Fifika
|
Punce, šele zdaj se javljam, HVALA za vse lepe spodbudne besede Res sem doživela šok, ker sem sicer zelo odgovorna oseba, pa me je že nosečnost presenetila pred mesecem dni, to, da pa sem noseča 4M, si pa ne bi mislila. Pregledovala sem planerček in ugotovila, kaj vse se je zgodilo, jaz pa nisem vedela, da sem noseča. Naj povem, da sem hodila še na polno na aerobiko, skakala, tekla,... Vse 3M. Odkar vem, bolj pazim, hodim na pilates, jogo in v hribe. Zelo sem bila razočarana nad G. Ekran UZ je imel obrnjen proti sebi. Kar sem videla, sem le, ko sem se nagnila. Na sliko je pozabil, je rekel, da ni časa. Nič mi ni povedal. Niti a se giba, ali bije srček. Potem sem šla še na četverni horm.test v Dravlje. Bolje kot nič, če sem že NS zamudila. Zamenjala sem G. V pon imam ponovni UZ; upam, da bo boljša izkušnja. Je pa baby zdrav, sem potem v Dravljah izvedela. Komaj že čakam rezultate HT in morfologijo :) PDP imam 1.6. Doma izvedo za božič, tako kot po prvem planu, samo da bo šok, ker se že v 17.tednu
|