|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
25.2.2015 8:33:47   
MauMow
Evo našla seznam, sedaj pa prosim da mi pomagate da ga uredimo do konca user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...noname..., 25, Dolenjska (NM), 0 user posted image

*perla, 0 user posted image

Anonimna user posted image , 2user posted image

alexsis, 26, Osrednjeslovenska, 1user posted image

Anjjaa, ??user posted image

chocolatecake, 23, NM, 0 user posted image

Cikacaka, Maribor, 0 user posted image

flay, 30, Podravska, 1user posted image

Janchek81, 33, LJ, 1user posted image

jona klara, 36, 1 user posted image

mamica deklicam, 40, okolica Kamnika, 2 user posted image

Marčevka2010, 36, 1user posted image

MauMow, 26, 0 user posted image

Neza007, 28, Kamnik, 0user posted image

~pikapoka~, 1user posted image

polhek2, ??user posted image

She1, ??user posted image

snika, 24, Gorenjska, 0user posted image

sončnica24, 1 user posted image

SU, 2 user posted image

tasyjka, 42, 2user posted image

Žabinčica, 36, Podravska, 2 user posted image

user posted image ali user posted image

user posted image *misi*, 1 user posted image
user posted image Lunica0, 1user posted image
user posted image Savanah 26, 0 user posted image
user posted image Tinncyka 23, Celje, 1 user posted image
user posted image Wishes 23, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Katte, 35, 1 user posted image
user posted image Tara9, 28, 0 user posted image
user posted image Tejča05, 2 user posted image
user posted image ta*mala, 1 user posted image
user posted image angelsi, 3 user posted image
user posted image orto2, 2 user posted image
user posted image jabuk, 25, 0 user posted image
user posted image biba88, 1 user posted image
user posted image Melanie1, 36, Posavje, 3 user posted image
user posted image _pika_, 29, Ljubljana, 0 user posted image
user posted image Anonimna S/Polhek2, 1user posted image

SKUPAJ NAS JE : 18

user posted image NOSEČK: 15

MAMICE: Bluegirl 26, osrednjeslovenska, 1 user posted image fantek; ela23 24, Krško, 1 user posted image fantek; ta*mala, 1user posted image punčka

< Sporočilo je popravil MauMow -- 25.2.2015 8:39:57 >

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
25.2.2015 8:37:30   
Janchek81
No ... jaz sem stara 33 iz Ljubljane user posted image Mam pa eno hčerko user posted image sicer tamala se merka na Igu, mi pa drgač stanujemo v Višnji gori, delam v LJ,...ampak ne vem zakaj sm se vedno mela za Ljubljančanko .. pomije zato, ker smo 23 let žvel v LJ user posted image user posted image

ha ha ... sem šele zdj vidla, da sm že vpisana notr user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 25.2.2015 8:46:40 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
25.2.2015 8:52:58   
Janchek81
IN punce .... kaj boste počenjale kej za vikend ... si planirate v naprej ali pač vse poteka brez planiranja? user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
25.2.2015 8:57:14   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No ... jaz sem stara 33 iz Ljubljane user posted image Mam pa eno hčerko user posted image sicer tamala se merka na Igu, mi pa drgač stanujemo v Višnji gori, delam v LJ,...ampak ne vem zakaj sm se vedno mela za Ljubljančanko .. pomije zato, ker smo 23 let žvel v LJ user posted image user posted image

ha ha ... sem šele zdj vidla, da sm že vpisana notr user posted image

Ja sem te kar dodala, v prejšnega user posted image

Mi bomo spet mal na off za vikend ker se nam pol kmalu spet približuje maraton user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5579
25.2.2015 8:57:27   
Melanie1
Oooo. vikend. user posted image Pri nas se prepustimo toku. Go with the flow... user posted image Naš moto. Itak pa prehitro mine.

Neposredna povezava do sporočila: 5580
25.2.2015 9:00:00   
Janchek81
Ja vikend čist prehitr mine user posted image se dvakrat ukol obrneš pa je že pondelk user posted image
Joooj ... jst komi čakam, da bo pomlad....k se dan podaljša ... k smo cele dneve zunej ... prejšn vikend je biu pa nč od nč .. smo bli več al manj skoz notr - igralnice, obiski ... Upam, da bo ta vikend kj bolši ... gremo mal na gorenjsko pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
25.2.2015 9:28:30   
Bluegirl
Jutro!

