|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
6.6.2014 19:23:33   
NikaAnna
kamajus sporoci ime tablet user posted image
radenska bejba, ti si ze tako dalec pred nami, da ze gres na ogled porodnisnice user posted image ti skor zavidam hehe sicer pa jaz grem rodit v Postojno (taksna je zelja) ce bo pa treba kaj na hitrco, pa mi itak ne preostane drugega kot v Lj, ceprav sem po vseh prebranih komentarjih na temo ljubljanska porodnisnica dobila ful odpor.. cist prevec berem user posted image
aja, drugace pa jaz sploh se nimam nic kupljenega, startam z nakupi julija in potem vsak mesec nekaj... pa cakam tudi kaj bom dobila sposojeno, tako da potem samo se dokupim.
uzivajte user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.6.2014 23:10:02   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

kamajus sporoci ime tablet user posted image

Evo: MAGNEX, imajo dodan še B6.

Jaz bom tudi tokrat rodila v LJ - no, če me ne preseneti kje bogu za hrbtom, v LJ sem rodila že 3x in nimam pripomb. Seveda ni nebeško, bi rekla precej povprečno, sem pa vedno imela srečo z babico, kar je po moje ključno. tistih nekaj dni po porodu pa sem pač potrpela, sem prilagodljiva persona. Mi je pač LJ najbliže in nikoli nisem niti razmišljala o drugih variantah. Sm pa rodila v 3h, 2h in 1 uri, tako da tudi tokrat grem na najbližjo "postajo".

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
7.6.2014 9:11:07   
Anonimen
Punce, js mam pa eno težavo, pa bi se predno naredim paniko, z vami posvetovala:)
sicer...sem v 21 tednu in če se uležem, vidim, da je otrok pod popkom na levi strani.ga tam tudi z angel soundom zaznam...mam pa precej hudo bolečino na tej levi straniko da bi mela prih al pa ko da bi mi rini ven čez levi bok ok na robu pasu.a je to normalno?ne vem...lahk bi se kje premaknu bejbi, da vidim, če pol še zmeri boli al ne.sej ne da ni za prežvet, sam glih najbolj mila bolečina pa tut ni.pol ste pa napisala da na levem boku spat, me pa še bolj boli ponoč.tok, da se zbudim...
ma še kakšna podobne probleme?

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
7.6.2014 10:14:29   
vesica
Anonimna jaz nimam teh problemov razen spanja na levem boku ne morem čutim nekakšno nelagodje,če si pa podložim vzglavnik ali dekico spodaj pa ni problema .
Drugači je pa tudi meni meni eno jutro,ko sem se zbudila sicer sem se zbudila na hrbtu bilo pod popkom prav kot ena žogica ven - sem samo potikala oz. nežno pobožala nič stiskala je izginilo takoj - najbrž je piki bil v čudni pozi in se potem meni to tudi poznalo nevem - je pa bil takšen čuden ampak zanimiv prizor .

Jaz imam tudi pomanjkanje železa in pijem neke tablete, ki mi jih je dal oz.predpisal zdravnik niso slabe sicer nisem ravno od zdravil ampak jo kar požrem na hitro,ker bi se morala topiti v ustih. Bomo videli zdaj na naslednjem pregledu upam da je vse ok z krvjo-vodo in z našim pikijem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
7.6.2014 10:17:06   
Anonimen
Sicer nimam takšnih izkusenj, ampak čisto laično ti lahko podam mnenj, da glede na to, da te boli in da je skoz na isti strani bolečina in izboklina, ki ne vem, če bi se lahko od otročka že poznala, tako da prej mislim, da bi mogoče res lahko šlo za nosečnisko kilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
7.6.2014 11:03:52   
Anonimen
Hvala!sploh nism pomisnla na kaj takega, da obstaja!ceprav sem ravno mozu zjutraj razlagala, da je neki takega kot pruh.a mi je bilo cudno od kje bi ga dobila.joooj, saj sm vedla, da mam prelepo nosecnost, da bi blo res! Moram se malo pozanimat zakaj do tega pride in kako si lahko pomagam.ce ne bo bolje, pa seveda v tednu,ki prihaja kar do ginekologa...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
7.6.2014 11:07:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, js mam pa eno težavo, pa bi se predno naredim paniko, z vami posvetovala:)
sicer...sem v 21 tednu in če se uležem, vidim, da je otrok pod popkom na levi strani.ga tam tudi z angel soundom zaznam...mam pa precej hudo bolečino na tej levi straniko da bi mela prih al pa ko da bi mi rini ven čez levi bok ok na robu pasu.a je to normalno?ne vem...lahk bi se kje premaknu bejbi, da vidim, če pol še zmeri boli al ne.sej ne da ni za prežvet, sam glih najbolj mila bolečina pa tut ni.pol ste pa napisala da na levem boku spat, me pa še bolj boli ponoč.tok, da se zbudim...
ma še kakšna podobne probleme?

