|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
26.9.2014 16:36:34   
Soncek17
Super za vse preglede in NS.......jaz jo imam čez 2 tedna, kar dolga bo še, ampak ko se pa takole malo nazaj ozrem, pa vidim, kako hitro grejo dnevi in tedni.....

Kakšen dan še vedno občutim slabost, predvsem po določeni hrani.....sicer pa imam tudi malčka bolnega že od sobote in se več ali manj crkljava in lenariva.......počasi se mu zdravje vrača in upam, da bo kmalu spet tiati pravi navihanček, poln življenja in norih idej :) 3 dni je bil čist brez volje, zdaj je pa že veliko bolje.....tako bomo letos preskočili Pikin festival in pridemo Piko pogledat spet naslednje leto.....

kar se kg tiče, pri meni je šlo gor morda 1 kg ali pa še toliko ne......

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.9.2014 20:44:00   
Little Fox
Ojla:-) sem tudi nova na forumu. Včeraj smo imeli ravno NS pri Strahovi in pridno rastemouser posted image je to moja 4nosečnost,ampak vmes bila dva umetna splava.tako da doma imam še 18m staro punčko,polno energije Jst bi pa samo spalauser posted image ste mogoče že ustvarile fb skupino-n8sem vse za nazaj šla bratuser posted image bodite v cvetjuuser posted image

(odgovor članu Soncek17)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.9.2014 13:01:12   
pikica31
Little fox kontaktiraj Minnie za facebook skupino, ker je skrita.

Drugače sem pa res js vedno bolj "prestrašena" in "živčna", če bo vse ok na nuhalni. no, sj bo kmal četrtek.
a je katera iz gorenjskega konca?
lep vikend
lp

(odgovor članu Little Fox)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.9.2014 14:58:29   
pluseki
Pozdravljene nosečke!

Če katero zanima prodajam angel sound za 25 eur malo rabljen.

Več info na mrs.deja@gmail.com

LP

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.9.2014 18:34:53   
Taja13
Mene pa čaka NS v petek. Že komaj čakam, da bo to mimo. Kako preživljate ta sončkast vikend? Jaz sem malo zbolela, tako da bolj ležim in se razvajam. Bo že minilo. user posted image

(odgovor članu pluseki)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.9.2014 20:26:22   
Anaban
Pikica31 jaz sem iz Tržiča po tanovem iz kje si ti?

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 506
27.9.2014 22:23:57   
Little Fox
Jst tudi izokolice tržiča :-)

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 507
29.9.2014 8:11:59   
Inčika2
Ojla punce!

Kako ste? Nekaj zatišje je postalo tukaj gor. A ste šle že vse na fb?

Jaz sem pisala minnie, da me doda na fb že pred enim tednom in do sedaj nisem dobila še nobenega odgovora...user posted image

(odgovor članu Little Fox)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.9.2014 8:22:49   
tara.81
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika2

Ojla punce!

Kako ste? Nekaj zatišje je postalo tukaj gor. A ste šle že vse na fb?

Jaz sem pisala minnie, da me doda na fb že pred enim tednom in do sedaj nisem dobila še nobenega odgovora...user posted image

minne ni več aktivna na RR, tako da lahko meni pišeš in te potem jaz dodam.

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 509
29.9.2014 8:45:57   
elybabe
Ooooo punce.
pa sm vas končno našla.
Na fb iščem pa iščem pa ne najdem Aprilk 2015, tako da bi bila vesela če me vzamete v skupino. :)
Kurtović Elvira :)
Doma imam 11 mesečno Oktobrko in sem prav žalostna, ker se ne dobivamo več toliko, kot prej ko so bili škratki majhni, jaz oz mamice pa na porodniški :)
Upam, da se kaj tipkamo :)
Aha, rok pa imam 8.4.2015. pa sploh nimam časa bit noseča ob tako navihani 11 mesečnici. ;)

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.9.2014 8:54:36   
vanilija*
Men je blo pa v petek spet tolk slabo, da sem že mislna da bom mogla it prej iz službe...za znort!!! Zgleda da imam občasne slabosti. So me pa začel mal krči matrat ponoč, kej posebnega jemljete?? Pa pritisk mam ful nizek tako da bi kr spala, pa taka sem k da bi bla mal pijana user posted image
Jaz tut komaj čakam nuhalno, še dobro da gredo dnevi tako hitro da bo kmal datum in da izvemo kaj bomo mel user posted image , čeprav bova vedla samo jaz in moj mož, tako kot pri taprvem.

lep dan user posted image

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 511
29.9.2014 8:59:29   
Inčika2
tara.81 pisala zs.

Hvala

(odgovor članu vanilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.9.2014 9:35:33   
tara.81

IZVIRNO SPOROČILO: elybabe

Ooooo punce.
pa sm vas končno našla.
Na fb iščem pa iščem pa ne najdem Aprilk 2015, tako da bi bila vesela če me vzamete v skupino. :)
Kurtović Elvira :)
Doma imam 11 mesečno Oktobrko in sem prav žalostna, ker se ne dobivamo več toliko, kot prej ko so bili škratki majhni, jaz oz mamice pa na porodniški :)
Upam, da se kaj tipkamo :)
Aha, rok pa imam 8.4.2015. pa sploh nimam časa bit noseča ob tako navihani 11 mesečnici. ;)

Kurtović Elvira

Ste vsaj 3 s tem imenom, pošlji mi, lahko tudi na ZS kakšen podatek več...katera slika je tvoja! ;)

