|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
12.12.2014 20:28:01   
Mančula
1aneja1 in kolk je ze velika pikica? Mal me zanima tko za primerjavo, ker smo obe mele prenos 3.dan, ce sem sinprav zapomnila....ker jst sm kr skos nestrpna in neucakana, ker so rekli da je majcken se user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.12.2014 20:39:23   
Mini me
Js sem mela danes spet pregled, moj mali človeček je velik že skoraj 3cm user posted image to sicer ustreza 9t5d, jaz pa naj bi bla po zadnjem perilu 10t6d. Ampak mislim, da ni kaj narobe, ker se ginekologinja tud ne sekira oz. sploh ne omenja. Aja, pa kako je bil živahen, čist sem bla raznežena user posted image
Nuhalno mam pa že 23.12.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.12.2014 21:11:36   
Nosečka7
No da se še jas malo javim :-) v sredo sem imela ze drugi pregled bom pa jutri polnih 9tednov user posted image in srček lepo dela tikatakaa user posted image naslednji pregled imam spet 30.12 potem se pa boma zmenila za ns v začetku januarja user posted image je pa mi moj g. (Dr.Lukman) na ptuju rekel da zato pač tako pogosto na 14dni naroča, da vidi če se mala pikica pravilno razvija :-) sem pa v sredo dala vodo in kri pa seveda uz sem imela kot ze prvič pa je vse vredu user posted image trebušček pa se ze pridno napihuje isto kot prsi, tako da pred domačimi nikakor nebi mogla skrit user posted image

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.12.2014 21:48:36   
1aneja1
Mančula, na 5.dan sem imela transfer.
Velik je pa 11,6mm - baje velikost ustreza izračunom in sem noseča 7t1d.

Na koncu koncev je pa itak važno samo da je vse ok ane user posted image pa tud če je mal večji al manjši od pričakovanj...

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.12.2014 22:11:37   
Mančula
Aja, nekak sem imela spominu, da si mela tretji dan. No kakorko li ze, upam da moj tudi pridno raste user posted image

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 655
13.12.2014 7:53:09   
Kathy28
Meni je pa moja dr. svetovala, naj niti pod točko razno ne gledam kakšnih tabel na internetu, ker bom samo pod nepotrebnim stresom :) ter, da ko bom dala še kri za sladkorno, naj se tudi ne sekiram, če nebo po standardih, ker jih itak vsako leto spreminjo :)

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 656
13.12.2014 7:55:20   
sunprincess
Oh,kaksna carska ginekologinja .... Mene pa ona spravlja v stres s tabelami user posted image

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 657
13.12.2014 8:01:06   
Kathy28
Ja meni je rekla, da če bo slučajno kaj, da me ona z nepotrebno farmacijo nebo filala :D user posted image Ja res imam srečo, da imam njo ;)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 658
13.12.2014 9:28:02   
Fifika
Punce, prebiram in cestitke za vse bijajoce srcke :)
Jaz imam pregled cez 4 dni, komaj komaj cakam!!
user posted image

Zdej pa uzivat vikend! Sem tako zmatrana... Naporen teden.

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 659
13.12.2014 17:46:24   
vv267
Zdravo, tudi jaz se pridružujem vaši skupini. To je moja prva nosečnost, in sicer bom naslednji teden dopolnila 39. Let. Je med vami še kakšna "starosta"? Aja, rok imam 26. 7.user posted image . Prvi uz sem imela začetek decembra, bil je samoplačniški, naslednji pregled pri G pa imam 7.1. In upam, da se do takrat s pikico prebijeva. Drugače pa imam eno vprašanje glede NS. Ali ima sploh smisel iti, saj imam zaradi starosti tako ali tako predvideno amniocintezo?? Drugače pa vsem želim zdravo nosečnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
13.12.2014 19:01:30   
Nosečka7
Čestitke user posted image mislim da sem pred kratkim prebrala da vam glede na starost nuhalna pripada preko zavarovanja torej brezplačno, če se ne motim je to od 35 leta naprej ... samo nisem ziher, probajte se pozanimat kako je s tem :-)

(odgovor članu vv267)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.12.2014 19:51:34   
karena
Ne, NS pripada samo od 35. do 37.(?) Potem, kot je rekla amniocinteza.
Najprej čestitke user posted image . Glede NS bi pa rekla tako. To je pač tudi zgodnja morfologija ploda, ne samo meritev NS, tako da bi se odločala glede na to, ali si bo tvoj G vzel čas za en bolj podroben UZ v zgodnjem obdobju ali je bolj na pripadata samo dva - potrditveni in morfologija.

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.12.2014 10:02:13   
Sunny_Dream
Ojla so-nosečke!

Naj še jaz sporočim da sem prejšnji teden opravila s prvim pregledom in UZ. Mali fožolček pridno raste in menda ima tudi normalen srčni utrip (čeprav moj G. ni imel UZ na glas in ga nisem slišala user posted image ). PDP mi je za enkrat nastavil na 26.7.. Tudi na nuhalno sem se že naročila (datum 8.1.) in sicer kar v center v Dravljah, sem že pri prvem bila tam in sem bila zelo zadovoljna. V bistvu komaj čakam na ta pregled, se mi je zdelo kot da me je moj G. tokrat precej pavšalo obravnaval. V prvi nosečnosti je bil čisto drugačen in zdaj ne vem, a si samo za prvorodke bolj čas vzame, al je res že tolk star da se mu ne da več. Prav razmišljam da bi ga menjala, ampak pojma nimam kam it, sploh takole, med nosečnostjo... Ima katera kak predlog??

