Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 12:47:16
|
|
|
|
_pika_
|
Ste me nasmejale.Danes mi ni več slabo, včeraj je bilo pa grozno. Mali medo: Po Clomidu imaš lahko tudi 25. dan cikla šele ovulacijo. Vse skupaj se malo zamakne, redko je okoli 12. dne. Jaz sem jo imela ta cikel šele okrog 19. dneva. O testi niso zanesljivi, če ješ Clomid, ker vpliva na rezultat. Gledam seznamček ... Niti enega pluska. Jooooj!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 13:09:35
|
|
|
|
chocolatecake
|
No nevem, če je to spodbudna novica, ne upam si upat preveč. Danes je 10. dan od zadnjega tableta estime, pa nič ne kaže na . Kar lahko pomeni, da je bila tista vmesna krvavitev . Sem za vsak slučaj naredila test, ker bi mogla začet jemat ena zdravila in je bilo nakazano, kje naj bi bila črtica in malo drugačne barve, ne upam rečt svetlo roza, prej umazano bele. Lahko, da sem ga tudi preveč dolgo namakala, ali, da je bil tam kakšen rob pri izdelavi. Kot rečeno si nit ne upam upat, bom pa za vsak slučaj ponovila če čez par dni še vedno nebo . Nimam pa nobenih znakov ne nič,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 13:18:13
|
|
|
|
_pika_
|
chocolatecake: Jeee! Jaz kar verjamem, da si . Vsaj ena ta mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 13:18:27
|
|
|
|
Neza007
|
Držim pesti zate!! Že če je mal nakazal, da je, bi bla jst kr optimistična da je. Sj veš znaki so pa pr vseh drugačni tko, da če si brez njih, še ne pomeni, da nisi srečna
< Sporočilo je popravil Neza007 -- 11.11.2014 13:19:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 13:23:06
|
|
|
|
Shana86
|
Chocolatecake super, navijam še naprej
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 13:52:43
|
|
|
|
SU
|
Chocolatcake tudi jaz držim pesti, ker tale seznamček res (SPET!) žalostno zgleda ta mesec... Pa baje sta bla lani nov. in dec. najbolj plodna!?! Jaz sem tudi nekaj kvačkala s temi O testi ta cikel... Ne vem... al sem falila al ni blo O (upam, da ne!!!)... V glavnem, vmes ene 2 dni nisem naredila testa, ker smo se potepali in nisem mela s sabo... pa mogoče je blo glih takrat... Sva pa bla ene 3krat "tam okrog" pridna tko, da ni nič izključeno... mogoče sva pa zadela O ... Se pa trudim bit malo manj na RR, ker takoj, ko berem take in drugačne znake N... se mi kr zdi, da mam jst tut en kup znakov... Pa jih sploh nimam! Bomo videli... najkasneje konec tega tedna oz. začetek drugega bom že vidla... al bom s krči v trebuhu okrog hodila in klela ali pa se bom nasmihala ob misli na "plusek" ... Sem bla pa 2 dni nazaj napeta ko struna... kot ...tko, da sumim, da je bil PMS... Joj... dajmo punce... tile seznamčki res niso lepi in optimistični za pogledat . Vsem skupaj en veeeliiik
< Sporočilo je popravil SU -- 11.11.2014 13:54:42 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 14:28:33
|
|
|
|
MauMow
|
Chocolatecake mogoče pa je PLUSSSSSS! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 11.11.2014 15:08:48
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala punce, bom sporočila, ko in če bo kaj novega. V parih dneh bi moglo bit jasno kaj je bila tista vmesna krvavitev in tudi test bi se mogel obarvat ali ne obarvat. Zdej je itak še prezgodaj, ker sem imela 15 dni nazaj folikel velik šele 15 mm, se pravi je rabil še vsaj kakšen dan do dva, da je počil - minimalno. Nebi sploh še delala testa, če nebi imela vnetja mehurja in bila pred odločitvijo vzeti ali ne vzeti antibiotik. Največ upanja mi daje, da sem 10 dni po estimi in da ni še nič. Po drugi strani, pa je lahko to tudi zato, ker estima ni pomagala, ali pa zato, ker sem že vmes malo krvavela. V glavnem so še vse možnosti odprte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.11.2014 22:20:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 7:28:46
