|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2014
4.11.2014 8:48:43   
Neza007
Uf jst sm bila na KT pred ene 4-5 leti in se spomnem, takrat sem bla z bivšim in kar se tiče libida, katastrofa... nič mi ni bilo do seksa. Tko, da zej je kul. Pomoje sva se midva z mojim med prazniki preveč iztrošla ;) sva bla v goriških brdih med prazniki, pa sva mal romantiko zganjala :) tko, da zej k je pa res treba pa ni energije ;)

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.11.2014 9:10:36   
Marčevka2010
Jaz sem jemala KT 10 let ali celo malo več. Pa prva leta je še nekako bilo, potem je bilo pa vse slabše. Sem pa ene 4 zamenjala v tistem času. Ne grem nikoli več na KT, ni šans. Še fajn sem se zredila.user posted image Nikoli več. Da o vplivu na zdravje raje ne bi. user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.11.2014 9:11:21   
chocolatecake

IZVIRNO SPOROČILO: LadyJen

PS: Chocolatecake, da ti ena pozabljena oz. poznej vzeta tabletka lahko povzroči takšne težave??? In to da jih ne jemlješ ob točno določeni uri? Uff, skoraj ne verjamem, no, če ti oni tko rečejo, ok, sam... držim pesti, da tista pikica upanja zraste v dejansko pikico.. user posted image

Meni je tudi čudno, ker mi tudi g. ni dala navodila naj jemljem točno na 12 ur, ampak samo zjutraj naj jo popijem in zvečer in naj si tableto vaginalno vstavim direktno pred spanjem, ker to zmanjša možnost, da zdrsne ven. user posted image . Pa to tudi ni bilo nevem koliko razlike, mogoče kakšno urico, pa še to ne vedno. Ampak to je zaenkrat edina razlaga, ki se jo dobila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 228
4.11.2014 9:26:06   
Neza007

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Jaz sem jemala KT 10 let ali celo malo več. Pa prva leta je še nekako bilo, potem je bilo pa vse slabše. Sem pa ene 4 zamenjala v tistem času. Ne grem nikoli več na KT, ni šans. Še fajn sem se zredila.user posted image Nikoli več. Da o vplivu na zdravje raje ne bi. user posted image

Jst nisem mela problemov razn z libidom pa k sem nehala jemat sm vsa mozoljasta ratala, ampak sem zej ugotovila, da znam merkat tud brez kakršnekoli zaščite, tko da nikoli več na KT in temu podobnim stvarem, ker se mi zdi, da res ni kul.

Neposredna povezava do sporočila: 229
4.11.2014 9:33:21   
chocolatecake

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

Jst nisem mela problemov razn z libidom pa k sem nehala jemat sm vsa mozoljasta ratala, ampak sem zej ugotovila, da znam merkat tud brez kakršnekoli zaščite, tko da nikoli več na KT in temu podobnim stvarem, ker se mi zdi, da res ni kul.

Jaz glede libida nevem, takrat sem bila itak še samska. Sem se pa zredila, večkrat me je bolela glava, bilo mi je slabo, ves čas sem bila utrujena in grozno depresivna. Tako, da nikoli več KT. Sem imela že napotnico za psihologa, pa smo prišli do zaključka da so v bistvu krive izključno KT. Potem sva po enem letu zveze ugotovila, da dobivam vnetja zaradi kondomov vseh vrst in materialov. Potem sva skoraj 2 leti pazila malo bolj na začetku, potem pa malo manj in celo nič. Ter po 7 mesecih aktivnega user posted image za user posted image ugotovila, da midva v bistvu sploh ne rabiva zaščite in sva se brez veze sekirala user posted image

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 230
4.11.2014 9:46:44   
Neza007