(odgovor članu elybabe)
Neposredna povezava do sporočila: 513
29.9.2014 10:27:52   
vanilija*
tara.81, sem ti tudi jaz poslala zs.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
29.9.2014 13:42:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vanilija*)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
29.9.2014 14:04:21   
pikica31
ojla.
nisem vedela, da minnie ni več aktivna, js sem ji zadnjič pisala na zs in mi je odpisala in tudi ona mi je rekla, da naj vam povem, da se na njo obrnite. no, saj fajn, da je sedaj tara.81 in , da lahk tebi pišemo. že komaj čakam, da je četrtek za mano, da se bom tud js pridružila facebook skupini.
anaban in Little fox, js pa sem iz okolice Bleda.
elybabe imam eno vprašanje zate, ker bom tudi sama imela majno razliko med otrokoma me zanima kako se boš ti z organizirala glede vozičkov oz. recimo sprehodv. a boš imela še en sedež zraven, rolko ali nič?
hvala.lp,

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 516
29.9.2014 14:46:05   
minne
Sm se prsla javit :-) na zs sm skos aktivna samo ste pomoje napacni pisale ker je moj nick MINNE ne minnie :-) od vseh k mi pisete zs vas dodam takoj :-)

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 517
29.9.2014 15:08:31   
Anaban
heeii da se še jaz malo oglasim. slabosti so mimo doma sva povedala že vsem in so kar veseli user posted image
jutri me čaka drugi pregled pri moji G...da vidim če je moja pikica uredu in če je že kaj zrastla user posted image .

no vidim da nas je kar nekaj iz gorenjskega konca ;)

(odgovor članu minne)
Neposredna povezava do sporočila: 518
29.9.2014 15:43:46   
pomelo
Ellow!

Evo danes uspešno opravila drugi pregled pri G. Danes jih štejemo 13t in 4 d. Pregled je bil hiter tako da ni niti merila otročka… Je pa rekla da je vse ok…
Slabosti ni, edino zaspanost tako popoldne… Problem je le zaprtost ampak rešujem to z donatom in sadjem…

Lepo popoldne vsem… :D

Uživajte!

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 519
29.9.2014 19:11:54   
pikica31
oj minne, oprosti, ker sem te prekrstila in dala napačno info. ni bilo namerno.,lp

(odgovor članu minne)
Neposredna povezava do sporočila: 520
29.9.2014 19:51:56   
minne
Pikica ni panike sej sm hotla bit minnie pa je blo ze zasedn tko da ta oseba tud obstaja pomoje ni nc jasn k je dubla neke zs-je ;-)

Punce pridte na fb sej zdej bodo pocas nuhalne mim :-)

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.9.2014 10:34:06   
tinaaa_
Pozdravljene aprilčice,

še moja izkušnja: tudi mi smo prestali nuhalno, ki je bila sprva vredu (1:2575) po DHT pa se je rezultat spremenil na 1:284. Tveganje se mi kljub temu ne zdi visoko ker je nuhalna ena sama statistika in uporabna samo v primeru da dobiš rezultat z večjimi ciframi - minimalnim tveganjem. Tisti večer ko sem izvedela sem sicer bila slabe volje vendar je minilo in zdaj verjameva, da bo vse ok. Po prebiranju forumov sem bila kar malo razočarana nad mamicami, ki imajo rezultat nuhalne 1:3000+ in sprašujejo Pušenjaka da če je to rizično.
Sva se pa vseeno odločila za Nifty test, ki sicer stane 650 eur ampak si vsaj ne bova mogla očitat da nisva naredila vsega kar je bilo v najini moči. Raje kasneje kupim kako oblekico za otroka manj in rabljen voziček ter tu privarčujem kot pa da bi si odrekla ta test. V kolikor bi Nifty pokazal da je kaj narobe nama še vedno ostane AC.
Sem pa trenutno v 13 tednu, počutim se super, pridelala pa sem že 4kg user posted image

(odgovor članu minne)
Neposredna povezava do sporočila: 522
30.9.2014 10:50:23   
pomelo
tinaaa_

Vesela sem da so ljudje pozitivni in podpiram to, tudi ko morda ni vse rožnato… Želim vama da se vse srečno izide… Kar se tudi bo user posted image
Sporoči kako bo šlo na testu...

Sama pa nisem pridelala toliko na kilaži… Eno kilco user posted image
Čeprav sem skos lačna in jem user posted image

Na slišanje
user posted image

(odgovor članu tinaaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.9.2014 10:52:40   
soncek87
hellou aprilčice... :))

tudi mi smo dočakali ta nedočakan user posted image in smo ze v 13 tednu.. NS sm tut dala skozi baje da je vse ok..
me pa zanima kako se počutite.. imate še slabosti? kako je z vašo kožo na obrazu? Moja je namreč katastrofalna... mozolj pri mozolju.. newem niti katero kremo naj uporabljam, ali naj grem raje k kozmetičarki dermatočoginji.. Mislite da bi to kaj pripomoglo k izbolšavi kože?

drugače pa trebušček kar lepo raste in stem jaz zraven.. :) je pa res da v spodnjem delu zacutim prav trdoto na trebuhu.. saj to je vse nrmalno ne? hehehhe.. ja prva nosečnost je :))

(odgovor članu tinaaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.9.2014 17:02:48   
Taja13
oila,

Jaz imam tudi obupno kožo, kot da sem v puberteti. Mislim da kozmetičarka ne bo nič pomagala, lahko pa greš na razvajanje obraza, kar vedno pripomore k boljšemu počutju. Drugače pa jaz slabosti sploh nimam, občasne glavobole pa krče v nogah, pri čemer si pomagam z šumečimi tabletami magnezija.

< Sporočilo je popravil Taja13 -- 30.9.2014 17:03:40 >

(odgovor članu soncek87)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?