|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
13.3.2014 15:35:54   
NikaAnna
tedy koliko pa si noseca? Jaz sem 8t2d

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.3.2014 16:24:04   
vesica
NikaAna punca kako si - te ni bilo nekaj časa gor user posted image

Kako napreduješ ? se je izcedek umiril ? Ne skrbi vse bo ok - mene je tudi strah se mi kar vlečejo teli dnevi tedni do pregleda ,ker berem tukaj koliko je v tem času bilo splavov in me prime groza sama sebi rečem, ne me slabo razumeti ampak da nebom hodila več gor na forum,ker ko preberem kakšno slabo novico začnem takoj premlevati kaj pa če se meni zgodi user posted image ampak spet nemorem da ne pridem gor pokukati .

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.3.2014 16:40:33   
NikaAnna
vesica ja sej iz tega razloga tudi jaz nisem hodla gor zadnje case. Tu pa tam malo pokukam user posted image je ze res kot pravijo, da ce imas kakrsnekoli probleme, je nosecnicam najvecji sovraznik spletni brskalnik, ker se mi zdi da sem samo se bolj pod stresom. Ceprav je dosti spodbude in pozitivnih zgodb, samo kaj ko si moja smotana glava bolj kot ne zapomni samo tiste slabe user posted image user posted image koza, kaj ces user posted image v glavnem ja, izcedek se je umiril in sedaj z nestrpnostjo cakam sredo. Drugace pa nobenih drugih tezav. Pa ti? Vse ok? Kam si se narocila na nuhalno? jaz k Strahovi v Domzale, ampak sem po tem, ko sem se ze narocila brala kar nekaj kritik na njen racun.. bo ze user posted image srecno user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.3.2014 16:57:21   
vesica
nisi samo ti tista " koza" spadam tudi jaz med te bolj ko si govorim da je vse ok in da bo vse ok pogledam malo gor vidim kakšno slabo novico in potem premlevam 100 na uro kaj pa če meni - pa še kakšna prijateljica, ki ve ki namesto da ti pove kakšno lepo ti začne o grdih izkušnjah žensk halooooooo ženska user posted image

Jaz sem sicer tako tako mislim,da me te slabosti ubijajo in vonji sicer ne bruham ampak mislim da mi je to še huje,ker mi hodi kislina gor a nič ven user posted image upam da bo hitro minilo ...

Jaz jo imam tudi pri Strahovi 10.4. - jaz tako slišim dobre in slabe tako da bomo videli kaj bo - a za spol se pri nuhalni že lahko vpraša - ve bote vprašale ?

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.3.2014 21:44:17   
Anonimen
Pri nuhalni je cca 70%, da ti napovejo pravi spol. Pri prvem je rekla da naj bi bila punčka, na morfologiji je bil potem fantek. V drugo nisem spraševala ampak počakala na morfologijo. :-)
Lp!

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 480
13.3.2014 21:58:19   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: NikaAnna

tedy koliko pa si noseca? Jaz sem 8t2d

Sem 8t in 1dan, jest sem danes čist ok,sej včeraj tud je bilo sam toliko kot je na papirju k se obrišem pa še to samo enkrat. Sam mene panika grabi zaradi zadnjih dveh ss...sicer pa se 30 procentov nosečnosti konča z ss.....tako da jest sem kvoto izkoristila in sedaj mora bit vse ok.....

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.3.2014 7:10:11   
whitti
Ne razmišljajte preveč kaj gre lahko narobe..samo pozitiva je potrebna da bo vse ok :)

p.s. če katera ni videla zadnjič sporočila za fb skupino in če se želi priključiti naj piše meni ZS user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.3.2014 8:14:27   
anckica
Zdravo srečke user posted image ,

tudi jst bi se vam rada pridružila, če me vzamete user posted image  sicer imam rok 29 septembra, ampak ker sem prvorodka bom verjetno šla čez rok in bodo septembrke v večini že vse rodile, ko bom jst še vedno nestrpno čakala.

Včeraj sem imela nuhalno in je bilo vse ok. Sem si zeloooo oddahnila, ker imam za sabo že eno slabo izkušnjo.
Trebušček se mi že kar precej pozna, sicer ga lahko skrijem z malo širšimi majčkami, z oprijetimi pa nikakor. V ponedeljek bom noseča 12 tednov in komaj čakam drugo tromesečje, ko bom imela malo več energije user posted image

Lep sončen dan še naprej in božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.3.2014 8:25:34   
Anonimen

Dobrodošle vse nove user posted image moje počutje še kar utrujena in slabo (brez bruhanje) punce jaz sem začela ponoč kašljat je pametno da bi vzela sirup Panatus?mogoče katera ve ???

