|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 2014
9.4.2014 19:03:08   
missy12
Zivjouser posted image

uu ns je pa že velik..lepo lepouser posted image S kerga konca pa ste kej tiste k ste z ljubljane?
aja a ma kera izkušnje s canesten vaginalnimi tabletami, a je kšna stvar k je bolša oz. bolj učinkovita?

uživajte nosečkee srečke**

(odgovor članu Malina_)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.4.2014 6:57:18   
rebrebu
missy12 jz mamkr canesten kremo....pomaga.....pa se v lulo ni treba dat:)

(odgovor članu missy12)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.4.2014 9:47:10   
čarobna
Zdravo punce!

Danes moram reči, da se full fajn počutim protim zadnjim trem tednom. user posted image user posted image ,ne morem verjet.Sem že pozabla kako je to,če ti ni slabo.Drugače pa Pink_lady tudi meni pae bolj sadje,pa jogurti,če bi spolh lahk govorila o tem, da mi pašeuser posted image .Ampak, danes sem jedla pašteto na kruh user posted image ,podvig. Upam, da je to to in da je slabost minila. Za seznam sem pozabila napisat, da imam enega user posted image , ki pa ni več dojenček ampak je že prvošolček. Ja malo dolgo je trajalo, da smo se odločli za drugega,potem pa tudi ni uspelo kar čez noč. Ampak sem sedaj zelo vesela,moj pikec se pa tudi zelo veseli, da bo starejši bratecuser posted image .Loty pisala sem ti na ZS za FB. A smo že vse gor na FB?
Lep dan želim vsem skupaj in čim več lepih trenutkov brez slabosti user posted image

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.4.2014 10:50:27   
savanah
Ojla punce,
Jaz se tudi bolje pocutim,hvalabogu,,zdaj pa nevem,a mi pomagajo zapestnice,a je samo tako obdobje,ampak jih ne upam snetuser posted image .sem pa tudi jaz vec ali manj na sadju,in od vceraj mi pase pasteta,ki jo sploh nikoli nisem maralauser posted image .
Jaz pa na fb pridem po nuhalni,ko bo za ziher,tako da prosim ne pobegnite mi vseuser posted image

(odgovor članu čarobna)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.4.2014 13:39:33   
Malina_
Kje na FB vas pa najdem :)?
Kakšne zapestnice proti slabosti, js bi probala vse sam da me to mal mine :)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.4.2014 13:50:49   
savanah
Malina, jooj mislim da se jim rece sea band, nisem pa prepricana:) no jaz sem jih kupila v sanolaborju za 15eur,sem samo rekla zapestnice proti slabosti,pa je vedelauser posted image . Drigace pa zgledajo ko neki trakci, kot tisti ki jjih imajo na tenisu okoli zapestja le malo tanjsiuser posted image . Delujejo pa tako da ti na zapestju pritiskajo na neko tocko,kar naj bi pomagalo proti slabostim...
Glede fb, mislim da moras eni poslat ime,da te potem doda ker je skupina skrita.se mi zdi nouser posted image

Aha,glede canesten kreme,a to uporabljate pac tisto navadno canesten,a obstaja kaksna prav za vaginalno uporabouser posted image

(odgovor članu Malina_)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.4.2014 21:46:14   
missy12
živjouser posted image

rebrebu sem te dodala na fb za skupino:) jst sm uporabljala canesten vaginlne tablete k so 3 pa si jih morš not porint sam men se zgleda ni dobr raztopil pa so vn koščki padl..sej nevem al ni blo dost notr al pa vedno vn pade...obstaja pa tut krema za zunanjo uporabo..

mejte se*

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.4.2014 23:14:27   
Anonimen
Tudi jaz se pofočkam,
sicer do prvega pregleda še kot anonimna, bi rada prej vedla da vse štima :-) težavice nič posebnega, zaspana sem, mal me tišči spodaj, malce skrivam čeprav dobro oko že lahko razbere, hrana kaj pa vem enkrat mi paše vse drugič nič, občasno me spodaj vse tišči ampak ni panike. PDP naj bi mela 24.11 :-D se pa sigurno še javim tudi predvsem po pregledu :-)

