|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
6.3.2015 13:02:07   
..noname..
Res zanimivo. Moji kolegici je napovedala ena vedeževalka, da se bo poročila imela 3 otroke pol se bo pa ločila al nekej takega...no poročena še ni user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5751
6.3.2015 13:14:00   
Tara9
MD bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image . To pa je novička za petek user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5752
6.3.2015 13:21:00   
chocolatecake
Bravo MD! Kako lepa novička. Res sem zelo zelo vesela zate.
Glede vdeževanja, meni je ena pred 5 leti napovedala, da bom še dolgo samska, potem pa bom spoznala nekoga, ki bo od mene precej starejši in naj pazim, da se nebom ujela v vlogo ljubice, ker se bom iz nje težko rešila.
Čez slabe 4 mesece sem spoznala mojo sedanjo ljubezen in takoj sva postala par, od mene je dobre 4 leta ali pa slabih 5 starejši, poročen bo pa najbrž čez kakšno leto ali dve - z mano user posted image .
Lani mi je bilo napovedano, da bo dobro leto za ustvarit si družino, glede na horoskop, pa ni bilo nič od tega.
Tako, da ne verjamem niti besedice, mogoče so neka izhodišča, ampak na koncu pa še vedno velja - vsak je svoje sreče kovač!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5753
6.3.2015 13:36:10   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

MD bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image . To pa je novička za petek user posted image

ja, kar polepša vikenduser posted image user posted image

še veter me ne moti več, čeprav mi je ravno pred pol ure cunje pometel po tleh. Jih imam na stojalih, ampak je zagrabil tistega, ki je malo ven iz ovinka hiše gledal. Pa jih imam vse "zakajlane" z težkimi ploščatimi kamni.

Saj jaz vse te zadeve glede horoskopovin vedeževanj jemljem samo za hec. Je pa res, da se mi je že večkrat kaj uresničilo in potem ni vse čisto zanemarljivo.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5754
6.3.2015 14:07:57   
MauMow
MD super novica - čestitke!

Glede krvomočnice ne vem kako je pri moškem, saj pri ženski pomaga pri vzgne. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5755
6.3.2015 14:38:16   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Dobro jutro še v mojem imenu!
Janchek81 Upam, da se kmalu rešiš pokovca user posted image , sori, sam vedno se začnem smejat, ko preberem ta izraz in da bo M točna.
Melanie1 Mislila sem po kilaži pošteno pred tabo, v nenosečem stanju seveda, za zdaj sem domnevala, da imaš kakšno kilico več. Jaz sem se več kot eno leto noro trudila, da sem prišla s 70 na cca 60, se imela tudi 58 cilj, pa nisem zmogla. To sem počela z namenom, da bom potem fit nosečka in da nebom že v štartu pretežka, pa sem se zredila nazaj preden sem zanosila user posted image . Zdej se pa spet neki matram, upam, da bo tokrat več sreče.

Ma, vse smo iste. user posted image Moje redne kilce so od zadnje nosečnosti stagnirale na 63-65 kg na 164 cm višine, ampak mi v bistvu nihče ni verjel, da jih imam toliko.

Potem sem se lansko leto psihično pripravljala na nosečnost, v smislu, da mi ni treba več toliko rekreirati in paziti na prehrano. user posted image Takoj sem ulovila dva nova kilograma. Na zdravniškem pregledu sej jiih tako navagala okroglih 66 kg. Avgusta je sledilo še morje in še dodatna dva kilograma in sem tole nosečnost začela pri 68 kg. user posted image Samo za primerjavo... obe prvi nosečnosti sem zaključila pri taistih številkah, kot sem tole začela. Definitivno sem v rekordnih cifrah in zanimiva bo še ta pot v obratno smer. Ampak jaz se že ne bojim izzivov... Jim bom že pokazala... user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5756
6.3.2015 14:41:38   
Melanie1
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

ekola punce, tako je glede moje službe:
firma se prijavlja za usposabljanje na delovnem mestu. Ker sem že toliko časa na zavodu, imajo oni seveda od tega profit. Ampak nič ne de. Če ne bodo uspešni, me bodo vseeno zaposlili z poskusno dobo.