A se res ne das nikoli na desni bok ali hrbet? tule potem ornk pretiravas, komot lahko uporabljas vse strani, narava je zensko tudi tako naredila, da ce je kaj narobe, se bo zbudila, ji bo slabo, nelagodno, bolelo.... cisto nic ne skodis otroku, ce zaspis in spis na desnem boku. ce ne verjames, si preberi se strokovne odgovore, odgovore npr pusenjaka na MON-u... res bi najb bili bolj na levem, ampak tako hrbet, kot desni bok, obcasno nista nic narobe. Bolecina lahko izvira tudi zaradi stalnega levega boka. kOMOT se daj na desnega, lezi nekaj casa in mogoce se bo dete premaknilo, ce ne vstani, kaj pocni in spet desni bok.

Lahko pa se vseeno bolecina ostane. mene npr taka mocna bolecina zagrabi skoraj vsak dan. sicer me ne drzi cel dan, le cca 5 minut, boli pa grozno, se ne morem vzravnat, ne it... ponavadi vedno ko lezim, kihnem ali cudno vstanem, cuden gib.... mene vedno boli v predelu jajcnika, tudi vedno levega. ker traja le par minut, cetudi vsak dan, jaz ne delam panike. jamram pa jauser posted image

ce te skrbi, probaj doma poguglat o tej bolecini, sicer pa sama ves kako je zares hudo in nic ni narobe, da poklices oz obisces ginekologa. Bolje se prepricati pri strokovnjaku, kot ziveti v strahu ali trpeti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.6.2014 11:20:19   
Anonimen
hihi, hvala za skrb, ampak tok hudo pa no, da bi res skoz na levem boku bla.se pa trudim, k sm tuki tolk o tem prebrala, da sm se kr mal prestrasla ze takrat.ja, drgac pa se itak skoz obracam ponoc, tko da ni taksne krize.
Nism tip cloveka da bi kr nekaj jamrala in hodla okol zdravnikov za vsako ko me kaj boli, zato pa vprasam tuki gor, ce ima katera podobne izkusnje.seveda bom sla k zdravniku, ce bom cutila da ne gre nic na bolje oz samo na slabse...saj nisem tok smotana, da bi sama sebinamerno hotla kaj hudega.sem nova tako v nosecnosti,kot na forumih in sm mislila, da je to namen forumov.da se mal izkusnje delijo in ne "obsojanje" med vrsticami....ce clovek nima kaj pa etnga za napisat, naj ne pise.da je treba k zdravniku, ko je treba, pa sama vem.
hvala in lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.6.2014 12:03:15   
Bett
Eno vprašanje punce, zakaj vas je še vedno toliko anonimnih? Saj zdaj pa je že već kot polovica nosečnosti za nami in mislim, da je tudi širši okolici jasno za vašo nosečnost in ni potrebe več po skrivanju. Se mi zdi, da je treba kar naprej odgovore naslavljat na anonimne user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.6.2014 20:20:12   
NikaAnna
se strinjam s tabo Bett.
anonimna levi bok je baje fajn v zacetku nosecnosti, sploh priporocajo lezanje na tej strani po ET v IVF postopkih, vsekakor pa nobeno pretiravanje ni dobro, pa ne glede na to kaj in kako zelo je to eni od nosecnic pomagalo. Forumi so dostkrat tudi zelo zavajajoci, tako da jaz sem se nekak naucila, da jih jemljem z rezervo in vecinoma pridem malo pojamrat user posted image sama nisem opazila obsojanja, da smo pa vse ze malenkost tecke in pisemo/govorimo brez nekega pretiranega olepsevanja, je pa normalno, sej smo ja nosece user posted image user posted image jaz vsak dan vsaj 2x slisim da kako hormoni vplivajo name (pa verjamem, da to ni misljeno kot kompliment haha) Bi ti pa predlagala, ce sama cutis, da je bolecina premocna, pojdi raje na pregled, saj stane te nic ne, bos pa vsaj ziher in predvsem veliko mirnejsa.

