|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
4.7.2014 10:27:25   
*viva*
Shoegal res je, kot na vrtiljaku...malo si zgoraj malo psodaj, že misliš da se dviguješ pa te spet vrže navzdol user posted image

IUI je za mano, bilo je kar hudo, so mi morali ravnati maternični vrat pa je bolelo kot hudič. Ampak če je to pomagalo.... No, se pa ful čudno počutim danes, 1 dan po IUI, v križu me zbada, jajčniki me zbadajo, izcedek od ravnanja je še kar obilen... Tak da čakam da priteče user posted image Enostavno ne verjamem, da bi pa ta mesec po tem in malih foliklih lahko uspelo.

Tak da ostaja samo še en IUI potem pa gremo dalje.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
4.7.2014 10:51:21   
zverinica#
Anonimen hvala za odgovor :) folikli so zrasli na 14 mm, imam pa 4. Je reka naj pridem jutri na ultrazvok in da mi bodo verjetno klub številu naredili IUI mogoče že v ponedeljek :)
Sama imam to prednost, da sem še zelo mlada, mi pa vseeno ni všeč da imam že sedaj take težave z zanositvjo.
Bom držala pesti zate!! user posted image
Viva žal mi je, da si morala cez toliko komplikacij..vseeno pa mislim, da imaš možnosti za plusek. Samo ne obupaj!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
4.7.2014 20:00:23   
Anonimen
*viva* držim pesti da bo vse ok bi že lahko bile mi počasi na vrsti da postanemo nosečke. Mene so tudi kar matrali in je tudi bolelo, not sem pa bila 45 min. 30 min so se pa matrali da so mi sploh plavalce vstavili. Ah jaz mam malo rjavkast izcedek. Drugače pa ta mesec sploh nisem imela dosti izcetka??? Ne vem pa že hormoni delajo po svoje. Mogoče pa le obema uspe pa se morda vidiva na ultrazvoku. Drugače, če pa ne uspe bom pa jaz verjetno v septembru šla v nove boje.
zverinica# čestitam za kar 4user posted image in naj bo vsaj eden tisti zmagovalni. Bom mislila na tebe ti pa poročaj kako je šlo.
user posted image

(odgovor članu zverinica#)
  Neposredna povezava do sporočila: 6178
9.7.2014 12:31:07   
zverinica#
No pa je tudi moja IUI za mano :)
V nedeljo mi je en folikel zrasel iz 19 na kar 26mm, tako da bi bili kmalu prepozni..upam, da smo ujeli ovulacijo :)
Stop inekcijo sem dobila v nedeljo zvečer, inseminacija pa je bila včeraj. Malce me je bolelo, pa tudi sledi krvi sem opazila na hlačkah (kakšno uro po tem). Moram pa povedat, da me je obšel tak občutek sreče in pomirjenosti..sem se odločila, da bom verjela v uspeh. In sedaj že komaj čakam, da mine teh mučnih 17 dni.
Anonimen, hvala, ker držiš pesti zame! Tudi jaz mislim nate, sedaj smo na istem..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
9.7.2014 20:22:48   
Anonimen
No super, da je za tabo. Mene je res ful bolelo, nikakor niso prišli skozi maternični vrat. Pri meni drugače nič kaj posebnega, danes me cev dan boli glava vrti se mi slabo mi je, vse skupaj pa predpisujem vremenu. Jaz nimam nobenih znakov da bi se kaj dogajalo, vem da bom na koncu razočarana če ne bo+. Ah še en teden pa bom verjetno že vedela pri čem smo. Držim pesti da ste ujeli pravi trenutek. Mene je tudi bilo strah da bo že pri 21 mm počil in da bo vse skupaj zamujeno. Ah saj to čakanje res ubija. Potem pa ko bomo enkrat nosečke se bomo pa zopet obremenjevale da nebo kaj narobe, v glavnem same skrbi in čakanje na tisti dan D da bomo v rokah držale user posted image . A ti imaš 17 krvnega? V MB pa mi je sestra rekla da počakam na izostanek m in naredim urinski test in če je pozitiven pokličem za krvnega in me naročajo na UZ.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6180
9.7.2014 21:57:27   
*viva*
Zverinica zakaj 17 dni? Meni so vedno dali navodilo,da naj 14 dan naredim test, če ne bo user posted image . No, če bom zdržala brez da pride tak dolgo še sicer ni nujno da bom takoj delala testuser posted image Stiskam pesti, da se bosta pokazali user posted image

Drugače pa tudi jaz nič ne pričakujem, čeprav imam neko čudno zbadanje v jajčnikih in prsih znova prisotno. Bo kar bo.