|
|
|
|
ancy69
|
Chocolatecake sem sla slucajno po dolgem casu pogledat ce je kateri uspelo...ker se vedno navijam za vse vas.....in zate pa zdej res drzim pesti da je kaj.... mocnoooooo drzim pesti...po vseh tezavah ki si jih imela oz jih imas. Kdaj bos delala spet test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 8:08:28
|
|
|
|
chocolatecake
|
ancy69 hvala. Sem včeraj zvečer ponovila test in je bil negativen, čakam na vikend, če do takrat nebo nič ga delam spet. Sevda če zdržim tako dolgo. Če dobim niti nebom preveč razočarana, bolj me je strah, da nebo niti niti .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 8:36:57
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Chocholatecake če za kakšno tukaj še posebej navijam, da ugleda plus, navijam zate in ti res privoščim po vseh zapletih. Upam, da ti pokaže pozitivno. Da so tablete kaj pomagale. In seveda za vse ostale, da se ta seznam malo popravi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 9:05:04
|
|
|
|
Neza007
|
Hej hej punce, kako ste kaj. Jst sem že vsa neučakana . Sm si rekla, da bom delala test že v nedeljo, to bo 30 dan ciklusa pa 13 dan od ovulacije. Sej vem mjčken prezgodej ampak me bo žal firbec premagov ;) Sm si prejšnji mesec kupla preko interneta ful testerjev, ovulacijskih in nosečniških, so ble neki v akciji, tko da je blo 10 komadov tok kt je en CB ;) tk, da mi enga ne bo škoda stran vržt. Za vse držim pesti, da vam ta mesec pokaže . Kje je pa karinna, da nam pove če je bil to njen mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 16:04:14
|
|
|
|
karinna
|
Živjo, no naj povem, da je moja pršla. Sm najprej upala, da se bo mogoče ta mesec pokazal plusek, pa spet nič. Tko da sm bla včeraj ful razočarana in depresivna, ampak danes je nov dan in se že boljše počutim. Navijam za ostale še naprej in se počasi selim v december.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 12.11.2014 18:52:00
|
|
|
|
Neza007
|
Joj pa kaj je s temu novembram, a res ne bo nobena ugledala . Karinna zate pa . Kok časa pa ti že delaš na ? Ker men se zdi, da sem ena izmed redkih tuki, k je šele pred kratkim začela delat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 5:52:30
|
|
|
|
chocolatecake
|
Dobro jutro punce . Meni se že tri dni ponavlja "ista pesem". Ponoči se zbudim in grem okoli 4-ih na wc in pozabim na tist urin na tešče s katerim bi bilo dobro testirat, potem se pa spomnim sem pa jezna sama nase . Pa si vsako jutro rečem, jutr zjutraj bom pa res... Potem pa tako rogovili preden gre v službo, da se že čist razčujem ob petih, čeprav sem srečka in bi lahko spala do sedmih . Zdej pa berem forume in gledam v zrak in čakam, da bom šla lahko v službo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 7:33:23
|
|
|
|
Neza007
|
A ni znak hoja na wc ponoč za N? :) vsaj tko sm slišala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 7:36:41
|
|
|
|
chocolatecake
|
Prebolevam vnetje mehurja, tako, da si to nebi upala vzet kot "znak".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 7:39:50
|
|
|
|
Neza007
|
A pol pa vem kk je,sm to prebolevala že kar nekajkrat. Te ful peče in boli? Upam da se čimprej pozdraviš. Kar se tiče pa testa,pomoje če ti že zamuja M nav nč hudga če nardiš test z enmu urinam kasneje. Držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:05:32
|
|
|
|
chocolatecake
|
