|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
28.10.2014 17:11:29   
**slončica**
Moja ginekologinja ne dela morfologije in izda napotnico za v bolnisnico,kjer to tam opravljajo.Sem bila v 16.tednu pa tudi srcka nisva nic poslusale,kar se mi res cudno zdi zakaj ne?Malo mi je zal zakaj je nisem uprasala,sam resnicno nisem vedela kaj vse zajemajo pregledi v nosecnosti.Ampak pri naslednjem pregledu jio bom pa sama vprasala.Tudi jaz ze cutim rahle metuljcke in pa brcike v trebscku tak da sem fulllluser posted image user posted image .
A ze veste mogoce kaj za spol,in kdaj boste sle na lov za nakupe?

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.10.2014 8:11:59   
Tara9
Jutro,

no moj pikec je pa včeraj sam izsilil UZ, ker s tisto napravico ni mogla najt srčka user posted image , tako da je šla za zihr pogledat preko UZ, kjer je veselo migal. Imam pa posteljico na sprednji steni pred malčkom in se zaradi nje ni slišalo. Sem mu bila na koncu hvaležna, da je malo ponagajal in se skril, ampak me je najprej pošteno ustrašil. Zdaj pa dolgih 6 tednov do morfologije, ufff.

(odgovor članu **slončica**)
Neposredna povezava do sporočila: 652
30.10.2014 21:58:42   
Anonimen
Jaz bom pa kmalu vstopila v 16 teden, pa se vedno ne cutim nic metuljckov al pa brcik, dobro da imam AS da poslusam srcka da vem da je vse ok... 😉

(odgovor članu Tara9)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
31.10.2014 8:57:38   
Lucka9
En sončen ampak hladen pozdrav :D...

Za menoj je drugi pregled... Vse je bilo ok :). Sva se pa z mojo G pošteno nasmejali, ker pikapoka ni želela premaknit nogic, da bi videli kaj bouser posted image . Je pa živahen :Duser posted image .
Rekla, da je tudi z menoj v se vredu, samo v 28. tednu dobim enekcijo ker sem Rh- ...

Je še katera tukaj Rh-? Katera morda ve kako izgleda to ko dobiš neko inekcijo, boliuser posted image ..??

Po nakupih se še nisva z mojim dragim nič odpravila, samo je tudi res, da so se sorodniki ponudili, da nama kupijo tisto kar potrebujeva, da ne bodo kupovali kar nekaj brez veze... Tako ,da sedaj veva samo, da od enih dobiva posteljico :D. user posted image
Aja pa plenice sva že naročila, ker sva se odoločila, da bova imela pralne, in ima Racman sedaj akcijo z organskim bombažem in sva naročila dva paketa + dvoje S prekrivne hlačke Racman... tako ,da to je edino kar bova že imela... Ostalo pride kasneje...
Imava še čas user posted image

Ste že kaj razmišljale o plenicah, vozičkih (rabljeno, novo)....?

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 654
31.10.2014 10:01:39   
Melanie1
Lučka, injekcija ne boli nič. Dobiš jo pa v 28. tednu in potem po porodu (v primeru, da otroček ni Rh-). Moja zadnja punčka je tudi Rh-, zato mi na koncu ni bila potrebna še ena doza. user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 655
31.10.2014 19:50:29   
soncek87
tudi jz dobim injekcijo v 28 tednu :))) hihi kao da ce si neg to ma neko vezo z mackami... hihi ja jih lih ne obozujem prevec..:))
glede pralnih plenic... kako to zgleda? kje so prioritete? so boljse kot "pampers" navadne? nisem se slisala za njih:))

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.11.2014 12:54:20   
Lucka9
Soncek87 ne vem, če ima ta inekcija vezo z mačkami... ampak s tem, da ker smo me Rh-, našte telo v primeru, da je otroček + tvori protitelesa in v naslednji nosečnosti lahko pride do splava... V 28. tedenu dajo kot neko preventivo, in nato po rojstvu ČE je otrok Rh+.. Če je otrok Rh- je ne dobiš..user posted image .
To naj bi bilo to...

Pleničke pralne. Ja moji sestri so super... Ni nič več dela kot s tistimi za enkratno uporabo, pač moraš jih dat prat. Ampak ni res, da mora kaj na roke umivat ipd... Ker je vedno na plenički še ena predloga ter čez to še papir, ki ga tudi kupiš. in ta papir lahko v WC vržeš (na tem papirju je blato..). pleničko pa daš prat...