user posted image user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.6.2014 20:59:29   
relativna
Še ena, ki se strinja z Bett. Sem hotela že sama takoj napisat, ampak zaenkrat še nadzorujem nosečniške izpade kolikor se da, pa sem se raje zadržala user posted image user posted image

Ko smo že pri hormonih user posted image Malce težko se npr. izogibam sošolke, s katero sem skupaj v skupini pri vajah, da me ja ne bi pobožala po trebuhu. Ter podobne situacije. Ne vem no, meni se res zdi logično, da človeka najprej vprašaš, če lahko. Mi je tudi vseeno, če ljudje ne omenjajo moje nosečnosti na veliko ... itak se vidi, da sem noseča, ne debela user posted image Zaenkrat zgleda tako kot da bi mi trebuh gor na telo prišraufal user posted image Sploh pa bi raje videla, da kdo ne bi opazil, ker me ljudje prav pošteno čudno gledajo user posted image Ne vem, če jim je res tako čudno, da vidijo mlado nosečko ali pa res zgledam tako rosno mlada user posted image

Sicer pa anonimna (ne vem, katera user posted image ), če je hudo, pejdi k zdravniku. Jaz sem bila tudi taka trma, pa prva nosečnost, pa nikoli nekih problemov z zdravjem, ko sem pa prišla do zdravnice, jo je pa skoraj kap user posted image Da ne omenim, da me je očitno tudi moja G prebrala in mi zamorila, da če me bo kaj pretirano bolelo, morem TAKOJ k njej user posted image Pa vseeno še nisem šla zaradi teh krčev user posted image Je pa itak minilo, očitno je bilo takšno obdobje. Trebuh pa mi še vedno otrdi vsake toliko, čeprav sem na Mg šumečkah. Bo očitno treba še povečat dozo user posted image

Aja, a maternični vrat se da doma izmerit? user posted image A potem bi bilo mogoče bolje, da začnem nosit kakšne nosečniške hlače? Namreč nimam še nobenih, trebuh je pa že precej ogromen user posted image

Linee negre pa nimam. Sem drugje dovolj flekasta, tako da mi je očitno telo vsaj tukaj prizaneslo user posted image Imam pa rahlo kosmat trebušček user posted image

Voziček bo očitno Bebe Confort High Trek. Mojemu je totalno všeč, odkar ga je prvič zagledal, in glede na komentarje bi znal biti pravi za naju.

Porodnišnica bo ljubljanska. Moj noče nikamor drugam, ker ga je strah, da bom v avtu rodila user posted image Sicer je pa itak odvisno od tega, kakšno babico dobiš, kolikor mi je znano. Bova pa vzela nadstandardno sobo, če bo le mogoče (moj časti user posted image ).

Nakupovala bova ... eh, enkrat pač user posted image Pomoje bova šla en dan v babycenter in nakupila vse, kar rabiva. Opremo za sobico pa bova tako ali tako dala delat. Enostavno se mi tako ne da nakupovat, da me je kar malo sram user posted image Imam pa že narejen seznam, kaj rabim.