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Jaz glede libida nevem, takrat sem bila itak še samska. Sem se pa zredila, večkrat me je bolela glava, bilo mi je slabo, ves čas sem bila utrujena in grozno depresivna. Tako, da nikoli več KT. Sem imela že napotnico za psihologa, pa smo prišli do zaključka da so v bistvu krive izključno KT. Potem sva po enem letu zveze ugotovila, da dobivam vnetja zaradi kondomov vseh vrst in materialov. Potem sva skoraj 2 leti pazila malo bolj na začetku, potem pa malo manj in celo nič. Ter po 7 mesecih aktivnega user posted image za user posted image ugotovila, da midva v bistvu sploh ne rabiva zaščite in sva se brez veze sekirala user posted image

Tud midva sva prišla do tega spoznanja ;) Mal me skrbi da se v teh dveh letih k sva pazila brez kakršnekoli zaščite nikol nč ni prjel. če me razumeš ;) Je pa res, da je fant tok pazu, da je odmaknu že pri uni prvi tekočini, ki pride ven :D, takrat on res še ni bil pripravljen na otročka in v bistvu sem cel čas jst čakala, da mi bo enkrat reku JA zej je pa prišel čas, da postanem ati in to se je zgodilo letos poleti :D

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.11.2014 9:57:24   
chocolatecake

Tud midva sva prišla do tega spoznanja ;) Mal me skrbi da se v teh dveh letih k sva pazila brez kakršnekoli zaščite nikol nč ni prjel. če me razumeš ;) Je pa res, da je fant tok pazu, da je odmaknu že pri uni prvi tekočini, ki pride ven :D, takrat on res še ni bil pripravljen na otročka in v bistvu sem cel čas jst čakala, da mi bo enkrat reku JA zej je pa prišel čas, da postanem ati in to se je zgodilo letos poleti :D

Če sta res striktno pazila, potem se ne rabiš sekirat. Midva sva samo kakšne pol leta na začetku, kakšno leto in pol pa malo in skoraj nič, ker sva si že oba zelo želela otroka ampak naju je bilo strah rečt, da dejva začet aktivno delat na tem, ker sva se bala kako bo s službami, kako bo s stanovanjem itd...
Na koncu sva se šla še ene pol leta malo metode plodnih dni, pri mojih ciklusih, ko res nikoli nevem kdaj bo Ouser posted image . Potihem sem ves čas upala, da nama bo kaj "ponesreči" ratalo, pa ni ratalo ponesreči, niti zdaj po sreči. Imela sem en plusek v aprilu, za katerega sem mislila, da je lažni, a sem po pogovoru z g. spoznala, da je lahko bila tudi nosečnost, ki se je prezgodaj končala, ker se zarodek ni ugnezdil. user posted image . Baje, da je tole kar pogost pojav.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 232
4.11.2014 10:04:31   
Neza007
Aja to pa nisem vedla, da je tok pogost pojav, upam, da se ti to ne zgodo več in naslednjič ko zagledaš + je ta + 9 mesecev user posted image . Jst sm mela 1x ko sem bila še na KT ful čudn primer. Ponavadi ti na KT ne zamuja menstruacija al kako, saj ko porabiš tabletke na tablici naj bi pršla v parih dneh, no meni je takrat 14 dni zamujala in pol sem šla k ginekologinji, ki ni videla nič kot le zadebeljeno sluznico, sicer me je vprašal če mi pregleda še kri a nisem hotela (saj si takrat res nisem želela bit noseča), tako da mi je dala le tablete za sprožitev menstruacije. No takrat sem se pa odločila, da nikoli več na karkoli hormonskega, ker ti res čist zmede naravne procese, ki se dogajajo v telesu.

