Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 16.11.2014 21:42:39
|
|
|
|
Shana86
|
Tikie jaz sem bila po tolikih mesecih zeloooo pozorna na znake, verjemi Pa niso bili res nič posebnega. Tisti nosečniški znakci so se čisto zares začeli šele dva tedna po plusku. Drugače sem pa tako tako, dete mi je popoldne zakuhalo na 40 in upam, da se bo skuhal samo zobek... To bi tudi razložilo, zakaj zadnja dva tedna tako slabo spi. Glede novega deteca je pa ta mesec bolj malo upanja, ker sem imela O verjetno med službeno odsotnostjo mojega Saj v teoriji so šanse, to so itak vedno, ampak ta mesec bolj slabe.
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 6:28:43
|
|
|
|
_pika_
|
Ne zdržim do popoldneva. Delala test in je . Kooončnooo!!! Upam, da bo vse OK. Tikie: Tudi jaz imam mehke zize, edini znak je, da mi že par dni ne paše sladko in napihnjena sem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 6:55:46
|
|
|
|
Neza007
|
Wiiiiiiiiiii jeeeee vesela zate!!!!! . Pa dobro jutro :). Želim ti prelepo in seveda enga prekrasnega,zdravega,pridnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 7:36:11
|
|
|
|
biba88
|
bravooooooooooooooooooooooooooooooopika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sta se kar dolgo trudla an? tako sem vesela zate! lepo in itak bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 7:49:56
|
|
|
|
tajazan
|
pika...koncno en plusek...lepo ti zelim in zdravega ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2014 8:19:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2014 8:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 8:47:59
|
|
|
|
Žabinčica
|
Pika čestitke in lepo nosečnost. za prvi novembrski plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 8:56:54
|
|
|
|
Tara9
|
Pika čestitke tudi z moje strani. Tokrat bo vse ok, boš videla. Lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 9:04:01
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, _pika_!!! In srečno do konca!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 10:11:31
|
|
|
|
ana_marija
|
Čestitke, pika! Srečno do konca, zdravo in zdravega ti želim. Končno en , močno stiskam pesti, da bo še kakšna nalulala lep rezultat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 10:16:04
|
|
|
|
Dgirl
|
_pika_ čestitke. Srečno do konca in čim lepšo nosečnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 10:24:26
|
|
|
|
Shana86
|
Jeeeeej _pika_ sem vedela, super, čestitke! LadyJen ravno dopolnila je 9 mesecev, majhno pišče
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 11:04:24
|
|
|
|
SU
|
_pika_ ČESTITKE!!!! pa bo malce lepši tale novembrski seznamček!! Pri meni tudi M še ni... ...pa se ne upam nič veliko veselit, ker sem mela prejšnji mesec 1 teden prehitro M in bi lahko zato zdej prišla kasneje... Mam sicer vsak dan kakšen naval slabosti, (.)(.) pa tut mene ne bolijo in me tudi pri prejšnjih dveh N niso tako da Tikie... to ni nujno, ko si N... Aja... pa navale tečke mam tut... tko, da ni rečeno, da ni PMS (spet )... Tako, da... N test sem delala prejšnji teden... Itak čist prehitro... sploh ne vem zakaj sem ga delala... pač me je pičilo... Nekje do konca tega tedna bom še počakala potem pa še enkrat naredim CB! Pa srčno upam, da bo Sam je res mučno tole čakanje... vsakič, ko grem na wc s strahom gledam, če je kaj rdečega... groza!! Se pa poskušam mal manj na RR vklapljat, da ne razmišljam skoz o tem... hehe... V glavnem punce, držite pesti še zame... bomo videli... _pika_ pa še enkrat ISKRENE ČESTITKE!!!! zelo sem vesela, da je vsak mesec vsaj kakšen plusek!!! Punce, držite se!
