Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 11.4.2015 13:14:35
|
|
|
|
MauMow
|
Janchek81 je tudi dočakal plusek včeraj!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2015 13:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2015 13:19:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.4.2015 13:20:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 11.4.2015 13:20:46
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Zdej pa punce, sporočite svoje stanje, kar nekaj bi jih že moralo dočakati ali ali ... Moji ovulacijski testi so pa bili včeraj in danes zjutraj pozitivni (včeraj enako močni črtici, danes močnejša testna).. Sedaj mi je tudi jasno, kakšni so znaki ovulacije, lol, to sem pa opažala že stokrat pač v preteklosti, samo nikoli nisem tega pripisovala ovulaciji.. Torej čez nekje 14-16 dni pričakujem en debel plusek. Bomo videli.. Super. Držim pesti Meni je takrat 13 dni po pozitivnem testu pokazal se + na N testu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 11.4.2015 13:21:20
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Janchek81 je tudi dočakal plusek včeraj! Pa nič ne sporoči! Samo na drug forum je. Lahko jo označiš da je srečna nosečka!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 11.4.2015 19:27:42
|
|
|
|
niinii
|
Test sem delala včeraj. Se pravi 1 dan po predvideni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 11.4.2015 21:26:28
|
|
|
|
kindersurprise
|
LadyJen - mene je že predčasno obiskala , tko da si verjetno spregledala mojo objavo Priznam, da glede na stanje mojih jajcevodov, tudi nekega upanja na plus nisem imela. Ostajam vaša zvesta navijačica , v boj za plusek pa se spet podam po laparoskopiji,...verjetno tja enkrat proti koncu poletja. Zgleda, da so moji jajcevodi res zabasani . Punce, za vse vas, ki še čakate pluske, pa navijam In seveda čestitke vsem novim nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 12.4.2015 10:53:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen IZVIRNO SPOROČILO: MauMow Janchek81 je tudi dočakal plusek včeraj! Pa nič ne sporoči! JOj sej več ne vem kje pišem ... ja dočakala sem v petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 12.4.2015 10:54:47
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: niinii Test sem delala včeraj. Se pravi 1 dan po predvideni . Jaz sem delala tud test po 1. dnevu izostanka pa je bil negativen .. pol po 4 dneh izpostanka pa kar Tko, da če še ne bo kasneje naredi test ... lahko da je bila O kasnejša tko kot pri meni ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 13.4.2015 21:18:55
|
|
|
|
telly
|
WAAAAAAAAW!!! Kak lep seznam Čestitke vsem nosečkam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 14.4.2015 14:09:40
|
|
|
|
Janchek81
|
Mislm, da se bom kmal pridružla takim temam Dons sm zutri mela krvav izcedek, bila na urgenci in zdj k mi je naredu UZ sem zasledila že svežo kri, .. tko, da mislm, da bojo v četrtek samo povedal pomoje, da gre za SS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2015 18:51:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 14.4.2015 21:29:15
|
|
|
|
niinii
|
No jaz sem jo docakala, po 5 dneh zamude 😢. Tako da se selim v maj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 15.4.2015 8:20:36
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Janchek81 A to je že uradno, ali lahko še držim pestke, da bo vse ok?? V vsakem primeru, drži se! Uradno še ne .. včerj sm pač imela rjav izcedek, pol sm šla na urgenco ... in k mi je delal vaginalni UZ je bila sveža kri na vložku, tekom dneva je sicer pojenjal, danes ga še ni ... jutri grem nazaj na urgenco in mi bojo ponovno vzeli kri za hormon in povedali kako in kaj ... ni mi pa jasno, ko mi je rekel tist zdravnik ( ginekolog, ki me je pregledal ), da lahko pride do SS tudi preko izcedkou ... jaz sem pa mislila, da SS doživiš ko začnbeš tako krvaveti kot v M ... jutri bom izvedela kako in kaj ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 15.4.2015 17:21:31
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Uradno še ne .. včerj sm pač imela rjav izcedek, pol sm šla na urgenco ... in k mi je delal vaginalni UZ je bila sveža kri na vložku, tekom dneva je sicer pojenjal, danes ga še ni ... jutri grem nazaj na urgenco in mi bojo ponovno vzeli kri za hormon in povedali kako in kaj ... ni mi pa jasno, ko mi je rekel tist zdravnik ( ginekolog, ki me je pregledal ), da lahko pride do SS tudi preko izcedkou ... jaz sem pa mislila, da SS doživiš ko začnbeš tako krvaveti kot v M ... jutri bom izvedela kako in kaj ... Tole je zelo podobno meni bilo. ima očitno slabo sluznico. In ko se dotakneš s čim zakrvavi. Jaz mislim da boš ok. Držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 15.4.2015 17:59:32