Se bom potrudila, da vas večkrat pridem pogledat :)

Super za seznam. Moje info so točne.

MS, kaj novega? Nestrpno pričakujem novičke.

Jaz se tudi veselim pomladi, cele dni zunaj, mmm... Da lahko v polnosti izkoristim prednosti hiše. Sem namreč nekdanja blokovka :D Mi smo med vikendom tudi go with the flow. Lepe stvari itak prehitro minejo.

Pridne bodite. Pa dobrodošle vse nove! ;)

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 5582
25.2.2015 9:36:56   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Se vam pridružujem. Sicer nisem prepričana, da bom še kdaj nosečka, a ker te stvari nonstop premlevam v sebi, menim, da mi bo lažje, če bom klepetala z vami. Vas že nekaj časa prebiram in bi se rada vključila v debato. Pri nas je situacija taka. Stara sem 39, imava dve deklici, ena bo v kratkem 6, druga pa 4 leta. Vedno sva se pogovarjala, da bova imela tri otroke. Ker imam določene zdravstvene težave in ker se približujem 40, sem ovrgla misel na tretjo nosečnost, a mi misel ne gre iz glave. Mož bi rad "malo več direndaja" v hiši in zato premlevava različne možnosti. Posvojitev – se boljim, da bo ob gradnji hiše zmanjkalo dnarja, rejništvo – otrok v resnici nikoli ni tvoj, ponovna nosečnost – morebitno poslabšanje določenih zdravstvenih težav. To so dileme, s katerimi se spopadam in končna odločitev še ni padla. user posted image

lily, dobrodošla. user posted image Mislim, da te bo zelo vesela naša mamica deklicam. Ista starost, pa še obe imata punčki istih let. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Depilacija: se strinjam, te dlake rastejo kot nore. Jaz se brijem enkrat na teden. Kar se tega tiče sem imela mir le med nosečnostjo, mi sploh niso rastle – bi bilo najbolje, da sem nonstop noseča.user posted image

Pri meni isto. Sem trenutno v sedmem mesecu nosečnosti. Še najbolj sem vesela, da so se razredčile dlačice na nogah. user posted image Depilacija tam spodaj pa je trenutno itak mission impossible. user posted image Delam čisto po občutku. Sam Bog ve, kako izgleda. Ampak česar ne vidiš, ne boli. user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
25.2.2015 9:37:58   
perla*
Dobro jutroooo user posted image A bomo dones tudi čveke, kot včeraj?user posted image

Sem vas že večkrat hotela vprašat kam hodite v nabavo hrane? Mercator, Spar, Hofer, Lidl, Tuš...?
In koliko približno na mesec vas to stane?

Zadnje čase veliko razmišljam o tem in spremljam. Prihajam do presenetljivih ugotovitev user posted image

Uživajte v dnevu! user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
25.2.2015 9:42:24   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Evo našla seznam, sedaj pa prosim da mi pomagate da ga uredimo do konca user posted image

Hvala. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
25.2.2015 9:43:24   
chocolatecake
Hvala lliy za tale recept s peteršiljem, bom ga sprobala in seveda dobrodošla tudi ti!
Ti od srca želim, da najdeš najboljšo rešitev zase, kako priti do user posted image , čeprav mislim, da jaz na tvojem mestu nebi tvegala zdravja, sploh zato ker dve punčki že imaš. Če se boš odločila za posvojitev ali rejništvo, pa poročaj kako kaj stvari potekajo, me zelo zanima, ker sta tudi meni ti dve možnosti zelo všeč, a s partnerjem še nisva tako daleč...
Super za seznamček, mene prosim postarajte za eno leto, lahko pa tudi še kakšen mesec počakate, da neboste rabile potem še posebej dodajati podatka o nosečnosti user posted image .
Danes imam zgleda dober dan, ko sem tako optimistična user posted image .
Moj vikend bo beden, ker moj dragi cel vikend dela v nočni in se bova bolj malo videla. Mogoče se pa organiziram in grem žurat s kolegicami user posted image .