< Sporočilo je popravil SU -- 17.11.2014 11:06:07 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 11:22:06
|
|
|
|
MauMow
|
Čestitke Pika!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 13:37:34
|
|
|
|
_pika_
|
Hvala vsem! Sploh ne dojemam. Sem prejle še CB naredila, je bil plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 13:41:15
|
|
|
|
_pika_
|
Punce, hvala. Ooo, kako lepo sem obarvana na seznamčku. Upam, da ne bom samo jaz in da nas bo čim več. Sem se kar zjokala. res hvala vam za vašo podporo in vse besede!!!!! Biba88: Ja, decembra bi bilo dve leti odkar delava na . Za tale krog me je moj en teden prepričeval, da še ta krog vztrajava.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 13:48:54
|
|
|
|
bubika86
|
_pika_ čestitke za No punce, da se vam še jaz malo javim. Moj je dobil izvid spermiograma in je tokrat boljši oziroma v mejah normale. Midva bi mogla bit bolj pridna pri ampak ne gre Volja je padla... stres premaguje... tko, da to kar sva prejšnji teden ne vem če se je kaj prijelo...prej ne kot ja... mislm da sem imela ovulacijo prešnji teden ker me je špikalo v jajčnikih... Ne ve, več niti kdaj naj jo pričakujem ker mam zelo pomešane cikluse zadnje mesece. približmo 30. novembra Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 14:08:33
|
|
|
|
chocolatecake
|
_pika_ Samo zaradi tebe sem prišla sem gor,sem podzavestno tole čutila, ne znam razložit zakaj . Čestitam! Res sem ful ful in še enkrat ful vesela zate in ti od srca privoščim prelepih 9 mesecev in lepega zdravega . Zdej me pa firbec matra, če sem imela tudi glede dvojčkov prav. Sej nam boš sporočila, ne? Še mal smejkotov:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 14:17:47
|
|
|
|
roca
|
pozdravljene punce.. jst sm bolj nova na tem forumu, tko da se vam pridružujem, tudi midva delava na otoku že leto in pol pa nč in nč, sicer sem junija zagledala ampak je bil kmal ss, zdj pa spet naprej... ta mesec mi je pa tko čudno vse skupaj prejšni ponedeljek sem imela malo rjavih madežov na spodnjih hlačkah sem že mislila da je v.k. pa vrjetni ni bila ker sem včeraj delala test pa je bil -, lahko da sem ga prekmalu delala ker imam neredne cikluse, ne vem več kaj naj čisto sem obupana je imela katera podobno izkušnjo??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 15:42:02
|
|
|
|
Tikie
|
_pika_wooohooo iskrene čestitke .Zdaj pa uživaj vsak trenutek posebej in skrbno čuvaj pikico Aja pa jaz sem te tudi prepričevala na polno...ko sem govorila,da sta november in december najbolj plodna,da vztrajaj...in glej splačalo se je Pri meni pa stanje nespremenjeno,tako,da hvala punce za vse vzpodbudne besede... Tudi jaz navijam za vas... rocadobrodošla med nami.Kot tudi vsem ostalim,tudi tebi želim,da čimprej dočakaš plusek. Glede ciklusov pa...veliko nas je gor,ko imamo pomešane,dostikrat se to zgodi zaradi stresa,ki ga doživljamo ob preveliki želji po otročku.A si že bila kaj pri ginekologu?Mogoče je počasi čas za obisk?Pa kakšen ultrazvok?Na koliko dni pa imaš cikluse?Če res nimaš rednih,je to lahko tudi znak za policistične jajčnike(upam,da ne) in vama zato ne gre? Si že kaj posegala po testih ovulacije?Kaj pravijo?Za vse nasvete in vprašanja,pogovore sem oz.smo ti punce tu gor seveda na voljo...srečno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 15:46:11
|
|
|
|
Tikie
|
roca aja pa še to...tudi jaz imam včasih sredi ciklusa kak dan ali dva rjav ali rdeč izcedek.Pri meni gre za ovulacijsko krvavitev,kot sem ugotovila.Tako,da,če je tudi pri tebi to,si res še prezgodaj test delala...saj je bila takrat šele ovulacija in je načeloma test pozitiven šele 14dni po ovulaciji.Tako,da še imaš upanje...naš moto tu gor je-dokler se ne vlije je vedno upanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 16:30:36
|
|
|
|
karinna
|
_pika_, čestitke!!! Končno en plusek v novembru. Neza007, sem bolj med ta novimi na forumu. Na delava od poletja. Upam, da bo december kaj prinesel, bi blo super, če ne pa ko bo pač bo. Navijam še za ostale, ker novembra še ni konec....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 16:36:01
|
|
|
|
_pika_
|
chocolatecake: Hvala ti. Tudi tebi želim enako in čimprej. Bom sporočila glede števila ha ha. Tikie: Hvala. Jaz pa sumim, da si ti tudi .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 17.11.2014 17:32:18
|
|
|
|
Tikie
|
_pika_ na podlagi česa?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?