Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 19:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sem bil pa ravno zadnjič na Treningu varne vožnje pri Kizmiču, pa je sam Kizmič rekel, da se ženske enako ali bolje obnesejo za volanom kot moški. Ne morem mimo tega, sorry vsem, ker smetim temo...ampak fak nooooooo...A je težko vsaj napisat pravilno, če že vsi po vrsti izgovarjate narobe priimke in kraje, ki vsebujejo ü in ö? (razni Minhni pa Kelni pa Cirihi pa Kizmiči ) O tem bi lahko sicer kje drugje debatirali na dolgo in široko.Pa naj bo... Še enkrat sprejmite moje globoko opravičilo,ker sem se vmešala v debato.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 19:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kako pa vaši moški reagirajo na vašo vožnjo? Tudi težijo tako kot moj? Moj pravi, da vozim kot Fangio Nisem sicer prepričana, da lahko to vedno jemljem kot kompliment saj je bil Fangio dirkač, kar na cesti ni zaželena lastnost. Bil pa je tudi prvak in odličen voznik.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 19:22:39
|
|
|
|
kalbo
|
Se globoko opravičujem gospa profesor in se zavedam, kako se pravilno napiše Küzmič, sam se mi tlele gor res ne ljubi pisat zborno! Tebi pa med drugim nebi blo treba zlorabit možnosti anonimno in bi lahko pisala pod pravim nickom, ker ne grizem in sprejmem kritiko. Ta možnost je namenjena osebam s problemi, ki se nočejo razkrit!!!
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 20:12:18
|
|
|
|
iva01
|
Pa še nekaj Kizmičevega: Najbolj nevarni na cesti so pametni sovozniki, ker dekoncentrirajo voznika. Tako da dragi moški, če vas kaj moti na vožnji vaših žena, jim to povejte po končani vožnji, vmes bodite pa tiho, ker s teženjem močno povečujete reakcijski čas. Takoj za njimi so pa vozniki, ki precenjujejo svoje sposobnosti. [/quote] Sej glih to je mene čist razkurlo ker me je sam motu pa dekoncentriral, pa itak nič pametnega povedal.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 25.10.2006 20:16:20
|
|
|
|
iva01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: iva01 Dve uri se mu sploh nisem oglašala na telefon pol ko sem se mu pa oglasla pa se je opraviču in je reku da počasi prihaja proti nama ker je dobu štop. In zdaj se sprsujes zakaj te je na vecernem sprehodu ob morju.. v vecerni toaleti porinu v morje?? Ti mogoce to ni jasno? AAA??? Tko nekak bi se ti jaz oddolzu.. Si verjetno zato ni upal tega naredit, ker se je verjetno bal, da bi moral it peš domov!!!
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 7:30:31
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Ej bjonda rekel sem DRUGEM (2.) postu. Sem namerno spregledala Kak bi naj sicer naprej terala svoj prav?
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 7:34:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sem bil pa ravno zadnjič na Treningu varne vožnje pri Kizmiču, pa je sam Kizmič rekel, da se ženske enako ali bolje obnesejo za volanom kot moški. Ne morem mimo tega, sorry vsem, ker smetim temo...ampak fak nooooooo...A je težko vsaj napisat pravilno, če že vsi po vrsti izgovarjate narobe priimke in kraje, ki vsebujejo ü in ö? (razni Minhni pa Kelni pa Cirihi pa Kizmiči ) O tem bi lahko sicer kje drugje debatirali na dolgo in široko.Pa naj bo... Še enkrat sprejmite moje globoko opravičilo,ker sem se vmešala v debato. Poleg planic tudi jaz dobim ošpice ob taki izgovorjavi. Sploh pa v dnevniku: minhen.....pa ja de......
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 7:36:01
|
|
|
|
srki
|
Joj, anonimna, malo pretiravaš no, saj vsi vemo, kako se kaj prav piše, samo to je pač forum in ne pouk slovenskega jezika ali v tem primeru pravopisa .
