|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
7.1.2015 11:31:46   
pisanmetulj
MarilynB rumen zgleda tudi zelo lep. Najbrž je pastelno rumene barve. Turkiznega sva videla v trgovini in res dobro izpade. Škoda, ker ne moreš v realnosti videti vseh barv user posted image .

Tara9 Trgovina se imenuje Piki in pika. Imajo tudi spletno in facebook stran user posted image .

Soncek87 Midva sva začela malo hodit po trgovinah in se informirat, kaj vse rabiva, da ne bo proti koncu preveč velik finančni zalogaj. Do zdaj sva kupila samo en bodi in spalno vrečo, ker nama je bila tako zelo všeč. Posteljico bova dobila, vendar brez ležišča. Tako da naju to tudi čaka za kupit. Z zibko oz. koškom pa ne veva kaj naredit, ali ga kupiti ali ne.

Po trgovinah imajo sedaj razprodaje. Rada bi kaj kupila, vendar sem ugotovila, da so znižane predvsem pliš oblekce. To nam aprilčicam najbrž ne pride prav? Ali vi imate tudi pliš? Malo sem zmedena glede tega user posted image .

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   [Brisano sporočilo]
8.1.2015 20:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pisanmetulj)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
12.1.2015 11:31:24   
pisanmetulj
MarilynB moj je bil sprva tudi takoj zagret za zelenega, sam meni so bili drugi lepši. Sem pokazala barve vozičkov še najinim domačim in so vsi bili bolj za turkiznega kot rumenega. Seveda pa bi oni najrajši sivega, pa moj se je potem tudi zagrel za sivega. Meni pa deluje nekam temen. Tako težko se je odločit. Pa še na novi spletni strani trgovine Piki in Pika so ukinili modele Moonlight.

Sem si privoščila in obiskala trgovino Prenatal ter kupila nekaj pliš stvari po znižanih cenah user posted image . Upam samo, da nisem zgrešila s številko 50, ker ko sem prinesla domov in primerjala s stvarmi, ki jih že imam, je bilo vse nekam majhno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.1.2015 12:58:09   
Inčika2
Živjo punce, da se še jaz malo javim tu user posted image .

Kako ste? Vidim, da že vse ful nakupujete. Ja novo leto je res ena prelomnica in tudi mi2 sva rekla, da po novem letu nabaviva kar še rabiva. Sicer imam od prve dost stvari, predvsem pliša, zato bo treba še nekaj manjših bombažnih pajackov kupit. Sem rekla, da bom vse pripravla v št 56 in 62. Po moje bo št. 62 prišla že v poletnem času prav. Kaj mislite? Ker 68 bo po moje že bolj jesensko, oz konec avgusta začetek septembra. Saj vem, da št. so itak različne in otroci ampak tako okvirno?
Kar se pa pliša tiče, pa po moje ga bomo še rabile v št. 56 za začetek. Ker aprila je zadnje čase še kar mrzlo.
Posteljo, voziček, banjico imava od prve. Previjalno pa sva dala naročit mizarju oz predalnik na katerega bova dala kar to ploščo, ki sva jo imela pri prejšnji previjalni.
Nabavila pa sem že ene par kremic za ritko pa dr. phasa za obrazek pa blazinice za dojenje in vložke. Vsaj nekaj user posted image . Komaj čakam pa da pride domov previjalna, da lahko začnem prat in zlagat stvari noter, da sploh vidim kaj bi bilo fajn še dokupit.

Aja imena? Ste že vse izbrale? Midva se zdaj čist spremenila seznam. Prej sva hotla Pia, Liija, Zoja, Taja.... Zdaj pa kar naenkrat sva se spomnila še na NASTJO in IRIS. Kako se vam zdi? Katero vam je bolj všeč. Meni je vsako po svoje, sam zadnje čase se bolj nagibam k Nastji. Čeprav sem hotla kratko ime z štirimi črkami ampak, ne vem no.. saj se še nisva za sigurno odločila.

Aja košek je nama prav prišel do nekje 4 ali 5 mesca. Podnevi je spala v dnevni sobi, da je bilo čim več ropota, pa kasnej sem jo z povštri obložila in je lepo gledala kaj delam v kuhinji :). Zdaj pa tudi nameravam tako...