(odgovor članu anckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
14.3.2014 9:07:29   
Pikaloka
Moja izkusnja s krvavitvami....tocno dva tedna po ovulaciji sem imela recimo deset kapljic sveze krvi... Valda panika .... In sem sla k ginekologu v roku dveh urc.... Nisem imela nobenih krcev in niti vec sveze krvi.... Samo par kapljic rjavega izcedka se 5 dni....v glavnem vse je bilo ok.... Tudi na pregledu v 8 tednu je bilo vse ok.....

Moja ginekologinja je rekla , da ni bilo nic user posted image , da je to vse normalno....
Jaz sem prisla do zakljucka zaradi termina ( jaz tocno 4 tedne, tedy 8??) , da so to tiste famozne menstruacije , ki jih nekatere zenske imajo in zaradi njih ne posumijo , daso nosece....to je moja teorija in tolazba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.3.2014 9:37:20   
LINDT
Evo pa sm tudi jaz prijavljena na NS 15.4 in na drugi pregled 9.4 :) ze komaj cakaaam
user posted image user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.3.2014 9:54:08   
lila5
Pozdravljene! Najprej vse dobro tistim, ki nas zapuščate user posted image

Jaz sem ok, ni več tistih slabosti v želodcu, hvala bogu.

Naslednji teden imam nuhalno (me ni na seznamu user posted image ), ne vem , če bom prav na nuhalni vprašala za spol, ker se res še ne vidi, sploh v Postojni dr. Reš baje nima navade povedat spola.... Itak, pa vem, da je user posted image ! So pa itak letos sami fantje, sploh tle okrog mene, vsaka, ki je rodila , je dobila fantka user posted image No ma, to ni tako pomembno, samo naj bo zdrav!

Pijete še folno kislino? Mi je gospa v lekarni rekla, da naj zadnje 3 mesece pijem Omego 3, da ne rabim folne, da so to tudi po TV govorili na neki oddaji....da močno priporočajo zadnje 3 mesece!

Bodite lepo in pridno pišite še naprej user posted image

(odgovor članu LINDT)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.3.2014 11:05:03   
peregrina
Ojej, punce, držte se. Sem vedela, da je veliko SS, ampak me je vseeno malo potrlo, ko vas je kar naenkrat toliko odšlo.

Tudi za nami je prvi pregled. Srček bijeuser posted image . Vse je ok. Sem si pošteno oddahnila. Sem celo noč pred pregledom prebedela, ker me je tako skrbelo (prej se mi je zdelo, da sem kar skulirana, da kar bo pač bo).

Ne zahajam preveč pogosto na forum, ker ste že nekatere ugotovile, da večkrat škodi, kot koristi.
Jaz pravim tako - kar se ima zgoditi, se bo zgodilo, pa naj mene skrbi ali pa ne. In se skušam čim manj obremenjevati s tem. Do 12. tedna se lahko zgodi še vse. In to imam skoz nekje globoko v podzavesti.

Sicer pa mi je še vedno grozno slabo. Če povem po pravici, me te slabosti (z bruhanjem) precej izčrpavajo. Tudi shujšala sem že 3kg in se bojim, da bi še kaj več. ker nimam več zalog user posted image In se nekak ne morem prav veseliti nosečnosti. Upam, da res minejo do 12. tedna.

Vsem, ki nas zapuščate, želim čim prejšnji user posted image . Ostalim pa, da bi čim bolj uživale v user posted image .

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.3.2014 12:37:55   
*tedy*
Lila5 jest še vedno jem folno in omega 3-sem jih kupila v DM so najcenejše...Mislim, da je dobro do konca prvega tromesečja jemat folno potem pa kakšno kombinacijo še ostalih stvari...

Uživajte lep sončen dan

(odgovor članu peregrina)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.3.2014 13:15:11   
23pikica
Jaz zaenkrat jemljem samo folno kislino...sem pa naročena na nuhalno pri dr. Pušenjaku, 22.4., upam, da bo ok...

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.3.2014 14:37:31   
Ema_27
Jaz pa se že tak veselim nuhalne, ki jo imam v sredo! user posted image Upam da bo vse ok... po vseh teh komplikacijah, ki sem jih že dala skoz. Zdaj že malo bolj hodim na sprehode, ampak se kljub temu čuvam. Včasih še me spodaj pika, špika, zaboli... različno. Upam tudi, da bo lahko gin napovedal spol :) ampak občutek imam da imam fantka hehe če so sami fantki letos. Aja pa to še... za vsako malenkost se razjočem user posted image

< Sporočilo je popravil Ema_27 -- 14.3.2014 14:40:00 >

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu 23pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.3.2014 14:55:45   
lila5
Ema, aneda , da so sami fantki ? user posted image
Še vsaka, ki je zdej rodila ali bo letos rodila, reče, da bo user posted image user posted image
To bo moj drugi....pač čutim, da bo...pa tudi nosečnost je identična kot prva....