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 7:38:30
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Poleg planic tudi jaz dobim ošpice ob taki izgovorjavi. Mogoče pa so tiste planice samo strojepisna napaka , če misliš s tem plenice.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 8:41:09
|
|
|
|
levinj@
|
Jaz sebe smatram za dobro voznico... Pa tudi drugi imajo o mojem šoferskem znanju dobro mnenje...
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 8:54:18
|
|
|
|
Magi*
|
jaz sem dobra voznica in tako pravi tudi moj mož. tudi moja mati je dobra voznica in prav tako obe sestri, za razliko od očeta, ki je grozen šofer. priznam, da se tudi jaz v avtu kdaj na kakšno babše jezim, če menca pred mano se pa tudi kdaj na katerega deda zjezim
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 10:00:06
|
|
|
|
Taula
|
No, ko so nekateri rekli da smo samo ženske leve za rikverc parkiranje. Včeraj sem šla v BTC. Na parkirišču je en tipo lezel rikverc nazaj in je butnil avto ki je tam bil parkiran Ne vem kako mu je to uspelo glede na to da je imel dva parkirna mesta frej. In potem se je še pritoževal da ni on kriv, da je avto narobe parkiran. Halo Tisti drugi avto je bil lepo parkiran v svojem boksu, naravnost, tako da ne vem kaj on smatra za pravilno parkiranje.
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 12:08:45
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Moj pravi, da vozim kot Fangio http://www.youtube.com/watch?v=KsGx0voy7aY Mater si dobra.
< Sporočilo je popravil Nixxon -- 26.10.2006 12:14:33 >
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 16:49:34
|
|
|
|
baguSka
|
Dobri vozniki smo tako eni, kot drugi. In tako pri enih, kot pri drugih so izjeme. Tako je.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 17:00:04
|
|
|
|
baguSka
|
zase ne morem rečt, da sem slaba voznica naredim letno po 35.000 km, izpit imam 15 let, konkretne nesreče nobene, podrajsala sem enih 3x, kazni že dolg časa ni bilo nobene (zihr že 3 leta), sparkiram se v trenutku in sploh ni važno ali 3,8 m ali 4,8 m dol avto in moj pravi, da dobro vozim in brez problema tud zaspi, če jaz vozim pod tole se pa podpisem.. ravno tako naredim letno od 30-40 tisoc km, izpit imam 10 let (neuradno vozim ze dlje), nesrece se nobene, podrajsala se nisem, kazni razen parkiranja se nisem dobila (ups sori - zadnjic so me u tunelu slikal zarad prevelike hitrosti), parkiram tudi takoj BP in prav tako se z nobenim avtom nisem mela problemov... lahko je tud kombi in lahko se recimo se pohvalim (kar se kar precej moskih ne more), da vedno gledam v spegle (to me pravzaprav pohvali vsak) in vsak ki se je od danes z mano peljal je mojo voznjo pohvalu (da imam lepo, hitro a kljub vse varno voznjo) tudi vse tiste, ki jih je blo vedno se strah vozit z drugimi, jih je strah pri meni minil... enega sem ze naucila vozit, ker prej se nikoli ni vozil avta in je potem takoj naredu izpit u prvo.. razen moj dragi se vedno ni komentiru moje voznje... res da greva vecino z njegovim avtom in zato vozi on, jaz sem pac mela se premalo priloznosti za to, da se izkazem oz pokazem
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 17:01:03
|
|
|
|
baguSka
|
od danes do danes
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 19:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon IZVIRNO SPOROČILO: Mič da vozim kot Fangio Mater si dobra. Zato še nisem dobra.... Sem pa zelo skoncentrirana na cesti, v bistvu se najraje vozim sama, da se še pogovarjati ni treba, ker mi ti zmanjša koncentracijo. Od časa do časa me potegnejo kakšni lepi ovinki, muzka do fullaa...takrat mi je pa vožnja res v užitek. Mogoče sem res malo Fangio, ampak čisto čisto malo .