< Sporočilo je popravil Neza007 -- 4.11.2014 10:05:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 233
4.11.2014 10:09:46   
..noname..
Neza007, to je pa čis isto kot pri nama, le da jaz še mism dobila njegoveja odgovora, da zdj pa bi :) moram se kal mal počakat:)

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.11.2014 10:13:36   
Neza007
Hehe nevem zakaj je vedno treba čakata fante da se odločijo ;) ampak verjemi, ko pa se odloč pol pa misleš, da je na glavo padu :D moj se je čist spremenu seveda na bolš, tko da sm ga zanč vprašala pa kdo si ti :D

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.11.2014 10:24:36   
chocolatecake
Hvala Neza007 user posted image
Moj pa je že od prvega zmenka govoril o otrocihuser posted image in že od samega začetka sva bila dogovorjena, da če slučajno zanosim bova otroka obdržala in bova vseeno zelo zelo vesela. Zgleda imam res srečo. Vsaj na enem področju user posted image .
..noname.. če bi se jaz še enkrat odločala, nebi čakala niti toliko kot sem. Itak je zelo malo šans, da ti v prvo uspe, do enega leta je baje še vse normalno, pa še dokler se rodi user posted image pa sta skoraj dve leti okoli. Ne čakajta, dandanes ima res že čisto vsak drugi par težave z zanositvijo. Poročena sta, hiško imata, z eno plačo in starševskim nadomestilom se pa tudi da tisto eno leto preživet. Delodajalci pa še rajši zaposlijo mamico, kot mlado dekle za katero itak vedo, da bo šla ob prvi priliki na porodniško.

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 236
4.11.2014 11:11:04   
Neza007
To sem jst skoz svojmu pravla, da glede denarja ni panike, stanovanje mava, vse mava, ampak on v svoji glavi še ni bil prpravlen, pa čeprav ma že 31 let , jst pa tud lezem prot 30-im. Ampak zej sm vesela in upam, da bom pred 30-im letom že mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 237
4.11.2014 11:25:12   
chocolatecake
Moj bo v kratkem 29, jaz pa 24, pa pravi, da bi imel otroka že 5 let nazaj, če nebi šel s takratno partnerko narazen. Je res tak izrazito družinski tip človeka, zdaj pravi, da bi imel otroka rad vsaj pred 30. letom in upam, da mu bom željo lahko izpolnila, čeprav mi počasi zmanjkuje časa, no par mesecev imam še "v dobrem".
Pri nama sicer je malo panike glede denarja, pa stanovanju še delava, ampak na koncu se vse uredi, vsaj rada vrjamem v to, odlašati si pa zaradi mojih težav res ne upam.
Imava pa zelo fajn starše oba in možnost, da še kar nekaj časa živiva pri starših, če slučajno s stanovanjem nebi šlo vse po planih. Za vedno sicer nebi ostala, ampak par mesecev gor ali dol, pa ne igra take vloge.
Se pa strinjam s tem, kot praviš, najbolj važno je, da si v glavi pripravljen oz vsaj misliš da si user posted image .

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 238
4.11.2014 12:08:49   
tajazan
Oj punceuser posted image .evo seem mal k seb prsla po teli user posted image k jo res nism prcakovala...ampak ok gremo v nove boje...vidim da mate temo o letihuser posted image .Jaz se tudi nagibam k 30.ki tko da...mela sem sina pri 22 hcerko pa pri 24 in je res lep obcutek...mi ni niti mal zal da sem zamudila kaksne zurke ali karkol..pa je pri obeh ratalo takoj...sedaj se pa matramo in matramo pa ni in ni...naslednji teden imam pregled pri G pa da vidimo ce je se vse tko kot mora bit...

Neposredna povezava do sporočila: 239
4.11.2014 13:47:46   
ana_marija

IZVIRNO SPOROČILO: tajazan
... mi ni niti mal zal da sem zamudila kaksne zurke ali karkol...

user posted image Smo si različni; meni pa niti malo žal, da jih nisem zamudila. Sem se v 20-ih nažurala, 30-ta pa posvečam otrokom in družini. Prvo sem imala pri 32, drugo pri 34, zdaj sem pa že v drugi polovici desetletja, a vseeno upam, da bo uspelo pred 40.

