Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.7.2014 16:29:45
|
|
|
|
pejko
|
Ma ne, no, pišanec Mi je zeloooo žal
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.7.2014 19:29:36
|
|
|
|
Sloncica87
|
Piscanec zal mi je... vem kako ti je. Ampak ne obupaj,probaj se z enim postopkom. Neki me zanima punce: ima katera dobre izkusnje z tujino? Oziroma poznate koga ki mu je v tujini uspelo?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 4.7.2014 21:16:31
|
|
|
|
Jakica 73
|
Piščanec,žal mi je ,....daj zberi moč in ne obupaj,.....morda zamenjaš center....ne vem,kaj naj rečem,...nekje istih let sva in res sem ogromno mislila nate in želela,da ti uspe...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 5.7.2014 6:51:41
|
|
|
|
g1985
|
punce delala sem CB test zjutri in je pokazal + Ne morem verjeti,ne vem ali je to tocno.... Še vedno sem v šoku
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 5.7.2014 8:14:53
|
|
|
|
tejcy01
|
g1985 tara.81 zs imaš
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 5.7.2014 16:51:55
|
|
|
|
sturla
|
g1985 čestitke! piščanec žel mi je, da ti tokrat ni uspelo. malo se spočij, glavo daj na off in zberi energijo za naprej. jaz še vedno čakam veliki pok...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 7.7.2014 7:54:52
|
|
|
|
maj4
|
Evo, sem vesela, da kateri pa tudi čestitam lahko: g1985!!! Pri meni danes 15. dan. Sem neučakano naredila test že na 13. dan in je bil en velik -. Po navodilih bi morala počakati do 18. dneva, tako da ne vem kaj se dogaja... In ena punca je spraševala, če je katera na ivf v Avstriji. Jaz sem bila, ne vem če uspešno, bolj malo je upanja. Ti pa ne more noben zagotovit, tudi v tujini ne, da bo postopek uspešen. Mene je prepričal že individualni pristop in samo obravnavanje pacientov... Super so! Lep dan in tistim, ki še čakate en velik +
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 7.7.2014 14:42:28
|
|
|
|
Junij20
|
g1985,cestitke cim lepso nosecnost ti zelim. Pisanec,zal mi je,da vama ni uspelo-mogoce pa vaju preseneti,ko bosta malo odklopila-drzim pesti.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 7.7.2014 22:14:31
|
|
|
|
Sloncica87
|
Maj4 na kateri kliniki pa si? Kolko stane en postopek?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.7.2014 13:55:17
|
|
|
|
dekca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pišanec Odločila sem se namreč, da je bil tole najin zadnji postopek (zaradi let in slabih rezultatov) in da je v življenju toliko stvari, ki jih zaradi tega zanemarjaš, življenje pa gre mimo in naprej. Te čisto razumem, sama sem se po treh mesecih razmišljanja odločila enako.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 9.7.2014 20:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, koliko dni pred pričakovano menstruacijo je treba iti tja (Reš, MB, LJ), da se začne postopek za IVF? Hvala vam za pomoč. Katja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.7.2014 17:49:31
|
|
|
|
sturla
|
Katja,ne rezumem tocno,kaj te zanima.. a si ze v postopku? Si ze zacela? Pa tudi vsaka klinika ima drugacen postopek. Povej,na kateri si in ti bomo pomagale :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 10.7.2014 19:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Pri Rešu sem bila in je rekel, da naj pridem ne vem koliko dni pred priCakovano menstruacijo, da gremo v akcijo. In da naj imam izvide hormonov s sabo. V vsem dogajanju mi je vslo iz spomina koliko dni prej mi je rekel. Kaj mislite? Katja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 11:08:17
|
|
|
|
tara.81
|
IZVIRNO SPOROČILO: dekca IZVIRNO SPOROČILO: pišanec Odločila sem se namreč, da je bil tole najin zadnji postopek (zaradi let in slabih rezultatov) in da je v življenju toliko stvari, ki jih zaradi tega zanemarjaš, življenje pa gre mimo in naprej. Te čisto razumem, sama sem se po treh mesecih razmišljanja odločila enako. A to sta mogoče videle: http://www.huffingtonpost.com/heather-travis/wishing-for-you-wishing-for-me_b_5535316.html
