alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Upam, da se bodo mediji sedaj bolj profesionalno obnašali in razmislili, kaj objavljajo, preden objavijo, kaj je v javnem interesu in kaj je v interesu čim večje naklade, neglede na ceno. Upam, da si bo snemalec tega posnetka zmogel odpustiti in živel svoje življenje čim bolj polno in zrelo. Upam, da se bo ločilo med zasebno in javno sfero in da ni vse za javnost. Upam, da bodo Slovenci znali razločevati med novicami in tračem in razpravljali o stvareh, ki se nas vseh tičejo, ne pa opravljat kot najhujše vaške opravljivke. Upam, da se bodo ljudje ovedli, da svet ni črno-bel in znali videt vse njegove nianse. Upam, da si bo vsak znal naliti čistega vina in prevzel svoj delež odgovornosti (ker ima vsak od nas svoj delček zraven, tudi tisti, ki si zdaj umivajo roke in prevračajo pozornost na druge) Upam, da bosta družini vpletenih zmogli toliko moči, da bodo te dogodke, kjer kazen daleč presega dejanje, da bosta preboleli in živeli čim bolj polno življenje. Enako ne bo nikoli, tudi zaradi vseh nas mrhovinarjev. Upam, da bo vsak od nas potegnil ven dobro lekcijo in da o takih zgodbah ne bomo več brali. Ker vse, kar se je vrtelo okoli te zgodbe, ni vredno človeškega življenja. Ni. Smo pa vsak od nas zategnili vrv. Vsak od nas, eni več, drugi manj. Akter je imel svoj delež zraven, a tudi mi. Ne si umivat rok kot Poncij Pilatus. Podpis. Še moj podpis! in dodatek: Žal mislim, da je upanje brezplodno,ker dokler bodo ljudje željni senzacij in šokatnih odkritij ,izpovedi raznih "kvazi zvezd" Kmetij, Talentov, Barov,...pa še česa, in jih bo bolj zanimalo ,kaj ima oblečena ena turbo pevačica, kot pa to kaj nam dela država, bo tako kot je! Folk je treba bombardirat z naslovi kot so #šokantno!! Neverjetno!! ... na to pada!! In zakaj me ne čui npr.da je to snemal najstnik in objavil? zato ker mzlarija z blagoskovom staršem gleda in požira neumnosti raznih šovov,kjer je edini cilj potlačit , zasramovat, se norčevat, prizadet drugega, da jaz izpadem faca in heroj!! posledice itak niso važne-glavno da sem jaz CAR!