|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 2014
3.4.2014 13:15:41   
srursa
Pozdravljene.
Kolikor jaz vem, ne dovolijo partnerju biti poleg pri prvem uz. Ampak vprašaj, saj več kot ne ti ne more reč.

meni paše vse jesti in skoz nekaj meljem. Tako, da sem se kar zredila. user posted image Kolkor poznam svojo
ginekologinjo bo huda. Meni so pa datum pregleda prestavili, tako da bom že v 11 tednu. Jaz bi pa rada čimprej,
da se prepričam, da je to to.

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.4.2014 13:18:15   
lotty23
V 11. tednu šele? Ojoj, a res?

Jaz bom nekje na sredini 8. tedna imela.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.4.2014 13:51:46   
savanah
naty86, mislim da te po nepotrebnem skrbi, jaz se dobro spomnim odgovora DR.Pušenjaka na to vprašanje. pravi da "Če ste noseči, kakovost izvida spermiograma nima nobenega vpliva na kakovost zarodka."
tako da tisti zdravi, močnejši je prišel do jajčeca, in ne tisti slabšiuser posted image . ne skrbi..

Sem pa tudi jaz slišala da na prvi pregled neradi vzamejo tudi partnerja, ker je prvi UZ ponavadi vaginalen... no to sem samo slišala oz. prebrala, ne me držat za besedouser posted image . samo če pa pač zahtevaš ti pa nimajo kaj.

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.4.2014 14:23:14   
naty86
Savanah tako tudi jaz mislim in upam da je, moski so pac glede tega bolj obcutljivi, eni pokazejo drugi ne..Moj pac drugace gleda na vse skupaj kot vecina. Komaj cakam pon da vidim pikico, no naj povem se to da je mozno da sta celo dve pikici ker imamo v druzini veliko dvojckov in to po obeh straneh.;-)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 129
3.4.2014 15:25:10   
savanah
user posted image user posted image oh ja vem kako so moški občutljivi glede njihovih plavalčovuser posted image . moj bi mogel iti na spermiogram ravno dan po tem ko sem naredila test...saj je bil vesel da sem noseča seveda, samo pomoje tudi zaradi tega ker mu potem ni bilo treba ituser posted image ..je bil tri dni čisto iz sebe..mislim da bi ga najbolj potolklo to da njegovi plavalčki nebi bili okuser posted image ..tako da te čisto zastopimuser posted image

iiii dvojčkiiiuser posted image , to bi bilo pa res super. kako že pravijo? vsaka druga generacija al kako že?

ugotovila sem kaj mi pomaga proti slabostiuser posted image , šumeča tabletka C vitamina ali pa MGuser posted image

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 130
3.4.2014 15:38:15   
naty86
Ja vsaka druga generacija, sestricna je ta gen in ima dvojcka in jaz sem druga gen tako da bomo videli..;-) Meni pomaga Donat ceprav je cist odvisno od dneva, danes kar traja in traja slabost..

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.4.2014 12:22:04   
Anonimen
Pozdravljene

Pa sem tudi jaz dobila datum za pregled 15.4. joooj koliko je še do takrat... Pa priznam komaj čakam ampak se istočasno zelo bojim.

Slabosti HB nimam oz je niti nimam časa imeti, ker imam doma nadobudno enoletnico, ki ni niti sekunde pri miru user posted image Sicer vsake toliko občutim nekaj čudnega v želodcu, to je pa tudi vse.

Uh dvojčki... ja tudi moj mož je druga generacija potomcev dvojčkov in iskreno samo prosim, da nista zdaj kje dva. V prvo sem si zelo želela da bi bila, zdaj pa upam da niso user posted image

AnOnImnA

(odgovor članu naty86)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
4.4.2014 13:03:05   
srursa
Živjo,

tudi meni so prestavili datum prvega pregleda na 15.4. in res komaj čakam. NS imam pa 26.4.
Upam, da nista dva, ker bi bil toliko večji šok. Upam, da to drži, da so lahko dvojčki samo vsaka druga generacija,
moj mož je namreč dvojček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.4.2014 14:49:28   
savanah
ojla punce, jaz sem imela danes prvi uzuser posted image in vidla sem srčkauser posted image user posted image tok sem srecna...no pa pdp je malo kasneje kot sem izracunala glede na velikost: 26.11. no dedaj sem pomirjena in vem da bo šlo srečno do konca. nuhalno pa imam 12.5.