Zdej v bistvu ni več tako hudo, je pa bilo pred parimi dnevi. Sem vseeno testirala in se je kljub mojemu vrtenju trakca okoli luči ni prikazala niti najmanjša sled druge črtice. Tako, da pomoje je to to in je bila tista vmesna krvavitev menstrucija, ali pa sploh ni bilo ovulacije in sem dobila samo novo cistico na jajčniku. Mislim, da mi estima ni pomagala, oziroma mi je naredila veliko več škode kot koristi, tako, da je nebom več jemala. Danes izvem rezultate spermiograma, tako, da se bom, kar naročila k osebni ginekologinji, da se z njo pogovorim kako naprej. Upam, da bom čimprej na vrsti in da tokrat dobim klomifen ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:07:40
|
|
|
|
Mali medo
|
Dobro jutro punce! No, pa je torkov uz za mano, ampak nisem dobila odgovorov na svoja vprašanja. G je rekel, da sta tudi tokrat dva folikla-precej velika, okoli 24x17 in 17x15 ter en manjši nepomemben. Pa vendar ni znal točno ocenit ali je do ovulacije že prišlo ali ne, ker je že videt malo proste tekočine-in da verjetno je O že bila in naj v naslednjih DNEH . To me je malo zmedlo, saj če je O že bila nevem koliko bo pomagalo v naslednjih dneh? Pa sem mu omenila da me ta mesec še ni špikalo v jajčniku, ter da me vsak mesec špika jajčnik ki ovulira, pa je rekel da to sploh ni pomembno. Ok, špika lahko pred O, med in po, pa vendar ko me špika vem, da se nekaj dogaja. Kakorkoli-mene je danes ponoči močno špikalo, da sem se zbudila, šla na wc in sem komaj hodila. Sedaj je dosti boljše. Bili smo pridni, tako da sedaj čakamo. chocolatecake kaj ti je pa G rekla na tvojo nedavno krvavitev? Ovulacijska? Saj pridno berem vse poste, pa se ne spomnem vsega.
< Sporočilo je popravil Mali medo -- 13.11.2014 8:09:34 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:21:50
|
|
|
|
chocolatecake
|
Mali medo držim pesti, da ti je uspelo in da boš drugi mesec že med nosečkami . Glede krvavitve pa nisem izvedela nič pametnega, ker sem dobila estimo pri g. h kateri sem šla samoplačniško in je bila potem na bolniški, zdaj pa je ne dobim na telefon. Svoje g. si pa nisem upala vprašat, ker mi ni ona predpisala estime, ampak mi je rekla naj počakam. Odgovoril mi je samo dr. Pušenjak na forumu, da težko oceni za kaj je šlo in v katerem delu ciklusa sem sedaj. Da pa bi bila lahko krvavitev posledica dejstva, da sem enkrat pozabila vzet tablet estime. Med stranskimi učinki estime pa piše, da lahko povzroči vmesne krvavitve, spremembe menstruacije ali prekinitev menstruacije, (če se jemlje prevelik odmerek, ampak jaz sem itak jemala minimalnega). Tako, da očitno je bilo nekaj od tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:22:04
|
|
|
|
Mali medo
|
chocolatecake v bistvu si že odgovorila. Sej ko izveš rezultat spermiograma je potem kar lažje. Nekako veš kje se skriva problem. Sama si nisem nikoli mislila da bo v meni problem, ker sem imela vedno redne M, nikoli, res nikoli nobenih problemov. Ko je pa prišel moj domov s super rezultati ... sem malček obstala. Predvsem zato ker je on imel določene težave in sva mislila da je povezano. Pa ni bilo. Lažje je ker greš potem po pravi poti reševat problem. Drži se!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:36:18
|
|
|
|
Mali medo
|
chocolatecake istočasno si odgovarjamo Najbrž bo res kaj na teh tabletah. Morda ti le ne odgovarjajo, pač niso zate. Sedaj najboljše da si izbereš G in hodiš samo k eni, da ti ne bojo še kaj zašuštali, ko vsak dela nekaj drugače.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2014 13.11.2014 8:57:20
|
|
|
|
chocolatecake
|
Mali medo pa sva res usklajene Iskreno bi najrajši hodila samo k eni, če bi vedela, da se bo kdo malo bolj zavzel in poslušal moje težave ter temu primerno ukrepal in bil po možnosti dosegljiv na mail ali na telefon vsaj v času njihovega delovnika. Pa zaenkrat nisem imela sreče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?