Neposredna povezava do sporočila: 829
13.1.2015 16:43:08   
TOPmommy
ŽIVJO!
Pravijo,bolj pozno kot nikoli in tako se javljam tudi jaz: PDP 9.4.2015. user posted image
Pričakujema punčko, čez 10 dni imamo tudi 3D, ki se ga zeelooo veselimo(samo upam,da mi ne rečejo,da je fantek,saj imamo kar nekaj legic in oblekic že pripravljenih;).
Zaenkrat imam pripravljene številke 56 in62. Kupila sem samo en plišast kompletek, ostalo bombaž.. Za poletne zadeve bom še počakala. Bom raje sproti kupila,saj ne vem kako velika bo naša princeska in kako bo rastla.
Ime tudi že izbrano:).
Nama na srečo ni bilo potrebno kupovati veliko opreme,saj sem večino dobila od sestre in ostalih sorodnikov.
Me pa zanima katero ležišče priporočate za naše dojenčke? Razmišljava o nakupu Vitapur ležišče-ima katera že kakšne izkušnje?
Veselim se klepeta z vami!
Lp

< Sporočilo je popravil TOPmommy -- 13.1.2015 16:48:52 >

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
13.1.2015 17:00:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TOPmommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
14.1.2015 15:25:23   
pisanmetulj
Oo, mislim, da sem se malo nafrknila s številko 50 user posted image .

Inčika, meni je najbolj všeč od naštetih imen Nastja, potem pa Zoja. Midva še izbirava. Sva se pa nekako zadala, da bo ime kratko in ne bo imelo R-ja, ker ga imamo že v priimku.

Ali kupujete ležišče od Vitapurja z esenco kamilice?

Še vedno nisva prepričana o izbiri vozička. Na spletu sva našla poljsko spletno trgovino s Tako vozički, ki so 400 evrov cenejši kot pri nas. Malo mi je vse čudno. Ali mogoče ni iste kvalitete? Morda katera koga pozna, ki je kupoval s te spletne strani?
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-wielofunkcyjny-tako-moonlight-omega-black-2014-spacerowkagondolateraz-10-taniej-oferta-wazna-do-31-stycznia-2015-p-18337.html

Neposredna povezava do sporočila: 832
14.1.2015 16:32:15   
Tara9
Ojla se javljam tudi jaz,

tudi pri nas smo končno začeli z nakupi, sem kar nekaj odlašala, zdaj sem se pa le spravila na delo. Sva kupila previjalno in posteljico, se nama je posrečilo in sva našla v enaki barvi, kot je sobica, saj je bila namreč sobica za najino punčko do zdaj soba za goste. Tako, da bo vse lepo pokompletirano. Aha in voziček je naročen, pride pa februarja enkrat. Daagi bo zdaj začel z beljenjem in podobnimi rečmi, je treba sobico malo oživet, da ne bo preveč resna.

Oblekice sem dobila od nečakinje, se moram pa lotiti sortiranja v kratkem, ker pojma nimam koliko česa imam. Sem rekla, da si bom pisala na seznamček in potem dokupila vse potrebno.

Ime za najino princesko je tudi že izbrano, sva ga imela že od prej, ker je edino, s katerim se oba strinjava. Inčika na tvojem seznamu pa se mi najbolj dopadeta Zoja in Taja, sta bila tudi moja kandidata, ampak ni šlo preko dragega user posted image .

Jaz sem bila včeraj na pregledu, pridelala sem 8kg, trebušček lepo raste. Nasledjič v 32. tednu mi bo baje naredila še en dodatni UZ, da preveriva, če je moja punčica že na glavici, na morfologiji je še po ritki skakala user posted image .

Ste se že naročile v šolo za sterše? Midva začneva čez 3 tedne. Do zdaj se mi je vse še tako daleč zdelo, zdaj na enkrat pa imam občutek, da bodo šli tile 3 mesec en, dva tri user posted image .

