|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
16.11.2014 21:42:39   
Shana86
Tikie jaz sem bila po tolikih mesecih zeloooo pozorna na znake, verjemi user posted image Pa niso bili res nič posebnega. Tisti nosečniški znakci so se čisto zares začeli šele dva tedna po plusku.

Drugače sem pa tako tako, dete mi je popoldne zakuhalo na 40 in upam, da se bo skuhal samo zobek... user posted image To bi tudi razložilo, zakaj zadnja dva tedna tako slabo spi. Glede novega deteca je pa ta mesec bolj malo upanja, ker sem imela O verjetno med službeno odsotnostjo mojega user posted image Saj v teoriji so šanse, to so itak vedno, ampak ta mesec bolj slabe.

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.11.2014 6:28:43   
_pika_
Ne zdržim do popoldneva. Delala test in je user posted image . user posted image user posted image user posted image Kooončnooo!!! Upam, da bo vse OK.

Tikie: Tudi jaz imam mehke zize, edini znak je, da mi že par dni ne paše sladko in napihnjena sem.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.11.2014 6:55:46   
Neza007
Wiiiiiiiiiii jeeeee vesela zate!!!!!user posted image user posted image user posted image . Pa dobro jutro :). Želim ti prelepo user posted image in seveda enga prekrasnega,zdravega,pridnegauser posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.11.2014 7:36:11   
biba88
bravooooooooooooooooooooooooooooooopika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sta se kar dolgo trudla an? tako sem vesela zate!
lepouser posted image in itak bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.11.2014 7:49:56   
tajazan
user posted image user posted image user posted image pika...koncno en plusek...lepo user posted image ti zelim in zdravega user posted image ...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
17.11.2014 8:19:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
17.11.2014 8:27:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
17.11.2014 8:47:59   
Žabinčica
Pika čestitke user posted image in lepo nosečnost.

user posted image za prvi novembrski plusek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.11.2014 8:56:54   
Tara9
Pika čestitke tudi z moje strani. Tokrat bo vse ok, boš videla. Lepo nosečnost ti želim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.11.2014 9:04:01   
Katte
Čestitam, _pika_!!! user posted image user posted image user posted image
In srečno do konca!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.11.2014 10:11:31   
ana_marija
user posted image Čestitke, pika! user posted image

Srečno do konca, zdravo user posted image in zdravega user posted image ti želim.

Končno en user posted image , močno stiskam pesti, da bo še kakšna nalulala lep rezultat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.11.2014 10:16:04   
Dgirl
_pika_ čestitke. Srečno do konca in čim lepšo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.11.2014 10:24:26   
Shana86
Jeeeeej _pika_ sem vedela, super, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LadyJen ravno dopolnila je 9 mesecev, majhno pišče user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.11.2014 11:04:24   
SU
_pika_ ČESTITKE!!!! user posted image pa bo malce lepši tale novembrski seznamček!!
Pri meni tudi M še ni...
...pa se ne upam nič veliko veselit, ker sem mela prejšnji mesec 1 teden prehitro M in bi lahko zato zdej prišla kasneje... user posted image Mam sicer vsak dan kakšen naval slabosti, (.)(.) pa tut mene ne bolijo in me tudi pri prejšnjih dveh N niso tako da Tikie... to ni nujno, ko si N...
Aja... pa navale tečke mam tut... user posted image tko, da ni rečeno, da ni PMS (spetuser posted image )...
Tako, da... N test sem delala prejšnji teden... Itak čist prehitro... sploh ne vem zakaj sem ga delala... pač me je pičilo... user posted image
Nekje do konca tega tedna bom še počakala potem pa še enkrat naredim CB! Pa srčno upam, da bo user posted image
Sam je res mučno tole čakanje... vsakič, ko grem na wc s strahom gledam, če je kaj rdečega... groza!! user posted image
Se pa poskušam mal manj na RR vklapljat, da ne razmišljam skoz o tem... hehe... user posted image
V glavnem punce, držite pesti še zame... bomo videli...
_pika_ pa še enkrat ISKRENE ČESTITKE!!!! zelo sem vesela, da je vsak mesec vsaj kakšen plusek!!!
Punce, držite se! user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 17.11.2014 11:06:07 >

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.11.2014 11:22:06   
MauMow
Čestitke Pika!!!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.11.2014 13:37:34   
_pika_
Hvala vsem! Sploh ne dojemam. Sem prejle še CB naredila, je bil plusek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.11.2014 13:41:15   
_pika_
Punce, hvala. Ooo, kako lepo sem obarvana na seznamčku. Upam, da ne bom samo jaz in da nas bo čim več. Sem se kar zjokala. res hvala vam za vašo podporo in vse besede!!!!!user posted image