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Uradno še ne .. včerj sm pač imela rjav izcedek, pol sm šla na urgenco ... in k mi je delal vaginalni UZ je bila sveža kri na vložku, tekom dneva je sicer pojenjal, danes ga še ni ... jutri grem nazaj na urgenco in mi bojo ponovno vzeli kri za hormon in povedali kako in kaj ... ni mi pa jasno, ko mi je rekel tist zdravnik ( ginekolog, ki me je pregledal ), da lahko pride do SS tudi preko izcedkou ... jaz sem pa mislila, da SS doživiš ko začnbeš tako krvaveti kot v M ... jutri bom izvedela kako in kaj ... Tole je zelo podobno meni bilo. ima očitno slabo sluznico. In ko se dotakneš s čim zakrvavi. Jaz mislim da boš ok. Držim pesti No ja ... ne vem če je to to .. dons mi nben ni delal UZ pa sm mela še vedno na papirju mal krvi s sluzjo Ne bom dramatizirala..počakam na jutr kar mi bojo povedal in je to to.. V drugi nosečnosti, ki se je lepo končala nisem imela nobenih izcedkov, nobene krvavitve, NIČ ... zdj pa kr neki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2015 20:38:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 16.4.2015 13:15:27
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Janchek81, vsaka nosečnost je zgodba zase, jaz verjamem v to, pri eni nosečnosti je pač vse bp, pri drugi možno, da je vse ''narobe'', pa kljub vsemu bp. Itak držimo pesti, da bo jutri vse v redu!! Ja se strinjam ... ampak moj hormon je iz torka do dons zrastu samo iz 206 na 255 ... gestapijske vrečke še ni videt....od UZ sm že spet mela na vložku kri ... nč mi ne znajo povedat, zdj nj pridem v sredo ... lahko pa da pride do močnih krvavitev in bolečin in takrt nj pridm nazaj ... grozn, res Pol nej bo pa ženska noseča ... od 8h do 12h sm bla na urgenci ... zmatrana sm, pa vseen nč več ne vem, tko da me sam skrbi še naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 16.4.2015 21:48:29
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen Janchek81, vsaka nosečnost je zgodba zase, jaz verjamem v to, pri eni nosečnosti je pač vse bp, pri drugi možno, da je vse ''''narobe'''', pa kljub vsemu bp. Itak držimo pesti, da bo jutri vse v redu!! Ja se strinjam ... ampak moj hormon je iz torka do dons zrastu samo iz 206 na 255 ... gestapijske vrečke še ni videt....od UZ sm že spet mela na vložku kri ... nč mi ne znajo povedat, zdj nj pridem v sredo ... lahko pa da pride do močnih krvavitev in bolečin in takrt nj pridm nazaj ... grozn, res Pol nej bo pa ženska noseča ... od 8h do 12h sm bla na urgenci ... zmatrana sm, pa vseen nč več ne vem, tko da me sam skrbi še naprej Janchek samo sprosti se. Ni kaj drugega za narediti. Če bo ss bo v vsakem primeru. Če pa bo pikica se le pokazala in bo zdrava super. Vem da je težko ampak probaj. Držim pesti! Aja pa glede hormona se ne sekiraj. Meni je super raste, pa ni blo nikoli utripa. Js sem ga mela okol 26000 ko sem mogla na splav.... Ni pravila...
< Sporočilo je popravil MauMow -- 16.4.2015 21:49:43 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 17.4.2015 13:52:55
|
|
|
|
kris26
|
Pozdravljene! Pred časom sem v teh temah kar sodelovala, ker je ratalo psihično zelo težko sem se čisto od klopila. V Marcu sem prvič obiskala neplodnostno, dobila cel kup napotkov in napotnic ..... saj veste kako je tiste , ki ste bile že tam. In glej ga zlomka , ko bi mogla dobit je ni in ni naredim danes test in ne morem verjet po dveh letih nam je uspelo. sem še čisto v šoku kar ne morem verjeti Vsem želim veliko potrpljenja , živcev in sreče in čim prej zagledajte svoj plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 17.4.2015 14:09:57
|
|
|
|
telly
|
Janchek upanje umre zadnje. Pri meni je bilo podobno. V šestem tednu nosečnosti se ni še nič videlo in hormon čist počasi naraščal. Sem bla čist obupana da bo spet ss (ss sem imela 3m pred tem). Čez en teden je pa moj lump ful zrastel in tut mu je že utripal. Poskus odklopit do srede. Držim pesti, da bojo v sredo vesele novice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 17.4.2015 14:11:08
|
|
|
|
telly
|
Kris26 Čestitke!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 17.4.2015 14:14:08
|
|
|
|
MauMow
|
kris26 čestitke!!! No moja prišla. Kot sem pričakovala, ker sva bolj na off z mojim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2015 17.4.2015 14:25:34
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: telly Janchek upanje umre zadnje. Pri meni je bilo podobno. V šestem tednu nosečnosti se ni še nič videlo in hormon čist počasi naraščal. Sem bla čist obupana da bo spet ss (ss sem imela 3m pred tem). Čez en teden je pa moj lump ful zrastel in tut mu je že utripal. Poskus odklopit do srede. Držim pesti, da bojo v sredo vesele novice ja sam ti najbrž nisi krvavela...jaz pa včerj od vaginalnega UZ k se ubrišem mam prou krvavo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?