Eto, jaz sem dala danes birmo čez - sem bila birmanska botra user posted image Preživela celo ceremonijo brez problema, čeprav se je kar vleklo. Potem pa smo imeli takšno pojedino, da brezveze ... tako sem se napokala, da me je popek bolel in nisem niti mogla pokončno stat user posted image Groza, bom mogla se začet malce nadzorovat user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
8.6.2014 10:58:01   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hihi, hvala za skrb, ampak tok hudo pa no, da bi res skoz na levem boku bla.se pa trudim, k sm tuki tolk o tem prebrala, da sm se kr mal prestrasla ze takrat.ja, drgac pa se itak skoz obracam ponoc, tko da ni taksne krize.
Nism tip cloveka da bi kr nekaj jamrala in hodla okol zdravnikov za vsako ko me kaj boli, zato pa vprasam tuki gor, ce ima katera podobne izkusnje.seveda bom sla k zdravniku, ce bom cutila da ne gre nic na bolje oz samo na slabse...saj nisem tok smotana, da bi sama sebinamerno hotla kaj hudega.sem nova tako v nosecnosti,kot na forumih in sm mislila, da je to namen forumov.da se mal izkusnje delijo in ne "obsojanje" med vrsticami....ce clovek nima kaj pa etnga za napisat, naj ne pise.da je treba k zdravniku, ko je treba, pa sama vem.
hvala in lep dan!

Anonimna, ne si tako k srcu jemati kar prebereš na forumih. Verjamem, da ni nihče mislil nič slabega, pa vendar se napisano lahko včasih čisto drugače prebere, kot je bilo mišljeno.

Sicer pa ... četudi bi ves čas spala na levem boku, to ne bi povzročilo bolečine. Jaz večinoma ponoči spim na levem bku (ne ker, bi morala, ker tako nekje piše ... ampak ker sem tako spala že vsaj 10 let pred nosečnostjo), pa zaradi tega nisem imela bolečin.
Sicer pa ... v prvih 2 mesecih ko mi je bilo slabo za umret, na levem boku tud približno nisem mogla spati, ker mi je bilo še 3x bolj slabo.

Verjamem da ne rada letaš okoli zdravnikov, ampak v nosečnosti je pa mogoče pametno malo večkrat "nagnati paniko" in vprašati ali pa se iti pokazati. Če te še boli, se le pojdi pokazati gin.

Glede anonimnih ... moje mnenje je, da se vsaka sama odloči kdaj in pod kakšnim nikom bo nastopala na forumu. Pa men se niti ne zdi moteče to naslavljanje anonimnih. Sej v končni fazi smo vse anonimne, ne?

Gibi ploda - Punce, tiste, ki ste oz ki vstopate v 21. teden - ali vsak dan redno čutite otrokove gibe? Za mano je precej stresen teden in sem že čist smotana. Sploh ne vem več kaj so dojenčkovi gibi in kaj prebava (vse je še tako nežno). Ponavadi sem čutila mehurčke v službi (ker večino časa sedim), ta teden sem pa skakala naokoli in se mi zdi, da sem si te gibe že skoraj domišljala.

Sej vem, da ima detece čas do 24. tedna da pokaže vse svoje fuzbalerske sposobnosti, ampak sem tako neučakana.

Midva sva rekla, da bova stvari za user posted image nabavila šele sredi septembra, ampak zadnje čase se mi zdi, da že kar same letijo k hiši. Nekaj imava že od naju (ko sva bilauser posted image ), nekaj sva dobila od sorodnikov in prijateljic. Tako, da se mi zdi, da niti ne bi treba veliko nabavljati.
Še najbolj vesela sem, da sva tudi voziček dobila ... to bi bila zame pa res nočna mora kupovati (jah sej vem, čudna semuser posted image , ampak meni se je zdelo to huje kot kupovati avto).