(odgovor članu missy12)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
14.4.2014 12:28:35   
savanah
Ojla punce,kje ste vseuser posted image ste ze vse na fb pobegnile??
Najprej anonimna,cestitkeuser posted image
Kako ste kaj drugace? Slabosti? Napihnjenost? No meni je malo bolje glede slabosti,mogoce samo se malo zvecer. Pa ne smem imeti praznega zelodcauser posted image . Pa ful me napihne zvecer,sploh ne morem trebuha not drzatuser posted image . Sem pa se vedno zelo utrujena,komaj cakam da mine,da lahko sploh kaj naredim po hisiuser posted image .
Aja pa mogla si bom v lekarno po nekaj za vnetje..se mi zdi da je malo bolje,ampak izcedek je tak cuden user posted image .

No malo se razpisite punce, mi je malo dolgcasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.4.2014 13:34:49   
Pink_lady

user posted image

PDP ,NICK, STAROST, KRAJ BIVANJA, ŠT user posted image ,ŠT. user posted image DOMA, SPOL, NP (naslednji pregled)

2.11.
rebrebu, 29, Trbovlje, 2user posted image , 1user posted image , NP 15. 4. (pdp 2. ali 4. 11.)

8.11.

missy12, 24 let, 1user posted image

12.11.

Čarobna, 33, okolica Žalca, 2.user posted image , NP 14.4.

16.11.

novembrka, 26, 1user posted image , NP: 11.4.

19.11.

pumpkinka, 28, okolica Krškega, 2user posted image , 0user posted image , NP 29.4.

20.11.

nosečka2, 23 let, pdp 20.11., 1user posted image , NP 9.5

25.11.

Malina_, 27, Ljubljana, 1user posted image , 0user posted image , 8.5.2014

26.11.

savanah, 26, 2user posted image ,0user posted image , np 12.5.

27.11.

naty86,27, 1user posted image , NP: 17.4.2014
Musica, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 19.5.

28.11.

Pink_lady, 28, -, 2user posted image , 1user posted image user posted image NP 15.4.
Meti_, 29let, okolica LJ, 1.user posted image , NP 14.4.

1.12.

catstar, 1.user posted image , NP 16.4.

(odgovor članu Pink_lady)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.4.2014 13:41:50   
Pink_lady
POzdravljeni obe novi nosečki :)

kar se slabosti in podobnega tiče, sta pri meni dve skrajnosti. ali mi je ful ful slabo ne glede na to ali jem ali ne, ali pa je vse ok in samo jem.
Napihnjenost se tudi umirja (sem šele v 8. tednu) in nimam sploh več takega buša :) no edino zvečer še je malo. Glede utrujenosti se je tudi malo izbolšalo, prešnji teden bi samo spala, parkrat sem šla ob 8h že spat user posted image

Z vnetjem pa nimam problemov. itak sem sladko ful omejila, ker mi enostavno ne paše, kruha in belih stvari pa tudi zelo malo pojem tako da glivice nimajo kaj dosti za papat user posted image

Drugače pa komaj čakam jutri ko imam prvi pregled. In priznam že zdaj mam kepo v želodcu...

Neposredna povezava do sporočila: 186
14.4.2014 14:21:50   
janjusa
Pozdravljene,

evo še ena ki pričakuje user posted image . V petek 11.4 sem imela prvi pregled in sem bila presrečna, ko sem videla svojo pikico, komaj čakam naslednji pregled user posted image . Mi je gin rekla, da je lepo velik.

Sem pa imela v 1 user posted image splav v zgodnji nosečnosti in me je bilo kar malo strah prvega pregleda. Ampak sem vedla, da bo zdaj ok ker mi je ful slabo, v 1user posted image pa mi ni bilo.

Evo še moji podatki: PDP 20.11, janjusa, 27, okolica MS, 2user posted image , 0user posted image , NP 9.5

LP

Neposredna povezava do sporočila: 187
14.4.2014 15:36:02   
nosečka2
Pozdrav vsem novim nosečkam.
S slabostmi je pa tako zjutraj moram jest pa je vse ok, včasih sem lačna ko pa grem jest mi je pa grozno slabo. Tudi moj trebušček je kar napihnjen in zelo opazen...
Da ne govorim glede utrujenosti spala bi lahko ceu dan, zvečer hočem pogledat kakšen film pa me zmanjka v 10 minutah, ne da se mi nič in se sploh ne sekiram če imam malo razmetano, si mislim "ah bom že"...
Naročila sem se tudi že na nuhalno svetlino.
Včeraj sva zbrala pogum in povedala tastu in tašči, da bomo novembra imeli dojenčka, vsi smo bili zelo veseli.
Kako pa kaj ve? Ste že povedale doma??