Aha no, saj tudi jaz popijem škatlico folne do konca, potem pa začnem z Omega 3. Hvala user posted image

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.3.2014 14:57:48   
Ema_27
lila5 : Kaki so znaki da bo fantek? :D da se prepričam hehe

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.3.2014 15:37:10   
lila5
Haha, Ema_27, jih ni :) Enostavno jih ni, hahahaha.
Ni slabosti, lepa si v obraz, nimaš mozoljev, kaj pa vem...občutek, hahahahaha.
Nimaš občutka sploh, da si noseča :) In pol, ko ti trebuh začne rast, je podoben žogi oz. gre naprej, hahahha
To so neke vraže...mogoče pa le ne držijo pri vsaki :)

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.3.2014 18:26:50   
Anonimen
Ojla,
pa se spet malo oglašam... tudi mene bolj točno zanima, ali se folno jemlje samo prve tri mesece nosečnosti, potem naj bi se pa nehalo? Se bojim, da ne bi preveč vseh teh snovi pojedla kot jih moje telo sploh rabi...

Aja, pa še nekaj. Se še kateri dogaja, da nima praktično nobenih znakov nosečnosti? Jaz sem imela včeraj UZ in sem povedala, da se sekiram, da sploh nisem noseča, saj se predobro počutim. In mi je G rekla, da ni nič narobe in da naj bom vesela, . S pikico je bilo pa tudi vse ok. user posted image

Aja, naslednji pregled imam 24.aprila. Pa na seznamčku sem pod 10.10., samo me je nekdo dal v moško obliko :)

Pozdravčke!!!

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
14.3.2014 22:30:00   
relativna
Zdravo!

Sicer vidim, da sem že malce pozna, ampak se vam morem pridružiti. Namreč nobena v moji družbi še niti najmanj ne razmišlja o otrocih, meni pa gre sedaj seveda samo to po glavi user posted image Čez dva tedna imam NS in komaj čakam, da spet vidim majhno pikicouser posted image

8.10. relativna, 1user posted image , 21 let, Ljubljana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
15.3.2014 8:20:57   
Anonimen

Jaz sem folno kislino jemala par dni ker mi je bilo hudo slabo po njej tako da je reku zdravnik da naj jo ne vzamem več ampak jo pa moram nadomestit s hrano ki vsebuje folno.Moja sestra v nobeni N.ni jemala folno kislino in ima zdrave otroke.Moje slabosti še kar trajajo.Zdaj me pa zanima če se lahko grem kopat v toplice?Noseča sem 10 t

(odgovor članu relativna)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
15.3.2014 10:12:24   
lila5
Pozdravljene nove in "stare" user posted image

Kako ste kaj? Jaz tudi komaj čakam drugi teden nuhalno, čeprav traja tistih 5 minutk user posted image

Povejte prosim, a je res tako nevarno piti gazirane pijače???? Zdaj me je sodelavka nakurla, da kje mi je pamet, da se bom že tepla po glavi...in me je čist spravla v slabo voljo user posted image

Res vsak dan spijem kozarec, redkokdaj dva kokte ali katerekoli druge gazirane pijače, ker mi nenormalnoooooooo paše! Kaj vi menite o tem?
Kave ne pijem več, ne kadim, to je edina stvar, ki me drži.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
15.3.2014 10:46:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lila5

Pozdravljene nove in "stare" user posted image

Kako ste kaj? Jaz tudi komaj čakam drugi teden nuhalno, čeprav traja tistih 5 minutk user posted image

Povejte prosim, a je res tako nevarno piti gazirane pijače???? Zdaj me je sodelavka nakurla, da kje mi je pamet, da se bom že tepla po glavi...in me je čist spravla v slabo voljo user posted image

Res vsak dan spijem kozarec, redkokdaj dva kokte ali katerekoli druge gazirane pijače, ker mi nenormalnoooooooo paše! Kaj vi menite o tem?
Kave ne pijem več, ne kadim, to je edina stvar, ki me drži.

Lp

meni edino deci kokakola pa rezino limone pomaga proti slabosti tako da jaz tudi vsak dan pijem deci drugače je boljši pit deci mineralne vode ko pa kokto ali kokakolo jaz tudi ne kadim mi pa paše kokakola user posted image

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
15.3.2014 10:59:08   
relativna
Baje je meja tam en liter/teden glede gaziranih pijač. Drugače nisem ljubitelj, ampak mi včasih pomaga proti slabosti. Tako da jaz se ne bi pretirano sekirala, če ne gre za neke ekstreme user posted image

Me pa zanima, če katera ve, do katerega tedna se naj bi jedla folna kislina? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?