Tako da uradno bom recimo še ene dva meseca doma, potem pa zgleda, dobim službo. user posted image user posted image

Ma, bravo!!! user posted image user posted image user posted image Sem ti prejle mislila napisati, da sigurno delajo novo sistematizacijo delovnih mest in te reči znajo trajati. Super vesela zate, res. user posted image

medgeneracijsko skupno življenje - hvala Bogu, midva sva to poglavje rešila že zdavnaj, ko sva si pri 23 kupila lastno domačijo. OK, hiška je bila še iz Avstroogrskih časov, user posted image ampak je bila samo najina. Vmes sva zgradila našo "graščino", ampak ničkolikokrat se spomnimo tudi na našo staro hišico. Veliko prečudovitih spominov je ostalo v njej.
Skupnost je težja v smislu komunikacije, prilagoditev, nenenhnih kompromisov... ampak ima tudi svoje pozitivne lastnosti. Konec koncev na koncu vselej nekako obtičiš s starši, sploh če si edinec. Ali jih imaš pri sebi ali pa v domu za ostarele. Pač vzajemna odgovornost. Ji ne moreš ubežati. user posted image

polhek- ma, kakšno zdravje. Sine je zakuhal že v ponedeljek, hčerka včeraj, mene pa že nekaj ur mrazi. Očitno jima sledim. In komaj čakam, da pridem domov in se zleknem v posteljo z vročim čajem v roki.

In pri tebi? Upam, da so spodnjice snežno bele in takšne tudi ostanejo naslednjih 40 tednov. user posted image

Bejbice moje, počasi kliznem domov. Preživite lep, magičen vikend. user posted image

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 6.3.2015 14:55:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 5757
6.3.2015 14:50:25   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

ekola punce, tako je glede moje službe:
firma se prijavlja za usposabljanje na delovnem mestu. Ker sem že toliko časa na zavodu, imajo oni seveda od tega profit. Ampak nič ne de. Če ne bodo uspešni, me bodo vseeno zaposlili z poskusno dobo.

Tako da uradno bom recimo še ene dva meseca doma, potem pa zgleda, dobim službo. user posted image user posted image

Ma, bravo!!! user posted image user posted image user posted image Sem ti prejle mislila napisati, da sigurno delajo novo sistematizacijo delovnih mest in te reči znajo trajati. Super vesela zate, res. user posted image

in jaz imam čas, da kakšno kilco dol vržem. Medtem še ponovim angleščino in to je to. Če jih že sedaj nisem odvrnila s svojo pojavo s trimestno številko, no imam vsaj motiv, da z dvomestno jim bom še bolj všeč user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5758
6.3.2015 15:32:28   
polhek2
Melani1 hitro se pozdravite, ja pri meni trenutno še vse belo kot sneguser posted image
Bo se potrebno zamotit in počakat da vidimo kaj in kako.

MD verjamem da si sedaj dobila motivacijo za vse podvigeuser posted image čestitam resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5759
   [Brisano sporočilo]
6.3.2015 16:37:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5760
6.3.2015 16:59:14   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

Kaj pa boš zdej glede nosečnosti?

gre na stranski tiruser posted image user posted image

moram najprej poskrbeti, da me bodo vzeli za stalno, nato itak ne smem takoj zanosit. ker pa me dajejo leta in najbolj kilogrami, je to hkrati idealni čas, da počasi shujšam in bo potem recimo uspelo. Če ne bo, mi je pa tudi bolj pomembna služba, delovna doba in vsak mesec polna denarnicauser posted image . V moji je že toliko časa suša, samo kovanci ropotajo notri, šumenje pa bolj poredko slišimuser posted image

Ker imam družino in kljub temu, da se mi ni izpolnila želja do konca, ne mislim iti z glavo skozi zid. kar pomislite ali vas službe čakajo za prvim vogalom in še to take o katerih ste sanjale?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5761
6.3.2015 18:16:13   
..noname..
Jaz te čisto razumem, MD. Ravno zato tudi midva še ne delava na otročku, ker hočeva da jaz najprej dobim službo. Ne gre drugače, žal....sicer pa imamo še nekaj časa, čeprav bi si jaz že želela družine

