Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:43:52
|
|
|
|
kalbo
|
Aja, pa da se razumemo. Za ravnatelja in gospo učiteljico še vedno mislim, da sta bla trapasta. Mater v šoli polni pubertetnikov s kamerami in direktnimi linki na net se gresta dajat dol, čez cesto pa hotel. Vsekakor si pa medijskega linča nista zaslužila.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 1.12.2014 19:44:27 >
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:46:37
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino zato Lulu ti svetujem da si daš raje škrnicelj na glavo in si tiho no, tebe pa je res treba citirat, da vidiš kaj si na isti strani par minut prej napisala
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:50:52
|
|
|
|
patrino
|
zanimivo ti mene bereš, meni je dol viselo ali ga bom videla ali ne, ti pa si me vidla, da sem si nohte zraven grizla in kričala od te neverjetne potrebe, živi in mrtvi domišljaš si, haluciniraš poleg mojih postov posnetek pa se najde... kje? IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ima katera posnetek shranjen na računalniku? Mi ga na mail pošlje? Lahko na zs odgovorite, da se ne izdate tukaj Ojoj, Lulu, če to ni bila prava abstinenčna kriza firbčnosti pa res ne vem kaj bi bilo to lahko drugega Zakaj lažeš ? In ja, sedaj ti pa resno svetujem da si daš škrnicelj na glavo in si raje tiho
< Sporočilo je popravil patrino -- 1.12.2014 19:53:41 >
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:52:04
|
|
|
|
LuLu
|
a ti ne znaš postov s smajliji brat?
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:52:26
|
|
|
|
LuLu
|
citirat še vedno ne znaš, to vidim
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 19:55:30
|
|
|
|
patrino
|
Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj veš Lulu- še vedno si ti tista ta firbčna in obrekljiva in to je razvidno iz postov- pa citiranje gor ali dol
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:01:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj veš Lulu- še vedno si ti tista ta firbčna in obrekljiva in to je razvidno iz postov- pa citiranje gor ali dol eh, ti kar piši, tudi tvoja rit je zadaj, pa če še ne vem koliko zdaj o meni pišeš in hočeš, da folk pozabi na tvoje bedno pisanje na tej temi, ko mene ven mečeš, da sem obrekljiva, a ravno ti pišeš kak nekaj veš, pa ne poveš... čudna si
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:02:21
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, pa da se razumemo. Za ravnatelja in gospo učiteljico še vedno mislim, da sta bla trapasta. Mater v šoli polni pubertetnikov s kamerami in direktnimi linki na net se gresta dajat dol, čez cesto pa hotel. Vsekakor si pa medijskega linča nista zaslužila. To je tisto in tudi umreti ni vredno zaradi tega in pustiti svoje domače same sredi te godlje, ki jo bo tako ali tako čez teden ali dva zamenjala druga. Tragedij in senzacij nikoli ne zmanjka- sploh v zadnjih časih.
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:03:20
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino Kakor koli se obrneš imaš rit zadaj veš Lulu- še vedno si ti tista ta firbčna in obrekljiva in to je razvidno iz postov- pa citiranje gor ali dol eh, ti kar piši, tudi tvoja rit je zadaj, pa če še ne vem koliko zdaj o meni pišeš in hočeš, da folk pozabi na tvoje bedno pisanje na tej temi, ko mene ven mečeš, da sem obrekljiva, a ravno ti pišeš kak nekaj veš, pa ne poveš... čudna si Sori kaj?
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:06:39
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Kar naenkrat cela slovenija bolj papežka od papeža posnetek ste pa šli vsi gledat....no, razen ronje Vsi....razen ronje in razen tebe...... a ne sem ga enkrat, drugič ko sem pa hotla, pa je bil že zbrisan kako bi se sicer lahko vključila v aktualne debate
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:18:51
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Kar naenkrat cela slovenija bolj papežka od papeža posnetek ste pa šli vsi gledat....no, razen ronje Vsi....razen ronje in razen tebe...... a ne sem ga enkrat, drugič ko sem pa hotla, pa je bil že zbrisan kako bi se sicer lahko vključila v aktualne debate Osebno ga nisem videla. Res brez heca. Ker malo gledam tv sploh nisem vedela za zadevo, dokler nisem prišla tule gor. Torej je RR s svojimi antifirbčnimi akterji kriv za prenašanje marn oz. je hujši kot najhujši rumeni tisk. Ne moreš verjet, sedaj pa se vsi posipavajo s pepelom.
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:31:16
|
|
|
|
alda
|
Eh Patrino je spet v "mestu"!!! Sam še Lukka se naj vrne, pa bo žur!