Pri nama sicer je malo panike glede denarja, pa stanovanju še delava, ampak na koncu se vse uredi, vsaj rada vrjamem v to, odlašati si pa zaradi mojih težav res ne upam.
Imava pa zelo fajn starše oba in možnost, da še kar nekaj časa živiva pri starših, če slučajno s stanovanjem nebi šlo vse po planih. Za vedno sicer nebi ostala, ampak par mesecev gor ali dol, pa ne igra take vloge.

Se strinjam, tudi pri naju je bilo tako in mi je celo ustrezalo, saj mi je mama v prvih mesecih pomagala, ker je bil mož veliko odsoten. Potem pa smo se spokali na svoje.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 240
4.11.2014 15:24:00   
egleria
Moja user posted image se že kaže user posted image roza izcedek je tu, tak da nič ne bo ta mesec.

(odgovor članu ana_marija)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.11.2014 19:30:53   
perla*
Kakšne so to travme in doživljanja user posted image user posted image
Moja tečka se je začela nakazovat z barvo. Jutri zjutraj sem mislila test delat, ker mi nekoliko zamuja, verjetno zarad Estime.

Najhujš je to, ker se cmeram kot da je konec sveta, moj je službeno odsoten, drugim pa itak nič ne razlagam. Zdele imam filing, da me bo razneslo od żalosti user posted image user posted image
Datum naslednje ovulacije je pa v času, ko mene ne bo doma zarad službe. Pa to ni res. Še en mesec bo šel mimo. user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.11.2014 19:35:30   
Shana86
Punce user posted image user posted image

Perla* moj bo tudi ta mesec ravno v času plodnih dni v tujini, tako da nič ne bo user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
4.11.2014 20:59:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
4.11.2014 21:06:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
   [Brisano sporočilo]
4.11.2014 21:12:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 246
   [Brisano sporočilo]
4.11.2014 21:17:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niinii)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
4.11.2014 21:47:21   
..noname..
Js sm mojmu to že vse razložila pa nič ne pomaga. Sva pa oba stara 25. Mene je fejst strah, da bova mela pol probleme, sam moj pravi, da bo pr nama takoj ratalo. No ja, upam, da mam mamine gene ko je vedno v prvo zanosila:)

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 248
4.11.2014 21:54:22   
Tikie
Hei punce.Skos vas berem,pišem bolj malo,ker sem na polno zaposlena z vsem mogočimuser posted image
Tudi meni ne manjka dosti do 30,bi se pa za otročka odločila že zdavnaj,pa se nisem zaradi podobnih razlogov kot ostale-služba,dom itd...zdaj mi je seveda žal,ker kar ne ratauser posted image sem pa tudi jaz dolgo jedla KT-zgleda da brez potrebeuser posted image in tudi moj libido je bil na psu+občasna depresija.Sem vesela,da sem se jih znebila.Nikoli več,se da pazit tudi drugače.
perla* super,da si spet/še vedno med nami.Tokrat res upam,da čim manj časa,pa ne zaradi kakšnega čustvenega umika temveč zato,ker vama bo uspelo.Upam,da si kaj bolje,gremo v nove boje,nisi samauser posted image
Držim pesti tudi za vse nas ostale.Jaz imam jutri končno g in bomo videli kaj bo povedala...držte pesti,da se kam premaknemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.11.2014 23:28:03   
ana88
Hojla punce!

Prvič se vam javljam, berem pa vas redno že od (mislim da) marca. Takrat sva začela delat na najinem drugem otročku in bila prepričana, da bo uspelo v prvo (1. nosečnost, ki se je končala s ss in prav tako 2. nosečnost je uspela takoj). No, pa sva se uštela. Ampak vseeno, danes po 8.mesecih zagledala user posted image
Vsem skupaj in vsaki posebej pošiljam en velik koš pikapolonic, srčkov, pozitive, dobrega počutja in optimizma. user posted image

LadyJen btw, če te kaj zanima o konceptu brez plenic, lahko tudi mene vprašaš. Smo začeli prakticirat pri 9mes in pri 16,5mes dali dnevno plenico stran.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......