Biba88: Ja, decembra bi bilo dve leti odkar delava na user posted image . Za tale krog me je moj en teden prepričeval, da še ta krog vztrajava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.11.2014 13:48:54   
bubika86
_pika_
čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce, da se vam še jaz malo javim. Moj je dobil izvid spermiograma in je tokrat boljši oziroma v mejah normale. Midva bi mogla bit bolj pridna pri user posted image ampak ne gre user posted image Volja je padla... stres premaguje... tko, da to kar sva user posted image prejšnji teden ne vem če se je kaj prijelo...prej ne kot ja... mislm da sem imela ovulacijo prešnji teden ker me je špikalo v jajčnikih...
Ne ve, več niti kdaj naj jo pričakujem ker mam zelo pomešane cikluse zadnje mesece. približmo 30. novembra

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.11.2014 14:08:33   
chocolatecake
_pika_ Samo zaradi tebe sem prišla sem gor,sem podzavestno tole čutila, ne znam razložit zakajuser posted image . Čestitam!
Res sem ful ful in še enkrat ful user posted image vesela zate in ti od srca privoščim prelepih 9 mesecev in lepega zdravega user posted image .
Zdej me pa firbec matra, če sem imela tudi glede dvojčkov prav. user posted image Sej nam boš sporočila, ne?
Še mal smejkotov:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.11.2014 14:17:47   
roca
pozdravljene punce..
jst sm bolj nova na tem forumu, tko da se vam pridružujem, tudi midva delava na otoku že leto in pol pa nč in nč, sicer sem junija zagledala user posted image ampak je bil kmal ss, zdj pa spet naprej... ta mesec mi je pa tko čudno vse skupaj prejšni ponedeljek sem imela malo rjavih madežov na spodnjih hlačkah sem že mislila da je v.k. pa vrjetni ni bila ker sem včeraj delala test pa je bil -, lahko da sem ga prekmalu delala ker imam neredne cikluse, ne vem več kaj naj čisto sem obupana
je imela katera podobno izkušnjo??

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.11.2014 15:42:02   
Tikie
_pika_wooohooouser posted image user posted image iskrene čestitkeuser posted image .Zdaj pa uživaj vsak trenutek posebej in skrbno čuvaj pikicouser posted image
Aja pa jaz sem te tudi prepričevala na polno...ko sem govorila,da sta november in december najbolj plodna,da vztrajaj...in glej splačalo se jeuser posted image user posted image
Pri meni pa stanje nespremenjeno,tako,da hvala punce za vse vzpodbudne besede...
Tudi jaz navijam za vas...
rocadobrodošla med nami.Kot tudi vsem ostalim,tudi tebi želim,da čimprej dočakaš plusek.
Glede ciklusov pa...veliko nas je gor,ko imamo pomešane,dostikrat se to zgodi zaradi stresa,ki ga doživljamo ob preveliki želji po otročku.A si že bila kaj pri ginekologu?Mogoče je počasi čas za obisk?Pa kakšen ultrazvok?Na koliko dni pa imaš cikluse?Če res nimaš rednih,je to lahko tudi znak za policistične jajčnike(upam,da ne) in vama zato ne gre?
Si že kaj posegala po testih ovulacije?Kaj pravijo?Za vse nasvete in vprašanja,pogovore sem oz.smo ti punce tu gor seveda na voljo...srečnouser posted image

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.11.2014 15:46:11   
Tikie
roca aja pa še to...tudi jaz imam včasih sredi ciklusa kak dan ali dva rjav ali rdeč izcedek.Pri meni gre za ovulacijsko krvavitev,kot sem ugotovila.Tako,da,če je tudi pri tebi to,si res še prezgodaj test delala...saj je bila takrat šele ovulacija in je načeloma test pozitiven šele 14dni po ovulaciji.Tako,da še imaš upanje...naš moto tu gor je-dokler se user posted image ne vlije je vedno upanjeuser posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.11.2014 16:30:36   
karinna
_pika_, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno en plusek v novembru. user posted image

Neza007, sem bolj med ta novimi na forumu. Na user posted image delava od poletja. Upam, da bo december kaj prinesel, bi blo super, če ne pa ko bo pač bo.

Navijam še za ostale, ker novembra še ni konec....user posted image

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.11.2014 16:36:01   
_pika_
chocolatecake: Hvala ti. Tudi tebi želim enako in čimprej. Bom sporočila glede števila user posted image ha ha.

Tikie:
Hvala. Jaz pa sumim, da si ti tudi user posted image .

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.11.2014 17:32:18   
Tikie
_pika_ na podlagi česa?user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?