Marčevka2010
|
Tia12 mi je žal za tvojo izgubo, drži se. Tara9 ne se sekirat zaradi kg. Jaz sem jih pridelala 15 na že tako visoko težo, pa je šlo vse dol, 2 leti po porodu sem bila pa celo na -8 napram takrat, ko sem zanosila. Vse gre dol. Pa tudi velikoj vode je v telesu, več krvi, vsega je več kot normalno. Zadnji mesec sploh ni nujno, da boš še veliko pridobila, jaz vem, da sem le ene 1,5 kg. Čeprav sem se počutila kot nasedel kit na trenutke. Hribovkati in Radenska dobrodošli na temi! Tudi mene zanima kje je Melanie. Upam, da ni šla v Rim, je še prezgodaj. Upam, da je samo zaposlena, naša wonderwoman. MauMow in Neza007 čestitke za rojstni dan! MauMow upam, da je bil maraton uspešen in, da se pridružič novembrkam. Tvoj naj se pa ne pritožuje, mu sploh ni treba nikamor, da se razmiga. Drugi morajo pa na fitnes in podobne zadeve. MD usposabljanje bo res slabo plačano, ampak, če te vzamejo tudi to požreš. Čokoladka sem vesela, da je tudi krvni test potrdil nosečnost. Komaj čakam, da boš imela prvi pregled, nujno moraš kakšno slikico nam pokazat. Zadnja dneva se velikokrat nate spomnim in sem res vesela zate. Tako, da res daješ upanje tudi nam ostalim, ki še čakamo na plus, da ga bomo tudi me enkrat doživele. Vožičkat se da pa tudi pozimi, nič bat, itak otroka fajn zadekaš, pa ne greš v največjem mrazu ven. Mi smo celo zimo ven hodili. Itak zime niso tako grozne, da se ne bi dalo. Bolj je važno, da se izogibaš bolnim ljudem, da se česa ne naleze. Nam se tudi približuje čas za maraton. Danes sem bila tako zblojena dopoldne, ko sem se pripravljala za v službo, da sem pozabila pogledat test za ovulacijo. Še sedaj je v kopalnici. Moram mojemu reči naj ga odstrani, ko prideta domov, da ne bo naša začela firbcat kaj je to. Sedaj čakam nove teste, upam, da pridejo do časa, doma imam samo še 3. Drugače pa sem dala malo zadeve na off, sedaj me bolj matra ali bo kaj s prodajo stanovanja. Smo imeli en ogled stanovanja za vikend in bodo prišli še enkrat pogledat. Tako, da punce, vas prosim za pesti, da prodamo. In bomo potem veliko lažje speljali obnovo hiše in kredit. Ker sedaj plačujemo toliko vrtec, da glava peče.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 12.3.2015 15:32:14 >
|