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 13:24:05
|
|
|
|
sturla
|
Katja žal ne vem kako je pri rešu, jaz sem v Lj Tara kako si?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 13:46:45
|
|
|
|
nunalie
|
Anonimna, jaz sem pri Rešu oz. Reševi v Dravljah, pred prvim postopkom IVF. Naročena sem tri dni pred menstruacijo v avgustu, da se dogovorimo o postopku. Sicer ne vem, ali to pomeni, da grem avgusta že v postopek ali ne .. sem bila tudi tako "zmedena", da tega nisem vprašala. Me pa zeeelo zanima, tako da sem že mislila poklicati tja in vprašati, pa sem se zadržala. Mogoče ti veš, ali je postopek takoj?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 16:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
nunalie, pomoje je odvisno od situacije. Meni je rekel, naj grem na tiste hormonske preiskave v Trst in nato pridem pred pričakovano menstruacijo. In da je to to, da se gre potem že v postopek. Juhu! Upam, da nama obema rata kar v avgustu in bova srecke nosecke 2015! Katja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 18:59:08
|
|
|
|
sunprincess
|
A kri za SPB ste že dale? Ker to se čaka baje en teden?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 21:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sunprincess, Zakaj pa je to? A mora to vsaka, ali je odvisno od situacije posameznice? Mene je le poslal na hormonske: PRL, FHS in anti-Mul. hormon. Katja
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 11.7.2014 21:33:13
|
|
|
|
sunprincess
|
Kolikor vem,mora dati vsak. Zato mi je čudno kako to,da morate priti kak dan pred M,če nimate opravljenega tega testa. Sem pa ravno par dni nazaj klicala kliniko koliko časa se čaka izvid za SPB, in so rekli kak teden. Pa plača se cca 45€ po osebi. Razen,če sta darovalca krvi, potem testa ne rabita.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 12.7.2014 10:31:55
|
|
|
|
tejcy01
|
pozdravljene punce mene pa nekaj zanima če mogoče katera ve ali pa se ji je že mogoče zgodilo včeraj sem imela ET na 5.dan imela sem 8 oplojenih celic in čisto vse so bile morule...2 so mi vstavili in jih zdaj pridno grejem za ostalih 6 so mi pa rekli da počakajo do danes če se bojo razvile v blastocisto jih bodo dali zamrzniti če ne pač ne mi pa pošlejo po pošti v roku 14 dni ali so kakšnega zamrznili...ali ima katera takšne izkušnje...so sploh kakšne možnosti da bi se razvile in da jih danes zamrznejo pozdravček
< Sporočilo je popravil tejcy01 -- 12.7.2014 10:32:46 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 12.7.2014 17:38:33
|
|
|
|
Sloncica87
|
Tejci seveda so moznosti. Meni so 2dan stavili dva sestcelicna zarodka ostala 2pa sta se razvijala do 5dne in potem so jih zamrznali. Moj postopek ni bil uspesen in sedaj dva zamrzjencka cakata na mene.... septembra gremo v nove boje pa ceprav sem psihicno cist na dnu.... ampak ne bom se vdala.... lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 12.7.2014 18:42:05
|
|
|
|
tejcy01
|
Sloncica87 hvala za odgovor ja ampak pri meni so bile 5.dan šele morule ko bi morale bit že blastociste...zato me to vse skupaj malo bega no ja upam da me počaka kakšen
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - maj - junij 2014 + zamrznjenčki 13.7.2014 14:16:19
|
|
|
|
pejko
|
Pozdravljene punce! Se vam javljam iz dopusta, kjer polnim baterije za naslednji postopek :) Najprej, g1985 , ČESTITKE!!! Katja, ja, vsak mora naredit test za SPB. A si sigurna, da greš takoj v postopek? Mene je najprej dal na klomifen. Sem pa prišla tja z vsemi izvidi, razen AMH, ker je mislil, da ne bom rabila. Tejci, nisem bla še tako daleč tako da ne vem, ampak srečno!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
varnost igračsindarinKako poskrbite, da je otrokova igrača varna?nič, zaupam prodajalcu (
15%)
nič, zaupam proizvajalcu (
8%)
preberem deklaracijo (
48%)
vprašam prodajalca za več informacij (
15%)
pozanimam se pri prijateljih (
14%)
Število vseh glasov: 265Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!