srki
|
Moj se nad mojo vožnjo ne pritožuje, mogoče se je na začetku, ko sem bila "frišna" voznica, ker pa imam za sabo kar nekaj km in sem tudi že nekaj nesreč preprečila z mojo hitro reakcijo, bi rekla, da sem dokaj zbrana in previdna voznica. Sicer ne divjam, na cestah izven naselja največ 120 km/h, ampak mezgače pa resnično resnično sovražim. Take, ki bi morali peljati 90 km/h, pa vozijo 70, poleg tega pa še opazujajo okolico...take.bi najrajši zadavila, pa take, ki delajo kolone, kot je rekel Nixon-neiznajdljive, s počasnimi reakcijami, da žmigavec že 100 metrov prej, predno zavije, pa mečka.... Včasih nisem bila takšnega mišljenja, ko pa sem se začela vsak dan vozit po 60 km, pol pa marsikaj vidiš na cestah-norce in mezgače. Menim, da se najdejo slabi šoferji tako pri moških, kot pri ženskah. Da ne omenim, kako smo se enkrat v službi s sodelavkami smejale, ko je en tipson vzratno parkiral celih 5 minut, volan vrtil v kontra smer, se nagibal skozi šipo, da je skoraj ven padel, kot da nima stranskih ogledal...skratka katastrofa od katastrofe. No, to kar je omenila Taula, glede tega, da jo kritizira, da bo vse polomila, pa je pomojem samo moška občutljivost za avto, se bojijo preveč za njega, bolj kot za sovjo drago , ja eni so taki. Meni edino včasih očita, da vrata tako zaloputnem, da on na drugi strani skoraj ven pade , ampak to naredim samo v primeru, če sem jezna ko .
|