Anonimna tudi zate stiskam pesti. Naj bo končno kak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
11.7.2014 18:40:40   
Anonimen
Kako ste kaj. Pri meni se nic ne dogaja tako da dvomim da je sploh kaj uspelo. Ali katera jemje kakšno podporo? Še prsi me ne bolijo, ko so me po navadi vedno pred m. Včasih se prav sprašujem kdaj bo tisti dan ko bo namesto m user posted image .
user posted image

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6182
14.7.2014 18:03:52   
Anonimen
Kako smo kaj. Je že katera ugledala magični +. Jaz še čakam da vidim kako bo. sem pa zelo na trnih ali je ali ni. Ne morem iz svoje kože, znakov mam zelo veliko, strah pa še večji da bo tečka kmalu tu danes je moj 12 dan po IUI. ufff samo naj že mine ta teden. Testa pa sploh še ne upam delat ker me je strah da bo en velik –
navijam za ostaleuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6183
14.7.2014 23:03:23   
shoegal
Držim pesti, da je ne bo. Še par dni zdržiš, pa bo. Navijam za vse, ki čakate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
15.7.2014 22:16:24   
zverinica#
Živjo punce..jaz sem si vzela malo časa zase, pa mi ni uspelo nič odmisliti.
Meni je sestra Tatjana rekla, naj naredim test 17. dan. Sem pa naredila test, da vidim če je šla tista stop inekcija že iz mene, da bom vedela v primeru pluska, če je resničen ali lažen.
Ves čas opažam neke dobre in slabe znake..sploh ne vem več kje se me glava drži. Nekaj časa sem stoprocentna, da je uspelo, potem pa spet trdim, da ni šans.
K sreči greva jutri zjutraj na morje in se bom lahko malo sprostila (samo vem, da mi ne bo uspelo odmisliti). Za vsak slučaj sem s seboj vzela vložke :/
Ne pijem alkohola, kave, jem tako, kot bi bila že noseča (brez surovega mesa, rib...) in pridno jemljem folno kislino. Naj bo že tega čakanja konec, saj se mi že meša.
Verjetno se ve počutite podobno?
Za vse držim pesti da zagledamo user posted image in s tem končno dobimo izpolnjeno našo največjo željo-biti mama.
V mislih sem z vami user posted image

(odgovor članu shoegal)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
16.7.2014 19:11:25   
Anonimen
No moja tečka je včeraj prišla. Bomo pa v septembru šli v nove boje. Držim pesti za vse ki še čakate. Tudi jaz sem se prepričevala pa mi nikakor ni uspelo odmislit, pri meni že drži to da je lažje govorit kot pa izpolnit.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6186
20.7.2014 15:44:04   
zverinica#
Tudi jaz sem dobila tega zlobnega user posted image . Redko se tako zjokam, kot sem se danes. Imela sem vse znake nosečnosti-kot kaže namišljene :(
Jezna sem, da gremo lahko v postopek šele septembra, hkrati pa sem od vsega tako izmučena, da mi verjetno prav pride malo pavze.
Anonimna, kot vidiš sva na istem in močno sočustvujem s tabo..bo že še prišel dan, ko bomo tudi me zagledale tisti plusek. Vseeno si pustim malo žalosti, pa ne za dolgo. Gremo v nove boje! :)
Za ostale pa držim pesti!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
21.7.2014 13:08:11   
*viva*
Hej punce.

Je malo napeto iz delovnega vidika, tako da mi ni uspelo nič kaj napisat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse pri katerih je prišla user posted image . Glavo gor, nič ni izgubljeno.

No, v dokaz, pri meni se je prejšnjo nedeljo pričel izcedek. O slabi volji ne bom govorila. V ponedeljek se je okrepil in postal rahlo krvav. Pa sem se kr takoj naročila v ambulanto za ponoven posvet, dobiladatum in se dogovorila za novi iui konec avgusta. Potem pa vse izginilo.

In ni bilo nič.

nič.

čisto nič. :)

V petek sem delala FS, bila sem prepričana da je neveljaven, kontrolna je bila močna, testna pa samo obris.

