ronja -> RE: Garderoba (8.4.2014 14:34:24)
|
Eko sm na druge načine, nem cunj predelovala, resno. Ti živi po svoje, če ti je luštno kupovat cotke in se v tem dobro počutiš in te tvoj nima poln kufer, se res nimaš kaj sekirat, če nekdo drug drugače prav na forumu. Vsako tele ma svoje veselje. Vsak ma svoj hobi, ni ni narobe, če si rada urejena in se zrihtaš. Moji must have kosi? Nimam pojma, nosim, kar dobim. Zdaj ma veliko srečo, da dobivam obleke od ene punce, ki ima enako postavo kot jaz, kar je fuuuul fajn, ker mi je vse prav[sm=smiley1.gif]. Za nameček ima še zelo podoben stil, kot bi si ga sama izbrala - bolj športen, kavbojke in puliji,... Res, ful mi je fino - zadnjič sem ravno razmišljala, kaj bi bilo fajn kako novo reč met - in dobim celo škatlo, prav luštne zadeve![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sicer pa sem si tazadnjo stvar kupila leta 2007 - modrc za dojenje[sm=jezicek.gif]. Brez skrbi, zapravim pa za kaj drugega, saj pravim, vsako tele ma svoje vesele, glihkar mi montirajo eno veliiiiko kuhinjo, verjetno je stala več kot vse tvoje cote skup[sm=smiley36.gif] - no, al pa tam nekje, nimam pojma, koliko stanejo cote... Če bi morala nekaj zbrat: must have so mi kavbojke, perilo, nogavice, trenirke, kak pulover, majce in puliji (obožujem pulije, ker me non stop zebe, pa še tamali (in tavelik) ni skoz v skušnjavi[sm=jezicek.gif]). V službi, kjer sem delala, nisem rabila bit zrihtana, niti ne rabim bit zdaj doma[sm=smiley36.gif], lubi ni na cote mahnjen, njemu je najbolj všeč, če nimam nič, tak da mu je vseeno, koliko se zrihtam ali ne in je super. Zato so moje potrebe precej drugačne kot od nekoga, ki mora bit urejen v službi in imajo partnerja, ki si želi videt zrihtano ženo itd... Treba je vedeti, da vse kar ne nosiš, lovi pozitivno energijo. kko boš stvari odstranila, boš čutila na sebi, kako se je sprostila ujeta energija in boš res zadihala. Če to verjameš, gotovo. Ampak nismo vsi enaki. Zadnjič sem dobila ene 7 vreč neuporbnih cotk za razrezat - in sem bila fuuuuul vesela, veš kaj vse bom naredila iz njih! Ma, meni je to prav dalo pozitivno energijo, hehe:). Tudi kar se moje garderobe tiče: en čas nisem nosila pulijev, ker sem pač non stop dojila in so res ultra nepraktični za dojenje (jaz jih vedno zatlačim globoko v hlače, ker me kot rečeno skoz zebe). Pa jih zato nisem dala stran, ker sem vedela, da jih bom zelo rada nosila, čim bo spet možno - kar je res. haha, kalbo, mene pa lubi ves čas pošilja, da naj si že grem kaj kupit za oblečt[sm=jezicek.gif], pa mu skoz govorim, da mam vsega dost. Hecno, kak smo različni. Moja mami je bila pa ista kot ti pišeš - "nimam kaj za oblečt", pa omare pokajo po šivih:D. No, zadnjič mi je bil pa kar mal fauš, ko sem dobila celo škatlo oblek, pa še v šoping mi ni bilo treba (kar sploh ni zanemarljivo, ker noben od naju glih ne uživa v nakupovanju cot:D).
|
|
|
|