kako ste drugace? jaz se že malo navajam na te blage slabostiuser posted image , čeprav upam da bodo minileuser posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.4.2014 15:15:03   
Meti_
Pozdravljene nosečke,

najprej sem vas samo brala in upala, da je res, kar mi je pokazal test..danes pa se prijavljam!:)
Prvič sem test delala prvi dan po izostanku M-test negativen. Ker M ni bilo, sem naslednjič delala test 1 teden po izostanku...rahla druga črtica! Ponovila z digital CB, ki je potrdil s pluskom!:)
Ker sem imela rahle krvave izcedke, jem Dabroston; poleg tega pa sva z G danes na drugem UZ videli napredek od prvega-mini plodek in rahel utrip...JUHU! Očitno je do zanositve prišlo malce kasneje, zato imam PDP zaenkrat po UZ 28.11.user posted image Tisti pravi pregled pa 14.4. Komaj čakam!user posted image

Sicer prva nosečnost...in mamica bom očitno še pred dopolnjenih 30!user posted image

Pozdrav vsem user posted image !

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.4.2014 17:44:32   
nosečka2
Ojla!
Pozdrav vsem novim novemberkam, nas je že kar nekaj.

Savanah sem vesela zate, da je vse ok in da si vidla srčka, tudi jaz ga bom kmalu v torek.
Tudi jaz se navajam na slabosti, ki so večinoma zjutraj, bolj me daje utrujenost bi spala ceu dan...

Zanima me če katera ve koliko časa je čakalne dobe za nuhalno svetlino v novem mestu oz. koliko prej se moram naročit, da ne bi zamudila??

Hvala

(odgovor članu Meti_)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.4.2014 21:19:41   
Smrketaa
Pozdravljene!

Evo pa se vam še jaz pridružujem. Čez e teden imam uz, tko da vse podrobnosti takrat, Drgač pa sem si zračunala 15.11.
Mi je pa slabo čez cel dan in je prau obupno.
lp

(odgovor članu nosečka2)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.4.2014 21:50:00   
naty86
Savanah juhu..vesela zate..
Smrketa dobrodosla in ja sva ze dve ki nama je slabo nonstop..:-( Donat pijem ze skoraj namesto vode ker mi samo to vsaj malo olajsa.

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.4.2014 23:07:16   
Anonimen
Savanah super da je vse ok in da si lahko slišala user posted image

In dobrodošle tudi ostale :)

A potem takem sem jaz edina srečka nosečka, ki razen tega da so mi 3je testi pokazali + sploh ne vem, da sem user posted image

Mimogrede počasi bi lahko začele sestavljati kakšen seznam, kaj pravite?

(odgovor članu naty86)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
5.4.2014 8:42:08   
savanah
dobro jutro, kako ste kaj?
jaz nemorem dneva začet brez koruznih kosmičev s kakavomuser posted image user posted image , mi nič drugega zjutraj ne paše, zbudim pa se tako lačna! sem si tudi jaz včeraj nabavila donat, sem ga skozi po malo pila, bomo videli kako bo...upam da pomaga. čeprav res slabosti niso nevem kako grozne, prime vsake toliko takrat pa res nesmem videti hrane...bo že punce, samo da naši čmrlji rastejouser posted image

dobrodošle vse noveuser posted image ja sedaj se nas je pa res že kar nekaj nabralo, bi bil fin kakšen seznamček. samo jaz ga res neznam naredituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
5.4.2014 19:58:32   
Anonimen
pozdravljene, jaz vas zapuščam, ker se ni dobro končalo, na prvem pregledu sem izvedla, da nam slabo kaže, naslednji dan krvavitev in čiščenje.
Sedaj imam kar nekaj bolečine, tako psihične kot fizične. To je bila moja prva nosečnost, upam da mi naslednjič uspe, ker vse to je res grozno.
Kaj vse moramo ženske dat skozi ....user posted image

(odgovor članu lotty23)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
6.4.2014 12:35:56   
Anonimen
Anonimna mi je hudo, ko tole beremuser posted image . Upam da boš čimprej spet srečka nosečka in da bo šlo vse tako kot je treba.

Še en velik user posted image

AnOnImnA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
6.4.2014 12:52:01   
Coolgirl
.