Nič, šibam dalje, bodite lepo

Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
14.1.2015 16:46:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
14.1.2015 18:03:07   
Lucka9
Živijo... po dolgem času...

novo leto... ufff... ja midva sva končno prebelila otroško sobico, tako da sedaj pohištvo dajemo notri. oblekic sem dobila že en kup od sestre, pa še tašča mi je rekla, da jih bo njena sestra dala, ker ima dve punčiki.... tako, da oblačil ne bo zmanjkalo.

sva pa zadnjič bila v KIK in kupila ene rjav zelo mehek kombinizonček s sovico... in nama je noro všeč a tašča je izjavila, da mora priti iz porodnišnice v roza... ja no to se ne bo zgodilo pa pika. lahko kapica roza ampak cela roza pa 100% ne. Ne maram tega in konec.

Kako je kaj vaše počutje? Mene v dimljah kjuva in imam tudi malo napeto, kot,da bi imela kilo, tako, da komaj čakam ponedeljek ko imam pregled,da povem,da vidimo kaj bo... Mi je pa je rekla G ( na zadnjem pregledu), da bo baby zagotov kakšen teden prej.
Bližam se tudi 28T in me čaka še inekcija ker sem Rh-...

Koliko kg ste šle gor? jaz sem že na +10... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 835
14.1.2015 18:56:56   
TOPmommy
OH,ti kilogramiuser posted image
jaz sem se do 21 tedna zredila 5 kg, potem pa v malo več kot 1 mesecu še enkrat toliko!user posted image Sploh mi ni jasno kako je to mogoče.sedaj sem na 10 kg plusa. sem dala stran sladkarije in čips, oz.res omejila...

Potem moramo pa pohiteti z Vitapurjem če je samo ta mesec akcija.hmmm...

Mi smo ravno začeli s praznenjem sobice(saj je bila do sedaj namenjena odlaganju). Tako previjalno kakor posteljico dobiva in zaenkrat bomo imeli samo to noter...seveda bom sobico lepo dekorirala,da bo naši punčki zanimiva.
Kako boste pa ve opremile sobico?

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 836
19.1.2015 14:15:54   
Lucka9
Najin pregled s pikico je bil danes super user posted image ... Tečka je 1300g, smo pa v 28T in 3dniuser posted image ... Je rekla zdravnica,da imam vse super, tudi mala je aktivna in smo se pošteno nasmejali, ker se ves čas '' skriva''. Mi pa je naročila, da moram čim več ležat, NE sedet, NE hodit preveč ampak ležat, zaradi bolečine v dimljah...Tako, da bom res samo na izpite hodila in šola za starše. Študentsko delo pa bom kar zaključila, ker mi je zdravje na 1. mestu...
Ali ima katera težave spominom haha... Meni je upeslo založit kuverto s prihrankiuser posted image .. Ni bogastvo bilo notri, samo ugreznila se je v zemljo.
Aja maternični vrat je samo za malenkost odprt, plodovnice je pa dovolj grin emoticon.. konec tedna dobim inekcijouser posted image , ker sem RH-, čez 4 tedne nov pregled grin emoticon grin emoticon. komaj čakam... zdej se pa šibaam učit frown emoticon unsure emoticon

(odgovor članu TOPmommy)
Neposredna povezava do sporočila: 837
19.1.2015 14:50:59   
Tara9
Lucka bravo za uspešen pregled, vidim, da je mala pikica že velika punca user posted image . Joj blagor vam, vidim, da imate skoraj vse kakšen dodaten UZ, jaz svoje žabice nisem že od morfologije videla, komaj čakam da mine še en mesec do naslednjega pregleda, ko mi je obljubljen UZ. Drugače pa mene tudi boli v dimljah, oziroma ne vem točno kje, kot da bi špago delala in dobila vnetje mišic med nogami. Boli samo ko hodim, drugače ne, pa projekt je ponoči, ko se obračam iz enega boka na drugega, auuu user posted image . G je rekla, da so to radosti nosečnosti. No, še 4 tedne pa nastopim z dopustom, tako da še malo pa bom lahko samo počivala.

Jaz sem čez vikend cunje sortirala, ja iiiiiiii kako luštno opravilo user posted image . Sem si malo spisek naredila kaj še potrebujem, čeprav mislim, da je že zdaj več kot preveč, ampak kakšen svoj pajac si bova mogla privoščit, je vse tako srčkano user posted image .