<Linee negre še ni nič videti (menda se pojavi ... če se ... tam okoli 24. oz. 25 tedna), popek je pa vsak dan bolj smešenuser posted image , trebušček pa večji ... Mi je že kr napoti ko kuham ali pospravljam. Smešen občutek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
8.6.2014 15:42:40   
Radenska_
Hej hej :)
No jaz sem imela pa v petek 3D uz. mali ma okol 920 g. Je z glavico dol, kar se mi je zdelo, ker čutim kolcanje spodaj in brce pod rebra.
Kaj dosti obrazka nam ni pokazal, razen ustnic in noska. Je pa vztrajno sesal prst in požiral. to se je ful dobro tud na 2D vidlo. JE pa čist po vseh merah "idealen". Edino malo daljši je :)
Ma men se zdi da čas tko leti da adijo. Jaz sem si bolj na easy vse vzela in vidim da bom glih do konca fertik s takim tempom.
Danes sem kupila barvo za sobico (olivno, iz srije JUB trend)...Pa sobico sem dobial v petek. Zdej je pa treba pomalat pa sestavit vse najprej, potem bo pa lahko se počasi "rumplkamra" začela praznit :lol.

lineo negro mam, drugač nobenih problemov zaenkrat edino vroče mi je kot svinja zdaj (nč čudnega...)....
Danes uradno začenjam 7. mesec :O
Drugače pa jaz sem nekak zdej 80% za Jesenice, 20% za Kranj. Bomo vidli kaj bo čas prinesel. Vsekakor bom šla tja na razgovor z anastezistom naslednji mesec.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
9.6.2014 9:57:43   
Anonimen

Nisem prebrala kaj je bilo čez vikend ampak vidim da nekatere moti da smo "anonimen"No uglavnem jaz sem prva anonimna in bom imela zraven znakec user posted image

(odgovor članu Radenska_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
9.6.2014 10:03:50   
Anonimen

In naj še jaz kaj napišem,vikend je bil kar precej delovni tako da sem bila kar precej zmatrana.Ena punca je spraševala glede brcike jaz jih ne čutim vsak dan ker sem skos v pogonu in kar pozabim se osredotočit na brcike.Počutije drugač odlično razen to da sem opazila včeraj da imam zatečene gležnji ampak po mojem je blo zaradi tega ker sem od 6 pa do 13h delala in zaradi tega in potem še doma sem pospravila in vse postorila kar sem imela.Jutri imam pa morfologijo.Kako prinašate vi vročino?se katere kopa v bazenu? Zdaj dva dni ne kiham tako da zgleda da alergija je šla mim :) Glede spanje ma jaz spim na desni na levi bok celo na hrbtu se zbudim sred noči tako da jaz na to ne dam nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
9.6.2014 14:33:05   
lila5
Pozdravljene!

Tudi moja morfologija se bliža, in sicer v sredo, komaj čakam in resnično upam, da je vse ok! Zanima me tudi tehtanje, ker se mi zdi, da sem se zdaj v enem mesecu ene 3 kg zredila! Je to normalno?

Glede spanja na levem boku....v prejšnji nosečnosti mi nobeden tega ni povedal, da je treba na levem boku spati, pa sem skorajda celo nosečnost preležala na hrbtu, ker mi je ne vem kako ravno tako pasalo, pa je bilo vse ok! Mislim, da bi nas vsako posebej G opozarjal, če bi to imelo velik pomen!

Pri meni bo pa največji problem ime izbrati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.6.2014 14:36:11   
Anonimen
Hejla!!
Evo še malo "glasu" od mene.Tudi sama ravn razmišlam o imenih....Imaste kakšne ideje za kratka lepa imena za fantka?mi bomo imeli fantka, pa imamo ideje samo za punčkeuser posted image

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.6.2014 16:30:52   
lila5
No, jaz pa za punčko nimam nič (če bi po čudežu bila user posted image )

Za fantka: Tian, Teo, Leo,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.6.2014 16:42:14   
urshka
Helou punce!

