rakica82
|
Smini24 dobrodošla in čestitke Zojaema ni panike z veseljem povem moje izkušnje. Najprej tako ,zgražajo se tisti, ki jih ne uporabljajo. Čas, mislim kaj pa naj bi vzelo toliko časa? ja previjaš bolj pogosto, ker je otrok moker in to čuti, perem jaz na dva dni skupaj s tetra plenicami in takimi stvarmi na 60 stopinj, obešanje mi vzame par minut. Smrdi pa, mislim tud navadna plenica bo smrdelo,če je otrok pokakan. jaz kupim plenične predloge za enkratno uporabo, če se pokaka vržem v školjko, če je samo polulana, dam prat in jo imam za dvakrat. Edino če je plenica pokakana, da se na plenici vidi madeže, vržem v škaf, malo vode in praška in malo podrgnem, da se potem res opere. perem pa s praškom in kisom potem in se lepo opere, nič ne smrdi. Prepušča pa edino, če je res ful polulana, ampak to vsaka plenica. Ritka otroka je v tej plenici malo bolj polna , , zato hitro rabiš malo večje številke bodijev. So pa moje punce tko lušne ko so s temi plenicami racale okoli , še take s potiski imamo Meni se ne zdi tak problem, mamo okoli 20 plenic, vendar kombiniram z eko plenicami iz DM, midva sva bolj eko pa tako . Torej, če gremo na dopust in nimam stroja ,vzamem navadne s sabo ,drugače pa pralne. midva sva pač gledala na zdravje otroka, ker če malo prebereš kaj vse dajejo v plenice te res mine, in jaz naj to dam otroku na kožo pa cel dan. Ni šans, sploh Pampers je katastrofa. Pri nas smo dali samo eno plenico pampers gor, zamenjali, ko ej bial polulana in naslednje 3 dni reševali vneto ritko. potem pa sva pri nakupu gledala še na to, da sva kupila slovenski proizvod, zato racmanke, da podpirava naše ljudi, ki se trudijo. če je še kakšno vprašanje, kar povej, z veseljem delim izkušnje mimogrede tudi nepremočljive podloge za posteljice od racmana so zakon, priporočam. Ker to se na posteljici res rabi ,se zgodi da spušča plenička ponoči hitro.