|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
10.3.2014 13:33:33   
23pikica
vesica kateri gel si pa uporabila in kako si si ga pogrela? ti cisto verjamem, da je bilo olajsanje...drugace pa tako ali tako je vredno potrpet...ima katera mogoce tudi obcasno spikanje v jajcnikih ?sej vem, da naj bi to bilo sicer normalno ampak vseeno me mal skrbi, ker se mi je prvic slabo koncalouser posted image ....

midva sva zaenkrat povedala samo starsem, hoceva najprej vedit, da je vse ok...

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 426
10.3.2014 13:39:08   
vesica
pikica nekaj takšnega ali pa če imaš termofor si lahko tudi daš malce tople vode in daš na križ meni pomaga .

https://www.google.si/search?q=geli+za+gretje&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wbEdU7-9JIPNygPexIHAAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=781#facrc=_&imgdii=_&imgrc=WEvPAY1YOZUihM%253A%3Be4nK2Fj0S3Wj0M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zdravje1a.si%252Fimages%252FGel%252520za%252520veckratno%252520uporabo%252520GIMA.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zdravje1a.si%252Findex.php%253FcPath%253D28%3B500%3B487

(odgovor članu 23pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
10.3.2014 13:42:43   
tina.celje
Pozdravljene :),

no, da se vam še jaz javim :). Mi smo pa že dali prvi pregled mimo tako, da imamo sedaj 26.3. NS v Velenju :).
No kolikor berem po foromu vidim, da nisem edina, ki trpim zaradi bolečin v križu, slabosti in glavobolov :). Križ me tak boli, da se zvečer komaj v postelji obrnem :).

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
10.3.2014 13:44:19   
Bett
Midva nisva še nikomur povedala, sva oba bolj ziheraša in bova raje počakala do nuhalne, tako sva tudi v prvo. No v prvo sva po nuhalni povedala staršem, vsem ostalim pa šele po rezultatih amniocenteze v 20. tednu. Najbolj so bili šokirani sodelavci, da noben sploh ni opazil, da sem že toliko noseča.
Glede slikic, jaz sem v prvi nosećnosti dobila 3 slikice. Zdaj sem jo dobila na prvem pregledu, ampak itak v 7 tednu ni ravno veliko za videt. Boljše so potem one slikce od nuhalne, ko se že lepo vidi.

Pikaloka glede sporočanja nosečnosti v službi je vse odvisno od tebe, kdaj jim misliš povedati. Pri meni v prvo, je šefica zvedela praktično takoj, ker me je očitno prebrala. Me je poklicala na sestanek in tako dolgo vlekla iz mene, kaj je narobe, da sem ji mogla povedat. Slabosti pa bodo verjetno že ponehale do 12. tedna, tako da se ti ni treba še s tem obremenjevat.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.3.2014 14:52:19   
pik ipoki
hej hej!

joj mene pa špika (full) da ne morem normalno hodit na desno nogo. mal me pa že zaskrbi na trenutke... upam da mine!

tole je 3 user posted image in če me pogledaš ne morem več skrivat - to je noro! trebuh mi je tko napihnil... (mal zaloge na trebuhu mi je ostal, ta koža in to, in zdaj ko je napeto zgleda kot bi bila v 5 mecu)
doma težko pred starši skrivam... me sam čudno gledajo, jest pa kot da ni nič. nisem še pripravljena jim povedat!

lp

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 430
10.3.2014 17:39:05   
srečnanosečka
pikipoki...meni se tudi zdaj 3user posted image user posted image ful hit pozna...je še tudi ostal kak kg od prej, in pa ne morem se znebiti kože na trebuhu user posted image , navsezadnje imam pa še trebušno kilo, in mi je ginekologinja že napovedala, da bom zdej imela ogromen trebuh user posted image user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.3.2014 18:27:00   
Michonne RR
No pa je končno tudi za mano 1. pregled user posted image
Dobila sem slikico, jutri moram v laboratorij, čez en teden imam pa spet pregled in verjetno bom takrat dobila materinsko knjižico.
Sem v 8t/5d
Drugače pa imam še vedno grozen okus v ustih, slabo mi je samo občasno in prsi imam nenormalno povečane user posted image
Povedala še nisva nikomur, verjetno bova drug teden staršem ostalim pa po NS.