Čim bolj izkoristite lep sončen dan

lp

(odgovor članu janjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.4.2014 19:22:25   
novembrka
pozdravljene,

meni so pa prvi pregled prestavili iz 11.4. na 15.4, tak da komaj čakam sredo pa vidim svojo pikico :)

pri obeh doma sva povedala pred par dnevi in so seveda vsi veseli
trebušček se mi tudi že lepo pozna, apetit mam veeeeelik. Samo zvečer se moram pazit, da pojem kaj malega in lahkega, ker drugače mi je še celo noč slabo.

gre mogoče katera na nuhalno v Postojni? oz. ima že kakšne izkušnje?

(odgovor članu nosečka2)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.4.2014 10:09:54   
Musica
Ojla,
Novembrka, tudi jaz imam nuhalno v posotojni, in sicer 15.5.
Ker je moja prva nosečnost izkušenj še nimam, bi pa prišle prav...

Lep dan :)

(odgovor članu novembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.4.2014 17:08:46   
novembrka
Jaz bom komaj jutri klicala, upam da se ne caka predolgo. Tudi moja nosecnost je prva, tak da je vse novo zame. Komaj ze cakam jutri na prvi pregled.

(odgovor članu Musica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.4.2014 18:14:00   
Smrketaa
Oj!

Včeraj sem imela UZ, vse vredu,..rastemo ;) tko da naslednji pregled je 19.5. Prej pa še nuhalna 7.5. Moj pdp je 13.11.
Ful mi je še slabo, najbolj zjutraj in zvečer..Upam, da se bo to čimprej končalo,..
Drugače je pa to moja druga nosečnost in za razliko od prve mi sladke stvari ne pašejo.
Lp

(odgovor članu novembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.4.2014 20:53:48   
Skoljkica
Pozdravljene!

Še ena srečka nosečka se oglaša:)

PDP imam 13.11, prvi pregled je za mano, srček lepo bije, tako da zaenkrat vse štima:)

Počutje je ok, edino utrujenost me muči...in to zeloooooo.
Doma imam že enega lumpa, starega 2 leti in štiri mesece, tako da počivat žal ne gre:)

Pridružila bi se vam tudi na FB - kje vas najdem?

Lep dan vsem.

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
16.4.2014 7:56:38   
Tejkiica
Evo da se se js predstavim ker sem nova v tej skupiniuser posted image . PDP imam 10.11. Do sedaj sem imela ze kar nekaj tezav saj imam na kaksne dneve kar mocne krce tako da sem bila pri ginekologinji ze trikrat zapovrstjo da sem se prepricala da je vse uredu. Ali ima se katera od vas podobne tezave s krci in kaj vam jih pomaga oblaziti? Jaz sem dobila buscopan in pijem magnesol. Skrbi me pa ker sem lani imela ssuser posted image . Sedaj odstevam do konca tega tedna da mine 12teden in z njim tudi nevarnost.

Lepo bodite :)
Tejkiica

(odgovor članu Skoljkica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
16.4.2014 10:29:23   
Ivaivi
Zivjo vsem:) tudi jaz pricakujem 1.otrocicka 30.11..:) Prvi pregled sem ze imela prejsnji teden,naslednjega pa imam 8.5.. Naj povem da se drugace pocutim ok, prejsnji teden pa so se zacele mocne slabosti, bolec zelodec in crevesje,tezave s kislino. Tako da jem kot pticek saj imam vedno obcutek kot da mi bo pocil zelodec,pa ceprav ne jem veliko. Tudi teza se mi je ze zmanjsala, kar ni ravno ok glede na to da nimam nic zaloge.. Za trebuscek je pa itak se prekmalu,glede na to da je mali velik kot borovnicka :)

Lepo se imejte in uzivajte,na FB pa se vam pridruzim po nuhalni,ki jo imam konec maja.
Ps.sem iz okolice LJ.