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
25.2.2015 9:44:50   
Janchek81
perla* jaz hodim enx nekam, drugič nekam ... meso npr nabavljamo striktno v HOferju ( purančka ) in Lidl ( mleto meso + piščanc + svinjina ), ker sem opazila, da mi je okus boljši user posted image
Druge stvari pa kokr nanese .. čeprou v Špar pa res skor nikol ne grem, ker ga nimamo v bližini :) največkrat pa grem v Hofer, Lidl, Mercator user posted image al pa Leclerck user posted image
Nanese pa nekje 200€ mesečno ... včasih več, včasih manj ...

Kam pa hodite po kozmetiko ... jaz azdnje čase striktno u DM user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
25.2.2015 9:49:47   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Sem vas že večkrat hotela vprašat kam hodite v nabavo hrane? Mercator, Spar, Hofer, Lidl, Tuš...?

Zadnje čase veliko razmišljam o tem in spremljam. Prihajam do presenetljivih ugotovitev user posted image

Uživajte v dnevu! user posted image

Pri nas največje nakupe opravimo v v Mercatorju ali Šparu, za vsakodnevne potrebe pa hodimo v Tuš. Je manjša franšizna trgovina, ampak čisto dovolj založena. Lidl občasno, v Hofer pa redkokdaj zavijemo. Akcije se trudim spremljati, ampak vedno ne uspe. Koliko pa porabimo? Pojma nimam. Ogrooomno.

In kakšne so tvoje ugotovitve? user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
25.2.2015 9:53:11   
Bluegirl
Jaz nabavljam v Sparu, ker je blizu in ima veliko parkirišče ;) Včasih v Mercatorju, do Hoferja in Lidla imam dlje, drugače bi bika sigurno večkrat tam.

Punce, gre katera v kratkem v Ikeo? Bi rabila eno malenkost.

Neposredna povezava do sporočila: 5589
25.2.2015 10:14:17   
..noname..
Midva bova ta vikend kar doma oz. vikend je še daleč, nikoli ne vem kam naju bo pot zapeljalauser posted image user posted image Nekaj se meniva o hribih, bomo vidli kakšno bo vreme.

Jaz največkrat kupujem Hofer, Tuš in Špar. Najraj imam špar, vendar ga v bližji okolici ni, tako da pol hodim Hofer in Tuš. Na mesec pa zapraviva za hrano 100€

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
25.2.2015 10:19:58   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Midva bova ta vikend kar doma oz. vikend je še daleč, nikoli ne vem kam naju bo pot zapeljalauser posted image user posted image Nekaj se meniva o hribih, bomo vidli kakšno bo vreme.

Jaz največkrat kupujem Hofer, Tuš in Špar. Najraj imam špar, vendar ga v bližji okolici ni, tako da pol hodim Hofer in Tuš. Na mesec pa zapraviva za hrano 100€

100€? Mi samo z enim nakupom za en teden porabmo min. 50€ ... kako znese pridt čez mesec s 100€ .. res me zanima ...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
25.2.2015 10:24:51   
perla*
Do pred par mesecev samo Mercator. Zdej spremljam reklame in večinoma Lidl in Hofer. Seštevek računov konec meseca dosti manjši.

100 ali 200€? Kako vam uspe?! Kaj počnete? Nič ne jeste? user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
25.2.2015 10:28:11   
Bluegirl
Aja, glede cen. Sicer si ne pišem, koliko nanese, ampak okrog 400 evrov sigurno. 200 evrov gre mojim domačim, ki kuhajo kosilo vsak dan za vse. Poleg tega še vsak teden cca. 50 evrov za ostalo. Tako nekako, okvirno. Verjetno tudi več.