Datum PDP ostaja enak, na NS pa se bom naročila naslednji teden.

(odgovor članu srečnanosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 432
11.3.2014 8:19:43   
melona27
Mene je križ v 1. nosečnosti fuul bolel, začelo se je zgodaj, zadnja 2 meseca je blo kr hudo. Zato je fajn delat vaje za križ, tokrat jih delam zvečer in zjutraj in me zaenkrat še ne boli user posted image Bomo vidli, kako bo tokrat.
Midva sva staršem že povedala, takoj ko sva zagledala plus, zato se mi pa tako vlečejo ti prvi tedni..V četrtek pa 1.pregled, jupiii, komaj čakam..Svoji G pa ne bom nič govorila, da sem bla na pregledu, naj imajo sestre malo slabo vest, ker so me šele v 13.tednu naročile user posted image
Moram pa priznat, da sem v tej nosečnosti ful bolj nervozna, če bo vse v redu, pa ne vem zakaj...Sam pozitivno razmišljat, pa bo vse v redu user posted image Itak, da bo :)

Jaz sem pri sinu dobila 3 slikice z UZ, pa na nuhalni cd in slikce, v 29.tednu sva pa šla na 3d v Litijo, kjer sem pa tud dobila slikice in cd- tokrat bom šla na 3d še malo kasneje, ker je blo pri sinu fuul komplikacij pri porodu( popkovina 3x ovita okrog vratu), zato je bil po 12 urah v porodni nujen carski rez. Bom se pa tokrat probala zmenit za carski že vnaprej.

Lep sončkast dan vam želim!

(odgovor članu Michonne RR)
Neposredna povezava do sporočila: 433
11.3.2014 9:56:29   
Anonimen

Jaz sem si kupila včeraj žele bomboni (ingver) sem mislila da bom premagala slabost in se peljeva mi2 z možem proti domu in on proba ta bombon pa reče dober je dej še ti in jaz probam niti 200 m nisva se odpeljala z avtom pa sem kar vrate odprla in bruhala ha ha ha še sreča da je bila tam ena kanta za smeti user posted image tako da naj kar sam je te bombone.Druge bolečine nimam dojke imam povečane

(odgovor članu melona27)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
11.3.2014 10:29:35   
Anonimen
Tudi mi smo dočakali 1.pregled, vse bp, so se že rokice in nogice vidle, pa seveda srček, velik je pa 23mm. :-) Smo presrečni. :-)
Danes grem dati kri in vodo, standard testi + dvojni hormonski test za kombinacijo z nuhalno svetlino. Pa ne rabim biti tešča! :-) bi drugače umrla ker mi je toliko slabo. Kakor se spomnim sem mogla biti tešča edino na testu za sladkorno, ki je pa kasneje proti 30-tem tednu.
Pa bolniško sem dobila do konca meseca, zaradi slabosti in zaradi težav v prejšnjih dveh nosečnostih. Tko da imam občutek da ne bom šla več delat. Itak je otroček na prvem mestu. :-)
Tudi jaz upam da vse ne pobegnete na FB, ga ne uporabljam.
Lep dan!
PDP 12.10.2014, 3user posted image , 2user posted image , NS 31.3
Anonimnauser posted image

(odgovor članu vesica)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
11.3.2014 11:28:55   
Anonimen

Si je katera barvala lase ko je bla noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
11.3.2014 11:45:17   
23pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene tudi to zanima, sicer imam barvni preliv, ki naj bi bil manj škodljiv?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
11.3.2014 12:12:31   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: 23pikica

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene tudi to zanima, sicer imam barvni preliv, ki naj bi bil manj škodljiv?

Jaz sem. Priznam, nisem razmišljala, če je OK ali ne. user posted image

(odgovor članu 23pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
11.3.2014 12:19:07   
Anonimen

Frizerke ponavadi pravijo da se lahko barvaš ...sej veste denar je denar.Druge pravijo da barva brez amoniak mora bit

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
11.3.2014 12:20:03   
melona27
Js sm lih od frizerja, sicer se nisem barvala, ampak sm pa vprašala in je rekla, da lahko, ker barve niso več tako agresivne kot nekoč, sem se pa barvala ene 3x v 1.nosečnosti. Tko da lahko, js se sicer ne mislim, ker imam prelepo naravno barvo(frizerkine besede), hahahauser posted image .

