|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2015
16.3.2015 8:21:28   
chocolatecake
hribovkati Jaz bi šla h ginekologu se pokazat. Meni se je to sicer ves čas dogajalo, ampak glede na to, da se tebi ne, bi bil zdaj že skrajni čas za user posted image ali user posted image , pa sploh če te boli res ni fajn vse skupaj...

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.3.2015 8:23:07   
hribovkati
chocolatecake: sem že pisala ginekologinji da naj mi da termin pregleda. A je možno da sem prehitro delala test al kaj ?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.3.2015 8:29:21   
chocolatecake
hribovkati, če si bila pod stresom bi bilo možno, da si imela kasneje ovulacijo in je še prezgodaj za test ali user posted image . Meni je tudi v soboto pokazal -, v torek pa že rahli user posted image .
Je pa tudi mene vse bolelo na področju jajčnikov.
Boš videla, kaj ti bo rekla ginekologinja. Upam, da je vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 328
16.3.2015 8:32:09   
hribovkati
chocolatecake: ja, bomo videli kaj bo. Upajmo na najboljse.Fajn bi blo, da pride menstruacija in da gremo novim zmagam na proti.
pri prvemu otroku sem zanosila v 1. poiskusu, in seveda zdej pričakujem, da bom tudi zdej :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.3.2015 9:17:33   
polhek2
Neža007 čestitkeeeee user posted image

Pri meni nič posebnega, vsake toliko kak krček, pa seveda slabosti...ampak sem načeloma kar ok, dopolnila 6 tednov.... še mesec dni da prvič vidim svojo pikico...razmišljem sicer o samoplačniškem UZju, ampak pomojem bom kar zdržala do 14.4. ko imam pregled pri svoji G.

En lep ponedeljek vam želim

lp

Neposredna povezava do sporočila: 330
16.3.2015 9:18:18   
polhek2
hribovkati, upam da boš pri G čimprej na vrsti, da ugotovite kaj je na stvari, objem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
16.3.2015 9:19:33   
perla*
user posted image user posted image user posted image neza007!!!! Carica, bravoooooo!! user posted image

Ahahaha kera faca, res se je skrila! Legenda! Mi pa tko vesele s tabo,dej nooo! user posted image

Vsako vprašam, pa bom še tebe: imaš kakšen recept? Kako vama je uspelo? Koliko casa sta vidva ze delala na tem? Si delala kej O teste? Kako pogosto sta user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 332
16.3.2015 9:27:51   
Neza007
hehe ja skrila sm se, sj sm vedla da bojo ene pokapirale kdo se skriva, ni blo težko ugotovit :D

Najin recept...hm ratalo je sedaj v 7 poizkusu, morm rečt, da sm lahko zaradi tega zelo presrečna!!! Ta mesec sm govorila da bom dobila največje darilo z zamudo in res je.... :D

Ok, rečmo da sva prejšnji mesec vsak dan pa ni ratalo...ta mesec sva pa 10,12,14,17,18 :D mislim, da sem imela ovulacijo ful zgodi ene 14-15 dan, ker vedno sm mislna da mam bolj pozne ovulacije. Ta mesec sem pa ful sluz opazovala kako se spreminja pa to in zgleda da je blo to to, seveda sem pa zraven vsak dan še zjutraj in zvečer pogledala pod mikroskopek, čudno mi je vzorec, ki je tipičen za O pokazal le v popoldanskih časih in takrat sva imela tud S.O... Moj fant še ne ve :) mu bom šele v četrtek razkrila, ko naredim CB, da se za ziher prepričam, da je to to :D

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.3.2015 9:36:01   
Marčevka2010
Compass in Neza007 čestitam! Srečno prebrodita še 8 mesecev! user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 334
16.3.2015 9:40:00   
Neza007
Hvala :)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 335
16.3.2015 10:07:50   
witch
Punce mislim da je to to user posted image Včeraj sta se na mojem testu narisali dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Jutri test ponovim.

Sva pa presrečna. V prvo dolga 3 leta in pol z IUI. Zdaj v sedmih mesecih in naravno user posted image Kar ne morem verjeti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 336
16.3.2015 10:08:46   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Punce mislim da je to to user posted image Včeraj sta se na mojem testu narisali dve črtici. Sicer je še šibka ampak je. Jutri test ponovim.

Sva pa presrečna. V prvo dolga 3 leta in pol z IUI. Zdaj v sedmih mesecih in naravno user posted image Kar ne morem verjeti.

ČESTITKEEEEEE

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.3.2015 10:12:58   
Compass
witch toooo! Čestitke!!! te poznam že od prej, k sm bla pod drugim nickom :) Sva že parkrat skupaj čakali na plusek.. In poznam tvojo zgodbo.. Sem super vesela zate!! Bravo! user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.3.2015 10:17:29   
chocolatecake
witch Bravo! Iskrene čestitke in dobrodošla med novembrkami!
Očitno je marec res dober mesec tudi za nas s problemi user posted image .