< Sporočilo je popravil Coolgirl -- 6.4.2014 12:54:15 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
6.4.2014 12:54:37   
Anonimen
Seznama pa se bom kar jaz lotila. Napišite naslednje podatke (seveda po želji) jaz pa se bom trudila da bo seznam ažuren user posted image

user posted image

PDP ,NICK, STAROST, KRAJ BIVANJA, ŠT user posted image ,ŠT. user posted image DOMA, SPOL, NP (naslednji pregled)

28.11.

AnOnImnA, 28, -, 2user posted image , 1user posted image user posted image NP 15.4.

AnOnImnA

(odgovor članu Coolgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
6.4.2014 18:04:17   
čarobna
Pozdravljene vse skupaj!
Dolgo me ni bilo tukaj,imela sme ogromno dela za šolo in slabosti za umretuser posted image .res da je po femibionu malo bolje,a še vedno sem komaj pokonc,upam,da ćimprej mine.Katera je napisala,da obstajajo zapestnice proti slabosti? Jaz imam naslednji pregled 14.4.,potem pa kmalu nuhalnauser posted image ,komaj čakam,da lahko gre moj sine zraven,ki že komaj čaka,da vidi pikico user posted image .
lp

(odgovor članu naty86)
Neposredna povezava do sporočila: 145
6.4.2014 21:47:56   
lotty23
Anonimn,a
PDP 1.12., nick catstar, 1. nosečnost, NP 16.4.

(odgovor članu čarobna)
Neposredna povezava do sporočila: 146
6.4.2014 23:44:14   
Anonimen

user posted image

PDP ,NICK, STAROST, KRAJ BIVANJA, ŠT user posted image ,ŠT. user posted image DOMA, SPOL, NP (naslednji pregled)

28.11.

AnOnImnA, 28, -, 2user posted image , 1user posted image user posted image NP 15.4.

1.12.

catstar, 1.user posted image , NP 16.4.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
7.4.2014 10:52:22   
Pink_lady
Punce kako ste? Jaz sem iz tega da nisem čutila nobene slabosti oz utrujenosti prešla kar čez noč na tako slabost, da bi najraje kampirala v kopalnici.

Mimogrede, ker mi skoraj vse smrdi nimam ideje kaj kuhat za kosilo. Kaj kuhate ve?

Bivša AnOnImnA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 148
7.4.2014 12:47:59   
novembrka
moji podadtki: novembrka, PDP: 16.11, 1user posted image , NP: 11.4.

vglavnem se počutim dobro. Krči, ki sem jih imela v 5. in 6. tednu so se hvala bogu prenehali. Slabost občutim zjutraj, a ne bruham. Nonstop nekaj meljem. Pica mi zelo diši zadnje dni. Sem se pa tudi zredila za 3 kg, predvsem v trebuh.

Danes za kosilo: juhica (od včeraj), piščančje prsi v naravni omaki, riž, solata ;)

po prvem pregledu se bom naročila na nuhalno. Kakšne so čakalne dobe?
Pa še gin moram menjat, ker sem se preselila in mi je do sedanje gim preveč vožnje. Postojna mi je najbližja, ima mogoče katera kakšen predlog za gin v Postojni?
Se beremo

(odgovor članu Pink_lady)
Neposredna povezava do sporočila: 149
7.4.2014 13:02:11   
savanah
Ojla punce kako ste? Jaz komaj zivimuser posted image ,slabo za znoret,pa nic ne pomaga! Ja jaz sem pisala o zapestnicah jauser posted image ..baje so neke akupunkturne in ti pritiskajo na nek zivc in to pomaga..verjetno grem danes po sluzbi ponje in nato porocam..dobi pa se jih v sanolaborju..
Glede kosilauser posted image user posted image pink_lady sem pa na istem kot tuuser posted image ,samo na hrano nesmem mislit..jaz bom danes samo zeleno solato,pa za dragega kaksne hrenovke,ker si sploh ne predstavljam da bi mogla kak meso pectuser posted image

Aja pauser posted image user posted image za seznamcej! Se moji podatki: pdp 26.11., savanah, 2user posted image ,0user posted image , np 12.5.

Anonimna, zal mi je za tvojo izgubo. Vem kako ti je, ampak vem da to ni tolazba..drzi se,! Drzim pesti da se hitro vrnes med nosecke,in takrat bo vse ok.

(odgovor članu novembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?