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.3.2014 12:21:47   
melona27
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6120765

Pušenjak pravi, da lahko ;)

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.3.2014 13:04:40   
*tedy*
jest mam pa spet en rjav izcedekuser posted image upam da tokrat ne napoveduje najhujšeuser posted image , če se ne umiri grem kar na urgenco, držite pesti

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.3.2014 13:10:38   
whitti
Bomo držale pesti, poskusi čimveč počivati. Jaz sem novembra imela en SS in ko sem začela krvaveti sem šla na urgenco direkt pa mi je reku samo to da nj samo ležim pa da nima kaj narediti če bo šlo naprej. Tako da pozitivno razmišljaj in počivaj :) vse bo OK.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.3.2014 13:12:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

jest mam pa spet en rjav izcedekuser posted image upam da tokrat ne napoveduje najhujšeuser posted image , če se ne umiri grem kar na urgenco, držite pesti

držim pesti,moja sestra je imela celo nosečnost izcedke in zdaj ima punčko 5 let staro.Pa te kaj boli?v katerem tednu si?

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
11.3.2014 13:30:44   
Anonimen
hej punce, tudi jaz imam rjav izcedek. Sem ga imela tudi prejsnji teden, ampak sem sla h ginekologinji in je bilo vse ok. vceraj zvecer se mi je pa spet pojavil, skoraj malo bolj kot zadnjic (rjav, pomesan s sluzjo..) sicer sem v casu ko bi morala imeti M, ampak ne verjamem, da ima to kaksne veze. Sem pa noseca 8t0dni. pregled imam naslednjo sredo in zdej ne vem al naj se grem pokazat al ne. Je rekla ginekologinja, da bi se lahko bil kak rjavkast izcedek in ce ne bo nekih hudih krcev, naj ne skrbim... ampak sej veste kako je, ko nam svezim nosecnicam recejo 'ne skrbet' user posted image ima katera podobne izkusnje?

anonimna user posted image user posted image hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
11.3.2014 13:31:17   
*tedy*
sej najbolj me to skrbi, ker sem imela v zadnjem letu dva ss, enega 8tednu in drugega v 12 tednuuser posted image . Nič me ne boli , pa me tud takrat ni....SEdaj sem glih polnih 7 t....mi pa tokrat ni nič slabo in mi je to prov čudno, čeprav joške me bolijo pa trebuh je napihnjen....skratka samo molim lahko komurkoli že in upam, da se vse skupaj umiriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.3.2014 15:11:37   
Anonimen
tedy te popolnoma razumem. Tudi jaz poskusam ostati pozitivna, ceprav je tezko. Meni je bilo kar slabo drugace, danes pa nic. Prsi imam trde kot skala in tudi obcutljive, trebuh napihnjen... eh, sej ne vem kaj naj si mislim. Upam, da bo vsak dan manj izcedka in da bo vse ok.. saj nam ne preostane nic drugega, a ne? user posted image

user posted image

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
11.3.2014 15:13:08   
Anonimen
aja, se eno vprasanje. Sem se pred kratkim preselila v Lj in me zanima, v primeru da se krvavitev poveca, moram verjetno na urgenco se it pokazat (ker je moja ginekologinja v Cerknici). Kje natancno pa je urgenca za nase primere v Lj? verjetno je kak ginekoloski oddelek al kako?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
11.3.2014 15:22:44   
nosečka5
Aninimen pomoje greš kar na splošno urgenco poveš kaj ti je potem te pa že oni usmerijo...
drzim pesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
11.3.2014 17:34:56   
tincy23
Za mano je prvi pregled. Vse je ok, srček bije, plod se je lepo videl. Me pa zanima, če katera hodi k dr. Franiču v Rogaško Slatino?
Sedaj se morem naročiti na nuhalno - to bom verjetno šla v Velenje dr. Levak Hozjan, je ta vredu?
Naslednji pregled pa imam 22.4.
Bom pa morala počasi ostalim domačim povedat, zaradi trebuha:)

(odgovor članu nosečka5)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?