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 19:44:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da se je prej pazit nedeljskih voznikov (ki jim jaz pravim klobučkarji), kot pa ženskih voznic. Je pa res, da če kdo menca na cesti, je to ali klobučkar ali ženska. Žal.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 26.10.2006 19:56:43
|
|
|
|
Sita
|
Men grejo pa najbolj na živce tisti, ki pritisnejo gas, ko jih prehitevaš. Prej mečka, potem ko si že vštric, pa pritisne gas. Že dvakrat bi kmalu imeli nesrečo zaradi tega. In odgovor: salbi /dobri vozniki so lahko tako ženske kot moški. Le da imajo moški ponavadi preveč adrenalina in divjajo, ženske pa velikokrat mečkajo in delajo gužvo. Samo to je samo moje opažanje. Povsod so dobri in slabi.
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 27.10.2006 7:13:03
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita Men grejo pa najbolj na živce tisti, ki pritisnejo gas, ko jih prehitevaš. Prej mečka, potem ko si že vštric, pa pritisne gas. U ja, to gre pa tudi meni blazno na živce, ali pa ko te začne prehitevat s 5. brzino, na števcu ima pa 60 km/h , pa te prehiteva 5 minut, da ne veš, ali bi šel po gasu, ali bi se mu umaknu....
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 27.10.2006 14:15:58
|
|
|
|
Nixxon
|
Enako. Tiste ki ne znajo nogo enakomerno na gasu držat, pa pospešujejo ko ga prehitevaš. Grrrr. Takih ej ap več moških, po mojih izkušnjah. Zanimivi so mi tudi tisti, ki mislijo da enostavno morajo dirkat s tabo, samo zato, ker si se zraven ustavil z "boljšim" avtom.
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 23.1.2015 13:46:11
|
|
|
|
petea
|
Grem malo obujat (pra-)staro temo: Sem malo prej 2 voznici in 2 voznika opazovala med njihovo vzvratno vožnjo v dolžini pribl. 10 m po ravnem odseku. Vsi to na istem mestu počnejo že dolgo časa vsaj nekajkrat na teden. Skoraj nisem mogla verjeti, s kakšnimi težavami sta se voznici spopadali z manevriranjem njunih (majhnih) avtov - popravljanje malo naprej, malo nazaj, malo levo, malo desno, dokler jima končno, tudi ob zunanji pomoči, ni uspelo. Po drugi strani voznika nista imela nobenih težav. Glede na to, da praviloma ženske precej dobro vozimo, me je opazovanje takšnih težav voznic z vzvratno vožnjo na nezahtevnem vozišču, ki ga dobro poznata, precej presenetilo. Kako se kaj ostale 'domače' na cestah?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2015 14:12:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 23.1.2015 20:02:18
|
|
|
|
liliana
|
Saj si sama rekla, da praviloma ženske precej dobro vozimo...... Jaz pa osebno imam probleme pri bočnem parkiranju.....in če se le da, se temu izognem..... Vzvratna vožnja pa mi ne dela težav......temu botruje verjetno tudi to, da vsak dan vzvratno vozim z dvorišča na glavno cesto......
|
|
|
|
RE: Ženske-zanič voznice? 23.1.2015 21:45:30
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Saj si sama rekla, da praviloma ženske precej dobro vozimo...... Ja, kolikor spremljam na cesti, s(m)o voznice precej dobre udeleženke v prometu. Zato pa me je opazovanje, kako ne moreta spraviti svojih avtomobilčkov vzvratno za tistih nekaj metrov, tako začudilo. Bi razumela, če bi bila to neznana cesta, ne pa raven, dovolj širok uvoz, kjer to redno počneta že nekaj let. Na žalost nisem imela mobilnega telefona pri sebi, da bi posnela. Ker - brez pretiravanja - je šlo nekaj cm v levo, malo naprej, nekaj cm v desno nazaj, spet malo naprej, nekaj dm v levo nazaj, malo naprej, nekaj dm v desno nazaj, spet malo naprej in po nekaj minutah tega končno le konec. Res sem bila osupla.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?