Neposredna povezava do sporočila: 5762
7.3.2015 9:23:54   
polhek2
jutro drage moje, tečke še vedno ni, vedno bolj imam občutek da je ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5763
7.3.2015 11:44:56   
ela23
Pozdravljene, po dolgem času se spet javljam. user posted image Vmes vas ves čas prebiram in držim pesti za pluske, službe ... MD, najprej čestitke tebi! Res je bilo napeto spremljat tvoj razplet in kar malo grdo se mi zdi, da so te pustili čakat tako dolgo. A si jih včeraj sama klicala?

Polhek, močno stiskam pesti!! :) Res upam na lepo novico in naj bo takih tu čim več. user posted image

Tara9 in Melanie, vama želim čim lepše zadnje tedne. :) Mimogrtede, Melanie, res si multipraktik. user posted image Jaz v enem dnevu naredim pol manj kot ti, pa imam samo enega otroka in še na porodniški sem! Pa vseeno jamram, da nimam časa za forum.

Sicer sva pa tudi midva otvoirila lov na novi user posted image . :) Žal po prvem porodu še nimam menstruacije, tako da bo še trajalo preden nama bo uspelo. :) Moram pa rečt, da me včasih malo stisne, ker je najin osemmesečnik kar naporen - predvsem ponoči, ker se zbuja na 2h ali pa še pogosteje. (Pozna katera rešitev? :D)

Kakorkoli, v pričakovanju novega pluska se tudi jaz borim s kg. Med nosečnostjo sem se zredila za 20 kg user posted image . K sreči sem jih že zgubila, sedaj bi pa rada še učvrstila postavo in izgubila še kake 3 kilce. :) Me pa kar ovirajo bolečine v kolenu, in to že pri 25ih! Kaj šele bo! :)

V pričakovanju lepih novic vas lepo pozdravljam. :)

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5764
8.3.2015 9:48:24   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

MD, najprej čestitke tebi! Res je bilo napeto spremljat tvoj razplet in kar malo grdo se mi zdi, da so te pustili čakat tako dolgo. A si jih včeraj sama klicala?

jaz sem klicala a ker se mi ni oglasila, sem ji pisala mail. Sem dobila izčrpen odgovor in opravičilo, da toliko časa traja. Sedaj vsaj vem, na čem sem. Saj ni problem čakat še kakšen mesec, če veš, da te bodo v vsakem primeru vzeli.

Kako kaj preživljate viken? Midva sva včeraj preljala hčeri drsat, ker danes zaprejo drsališče. Zanju imava drsalke, jaz sem si jih izposodila. Sem jih pred leti že imela a sem jih prodala, ker so se mi samo valjale okoli. Tavelika je bila kar malo štorasta, ker se boji pasti. Potem je pa vsa trda in jo je težko držat. Sva si izposodila še enega pingvina, ki je kot pomagalo, da se otrok nanj opira. In z njim je potem že kar bolj šlo. Prvotno sva ga seveda vzela za mlajšo a ona ga je kmalu dala stran in je holeta sama. Tamala si bolj vse upa in tudi ko je padla, se je zarežala in kar sama vstala.
Samo ne vprašajte, kako so me včeraj bolele nogeuser posted image , v desni me je še krč prijel in je bila fešta. No danes je bolje. Bo treba decembra ponovitiuser posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 5765
8.3.2015 13:13:54   
..noname..
Sedaj moraš maksimalno izkoristit ta mesec...res ga bo lažje preživet, ker veš da je pred tabo nekaj, kar si dolgo čakalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5766
8.3.2015 13:42:32   
polhek2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše pozno darilo za RD in za današnji dan žena sem dobilauser posted image skakala bi do stropa user posted image

A vseeno je strah močno prisotenuser posted image

Verjamem da bo tokrat vse ok.

DRage moje čestitke vsem ob današnjem prazniku!