Počakam do danes. In kaj vidim danes na CB? user posted image user posted image

Pregled imam 30.7., upam da bo ok, šele takrat bom namereč verjela da je to to user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6188
21.7.2014 13:25:37   
Katte
*viva*, ti bom za začetek kar tukaj napisala (sem v službi in nimam dostopa do FB).
ČESTITAM!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
FULLLLL vesela zate, rekla sem ti, da bom skakala in jokala od veselja, ko sporočiš lepo novico. No ja, v pisarni ne morem, ker bi me cimre čudno gledale, v sebi pa itak.
Zdaj pa srečno do konca.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
21.7.2014 13:58:26   
nepojasnjena
Zdravo.
Tudi sama imam v tem mesecu za sabo en neuspešen IUI. Hodim v LJ Leonišče.

Zverinica videla sem da si napisala da greš v boj zopet septembra.
Ali to pomeni, da avgusta ne bo postopkov? Žal se mi nihče ne javi na telefon, da bi izvedela kako naprej.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
21.7.2014 20:06:55   
Anonimen
zverinica# žal mi je da ni uspelo. bova pa septembra zopet trepetale.
*viva* pa ti je uspelo. čestitam in srečno do konca. Sem zelo vesela za tebe, si mi dala kar malo upanja da je preko IUI tudi možno zagledat +, joj sem tok vesela ko sem to prebrala kot da bi sama zagledala +. Res super. Pa glej da nas še prideš kdaj obiskat, jaz se bom septembra zopet naročala na IUI, sedaj pa se bom dala malo na off, rabim to, če mi bo seveda uspelo odmislit.

user posted image

(odgovor članu nepojasnjena)
  Neposredna povezava do sporočila: 6191
24.7.2014 19:26:12   
zverinica#
Viva čestitam!!!!! Sem zelo vesela zate!!user posted image
Nepojasnjena: žal mi je za tvoj neuspešen postopek..Meni so rekli, da do septembra ne bo možnosti ultrazvokov, ker so na Šlajmarjevi 3 vsi na dopustih :/
Anonimen: jaz bi šla kar takoj naprej..ravno to čakanje na september me še bolj ubija..
Me pa zanima, kako se ve soočate s temi občutki (neuspešen postopek IUI)? Jaz moram priznati, da mi je zelozelo težko..vesela bi bila, če bi se katera malo razgovorila o tem, mogoče bi se vse počutile čisto malo manj same..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
26.7.2014 11:40:52   
nepojasnjena
Zverinica hvala za odgovor. Ja tudi meni so rekli,
da bo stara porodnišnica v avgustu v renovaciji,
vendar niso vedeli točno kdaj. Na telefon se ne oglasijo,
tako da sama bom avgusta se poskusila poklicat,
ker bi UZ imela konec meseca.

Tudi mene to čakanje ubija, leta pa minevajo in
se nevarno približujejo 35. Potem pa pride žarek upanja
IUI, in si misliš morda pa sedaj bo in potem udari kruta
realnost, tudi tokrat ne. Težko se je vsakič znova pobrat
in nadaljevati. Ampak drugega nam ne preostane.
Težko je ker se mi zdi da tudi okolica to težko sprejme in razume
neplodnost.
Upam da nam nekoč pa le uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 6193
26.7.2014 13:53:49   
Anonimen
ja saj jaz bi tudi šla že avgusta pa v MB ne delajo IUI zaradi dopustov. Po drugi strani me je pa zopet strah neuspeha, pa bom potem spet potrta. vem da ko se bo začel nov IUI bom zopet polna v pričakovanju za + zopet ne bom mogla odmislit in če ga ne bo bom spet potrta in hodila kisla na okrog. ta cikel preden je prišla m sem bila zelo napihnjena in so vsi misli da sem noseča, nisem pa nobenemu razlagala da sem bila na IUI. Pač vsi so gledali v moj trebuh. Ah bo sedaj čez poletje malo odmislila vse skupaj.
Viva ti pa poročaj kako bo na ultrazvoku.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6194
6.8.2014 18:22:48   
bipia
Ojla

