Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček Zavrgla bom vse jopiče in si moram kupiti dva res dobra. Enga bolj umirjenega, poslovnega, enga pa čist casual -Suknjiče rada nosim na kavbojke pa tut kavbojke-kratke hlače. Potem bom zavrgla vse majice, ki so razvlečene in bom održala samo tiste še, ki so OK - torej rabim spet dokupit nekaj BASIC majčk - črtastih, belih, črnih - kje imajo luštne basic majice (z izjemo H&Ma, ker po parih pranjih smrdijo ) - a bo imel Benetton kakšno akcijo? Ok, potem rabim ene res hude kavbojke - ala Diesel - čist Casual. Navadne. Al kaj kupujete? Potem bom zavrgla vse srajce, ki sem jih kupila zgolj po navdihu, ker je na nekomu drugemu ful dobro izgledala. Torej obdržim samo eno belo? Misliš, da je potrebno, da skoraj vse po spisku zavržeš? Vzemi si naprej en MIREN dan in pospravi omaro. Daj v omaro vse, kar rada nosiš in na en kup tisto, kar se ti zdi, da bi kar zavrgla. Mogoče pa ni treba, da vse? Pospravljena pmara daje boljši navdih kot nametana... Benetton ima akcijo, mislim, da poletne majčke, casual, sem samo bacila oko (toliko, da se prepričam, da nič ne rabim ), na poti do otroškega oddelka. Jaz sem pospravljala v soboto..jupi. Omare čisto drugače dihajo in običajno ugotovim, da imam dovolj za obleč..skoraj. Mogoče, kaj za dopolnit. Letos so na seznamu: olivne pomladne hlače ali krilo komplet spodnjega perila (tega imam že ogledanega) klasičen bež pomladni plašček (čakam popust vsaj 50%) nakit v vijola in črni barvi (čakam na deževen vikend) In ostalo...kot pride priložnost