Pranja mi nimamo sedaj doma nič več kot prej. Samo ugotvila je, da mora dat prej pelnice na predpranje... in to je to. pa ne uporablja pračkov ampak kis..

Ne vem. Tudi elektrika in voda ne naneseta toliko, kot plenice za enkratno uporabo v cca 2,5 letih.. odvisno kakšno srečo imaš z odvajanjem od plenic...
No vsak po svoje ;).

Lep vikend

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
1.11.2014 20:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lucka9)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
2.11.2014 18:40:04   
Taja13
Oila,

Kako ste? Ste lepo preživele praznike? Pri meni je bilo kr pestro. Jaz sem drugače ok, zdaj sem v 18. tednu, premikanja pa še nič ne čutim. Kdaj pa se okvirno pojavijo prvi premiki?
Morfologijo pa imam v 22. tednu, kjer mi bo spet naredila UZ, ker nazadnje ga ni bilo. Samo srček je poslušala. Si bom pa vsekakor v 30. tednu plačala en UZ.
Oblačila mi bo dala kolegica, tako da tega ne bom kupovala, nekatere stvari pa bom kupla na bolhi. Gledala sem že posteljico, gugalnik, stol za hranjenje,tudi voziček, čeprav bi raje novega. Kaj mislite?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.11.2014 19:36:40   
Lucka9
Hejla... No jaz sem se ta vikend imela super... Z mojim drgaim sva šla hodit 2 uri... in se sem super počutila, sicer sem popoldan zaspala kot dojenček samo je bilo res super user posted image

Midva bova posteljico vrjetno kupila rabljeno, pa bova jogi nov... voziček bova nov kupila, no ponudila se je sestra od mojega dragega tako, da bova sprejela to... oblačila pa bomo videli če bo fantek bo moja sestra lahko dala celo goro oblačil, drugače bomo šli pa malo v nabavo user posted image

Jaz gibe zaznavam zvečeer, ko se umirim, ne vedno samo tako rahlo malo... tak smešen toda prijeten občutek je. drugače na dotik jih še ne. mislim, da okrog 20 tedna se čutijo prvi gibi.. tako, da panika ni potrebna

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.11.2014 17:45:56   
Anonimen
Da se pridruzim se jaz:).Je morda katera v bolniski?

(odgovor članu Lucka9)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
4.11.2014 8:28:53   
Inčika2
Živjo punce, se oglašam po dolgem času...
Od včeraj naprej naj bi bila na bolniški, čakam, da pride poštar in prinese odločbo iz komisije. Namreč prejšnji mesec sem še delala po 4 ure... Upam, da mi ugodijo, drugače pa pritožba... Šele drugi dan sem doma, pa sem mi zdi, da se mi bo kar zmešalo do konca...ahh kaj čmo takle mamo....

Sem pa tudi zamenjala ginekologinjo, tako, da imam morfo pri drugem. Vesela zelo, kajti ta, ki jo imam zdaj mi je kar aspirine predpisala, ker se boji strdkov. Krčnih žil mi pa še pogledala ni. UZ je naredila samo na prvem pregledu, tako, da res komaj čakam, da grem drugam :)

Kako ste ve, čutite že premikanje otročka? Jaz skor vsak dan :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.11.2014 8:51:18   
Anonimen
Pozdravljene! Incika2,kaksno delo pa opravljas?Jaz se cakam,da zacutim kaksen gib,ze komaj cakam!Sem pa trenutno v 16 t in 4d!

(odgovor članu Inčika2)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
4.11.2014 9:45:05   
megiv
Tudi men so dans dal predlog na komisijo in bomo vidli kak se bojo odločl, Če me zavrnejo, dam tudi pritožbo, ampak ne vem, kak je z b. v času pritožbe...ti še teče al kak je s tem? zdej to rihtam prvič in nimam pojma....zdr. je pa tud specializant, dela par dni, tak da... Sem pa dopolnila 15 t. in še ne čutim nič brcik ne metuljčkov, je pa to 2.N...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.11.2014 10:59:27   
Taja13
Oila,

Jaz pa se približujem 19 tednu in še tudi ne čutim brcanja user posted image , ampak bo tudi to prišlo. Drugače sem dobro, danes zjutraj sem čutila špikanje pod popkom in predvidevam, da je to zaradi raztezanja maternice. Nočem delati brezveze neke panike, ker je nehalo po parih minutah.
Oblačim še vedno enaka oblačila kot prej, ko pa bodo postala premala, pa bom pobrskala v mamini omari user posted image
Drugače se veliko gibam, vsaki dan grem vsaj na eno do dvourni sprehod z mojima kosmatincema in mi full paše. Če bi katera živela blizu Tivolija, bi se lahko za kdaj zmenile za sprehod. No, lepo se imejte user posted image