Bluegirl

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
25.2.2015 10:29:24   
Janchek81
Jaz sem 200€ dala striktno za futr .. pustmo pol še kozmetiko pa čistila pa tko dalje user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
25.2.2015 10:29:46   
Janchek81

Jaz sem 200€ dala striktno za futr .. pustmo pol še kozmetiko pa čistila pa tko dalje user posted image

Ampak 100€ ... to mi je res vprašanje ...user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 25.2.2015 10:30:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 5595
25.2.2015 10:33:45   
perla*
Ob seštevku konec meseca sem dostikrat šokirana, sploh glede na to, da sem veliko sama in da dostikrat jeva zunaj, sploh pogoste večerje s prijatelji nanesejo user posted image Ampak mi je mami obelodanila glavo, ko mi pravi, da sta sadje&zelenjava itak dražja kot meso user posted image Mesa skoraj ne kupujem, za sadje in zelenjavo dam pa vsaj 100€ na mesec... Kje je še vse ostalo...uf! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5596
25.2.2015 10:36:42   
perla*
In zdej ko takole sprašujem okoli, vidim kako imajo ljudje to naštudirano...spremljajo reklame - jaz sem šele sedaj dala dol nalepko iz nabiralnika proti reklamam user posted image in potem hodijo v trgovine samo po tisto kar je v akciji, kupujejo na zalogo. V glavnem cela organizacija potrebna. Sem probala zdej parkrat in mi je ratal user posted image Ali pa v DM, ko imajo te bombončke 1+1 pa take fore...user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
25.2.2015 10:37:23   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Ti od srca želim, da najdeš najboljšo rešitev zase, kako priti do user posted image , čeprav mislim, da jaz na tvojem mestu nebi tvegala zdravja, sploh zato ker dve punčki že imaš.

Hvala za dobrodošlico. Se strinjam, glede zdravja sem v minulem letu razmišljala podobno, zato sem se tudi malo umaknila s foruma, a želja je še vedno močna in posvojitev se mi zdi težko dosegljiva, saj je treba par 10 tisoč eur. Poleg tega ne gre za neke življenjsko ogrožujoče bolezni, imam namreč kanme na žolču in se bojim kakšnega napada ter da bi morala med user posted image pod nož. Mučijo me tudi krčne žile, v drugi polovici cikla me pogosto bolijo noge in z morebitno user posted image bi se situacija gotovo poslabšala. Kakorkoli še letos puščava obprta vrata morebitnemu user posted image , potem pa bova tehtala preostale možnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

In do kakšnih ugotovite si prišla, če ni skrvinost? Jaz kupujem meso v privat mesnici, ostalo pretežno v Tušu in Sparu ter določene stvari v Hoferju.

Kozmetiko že več let le v DM.

Vikend: Gremo na obisk k sorodnikom, ki so pred kratkim dobili user posted image , ostalo brez planov.

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Pri meni isto. Sem trenutno v sedmem mesecu nosečnosti. Še najbolj sem vesela, da so se razredčile dlačice na nogah. user posted image Depilacija tam spodaj pa je trenutno itak mission impossible. user posted image Delam čisto po občutku. Sam Bog ve, kako izgleda. Ampak česar ne vidiš, ne boli. user posted image

user posted image user posted image Si me nasmejala, se prav spomnim, kako je. Kako pa ti prenašaš user posted image ?

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
25.2.2015 12:43:43   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

lily, dobrodošla. user posted image Mislim, da te bo zelo vesela naša mamica deklicam. Ista starost, pa še obe imata punčki istih let. user posted image

To se pa pošteno motiš. user posted image Se "poznava" že z nekaterih drugih tem in ker večkrat jasno povem svoje mnenje, ki se pogosto razlikuje od njenega, mislim, da me ne mara preveč.

MD, ta tema je tvoj teritorij in obljubim, da bom tu prijazna. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
25.2.2015 12:46:26   
Janchek81
Zanimivo je res dejstvo ... zadnje čase to veliko opažam na FBju ... če so mnenja drugačna kar pogosto prde do konfliktov in krega, kar mi pa res ni jasno user posted image Sej smo si ja tok različni, da ne mormo vsi isto mislt .. problem je pol samo v tem 'ali lahko nekdo sprejme drugačno mnenje ali ne' user posted image
Skratka, ponavad se kr od takih tem distanciram,...se mi zdi, da je boljš za živce user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.