patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: patrino Res se ti tako zdi? Sama sem glede tega malo v dvomih oz. prisegam na konkreten resen stik, kjer se lahko začuti tisto pravo, kar ti monitor ne more servirati. Čisto tako mimogrede lahko navržem svojo smešno štorjo izpred kakšnega leta. Kar nekajkrat sem na meil dobila povabilo od različnih kolegic, znank, prijateljev...naj se prijavim na Netlog, da bomo lahko gor čvekale in tako ali drugače ohranjale stike. Ker sem že tako vključena na vse konce in kraje- nekoliko poslovno, nekoliko za kratek čas, me v to ni ravno potegnilo. No potem, pa me je vseeno, po še enem povabilu kolegice, premagal firbec ( ja saj vem enkrat me bo radovednost drago stala ) in se prijavim. Navedem najosnovnejše skromne podatke (realno starost, stan- poročen), ter napopam na hitro spacano fotko mojih stopal v razdrapanih supergah. Thats it. V roku dveh dni sem kljub (ali pa le zato) navedenemu podatku da nisem več najstnica in da mi je že padel na glavo poročni cegu, dobila 14 prošenj za prijateljstvo od samih dedcev . Nekateri med njimi so prijazno pripisali, da bi se radi kar takoj srečali z mano, nekaj jih je želelo le da jim potrdim prošnjo za prijateljstvo, štirje pa so bili tako direktni, da raje ne bom napisala kako. Verjetno so vsi preko moje " seksi" fotke in " bogatih " podatkov o meni, dobili tisti občutek, da sem jaz tista prava - ena in edina zanje. Seveda sem zaprla "poročno" ponudbo na Netlogu in se odločila, da če me kdaj da moj na čevelj, internet definitivno ni kraj, kjer bom iskala njegovega naslednika. Grem raje na štacijon , se butnem na klopco in si tam najdem drugega Patrino, tudi na netu lahko najdeš "resno zvezo".....bolj malo šans pa je, da jo najdeš takrat, ko greš namensko iskat resnega partnerja na net......enako kot če greš s tem namenom v bar, da boš našel nekoga za resno vezo......ker tudi, ko greš zvečer v bar lahko kot keks nabašeš na ene par, ki bi šli na f.u.k. s tabo.....veliko manj šanse pa je, da s pristnim, neposrednim stikom najdeš tisti večer v baru svojega sanjskega moškega s katerim boš preživela vsaj 40 let svojega življenja......lahko ja, lahko pa ne....ista loterija kot net..... Življenje je vedno loterija, vendar še vedno sem mnenja, da se za spletnimi stranmi zmenkarij na netu pogostokrat skrivajo ženski in moški posamezniki, ki si v resničnem življenju niso zaradi takšnih in drugačnih vzrokov sposobni najti partnerja. Ker so ti vzroki v večini negativni, se na teh straneh pogosto najde veliko čudnih osebkov. V prvi vrsti so to velikokrat nesamozavestni, zakompleksani, čudaški ljudje, ker če bi bili drugačni, bi to v reali počeli in ne preko monitorja. Verjamem, da se tudi tako znajdejo skupaj sorodne duše. Žal velikokrat takšne, ki imajo na plečih toliko svakojake prtljage, da bi v reali ob pogledu nanjo večina ljudi zbežala. Poglej si avtorico recimo. Ona vsa sumnjičava, prestrašena in iz posta v post ne bom rekla kakšna- njen virtualni princ pa tudi po mnenju mnogih tule gor grobjan itd. Seveda lahko na take nabašeš tudi v reali, samo je razlika v tem, da lahko že na prvem srečanju in skozi prvi pogovor marsikaj zavohaš- preko monitorja pa te lahko nekdo vleče v nedogled, saj papir oz. v tem primeru monitor pač vse prenese. Glede primerjave z barom je pa tako...v bar gred(m)o tudi taki, ki se imamo s partijo radi fino, na čvek, pijačo, ...osebno niti pod razno zato, ker želim koga upecat. Na spletne strani takšnih in drugačnih zmenjkarij, pa gredo vsi posamezniki z istimi nameni- spoznati nekoga za takšno in drugačno vezo. Ker vem, da bodo skočili v zrak vsi tisti in tiste, ki so svoje prince iz sanj spoznali preko virtuale, bi rada poudarila, da je to le moj pogled na to temo. Verjamem , da obstajajo izjeme, vendar mene osebno žel ne prepričajo v taki meri, da bi lahko rekla, da gre lahko virtualno iskanje partnerja vštric z realnim flirtanjem, spoznavanjem, gledanjem,...Če ne drugega- tipa lahko dobro povohaš, potipaš, začutiš- meni zelo pomembne zadeve, ki se preko monitorja pač ne morejo izvajati
< Sporočilo je popravil patrino -- 28.3.2014 20:10:22 >