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.11.2014 20:20:07   
Lucka9
Jaz tudi čutim špikanje okoli popka posebno, če dolgo sedim... Pa zdi se mi, da me vse nekaj veže, kot da mi je koža preko trebuha premajhna...user posted image

Taja13 jaz stanujem v Savljah...
Je kakšna študentka user posted image , ki končuje absloventka morda?. Bi lahko kdaj kakšno debato imele ob /čaj user posted image ..

Lep večer :)

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.11.2014 20:34:49   
Anonimen
Jaz pa sploh ne vem kaj čutim, ker sem občasno zaprta in me cel trebuh veže kot nor :D Hodim na wc non stop po malo, ampak kaj ko je še vedno premalo.
user posted image

(odgovor članu Lucka9)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
4.11.2014 20:36:56   
Anonimen
Lučka9, sicer nisem več absolventka, sem pravkar diplomirala, ampak se še počutim absolventsko hahaha, glede na to da sem sedaj vedno doma user posted image user posted image
Iz kje pa si? Da bi se ta kava zgodila :Puser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
4.11.2014 23:16:50   
Taja13
Jaz pa sem ravno končala absolventa, zdaj pa še popravljam diplomo, da jo še do novega leta oddam, tako da se lahko kaj vidimo na kakšni pijači, sprehodu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
5.11.2014 7:38:46   
Lucka9
Hej... Jaz sem drugace iz Notranjske toda med.tednom sem v Lj... V savljah... Lahko bi se dogovorile.

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 670
5.11.2014 12:03:05   
Anonimen
Pozdravljene nosečke user posted image .Kako ste kaj? Ravno sem iz pregleda...pa sem bila kregana zaradi kilogramčkov,ki sem jih že pridelala...3,5 do 17t user posted image .Kako ste pa kaj ve z kilogramčki?

(odgovor članu Lucka9)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
5.11.2014 15:52:07   
nivesp
Hej nosečke, ne vem kako, da sem vas šele sedaj najdla, pa tako sem iskala aprilčice 2015. Vidim, da nas je kar nekaj takih, tudi jaz imam rok 16.4.2015 in komaj čakam. In ker je to moja prva nosečnost mam tudi jaz 1001 vprašanje :) Tako, da mi je prav všeč tale vaša tema. Sicer jaz sem se preselila in s fantom živiva v Frankfurtu, in sem se po tukajšnjem pregledu NS odločila, da bom kar tukaj nadaljevala preglede in navsezadnje tudi rodila :)
A vas tudi tako vleče v raznorazne babycentre? jaz bi bla ves čas tam notri pa gledala, pa se odločala...ne morem dočakat, da boma lahko začela kupovat. :)

Bodte fajn in se tipkamo še kaj :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
5.11.2014 17:04:43   
pomelo
Živjo punce user posted image

Ekola pa je tretji pregled za mano... Poslušali sva srčka (150-155 udarcev/minuto) in naredila je vaginalni pregled. Pod mikroskopom je videla malo glivic in mi predpisala canesten. trenutno sem 18 t 5 d in sem pridobila 3 kile od začetka. Sedaj pa komaj čakam na morfologijo ki bo 26. tega meseca...

Js bi bila tudi se na kaki user posted image dobit... Sama se trudim z magisterijem pa ni prave volje... Pozornost je usmerjena v urejanje in prenovo stanovanja in urejanje drugih stvari... Upam da mi uspe odda še preden bomo trije user posted image

No pa lep pozdrav!
user posted image

(odgovor članu nivesp)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   [Brisano sporočilo]
5.11.2014 18:44:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pomelo)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
6.11.2014 3:01:15   
Stellaria84
Hey punce! No jaz sem pa ponovno studentka user posted image ...zdaj ze v drugem letniku in bi z veseljem pokramljala s kaksno od vas. Sicer sem se malo prislinila na tole temo aprilcic, ker imam rok sele maja user posted image ... Doma pa ze majhnega 4 letnega korenjaka. Sicer sem pa z Domzal in ce je katera za cajckanje ob hladnih in dezevnih dneh se priporocam. Z Decembrom pa tudi jaz na bolnisko, ce ne ze zdaj. Lep pozdravcek punce.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.