Tole sporočilo apeliram na vse Celjanke in nosečke iz okolice Celja.. Ob ponedeljkih imajo v ZD ob 17.00 uri brezplačno telovadbo za nosečke. Prejšnji teden sem se udeležila in moram povedat, da je super. Gibanje, druženje, čvekanje...skratka zelo fajn način za sprostitev in razvajanje! ;) Zdej pa šibam, da ne zamudim! Lp

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.6.2014 9:20:46   
Anonimen
Evo še mene Morfologija v najlepšem redu pa še moj MV zaprt in dolg tako ko more bit,pa bris ok pa urin ok ni beljakovin,Dojenček je ok od hrbtenice,ledvičke,glava bip,vse ok.Sem vprašala glede kopanje v bazenu in je reku da dojenček se takrat najlepše počuti in za nosečnice je koristo plavanje je pa fajn da nisi več ko 10 minut v vodi (velja za toplice,bazen)in da takoj ko prideš iz vode se stuširat "intimno milo najboljše antibakterisko chilli" in se dobro obrisat in suhe kopalke oblečit"Tako da sem kar vesela čeprav me je skrbelo da celo noč nisem spala

(odgovor članu urshka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.6.2014 15:44:41   
LoriM
Jaz sem pa tako hepi hepi.
Dobila sem rezultate ac, ki so ok in še več...... user posted image ........kažejo na user posted image .
Res ne morem verjet, da bo naš
3.
user posted image pupikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.6.2014 16:01:15   
relativna
Joj, se spomnim, kako si si želela punčko ... čestitke user posted image user posted image
Pa čestitke še ostalim za super morfologije user posted image

Mene bi tale vročina kar zdelovala, če ne bi imela res mrzlega stanovanja user posted image Pač je kletno in zato so tudi poleti obvezni dolgi rokavi. V novem stanovanju bo pa tako ali tako klima, ampak najbrž se pred koncem poletja ne bova selila ... tako da bom z največji vročini hvala bogu tukaj. Ko pa pridem iz moje jame, mi pa itak full paše sonček user posted image

Aja, sem pa včeraj pomagala pri praznjenju novega stanovanja in sem očitno malce preterala user posted image Sicer mi tašča itak ni pustila kaj veliko delat, ampak po dveh urah na nogah sem že prav pošteno čutila sramne kosti. In eto, še danes bolijo user posted image Upam, da to ne pomeni, da tamala preveč dol tišči.
Zdaj imam pa itak prepoved vstopa od mojega, ker me ne spusti v tako "prašne in plesnive prostore". Eh ja, bogi moj babji firbec user posted image user posted image

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.6.2014 16:32:31   
lila5
LoriM, imaš 2 fantka ? čestitke za punčko user posted image jaz jutri zvem, kaj bomo imeli, mi pa vsi rečejo, da bo fant user posted image pa tudi nosečnost je ista kot prvič, pa še sami fantje so pri nas....

Kdaj bo kak seznamček? user posted image

Joj jaz bi šla na bolniško, pa se bojim, da me potem komisija vrne nazaj delat user posted image

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.6.2014 18:28:18   
LoriM
Ja, imam dva fantkauser posted image in tudi drugače so sami fanti v družini in nekako smo ga spet pričakovali. Presenečenje je popolno.user posted image . Je pa res, da je v tej 3.user posted image vse drugače- slabosti in utrujenost, nespečnost, slab apetit, pašee mi sadje, sadje, sadje....sem malo sumila, da se za tem skriva pupika....

lila5 jutri poročaj, kaj se bo pokazalo med nogicami...

user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.6.2014 18:55:14   
lila5
Vidiš, meni je vse identično, mogoče tudi jaz kaj več sadja pojem pa sladko mi paše nenormalno, ampak to je zame vse slučajnost user posted image Ne dam nič na to user posted image

Bomo vidli jutri, veliko vedeževalk mi je napovedalo punčko, "gledalci" pa fanta, hahahahhahahaha. Imaš drugačno obliko trebuha kot pri fantih?

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?