dragemu, od srca mu želim, da se čim hitreje vrne domov. Samo da je vse ok, v domačem okolju si bo sigurno hitro nabral novih moči.

Maumow sta še na dopustu? Vidim, da te zadnje čase ni veliko tukaj. Upam, da uživata in sta polna novih moči user posted image

Nič, toliko od mene, grem še malo počivat dokler lahko, kmalu se bo moja požeruhica zbudila user posted image . Je v 2 tednih tako lepa lička dobila, da sem prav vesela user posted image .
.

Bodite lepo

Prav lepo te je brati. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
4.5.2015 23:24:14   
MauMow
Cokoladka cestitkeeeeee

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6564
5.5.2015 7:28:27   
asyka
Janchek user posted image za oba.... da se tebi vse poštima in da se tvoj čimprej pocajta

Jaz sem včeraj imela 2 pregled. Smo 9 tednov in 3 dni. Kar mi štima po vseh mojih izračunih. Pridno rastemo in srček dela. Čez 3 tedne pa že nuhalna. Tako na hitro :)

Pišem kaj več zvečer, ker m v službi pod prste gledajo hehe

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
5.5.2015 15:38:49   
..noname..
Kok ste zakon punce...čestitam vsem k ste povedale kšne nove super novice...js sm dobila pogodbo za 1 mesec, poleti bomo pa vidl kakšno bo nadaljnje stanjeuser posted image
grem ta teden še na en razgovor...nič nimam zgubit, edino pokažem se lahkouser posted image

Čokoladka, evo vse je super....to bo ena velika in super punca...če je to res user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6566
5.5.2015 17:54:39   
Janchek81
Evo punce...se javljam, ker se en čas ne bom...danes bila pri G...gre za IMN, tko, da morm bit jutr ob 8h v kliničnem, 2 nadstropje....in me bojo kao zdravl..strah me je za znort user posted image ker ne vem kaj me čaka....
Lepo bodite in k pridem nazaj hočm čim več pluskov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6567
5.5.2015 19:02:08   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Evo punce...se javljam, ker se en čas ne bom...danes bila pri G...gre za IMN, tko, da morm bit jutr ob 8h v kliničnem, 2 nadstropje....in me bojo kao zdravl..strah me je za znort user posted image ker ne vem kaj me čaka....

user posted image user posted image user posted image Prav hudo mi je zate. Od kar si pisala o tistih bolečinah, sem imela vseskozi občutek, da gre pri tebi za IMN. Ampak zakaj so potrebovali toliko časa, da so to ugotovili user posted image Mislim nate in ti pošiljam nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Naj se ta kalvarija že enkrat konča.

Neposredna povezava do sporočila: 6568
5.5.2015 19:08:27   
mamica deklicam

user posted image user posted image user posted image Prav hudo mi je zate. Od kar si pisala o tistih bolečinah, sem imela vseskozi občutek, da gre pri tebi za IMN. Ampak zakaj so potrebovali toliko časa, da so to ugotovili user posted image Mislim nate in ti pošiljam nešteto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Naj se ta kalvarija že enkrat konča.

Jaz pa razmišljam tudi v smeri, da je bila mogoče noseča z dvojčki. Če je imela SS, potem je bil eden v maternici, za drugega pa se je sedaj izkazalo, da je v jajcevodu.

Se pa spomnim primera še iz prejšne teme bodočih nosečk, da je ena imela en zarodek v maternici, drugega pa v trebušni votlini. Me prav zanima, kaj so na koncu vse skupaj rešili

Drugače pa jancek81, upam da se bo vse dobro izcimilo in ne boš ostala brez jajcevoda. Držimo pesti

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6569
5.5.2015 19:09:38   
Janchek81

Em .. kdaj sem pa pisala o bolečinah??? Mene ni nič katastrofalno bolel, niti vlival se mi ni nekej posebej ... bolečine sem imela predn sm izvedela da sem noseča, ko so me en teden jajčniki boleli ... vse skupej mi je res čudn ... in ... aaaa ... kar na jok mi gre, ker sem mislila, da smo 22.4. na urgenci pač opravil, da bo zdej samo pregled in da bo vse ok ... lih dons je biu prvi dan k nism mela več izcedka krvavega in evo ... jaoooo .... tud ona sama se je čudila da kako da me nič od SS ni bolel ... tud ko so me notr pregledovali, brez bolečin ali posebnosti .... KR NEKI NO user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
5.5.2015 19:11:52   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Jaz pa razmišljam tudi v smeri, da je bila mogoče noseča z dvojčki. Če je imela SS, potem je bil eden v maternici, za drugega pa se je sedaj izkazalo, da je v jajcevodu.

Se pa spomnim primera še iz prejšne teme bodočih nosečk, da je ena imela en zarodek v maternici, drugega pa v trebušni votlini. Me prav zanima, kaj so na koncu vse skupaj rešili

Drugače pa jancek81, upam da se bo vse dobro izcimilo in ne boš ostala brez jajcevoda. Držimo pesti

Brez jajcevoda???????????????????????????????????? To pomen, da me lahko čaka poseg ... joj tole si me pa zdj ornk prestrašila user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
5.5.2015 19:27:27   
MauMow

Brez jajcevoda???????????????????????????????????? To pomen, da me lahko čaka poseg ... joj tole si me pa zdj ornk prestrašila user posted image user posted image

Ujej pa ne no....... Groza.... Lej držim posti da se je samo večino popucalo in da te ne bodo operilal, če pa bo pa držim močno pesti da obdržiš vse jajcevode... Jao...... TOle res ni super novica. Držimm pesti

Neposredna povezava do sporočila: 6572
5.5.2015 20:28:49   
mamica deklicam
nisem te mislila prestrašiti. So primeri, ko samo sčistijo iz jajcevoda in so na žalost primeri, ko morajo jajcevod odstraniti, ker je preveč poškodovan. Nisem strokovnjak a mislim, da v takem primeru ženska močno krvavi in ima hude bolečine.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
5.5.2015 22:08:12   
..noname..
Oh, Janchek, jaz mislim nate in ti pošiljam miljon pikapolonic za srečo user posted image

Mene pa kar malo psihično utruja tale šiht...nisem navajena in je kar velika sprememba...sej bo, počasi se daleč prideuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6574
5.5.2015 22:47:59   
Melanie1

Tudi jaz se spomim te punce. Je imela čudovit avatarček. Deklico-angelčka. Pri njej so najprej odkrili IMN, potem drugega otročka. Ali kako je že bilo? Pa nosečnost je lepo napredovala, ampak potem sem jaz šla z RR in ne poznam konca.

V vsakem primeru, Janchek, dajmo se držat tistega starega dobrega reka: "Nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha." Jutri je nov dan. Vse mislimo nate in ti želimo najboljše. Pa čimprej sporoči, kako je s tabo.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?