peregrina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hihi, hvala za skrb, ampak tok hudo pa no, da bi res skoz na levem boku bla.se pa trudim, k sm tuki tolk o tem prebrala, da sm se kr mal prestrasla ze takrat.ja, drgac pa se itak skoz obracam ponoc, tko da ni taksne krize. Nism tip cloveka da bi kr nekaj jamrala in hodla okol zdravnikov za vsako ko me kaj boli, zato pa vprasam tuki gor, ce ima katera podobne izkusnje.seveda bom sla k zdravniku, ce bom cutila da ne gre nic na bolje oz samo na slabse...saj nisem tok smotana, da bi sama sebinamerno hotla kaj hudega.sem nova tako v nosecnosti,kot na forumih in sm mislila, da je to namen forumov.da se mal izkusnje delijo in ne "obsojanje" med vrsticami....ce clovek nima kaj pa etnga za napisat, naj ne pise.da je treba k zdravniku, ko je treba, pa sama vem. hvala in lep dan! Anonimna, ne si tako k srcu jemati kar prebereš na forumih. Verjamem, da ni nihče mislil nič slabega, pa vendar se napisano lahko včasih čisto drugače prebere, kot je bilo mišljeno. Sicer pa ... četudi bi ves čas spala na levem boku, to ne bi povzročilo bolečine. Jaz večinoma ponoči spim na levem bku (ne ker, bi morala, ker tako nekje piše ... ampak ker sem tako spala že vsaj 10 let pred nosečnostjo), pa zaradi tega nisem imela bolečin. Sicer pa ... v prvih 2 mesecih ko mi je bilo slabo za umret, na levem boku tud približno nisem mogla spati, ker mi je bilo še 3x bolj slabo. Verjamem da ne rada letaš okoli zdravnikov, ampak v nosečnosti je pa mogoče pametno malo večkrat "nagnati paniko" in vprašati ali pa se iti pokazati. Če te še boli, se le pojdi pokazati gin. Glede anonimnih ... moje mnenje je, da se vsaka sama odloči kdaj in pod kakšnim nikom bo nastopala na forumu. Pa men se niti ne zdi moteče to naslavljanje anonimnih. Sej v končni fazi smo vse anonimne, ne? Gibi ploda - Punce, tiste, ki ste oz ki vstopate v 21. teden - ali vsak dan redno čutite otrokove gibe? Za mano je precej stresen teden in sem že čist smotana. Sploh ne vem več kaj so dojenčkovi gibi in kaj prebava (vse je še tako nežno). Ponavadi sem čutila mehurčke v službi (ker večino časa sedim), ta teden sem pa skakala naokoli in se mi zdi, da sem si te gibe že skoraj domišljala. Sej vem, da ima detece čas do 24. tedna da pokaže vse svoje fuzbalerske sposobnosti, ampak sem tako neučakana. Midva sva rekla, da bova stvari za nabavila šele sredi septembra, ampak zadnje čase se mi zdi, da že kar same letijo k hiši. Nekaj imava že od naju (ko sva bila ), nekaj sva dobila od sorodnikov in prijateljic. Tako, da se mi zdi, da niti ne bi treba veliko nabavljati. Še najbolj vesela sem, da sva tudi voziček dobila ... to bi bila zame pa res nočna mora kupovati (jah sej vem, čudna sem , ampak meni se je zdelo to huje kot kupovati avto). <Linee negre še ni nič videti (menda se pojavi ... če se ... tam okoli 24. oz. 25 tedna), popek je pa vsak dan bolj smešen , trebušček pa večji ... Mi je že kr napoti ko kuham ali pospravljam. Smešen občutek.
|