Dragi je začel z urejanjem sobice, včeraj je končal z beljenjem. Midva imava notri že od prej neko novo pohištvo, tako da sva dokupila previjalno in posteljico v enakem stilu, sva pa popestrila z barvami sten, kupila vijola ročke za omarice v obliki krokodilčkov user posted image , pa še kakšna stenska nalepka se bo nabavila in bo. Že zdaj je sobica dobila otroški pridih, luštno bo.

Uspešn začetek tedna vam želim

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 838
26.1.2015 11:05:12   
nejkec
Je katera razmišljala o profesionalnemu fotografiranju novorojenčka?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 839
26.1.2015 11:08:05   
puncka.
Punce vidim da govorite o TAKO vozickih..ce katero zanima prodajam svojega.. oglas je na bolhi, pod TAKO city move :)

Neposredna povezava do sporočila: 840
26.1.2015 12:52:57   
TOPmommy
Živjo!
Nejkec: Jaz načrtujem fotografiranje naše družinice, ampak šele ko bo mala glavico gor držala...proti koncu poletja.

Ta vikend sem prala male oblekice in posteljnino pa likala- ker me boli križ gre bolj počasi,ampak vztrajam:)Raje prej poskrbim za te zadeve, da nas slučajno ne bi mala presenetila.user posted image
Kaj pa ve,se že kaj pripravljate?
Lp

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 841
26.1.2015 13:15:25   
Tara9
Bolj tiho smo zadnje čase user posted image , mogoče proti aprilu spet oživimo, ko bo šlo zares user posted image .

Midva imava malo boljši fotoaparat, tako da se bomo slikali sami. Ne vem, sem malo staromodna glede slikanja novorojenčka/dojenčka, raje vidim, da ga slikamo sami. Še bolj pa glede dajanja fotk na net. Ni mi všeč, ko vidim novorojenčka na FB-ju, ampak ok vsak je po svoje, sej vem.

Jaz cunjic še ne perem, bom marec počakala. Drugače pa so priprave v teku. Te dni sva zrihtala sobico, še detaljčke kot so tepih, lučka, kakšna nalepka rabiva pa bo. Lušno je to urejanje, je pa res, da sem vsak dan večji slon in bi tudi jaz rada do konca februarja večino uredila, ker bo potem pomoje kavč moj najboljši prijatelj user posted image .

(odgovor članu TOPmommy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
26.1.2015 13:55:23   
TOPmommy
Sem mislila, da so tile forumi bolj živahni,ja:)

Jaz sem tudi bolj staromodna kar se tiče dajanje fotk na fb-upam,da se mi uspe zadržati. Fotografiranje(profesionalno) bi bilo zgolj za lep spomin pa dedke in babice za kakšno darilo.

Varuško/baby monitor že imate nagledan?Katera kakšnega priporoča?
Lp

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.1.2015 13:25:11   
pisanmetulj
Midva glede profesionalnega fotografiranje nisva še odločena, sicer mojemu se zdi to brezveze, pravi, da bomo že sami fotografirali. Jaz pa se bojim, da mi bo kasneje žal user posted image .

Začela sva obiskovati šolo za starše. Za zdaj zgleda kar v redu. Cunjic še ne perem, nameravam enkrat začetek marca. Sva pa včeraj dobila previjalno mizico od kolegice tako da komaj čakam, da jo sestaviva, potem pa dokupim še kakšno košaro za shranjevanje stvari. user posted image Kje boste pa nalepke kupovale?

Midva bova najbrž vzela Angel care varuško- https://www.babycenter.si/izdelek/92183/varuska . Sicer morava še malo primerjat naokoli cene. Odločila sva se, da video nadzora ne potrebujeva. Prijateljica je to varuško pohvalila. Sva mislila, da jo bova od nje dobila, pa jo še pri dveh letih za njenega malega potrebuje.

Kako ste s kilogrami? Jaz sem bila do 25.tedna vesela, ker sem postopoma pridobila samo 3 kilogramčke, zdaj sem pa kar žalostna in začudena, ker sem v treh tednih pridobila dodatne 4 kilograme user posted image . Če bom tako hitro pridobivala na teži, pomeni, da se bom zredila še za 12 kilogramov. To je pa po mojem malo preveč user posted image .