Ali mogoče gre katera v septembru na iui v mbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
14.8.2014 11:35:51   
zverinica#
Živjo punce :)
Jaz sem si vzela malo časa stran od tega..ker sem bila zelo razočarana in žalostna. Sedaj se počutim bolje in se že pripravljam na september.
Kakšna dva tedna nazaj sem šla k svoji ginekologinji, ker so me boleli jajčniki. Pa je rekla, da imam malo vode notri, posledica IUI. Mi je pa vzela bris, ker imam krhko sluznico (zakrvavim na dotik). S pomočjo ultrozvoka pa je ugotovila, da po njenem mnenju zapravljam čas in živce z inseminacijo. Kot kaže imam res hudo obliko sindroma policističnih jajčnikov :( Rekla je, naj se naročim k svoji zdravnici v leonišče, da me še ona pogleda. Žal sem dobila termin šele okrobra, tako da grem za vsak slučaj septembra še enkrat na inseminacijo. Tako in tako bo trajalo, preden bom imela vse potrebne papirje za IVF.
Malo mi je težko, ko gledam nosečke..moj se pa že kar topi ob majhnih škratkih. Sem vesela, da se je pri njemu želja še povečala, hkrati pa mi je težko, ker vem, da naju čaka še dolga in težka pot.
Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu bipia)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
14.8.2014 11:55:12   
nepojasnjena
Tudi meni se zdi IUI zapravljanje časa, razumem
da se poizkusi dvakrat tako, vsak naslednji IUI pa
se mi ne zdi več smiseln.
Sama imava diagnozo nepojasnena neplodnost,
ampak pri postopku IVF se pogosto krat odkrije razlog
(aneuploidije kromosomov, triploidije garniture kromosomov,...)
zdi se mi da dokler ne veš kaj je narobe ne moraš zdraviti in
ukrepati, zato bi tudi sama želela čim prej na IVF.
Pa še to prvič sem dobila femaro in imela le en zrel folikel,
tudi v svojem ciklusu so mi vedno z UZ naši en ali celo dva zrela
folikla, zato bom naslednjič poskusila brez zdravil.
Res se vleče vse skupaj upajmo, da ne zaman.

Neposredna povezava do sporočila: 6197
14.8.2014 14:00:58   
zverinica#
Kaj pa da bi šla na inekcije? Tako bi pridelala več jajčnih celic..je pa res, da je večja možnost dvojčkov, trojčkov..
Jaz svojih ovulacij sploh nimam..tudi menstruacije sem imela samo nekje 4, ostalo samo s tabletkami. Že tako imam od teh hormonov vse zmešano (imam kar grozne simptome-PCOS-oblivi vročine, mozolji, mastni lasje, utrujenost, razdražljivost, depresija..) pomagajo pa mi edino tabletke. Sedaj pa jih seveda ne jem, kar pomeni, da imam ves čas probleme. Sem že zelo utrujena od vsega. Ko bi imela vsaj takrat mir, ko nisem v postopku.
Tudi jaz bi šla rada čimprej na IVF, čeprav se potem pri meni spet pojavijo dvomi..sploh zaradi vere. Pa še omejeno število postopkov je.
Zadnjič si omenila, da okolica neplodnost težko sprejme in razume. Se močno strinjam s tabo. Včasih si želim, da bi lahko govorila z nekom, ki je v podobni situaciji. Če že kdaj komu omenin, da imava težave takoj dobim komentarje: saj imata še čas, samo sprostita se pa bo, nehaj misliti na to..Ah. Raje molčim in sama pri sebi premlevam stvari, ki mi skačejo po glavi :/

Neposredna povezava do sporočila: 6198
14.8.2014 14:21:39   
nepojasnjena
Te popolnoma razumem. Okolica hoče dobro, a mnogokrat si zaradi
teh odgovorov slabe volje, ker kdor ni bil v takšni situaciji ne ve kako
se počutimo. Tudi meni se je prejšnji mesec sesul svet, zamujalo mi je tri dni,
potigem sem upala, potem se je pa ulilo.
Ker je z mano vse ok mi ne da dr. inekcij gonadotropinov.
Na femari pa je enako kot v spontanem ciklu. Vem utrujena si od vsega,
tudi jaz, pride dan ko si rečem sej pa ne bom imela otrok, sej bo tut tako ok,
ze naslednji dan pa vem, da bom prehodila vse poti da bi mi uspelo.
No in september se zopet podajamo na novo pot IUI. Vem da je malo možnosti,
a morda kak procent več kot spontani cikel.
Vsaj tu si lahko malo izmenjamo obcutke in vidimo da nismo same.

Neposredna povezava do sporočila: 6199
19.8.2014 10:04:58   
Petrarca91
Zdravo punce,

da se še jaz malo javim.
V začetku julija sem spontano zanosila, čeprav sem bila že predvidena za IUI, na katerega sem mislila iti septembra. 10 dni sem bila najsrečnejša user posted image na svetu, potem pa so prišli krči in spontan splav user posted image ...
Ginekolog je rekel, da moram sedaj vsaj 3 cikle počakati, potem grem pa lahko na IUI... Tako, da grem nekje oktobra prvič na IUI in resnično upam da bo uspelo...

Držim pesti tudi za vse vas, ki se pripravljate na IUI

Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?