Lp

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.4.2014 13:19:32   
savanah
Hojla punce,kako smo kaj danes? Mene malo zivcira to vreme in ta veteruser posted image
Najprej pa pozdravljene in dobrodosle vse noveuser posted image ,vsem zelim eno lepo nosecnost.
In no,ker sem se hvalila da se moje slabosti umirjajo..no evo jih spet,itzgleda da imam kar po obdobjihuser posted image . No na sreco imam tiste hude slabosti bolj zvecer tako da sem v sluzbi dokaj normalna..no razen tega da drzm oci komaj odprteuser posted image

Kako pa je kaj z vasimi kilogramckiuser posted image . No jaz kljub slabostmi lahko dobro papcam takoda sem ze skoraj na+1kg. Sem mislila da sem vec pridelalauser posted image .

Aha..ena je se sprasevala za krce.. jaz vsake toliko malo cutim,nekako tako kot da bim dobila m, ampak v blazji obliki. Je pa verjeto normalno saj se vse raztezauser posted image
Ene mali bolj druge manj.no upam da bo vse vredu,no se prepricana da bo,tako da ti kar lepo uzivaj.

(odgovor članu Ivaivi)
Neposredna povezava do sporočila: 196
16.4.2014 13:34:41   
Tejkiica
Hvala za sprejem :)
Ja tudi jaz sem že mislila da je mojih slabosti konec pa so še vedno malo navzočne ampak manj kot prej. Sem pa jih tudi prej imela samo ob večernih urah ter zgodaj zjutraj vendar te niso dolgo trajale.
Ja glede krčev probam čim bolj sproščeno, vendar na trenutke res zaboli mene bolj kot pri M. in to je bolečina samo na levi spodnji strani. Ginekologinja sicer pravi da je vse uredu in tudi včeraj sem ga videla kako je živahenuser posted image .
So pa moji kilogrami kar hitro poskočili navzgor:)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.4.2014 8:07:46   
matjazs
oj oj

pozdravljam vas vse. tudi pri nas bomo novemberčki 2014. Včeraj sem videla srček. končno. PDP 25.11.2014. Imamo pa doma že 2 nagajivki. iii kako smo veseli

(odgovor članu Tejkiica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
17.4.2014 12:48:56   
savanah
Ziv zivuser posted image
Kaj boste kaj kuhale danes?? Jaz sem cisto brez idej,pa se ne pase mi cisto vseuser posted image .
Tejkiica, no ce g pravi da je vse vredu potm pa ze drzi.vse bo ok,vazno da ne krvavis. Mogoce se te pikica samo tako mocno oklepauser posted image
A kaj razmisljate o spolu? Imate kaksne zelje,obcutke? Meni je vseeno,ampak res cisto vseeno,mogoce zato ker bo prvi. Sem pa prej vedno govorila da bom sigurno imela prvo fantkauser posted image ,zdaj pa se vedno bolj nagibam k puncki..nevem kar neki obcutekuser posted image ...ampak mene ponavadi obcutki varajo,tako da ... bomo se pocakali.
Matjazs,dobrodosla in cestitkeuser posted image .aha in ker imas pdp ravno en dan pred mano, kaj ti je na uz rekla,v katerem tednu si
Ma jaz se vedno kar nekaj racunam pa mi ne gre v glavouser posted image

(odgovor članu matjazs)
Neposredna povezava do sporočila: 199
17.4.2014 13:29:21   
Tejkiica
Ja verjetno bo to touser posted image . Se vidi da bo prva in razvajenka da se me že zdj tako držii:)
Js sm razmišljala o spoluuser posted image . Rada bi imela punčko, ampak tudi če bo fantek bom ponosna in vesela ampak sj veste kakšne smo ženske:) sem si pa računala po veliko kitajskih horoskopih glede spola in mi na vseh pokaže da bo punčka, mogoče sem se oprijela tudi tega tako zelo, da se je želja se povečalauser posted image
Meni glede hrane pašejo samo špageti in različne omake, tako, da moram kar dva kosila kuhati, da ne rabijo vsi vsak dan jesti enega in istegauser posted image .
Meni je tedne zelo dobro izračunalo na www.otročarije.net . In tudi pri vsakem tednu lahko pogledaš kaj se z našimi malimi pikicami dogaja:)

(odgovor članu savanah)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?