(odgovor članu TOPmommy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.1.2015 13:30:02   
TOPmommy
Živjo!
Pisanmetulj: svetujem, da nalepke kupiš prek Aliexpressa. Jaz sem z nalepkami zelo zadovoljna, imajo veliko izbiro pa še občutno ceneje so kot pri nas.
Varuška:Angel care me nekako ne prepriča user posted image , preveri še v drugih trgovinah(npr.mimovrste),saj zna bit baby center drag.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 845
30.1.2015 10:51:01   
pisanmetulj
TOPmommy Sem mislila preverit še v drugih spletnih in nespletnih trgovinah, ta link sem sam tako za videt na hitro priložila user posted image . Baby center se tudi meni zdi kar drag. Angel care nas nekako prepriča tudi s tem, da ima senzorske plošče za zaznavanje gibanja in dihanja in je v primerjavi s Tomme Tippee malenkostno cenejši. Hvala za nasvet glede nalepk, res jih je veliko user posted image .

(odgovor članu TOPmommy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.1.2015 11:19:47   
TOPmommy
Živjo!
Sem ravno brala glede teh Angel care plošč (ker smo jih mi tudi mislili kupit) kako sploh ni nič s strani zdravstva potrjeno/dokazano, da preprečuje t.i. smrt v zibki. Je pa to odločitev vsakega posameznika. Mi smo tomy tipee kupli na mimovrste, je znižan na 70€(preveri). Bodo meli pa v baby centru v teh tednih/dnevih -20% na vse varuške tako da mal poglej kdaj se splača kaj kupit.
Apričice: So vaši otročički že obrnjeni na glavico ali vztrajajo na ritki?
Lp

< Sporočilo je popravil TOPmommy -- 30.1.2015 11:20:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 847
30.1.2015 13:35:24   
Tara9
Midva se bova sama poslikala pomoje, jaz se rada igram s tem, čeprav sem amater user posted image . Mogoče me kasneje prime volja do profesionalnega slikanja, kaj pa vem, drugače pa ponavadi sama urejam albumčke in delam fotoknjige, sem tudi poročno kar sama naredila in sem zadovoljna, tako da če bo čas dopuščal se bom tudi nad dojenčico izživljala user posted image .

Nama se šola za starše začne v sredo, imava tri popoldneve predavanja, komaj že čakam.

Na varuško se do zdaj sploh še nisem spomnila, dpbro da ste omenile, da jo dam na svoj spisek user posted image . KO bom na porodniški bom več časa imela za vse skupaj, zdaj pa sproti kupiva, če kaj pametnega vidiva. Sem vesela, da obstaja forum, ker veliko pametnega tukaj preberem in si zapišem.

Kako je pa kaj z dudikami in flaškami, ste to že kaj kupovale? Kako se sploh odločiš katero iznbrati, ima katera izkušnje, ker sama pojma nimam?

Moja žabica je bila na morfologiji na riti, zdaj imam pa še vedno občutek, da vztraja v tej pozi, ker čutim brce zelo nizko. Upam, da se bo odločila na glavico obrnit. Čez 3 tedne imam pregled in mi bo naredila UZ, da vidimo kako kaže.

(odgovor članu TOPmommy)
Neposredna povezava do sporočila: 848
6.2.2015 11:20:28   
pisanmetulj
Danes sem imela pregled in mi je naredila še ultrazvok. Vse je ok. Moja štručka je obrnjena na glavico user posted image .

Tudi meni so všeč ti forumi, da si lahko malo izmenjamo izkušnje. Naredila sem seznam stvari, katere moramo še kupit. Mislim, da se bom kmalu odpravila kar v E.Leclerc in kar se da tam nakupila. Meni osebno imajo zelo lepe stvari.
S temi dudicami in flaškami imam tudi jaz težave, sicer si nisem še natančno ogledala ponudbo. Druge ste to že kupile?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 849
6.2.2015 11:35:23   
TOPmommy
Živjo!
Super pisanmetulj, da ste na glavici user posted image
Jaz bom vso kozmetiko(zame in za dojenčico) pa dudico in te malenkosti kupila februarja,tako da si potem pripravim torbo in sem v nizkem startu in pričakovanjuuser posted image
A mogoče katera kje dobiti ugodno,lepo in praktično previjalno torbo? Kar sem gledala je vse tok drago (skoraj ne najdeš pod 50 EUR), da se mi zdi neumno dat 100 eur. Hvala za pomoč:).
lp

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?