chocolatecake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neza007 IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake IZVIRNO SPOROČILO: Neza007 IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Jaz sem jemala KT 10 let ali celo malo več. Pa prva leta je še nekako bilo, potem je bilo pa vse slabše. Sem pa ene 4 zamenjala v tistem času. Ne grem nikoli več na KT, ni šans. Še fajn sem se zredila. Nikoli več. Da o vplivu na zdravje raje ne bi. Jst nisem mela problemov razn z libidom pa k sem nehala jemat sm vsa mozoljasta ratala, ampak sem zej ugotovila, da znam merkat tud brez kakršnekoli zaščite, tko da nikoli več na KT in temu podobnim stvarem, ker se mi zdi, da res ni kul. Jaz glede libida nevem, takrat sem bila itak še samska. Sem se pa zredila, večkrat me je bolela glava, bilo mi je slabo, ves čas sem bila utrujena in grozno depresivna. Tako, da nikoli več KT. Sem imela že napotnico za psihologa, pa smo prišli do zaključka da so v bistvu krive izključno KT. Potem sva po enem letu zveze ugotovila, da dobivam vnetja zaradi kondomov vseh vrst in materialov. Potem sva skoraj 2 leti pazila malo bolj na začetku, potem pa malo manj in celo nič. Ter po 7 mesecih aktivnega za ugotovila, da midva v bistvu sploh ne rabiva zaščite in sva se brez veze sekirala Tud midva sva prišla do tega spoznanja ;) Mal me skrbi da se v teh dveh letih k sva pazila brez kakršnekoli zaščite nikol nč ni prjel. če me razumeš ;) Je pa res, da je fant tok pazu, da je odmaknu že pri uni prvi tekočini, ki pride ven :D, takrat on res še ni bil pripravljen na otročka in v bistvu sem cel čas jst čakala, da mi bo enkrat reku JA zej je pa prišel čas, da postanem ati in to se je zgodilo letos poleti :D Če sta res striktno pazila, potem se ne rabiš sekirat. Midva sva samo kakšne pol leta na začetku, kakšno leto in pol pa malo in skoraj nič, ker sva si že oba zelo želela otroka ampak naju je bilo strah rečt, da dejva začet aktivno delat na tem, ker sva se bala kako bo s službami, kako bo s stanovanjem itd... Na koncu sva se šla še ene pol leta malo metode plodnih dni, pri mojih ciklusih, ko res nikoli nevem kdaj bo O . Potihem sem ves čas upala, da nama bo kaj "ponesreči" ratalo, pa ni ratalo ponesreči, niti zdaj po sreči. Imela sem en plusek v aprilu, za katerega sem mislila, da je lažni, a sem po pogovoru z g. spoznala, da je lahko bila tudi nosečnost, ki se je prezgodaj končala, ker se zarodek ni ugnezdil. . Baje, da je tole kar pogost pojav.
|