(odgovor članu Compass)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.3.2015 10:23:19   
Janchek81

Tebe se pa spomnem 3 leta nazaj ko smo čvekale user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.3.2015 10:30:15   
polhek2

wiiiiiiiiiiiii

še ena novebrka, dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   [Brisano sporočilo]
16.3.2015 10:43:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
16.3.2015 10:57:26   
Neza007
Witch čestitam,točno vem kk se počutiš!!! Wiiii,očitno bova skp izdihavale v porodnišnici :D. Kako lep začetek tedna ;) presrečna sm...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.3.2015 11:09:21   
Velika Crka
Lep pozdrav vsem skupaj!
Sploh nisem vedela, da obstaja tako obsežna skupnost deklet s podobnimi težavami, dokler nisem začela nekaj dni nazaj iskat informacije po spletu. Čisto nova sem tu in iščem še kakšno mnenje.

Glede na potek dogodkov, je teoretično možno, da sem zanosila. Zadnjo M sem imela 16.2., 1.3. sem imela nezaščiten spolni odnos, cikel mi traja 24-28 dni, največkrat točno 26, zato sem M pričakovala v soboto, a je ni bilo. Neučakana, kot tipična ženska, sem seveda test naredila že v petek, a je bil seveda negativen. A ker ta zoprni okus iz ust ne mine (ne morem reči, da je kovinski, a je neprijetno in kot da imam cmok v grlu), M zamuja, jaz pa imam pri sebi take čudne občutke, sem test ponovila še v nedeljo in danes zjutraj. V nedeljo je bil nedvomno negativen, kakorkoli sem test obračala. Danes zjutraj pa se mi zdi, da je viden obris črtice. Kaj pa ve mislite glede na pripeti sliki? Čisto možno, da je vse skupaj samo v moji glavi in ob vsem navdušenju samo želim videt črtico. Najbrž bo treba še kakšen dan počakat in test ponovit, kajne?

http://shrani.si/f/3k/3k/42SZ1mHI/obris-crtice16320151.jpg

http://shrani.si/f/2l/DQ/3YnKBleg/obris-crtice16320152.jpg

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.3.2015 11:12:12   
Neza007
Jp jst pr prvi sliki vidim dve črtici,bi znalo bit da je to to. Čez par dni naredi clearblue :)

(odgovor članu Velika Crka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.3.2015 11:13:45   
Neza007
Aja črtica se ti bo bolje videla,če odstraniš to plastiko ;)

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.3.2015 11:17:16   
polhek2
Vidim črtico, počakaj še par dni in naredi CB test user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.3.2015 11:35:51   
Velika Crka
Sem odstranila plastiko in se res bolje vidi. A sedaj je minilo že več ur od testa in test tako ni več veljaven.

Bolj me skrbi, da nisem noseča in je kaj drugega narobe. Kot sem že napisala..vse govorijo o tem kovinskem okusu, jaz pa ga ne doživljam tako. Ne bi rekla, da je kovinski, ampak čuden. In spremlja ga cmok v grlu, čeprav nisem, niti nisem bila prehlajena v zadnjem času, ali da bi kašljala. Poleg tega imam na določenih delih dlesni malo otečene in občutljive, ob ščetkanju zob pa krvavijo. Zato me skrbi, da ne gre za kakšno vnetje. Trebuh imam sicer napet, ampak nobenega občutka,da bo M prišla. Imam le rahel bel/prozoren izcedek že ves teden.

Če se zadeve ne umirijo in bo čez dva dni črtica močnejša, bo vsekakor treba h ginekologu. Ker trenutno nimam nikogar izbranega (po mojem zadnjem pregledu pred dvema letoma, se je G preselila na drugi konec Slo), me zanima, če katera ve kakšen je postopek, da prideš do ginekologa v Ljubljani?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.3.2015 11:37:18   
MauMow
Ko si enkrat noseča te mora G vzeti, tako da ko boš mela potrjeno pokličeš tam ko želiš in te morajo vzeti. Drugače pa iskrene čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 349
16.3.2015 11:40:29   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Velika Crka

Sem odstranila plastiko in se res bolje vidi. A sedaj je minilo že več ur od testa in test tako ni več veljaven.

Bolj me skrbi, da nisem noseča in je kaj drugega narobe. Kot sem že napisala..vse govorijo o tem kovinskem okusu, jaz pa ga ne doživljam tako. Ne bi rekla, da je kovinski, ampak čuden. In spremlja ga cmok v grlu, čeprav nisem, niti nisem bila prehlajena v zadnjem času, ali da bi kašljala. Poleg tega imam na določenih delih dlesni malo otečene in občutljive, ob ščetkanju zob pa krvavijo. Zato me skrbi, da ne gre za kakšno vnetje. Trebuh imam sicer napet, ampak nobenega občutka,da bo M prišla. Imam le rahel bel/prozoren izcedek že ves teden.

Če se zadeve ne umirijo in bo čez dva dni črtica močnejša, bo vsekakor treba h ginekologu. Ker trenutno nimam nikogar izbranega (po mojem zadnjem pregledu pred dvema letoma, se je G preselila na drugi konec Slo), me zanima, če katera ve kakšen je postopek, da prideš do ginekologa v Ljubljani?

Če ne drugače pa samoplačniško ... a si iz LJ konca? Če si, poklič v Leonišče, tam ti dodelijo enga ginekologa, sicer je prvi pregled plačniški, pol naprej pa ne več ...

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?