rakica82
|
Zvezdica super, naši februarčki pridno poslušajo mamice in se obračajo Rozca jaz sem prvič prala kakšen mesec prej, kar perem na 60 imam prašek v prahu in kis za ostalo tekoči in kis, pa sodo bikarbono dodam k prašku da dam manj praška. Tudi tokrat ne hitim, rok imam šele zadnega februarja, otrok ima placa še več kot dovolj, ker me brca nonstop in to ful, mi trebuh kar poskakuje vložke sem jaz obakrat imela vir, bom tudi tokrat, meni so super, res mehki, pa prve dni ta seksi mrežaste hlačke . verjemite, na začetku ni šans dat gor kaj drugega. tetra plenice imam jaz samo bele, sem jih dobila od sorodnikov, nekaj rabljenih in še zapakirane, jih imamo ful, samo jaz jih veliko porabim, za previjanje imam na podlogi vedno čez tetra plenico, ne maram plastičnih podlog, potem v vozičku pod glavo, v postelji ,za dojit,.... boste pa sproti vidle koliko česa rabiš, sej so trgovine skoz odprte, če imate sušilca pa sloh ni take panike. jaz itak zagovarjam načelo ,ne kupuj preveč vnaprej po nepotrebnem. spanje je pa pri meni katstrofa, ta teden je bila še luna, so se tudi tamale zbujale veliko, meni se dogaja, da se zbudim ponoči in kakšno uro, dve ne morem nazaj zaspati . čez dan potem kar zguram, sem pa tudi jaz zelo okorna tokrat imam kar veliko žogico , ampak sem se na srečo zredila samo v trebuh in zdej vsi občudujejo kakšen lep trebuh, taka žogica, ja če ni treba tebi s tem okrog hodit je super . obuvanje je cela znanost, pobiranje stvari s tal tudi, poleg tega me itak bolijo sramne kosti, je pač tretja nosečnost in že vse po malem raztegnjeno. mi pa dejansko najbolj paše hoja ,sprehodi, najtežje mi je počivat pa ležat, ker me potem vse boli.