Sem pa videla da me še ni na seznamčku, zato še enkrat pišem podatke za seznamček: to je moja 2.nosečnost, imam že enega sončka (fantek, 2011), sem iz LJ, naslednji pregled 6.1., NS 8.1. prosim Ana88 če me lahko dodaš.

LP vsem!

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.12.2014 13:17:08   
SRCE
Živjo!

VV267 tudi jaz sem tvojih let ampak ni prva nosečnost...ja nuhalno krije zavarovalnica po 35 letu....mislim,da je fino,da greš...tudi "aminicjoteza" te pripada....samo jaz verjetno ne bi šla če bo na nuhalni vse ok...pravijo,da je zoprno in da lahko splaviš če ne počivaš...koliko je pa res pa ne vem... lp

(odgovor članu Sunny_Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.12.2014 13:52:35   
SRCE
ojla...sem preverila...v porodnišnici mi je rekla ,da nuhalna pripada med 35 in 37 letom...pol je pa za plačat...pri 39 nas pripada "aminicjoteza"...

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.12.2014 13:55:06   
Kathy28
Kolko sem jaz mojo razumela, je tudi isto rekla torej nuhalna je brezplačna od 35-37.... Sicer mi ni jasno zakaj omejitev na 37 let...ampak tak pač mamo pri nas :)

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.12.2014 16:50:46   
Tamy 3xT
Pozdravcek,
moja G pa pravi da je po 35letu NS zastonj. Jaz sem prehitra za 2leti ampak mi je ze dala napotnico za morfologijo, ki bi mi jo pa naj nardili istocasno z NS med 11 in 14 tednom.
Ima katera od vas kake izkusnje s tem?

Lp

(odgovor članu Kathy28)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.12.2014 20:03:08   
1aneja1
Pa sem tudi jaz dočakala prvi UZ pri svoji ginekologinji.
Mala pikica je zdaj velika že 14 mm, srček pridno bije, PDP imam pa 31.7. (sem si prav zračunala).

Naslednji pregled imam 8. januarja (moja G očitno rada pogosto naroča in dela UZ-je), je rekla da bi me naročila že čez 2 tedna, pa so ravno prazniki.
No, meni je prav - rajši malo bolj pogosto kot premalo.
Na nuhalno se moram pa še naročit (okrog 20.januarja). Še ne vem kam se bom, ali novo mesto ali pa ljubljana. Mi kaj priporočate?

(odgovor članu Tamy 3xT)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.12.2014 21:04:53   
Roži_
Dober vecer punce, upam, da se lahko pridruzim k vam , se selim iz avgusta,sem pa ostala za vsak slucaj se tam, sem lih na mejiuser posted image ker sem danes dobila novi datum poroda 29.07.2015, kot vidim , nisem edina IVF-jevkauser posted image , prenos sem imela 13.11 in danes sem imela UZ, plodek meri 1,11 cm, srcek lepo bije in sem točno noseca 7t in 1 dan user posted image , imam pa doma ze enega fantka 3 leta pa pol. Vsem iskrene cestitke za nosecnostuser posted image
sEm pa tudi bila Julijka 2011user posted image . Nocko

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 669
15.12.2014 22:10:34   
Multiipraktik
oj Roži, dobrodošla, mene pa zanima, glede na to da si bila Julijka,...a ste šli kam na morje v septembru? a letos boste šli? sprašujem namreč, da vidim če je izvedljivo.....seveda če bo vse ok ;) dobrodošle tudi ostale in čestitke za lepe novice od pregledov!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.12.2014 23:20:56   
Mančula
Kaj se samo meni zdi, da na svoj prvi pregled pri g.cakam ze celo vecnost. user posted image nekatere ste ga imele ze trikrat, ce ne se veckrat, jaz pa se kar cakam in cakam.

(odgovor članu Multiipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.12.2014 9:23:19   
Drobižka
Multipraktik moj prvi je poletni in smo takrat šli septembra kr v žusterno. Tudi drugo leto planiram nekaj podobnega. Kam daleč pa verjetno ne bomo šli, čeprav ponavadi hodijo v Dalmacijo.

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.12.2014 9:26:30   
sunprincess
Sestrična je rodila junija, in so avgusta že bili v Rabcu. Je rekla,da ni bilo problema :)

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.12.2014 11:30:49   
Roži_
Jaz sem iz Kopra ;-) Mi pa nismo nič na morje hodili, kljub temu, ki imamo morje pred nosom, sinček se je rodil en mesec prezgodaj, sem se izogibala soncu, hodila sem na sprehode zgodaj zjutraj in pozno zvečer ;-) Vsaka pa se odloči če bo šla na dopust z dojenčkom po občutku, samo pazite popoldanskega sonca, ki je zelo nevaren in zahrbten. Drugače pa z dojenčkom je lažje na dopust, kot pa s starejšim, je manj dela, hahha :-P

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.12.2014 11:34:49   
Kathy28
Mančula kdaj si imela prvi dan zadnje menstruacije? Pa kdaj si naročena na pregled?
Ma mi2 sma taka, da če bo vse ok, bomo ziher kam šli potem v septembru. Mene je mami sicer peljala prvič na morje pri 4 mesecih, tamali/tamala pa tak kot pravim, če bo vse ok šli kam za par dni, sej september je še ponavadi lep, če odmislimo letošnjega :) Pa še letos, sma se ko smo šli pospravljat prikolico konec sep. kopala :)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!