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:35:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino To je tisto in tudi umreti ni vredno zaradi tega in pustiti svoje domače same sredi te godlje, ki jo bo tako ali tako čez teden ali dva zamenjala druga. Tragedij in senzacij nikoli ne zmanjka- sploh v zadnjih časih. Tu se pa delno strinjam s tabo....zaradi takih dvoličnih osebkov, kot si ti, ki imajo polna usta etike in morale, ki se delajo bolj papežke od papeža (kar potem dvolično očitajo drugim ) pri recimo spolnem aktu dotične teme......hitro pa pozabijo na etiko in moralo v komunikaciji z drugimi.....zaradi takih osebkov, ki jim pogled na spolni akt tako zemegli um, da zadeve niso sposobni pogledati iz drugega zornega kota kot zgolj iz svojega, zaradi takih osebkov si pa res ni treba vzeti življenja.....niso vredni tega.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2014 20:37:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:38:01
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* a ne sem ga enkrat, drugič ko sem pa hotla, pa je bil že zbrisan kako bi se sicer lahko vključila v aktualne debate Brez problema......patrino ga ni videla, pa se je vključila......
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:38:33
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Ne moreš verjet, sedaj pa se vsi posipavajo s pepelom. ti si pa zdej začela kokodakat
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:39:19
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Osebno ga nisem videla. Res brez heca. Ker malo gledam tv sploh nisem vedela za zadevo, dokler nisem prišla tule gor. Torej je RR s svojimi antifirbčnimi akterji kriv za prenašanje marn oz. je hujši kot najhujši rumeni tisk. Ne moreš verjet, sedaj pa se vsi posipavajo s pepelom. Kdo vsi.....
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:43:28
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino To je tisto in tudi umreti ni vredno zaradi tega in pustiti svoje domače same sredi te godlje, ki jo bo tako ali tako čez teden ali dva zamenjala druga. Tragedij in senzacij nikoli ne zmanjka- sploh v zadnjih časih. Tu se pa delno strinjam s tabo....zaradi takih dvoličnih osebkov, kot si ti, ki imajo polna usta etike in morale, ki se delajo bolj papežke od papeža (kar potem dvolično očitajo drugim ) pri recimo spolnem aktu dotične teme......hitro pa pozabijo na etiko in moralo v komunikaciji z drugimi.....zaradi takih osebkov, ki jim pogled na spolni akt tako zemegli um, da zadeve niso sposobni pogledati iz drugega zornega kota kot zgolj iz svojega, zaradi takih osebkov si pa res ni treba vzeti življenja.....niso vredni tega..... Lili saj to je tisto res. To ti že ves čas razlagam. Prenehaj se tako obnašati no. Tudi meni nisi všeč takšna Ne smeš biti tako introventirana in zagledana vase. Vidiš, če si taka absolutno ne kapiraš kar ti ljudje dopovedujejo.Še posebej, če bereš le svoje poste od drugih pa ne. Potem pa pride do krize. Čisto se strinjam s tabo. Ni lepo in zdravo, da takšne zganjaš. Pa si drugače čisto fejst dobiče verjetno, samo vedno hočeš imeti prav. Škoda.
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:47:13
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lili saj to je tisto res. To ti že ves čas razlagam. Prenehaj se tako obnašati no. Tudi meni nisi všeč takšna Ne smeš biti tako introventirana in zagledana vase. Vidiš, če si taka absolutno ne kapiraš kar ti ljudje dopovedujejo.Še posebej, če bereš le svoje poste od drugih pa ne. Potem pa pride do krize. Čisto se strinjam s tabo. Ni lepo in zdravo, da takšne zganjaš. Pa si drugače čisto fejst dobiče verjetno, samo vedno hočeš imeti prav. Škoda. Kaj je to dobiče.....? Bitje nemara?
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:56:56
|
|
|
|
mateyka
|
pelin spet onaniRRa. verjetno je mož zdoma.
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:59:01
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pelin spet onaniRRa. verjetno je mož zdoma.
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 20:59:54
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino zato Lulu ti svetujem da si daš raje škrnicelj na glavo in si tiho no, tebe pa je res treba citirat, da vidiš kaj si na isti strani par minut prej napisala lulu a si šivaš škarnicelj, al boš kar un škratov kupila ?
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 21:01:21
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino zato Lulu ti svetujem da si daš raje škrnicelj na glavo in si tiho no, tebe pa je res treba citirat, da vidiš kaj si na isti strani par minut prej napisala lulu a si šivaš škarnicelj, al boš kar un škratov kupila ? nič od tega
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2014 21:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ravnatelj in učiteljica na posnetku 1.12.2014 21:05:22
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino zato Lulu ti svetujem da si daš raje škrnicelj na glavo in si tiho no, tebe pa je res treba citirat, da vidiš kaj si na isti strani par minut prej napisala lulu a si šivaš škarnicelj, al boš kar un škratov kupila ? nič od tega Lej z optimističnega vidika: to potem določenih osebkov ne bo treba gledat :P ja pa še z veselim decembrom se boš zlila
|
SlužbabinyyKje delate?v pisarni (
51%)
v proizvodnji (
12%)
na terenu (
5%)
pisarna+teren (
12%)
v trgovini (
14%)
v gostilni (
7%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!