Neposredna povezava do sporočila: 5767
8.3.2015 14:02:26   
chocolatecake
Čestitam polhek2, držim pesti na rokah in na nogah in ti od srca želim lepih in zdravih 9 mesecev.
Kaj bi dala za tvojo plodnost... user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5768
8.3.2015 19:57:00   
..noname..
polhek iskrene čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image Le pogumno...sreča spremlja pogumne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5769
8.3.2015 21:04:07   
mamica deklicam
polhek2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boš videla, da bo sedaj vse v redu

Neposredna povezava do sporočila: 5770
8.3.2015 21:08:16   
polhek2
Hvala bejbike, dolga bo do 12 tedna user posted image

Kar se pa plodnosti tič je pa moja dobra prijateljica rekla, ko sm rekla da ne vem kaj naj si mislim ker mi M zamuja.... pa pravi da si plodna ko sto mater user posted image Samo zdej moram še priplezat do novembra....

Hvala za vse pozitivne misli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5771
9.3.2015 6:08:15   
MauMow
Polhek še tukaj čestitke!

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5772
9.3.2015 8:35:01   
Marčevka2010
Polhek še tukaj ti čestitam. Res ti privoščim, da bo tokrat vse po reglcih. user posted image

Jaz imam pa marca še eno šanso, ker sem M dobila 1. Bomo videli, če bo.

V soboto smo imeli ene potencialne kupce, so prišli gledat stanovanje. In sva šle še popoldne nabavit še ploščice, ki so še manjkale za hišo. Ker če se izkaže, da bi kupili bomo s prenovo morali kar pohiteti. Resnično upam, da bodo zagrabili, delovala sta mi navdušena.

Vikend je bil vetroven. Hčerka na veliko kašlja in smrka, upam, da je ne bo še bolj zdelalo. Doma nas ni bilo skoraj nič. Tako, da sem se prišla skoraj spočit danes v službo. Dokler se ne začne kakšna gužva.

Kako ste ostale? Je kakšna navidiku za plus?

MD čestitke za službo. Sedaj pa uživaj preden začneš delat, potem boš še pogrešala proste dneve. Glede nosečnosti te razumem, če dobiš delo za stalno bo res Amerika. Mogoče bo pa kasneje ratalo, ko boš odmislila. Za hujšat je pa meni bila krasna zelena kava v kapsulah. Kuri maščobe, manjša apetit. meni so šle kile dol fajn. Pa nisem ne vem koliko gibala, ker imam probleme s koleni. Se splača probat, sem jo na Vitalii naročala (slo. firma). Sicer stane, ampak glede na učinek na meni se splača.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5773
9.3.2015 8:43:42   
Anonimen
Potrebujem vaše mnenje. Sama grem čez en teden na postopek oploditve, prijavljena sem na zavodu za zaposlovanje in sedaj me zanima, a na zavodu povedat za sam postopek ali ne? A me lahko zaradi tega odjavijo? Svetovalka me želi pošiljat na različne delavnice, sama pa ne vem koliko bom odsotna zaradi vseh teh zadev. Kaj storiti?user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 5774
9.3.2015 8:47:25   
Tara9
Jutro punce,

presrečna sem, da se teden začenja s pluskom. Polhek dragi iskrene čestitke user posted image user posted image . Vem kako težko je bit pozitiven, dala to čez, ampak vsakič pa tudi ne more it narobe, tako da vse bo ok. Naj ti hitro minejo tile prvi tedni. Itak je pomlad na vidiku, tako da se boš kako zamotila. Bravo punca.

ela23 hvala za dobre želje glede zadnjih tednov, upam, da bodo šli hitro in da se bom počutila kolikor se le da super user posted image .

Kako ste ostale? Vikend je hitro naokrog, jaz sem se veliko sprehajala, no kolikor se da s tem okornim telesom user posted image . Danes spet pranje in likanje cunjic. Počasi pripravljam potovalko za v porodnišnico, čisto na izi, ampak se bolje počutim, če sem aktivna. Jutri imam pregled in že nestrpno pričakujem, če se je moja žaba le obrnila na glavico.

Nič lep začetek tedna vam želim in polno sončka

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  229 230 [231] 232 233   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.